Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Yaakoubi haalt uit: ‘Ik ben echt woedend, man. Dramatisch, echt bullshit'

Laatste update:

Redouan El Yaakoubi kon zijn woede zaterdagavond niet verbergen na afloop van de ontmoeting tussen Excelsior en Go Ahead Eagles (1-1). De verdediger van de Rotterdammers vond het namelijk onbegrijpelijk dat scheidsrechter Alex Bos zijn doelpunt in de slotfase afkeurde.

El Yaakoubi scoorde na goed doorzetten en leek Excelsior daarmee de drie punten te bezorgen. Bos constateerde echter een overtreding op Mats Deijl, waardoor de treffer werd geannuleerd. Bos floot kort voordat El Yaakoubi scoorde, waardoor VAR Joey Kooij de beslissing niet meer kon terugdraaien.

Verslaggever Hélène Hendriks constateerde na afloop dat 'het stoom uit de oren komt' bij El Yaakoubi. "En volgens mij wel terecht, toch?", reageerde de verdediger bij ESPN. Hendriks liet vervolgens de bewuste actie zien van de 27-jarige verdediger, die dus geen doelpunt op zijn naam kreeg.

"Ik was ervan overtuigd dat ik eerder de bal raakte dan hij (Deijl, red.)", analyseerde El Yaakoubi de beelden. "Ik snoep hem de bal gewoon af en het is eerder hands dan dat het geen goal. En bij elk moment dat het buitenspel of niet buitenspel is laten ze helemaal doorlopen totdat het bijna een goal is. Dan pas vlagt de assistent-scheidsrechter, omdat hij dan overtuigd is."

"En nu moest hij per se fluiten. Ja, ik vind het echt dramatisch. Ik ben echt woedend, ik zeg het eerlijk, man. Ik ben er echt niet over te spreken, dit is echt bullshit", aldus de verbolgen speler van Excelsior. "Waarvoor heb je een VAR dan? Als je twijfelt als scheidsrechter, fluit gewoon niet. Dat doe je de hele wedstrijd niet bij buitenspelmomentjes, en nu moet je per se fluiten."

"Laat het moment doorgaan en dan kun je erna alsnog kijken. Er is me gewoon een goal ontnomen", aldus de zichtbaar gefrusteerde El Yaakoubi, die in de slotfase nog op de lat kopte. "De afgelopen drie, vier weken ben ik ook heel veel geblesseerd geweest. Ik snakte echte naar dit moment dat ik weer een goaltje maak en weer belangrijk ben."

Jamal Amofa bracht Go Ahead kort na rust aan de leiding. Oscar Uddenäs trok de stand in de slotfase gelijk en El Yaakoubi leek Excelsior zelfs de winst te bezorgen. De arbitrage had echter andere plannen en schrapte de goal van de verontwaardigde verdediger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig terecht. Waarom wacht de scheids niet met fluiten? Kan je daarna altijd nog terugkijken. Onbegrijpelijk.

17 december 2023 om 10:10

Onbegrijpelijk? Gewoon een menselijke fout. Deze verdediger geeft toch ook wel eens een penalty weg?

17 december 2023 om 10:17

Met de Var kan je toch gewoon door laten spelen? Daarna kan je altijd nog terug draaien, het is gewoon echt heel dom en zo beroof je Excelsior van punten.. Net als Nec, als je een var nodig hebt om te zien dat Nec rood moet hebben dan ben je naar mijn idee niet met je vak bezig

17 december 2023 om 11:26

Ja op deze wijze hoeven we nergensvmeer over te praten want iedereen maakt fouten smh

Ging ook nergens over, als dit al overtredingen zijn dan wordt het tijd dat we gaan zaalvoetballen, zelfs daar had dit nog gemogen

Hij is terecht boos.
Zo'n bepalend moment moet altijd naar de VAR kunnen gaan.

Toch weer een flink aantal arbitraire dwalingen gezien dit weekend die helaas ook nog eens wedstrijdbeslissend zijn. Hier is Excelsior gewoon een 100% geldig doelpunt onthouden.We vergeten de laatste tijd dat voetbal wel gewoon een contactsport is en verre van elk contact is een overtreding, laat staan een gele of rode kaart.

Zit totaal geen lijn meer in het fluiten en de var. De ene fluit gelijk de ander laat het doorlopen en laat het aan de var. Sinds die var er is lijkt het wel of ze steeds meer fouten maken en beelden 400x terwg gekeken worden. Zo vind je altijd wel iets wat niet klopt. Gewoon weer zonder var en lekker ouderwets. 2 grensrechters 1 scheids en 1 vierde man klaar.

17 december 2023 om 13:49

@jeffrey0487 En dan loopt iedereen te jammeren dat de doelpunten maker een lichtjaar buitenspel stond.
De VAR is in het leven geroepen om het voetbal eerlijker te maken dan lijkt het mij dat het ook al zo zijnde gebruikt moet worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren