Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Yaakoubi geëmotioneerd bij ESPN: ‘Een jongen uit mijn wijk is overleden'

Laatste update:

Excelsior-aanvoerder Redouan El Yaakoubi heeft vrijdagavond een emotioneel interview gegeven na afloop van de 0-2 overwinning op ADO Den Haag. De verdediger vocht tegen de tranen toen het interview bijna ten einde was en hij tegenover ESPN vertelde dat een jongen uit zijn wijk Overvecht in Utrecht is overleden. Het doelpunt dat El Yaakoubi maakte draagt hij op aan hem.

“Ik wil nog een ding als laatste zeggen: er is een jongen uit mijn wijk overleden. En die jongen... Ik ben er een beetje emotioneel over”, zegt Yaakoubi, wanneer hij tranen in zijn ogen krijgt en spreekt met een brok in de keel. “Ik zei nog: ‘Als ik naar een moskee toe ga, dan ga ik voor hem bidden en ik hoop dat ik scoor. Als ik scoor, dan scoor ik voor hem. Dus deze goal is voor jou en voor alle Overvechters.” Excelsior kwam vrijdagavond na rust op voorsprong via Jamal Amofa. Vlak voor tijd tekende El Yaakoubi voor de 0-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zichtbaar geëmotioneerd idd. Sneu..
Sterkte!

Sterkte Redouan! Ik ben toevallig een Overvechter, dus deze goal zou ook voor mij zijn. Ik hoop dat je blijft presteren kerel.

Mooi gebaar, alhamdullilah

23 oktober 2021 om 13:46

Prachtige reactie ten eerste doet het deze jongen zichtbaar veel ten 2de voor de nabestaande een kleine erkenning dat cker niet word vergeten wat mij betreft prima reactie

Mooi gebaar en mooie reactie die hij wel bijzonder begint met: 'het grappige is...'

Of ik versta het niet goed.

23 oktober 2021 om 16:31

Heb je goed gehoord. Hij bedoelt waarschijnlijk 'het frappante '

23 oktober 2021 om 18:56

Cynisme, sarcasme...

Wat is er met die jongen gebeurd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren