Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elabdellaoui reageert op gelekte foto van gezicht; plastische chirurgie nodig

Laatste update:

Omar Elabdellaoui verblijft nog altijd in het Liv Hospital in Istanbul, zo meldt clubarts Vedat Kaya van Galatasaray in de Turkse media. De 29-jarige Noor liep op oudejaarsavond tweedegraads brandwonden op in zijn gezicht en zal de komende tijd plastische chirurgie ondergaan. Verder laat Elabdellaoui weten géén juridische stappen te ondernemen tegen de persoon die een foto van zijn gehavende gezicht lekte naar de media.

Het ging mis voor Elabdellaoui toen hij rond 21.30 uur op oudejaarsavond zijn kinderen wilde vermaken met vuurwerk, dat in zijn hand ontplofte. Ook het linkeroog van Elabdellaoui raakte daarbij beschadigd. Het is nog altijd onduidelijk of de voormalig Feyenoorder daaraan blijvende schade overhoudt. Op dit moment is alleen bekend dat Elabdellaoui zijn zicht met zijn gewonde oog niet volledig verloren is.

Op nieuwjaarsdag lekte een afbeelding uit van de gewonde Elabdellaoui, die gefotografeerd is terwijl hij in de ambulance verzorgd werd. De 49-voudig international vraagt om de persoon die daar verantwoordelijk voor is met rust te laten. "Nee, ik onderneem geen juridische stappen. Zijn familie lijdt al genoeg schade", laat Elabdellaoui weten in de Turkse pers.

Abdurrahim Albayrak, de vicepresident van Galatasaray, reageerde eerder nog een stuk minder begripvol op de opgedoken foto. "Het is een schande dat er een foto van Omar is gemaakt, terwijl hij in de ambulance lag", aldus Albayrak afgelopen vrijdag. "Deze jongen heeft drie kinderen, Galatasaray heeft dertig miljoen fans. We gaan hier werk van maken. We laten dit niet los."

Elabdellaoui speelt pas sinds afgelopen zomer voor Galatasaray. Hij kwam tot dusver tot dertien optredens voor de topclub uit Istanbul. In het verleden kwam hij ook uit voor Feyenoord, dat de verdediger in 2012/13 huurde van Manchester City. Dat was geen onverdeeld succes, met slechts vijf duels in zijn eerste half jaar. De huurverbintenis werd na een half jaar al verscheurd. Bij Olympiacos blies hij zijn loopbaan nieuw leven in: de geboren Noor met Marokkaanse roots speelde tussen 2014 en 2020 in Griekenland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel naar dit. Maakt het ook extra sneu dat hij zijn zoontje die het downsyndroom heeft wilde vermaken en dan gebeurd er zoiets, zal ook heel traumatisch voor die jochies zijn. Verder siert het hem dat hij zelf geen stappen onderneemt tegen die smeerlap die een foto van hem heeft genomen. In Turkije wordt je echt publiekelijk gelyncht als er zoiets gebeurt en kom je echt nergens meer aan de bak. Daar wil je echt niet de woede van 20 miljoen supporters op je hals halen. Omar is een mooi mens.

2 januari 2021 om 22:30

Mooi gezegd het getuigt van heel veel klasse dat hij dit doet. Als ik zijn schoenen had gestaan weet ik niet of ik hetzelfde had kunnen doen. Echt respect hiervoor. Vooral de manier waarop jij het belicht geeft het nog meer kleur. Wat een voorbeeld naar zijn kind, petje afIk wens hem natuurlijk ook heel veel sterkte. Dat hij er snel weer bovenop mag komen

Heel veel beterschap voor deze topper. Het is echt afschuwelijk wat hij heeft meegemaakt. Vaders doen alles om hun kinderen te vermaken. Helaas ging het gruwelijk fout bij hem. Wat een kerel ook, geen juridische stappen tegen de persoon die zijn foto heeft gelekt. Echt respect voor hem. Wens hem een spoedig herstel, zonder blijvend letsel en een gelukkige leven. Hopelijk kan hij zijn carrière bij Galatasaray hervatten.

Zo zouden die foto moeten gebruiken voor wat er allemaal mis kan gaan met vuurwerk, hoe lief het allemaal ook bedoeld was van hem er staan niet voor niets gebruik voorschriften op. Hoop voor hem dat het allemaal wel weer goed komt.

Veel beterschap aan Omar! Hopelijk maakt hij een succesvolle revalidatie en houdt die er geen schade aan.

Het is eigenlijk best wel raar dat een topsporter vuurwerk heeft dat deze schade aan kan richten. Het is natuurlijk voor niemand handig om blijvende schade aan lichaam te hebben maar bij een topsporter kan het helemaal einde carrière zijn. Ik wil niet zeggen dat het perse zijn schuld is want daarvoor weten we te weinig van het ongeluk.
Het is wel te hopen dat hij nog kan revalideren. Het zou toch zonde zijn als zijn carrière zo moet eindigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren