Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Hamdaoui gaat drie maanden na terugkeer alweer weg bij AZ

Laatste update:

Mounir El Hamdaoui gaat na drie maanden alweer weg bij AZ. De aanvaller keerde in oktober terug bij de Alkmaarse club, al was toen al duidelijk dat hij liever aan de slag ging bij een buitenlandse club. AZ maakt nu op de officiële website bekend dat El Hamdaoui naar Qatar gaat.

/

AZ heeft een akkoord bereikt met Umm Salal SC over een directe overgang van de aanvaller, die zondag dus al niet meer mee zal doen tegen Feyenoord. El Hamdaoui ondergaat zaterdag een medische keuring en als er geen problemen aan het licht komen, zal hij zijn handtekening zetten onder een ongetwijfeld lucratief contract.

De 31-jarige El Hamdaoui zat sinds de zomer zonder club en meldde zich bij AZ om zijn conditie op peil te houden. De aanvaller maakte toen al bekend dat hij zijn loopbaan in het buitenland wilde vervolgen, maar omdat er geen aanbieding kwam, tekende hij toch maar een contract bij AZ. Hij speelde sinds zijn terugkeer zeven competitiewedstrijden en gaat nu weer weg.

AZ zal Mounir El Hamdaoui missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verassend dit.
Hoopte dat hij het seizoen af zou maken.

23 januari 2016 om 11:03

Tja, ik niet. Hij wilde duidelijk wat anders. Betekent dus wel dat de deur openstaat voor Santos van Nec.

Zelden een speler zo hard weg zien zakken. Van de ooit mooie voetballer is niets meer over. Past wat betreft uitstekend in Quatar.

echt verrassend ja, tinus45, echt niet, dit is Mehke ten toppe, geldwolf eerste klas. En dan waar hij ook ging, niks meer uitgehaald.

23 januari 2016 om 10:41

Ik denk niet dat veel voetbalfans hier moeite mee hebben. Hij is 31 wat verwacht je nog van hem? Niet iemand die door deze keuze zijn carriere vergooit of iets dergelijks...

23 januari 2016 om 11:12

Jolano,

Hamdaoui speelde nog net voor een paar voedselbonnen bij AZ, het was nooit de insteek dat hij en Vlaar een contract zouden gaan tekenen.

Maar alles wat zij zouden doen zou mooi meegenomen zijn...en ik denk dat de meeste AZ fans het met mij eens zullen zijn dat het jammer is maar geen groot verlies... Mounir was redelijk maar heeft geen enkel moment het team significant beter gemaakt.

Als AZ nu Tighdaouini koopt of Santos ga je er misschien zelfs nog op vooruit.......en AZ ontvangt nu een paar ton voor een halfjarig contract... en kostte vrijwel niets

Jahanbahsh - Janssen - Tighadouini zou pas awesome zijn!.

23 januari 2016 om 11:15

Tighdaouni vertrekt alleen op huurbasis, dus lijkt me niet realistisch.

23 januari 2016 om 11:22

Jan, dit staat op de AZ site; El Hamdaoui tekende in oktober een contract bij AZ tot medio 2016. Deze overeenkomst wordt nu afgekocht door Umm Salal Sc.

Ik neem aan dat AZ er dus nog wel wat geld voor krijgt, maar ik had deze even niet aan zien komen. Ik had verwacht dat ie tot de zomer was gebleven en dan pas naar de zandbak was gegaan.

Zou vast ook wel in zijn contract staan bij AZ dat die makkelijk weg kan naar een buitenlandse club

En terecht, heeft t aangekondigd en tja 4x meer geld verdienen waarom niet?

Deze man voetbalt duidelijk voor het geld, dit kan je dus niet als een verrassing zien.

23 januari 2016 om 10:29

Gezien zijn leeftijd en kwaliteit is dit de enige kans voor hem om nog miljoenen binnen te sprokkelen voordat hij afscheid neemt van het voetbal. Hij moet zorgen dat hij en de generatie na hem een financieel onafhankelijk leven kan hebben.

23 januari 2016 om 10:38

elke voetballer werkt en voetbalt voor zijn geld, wij zijn supporters, voetballers zijn werknemers

dat hij wel iets meer voor het geld is zijn goed recht, maar na zijn carriere moet ie ook nog 40 jaar leven en dat kan hij straks iets gemakkelijker dan iemand die het grote geld niet gepakt heeft

23 januari 2016 om 14:13

Ieder gezond mens werkt voor zijn of haar geld. Als je een promotie kunt krijgen en meer kunt verdienen dan doe je dat ook lijkt mij.

Dat krampachtige gedoe ook altijd over geld in Nederland. Ik gun het deze jongen van harte. Ik zou ook naar een ander land verhuizen als ik daar miljoenen kon verdienen.

Ik begrijp het wel. Succes

Jolano, als een "gewone arbeider" een financieel betere baan zoekt is hij ambitieus. Als een voetballer op het eind van zijn niet al te geslaagde carriere nog een klapper probeert te maken om voor zijn gezin te zorgen aangezien hij geen normaal pensioen heeft opgebouwd zoals jij en ik, is het een geldwolf.

Raar hoe dat werkt hè Jolano? Uiteindelijk geef jij toch ook de voorkeur aan een goedbetaalde baan ipv je folders rond brengen?

23 januari 2016 om 10:52

Als een gewone arbeider telkens na drie maanden ontslag neemt en overal voor problemen zorgt, komt hij waarschijnlijk nergens aan de bak. Er zit verschil tussen ambitie en ondankbaar dom gedrag.

23 januari 2016 om 11:02

Telkens? Wanneer is dit nog meer gebeurd dan?

23 januari 2016 om 19:21

Dat gebeurde in Amsterdam maar misschien ook met een korrel zout te nemen aangezien er steeds meer verhalen komen van ex spelers die daar zeggen in een niet al te warme familie terecht te zijn gekomen...

Jammer was een goeie voetballer met een mooie stijl. Jammer dat de Boer hem kapot heeft gemaakt!

23 januari 2016 om 10:40

jammer dat de Boer hem kapot maakte? volgens mij had zijn instelling er meer mee te maken want elders buiten ff AZ om presteerde hij amper

23 januari 2016 om 11:09

Dus wat deed AZ wel wat het 'grote' Ajax blijkbaar niet kon?

23 januari 2016 om 11:36

El Hamdaoui heeft niks meer gepresteerd na AZ. Dus lag het aan El Hamdaoui zelf.

24 januari 2016 om 15:22

Hij presteerde anders uitstekend bij AZ, en hij functioneerde ineens niet meer bij Ajax? Waar ligt dat dan aan?
Bovendien deed hij het prima bij Ajax toen Jol nog de trainer was, ik zie toch echt wel fouten bij De Boer liggen.

23 januari 2016 om 12:45

Pardon!!!!!!! Mounir heeft het voor 95% aan zichzelf te danken dat zijn carrière kapot is.

Een carrière zal hij niet meer maken. En als je op u 30 jaar nog een paar miljoenen nog kan maken ik zou ook niet twijfelen. En hij had het ook aangegeven in het begin al aangegeven dat hij naar het buiten land wil. dus zo een verassing is het ook niet.

23 januari 2016 om 10:49

In oktober zei hij nog dat hij niet naar de zandbak wilde.. Na een paar maanden is dat blijkbaar anders.. Ik heb umm salal deze zomer gezien. Ze waren in Nederland op trainingskamp. Het niveau was vergelijkbaar met Jupiler league / top topklasse..

Van paar tonnen naar paar miljoen, logische stap voor een 31 jarige die zn pensioen binnen haalt.

23 januari 2016 om 11:41

Waarom doen mensen hier alsof hij van een hongerloon moest leven? Hij stond onder contract bij Spurs en daarna heeft hij voor clubs als Ajax en Fiorentina gespeeld, die betalen heus wel genoeg en denk dat hij zich al lang geen zorgen hoeft te maken over z'n pensioen

What the fuck is dit nou weer? Jammer en onverwachts. Beetje ondankbaar ook naar mijn mening, maar ja: wie zou het niet doen voor het geld. Ik dacht dat Huiberts had gezegd dat niemand meer weg zou gaan bij AZ? Succes verder Mounir! Misschien nu alsnog voor Santos gaan?

Ik gun het hem wel, nog even flink cashen. Aanvallers hebben over het algemeen de kortste houdbaarheidsdatum, dus ik snap het wel.
Bedankt Mounir, tot de volgende keer!

Btw, dit levert AZ gewoon weer geld op. Keurig gedaan!

Voetballend is het toch al voorbij met deze man, nu kan hij toch nog even wat meer geld pakken, dus ja niet veel succes bij je nieuwe club maar veel plezier!

Haha wat karakterbevestigend is dit. Men had al een zekere mening over deze kerel, hij versterkt zelf dat beeld nog maar eens.

23 januari 2016 om 11:10

Jij zal gelukkig altijd bij je heftruckbaantje willen zitten in plaats van een management functie pakken?

23 januari 2016 om 11:30

Rare vergelijking. Mounir verandert niet van functie, alleen van werkgever.

23 januari 2016 om 11:43

Jij bent vast degene met het meeste gevoel voor humor thuis? Je moet het meer zien als een verandering in loon dan als een verandering van functie.

Niemand mist el hamdoui in deze vorm, laat hem lekker cashen in qatar...

Zou me niets verbazen als Tighadouini naar Alkmaar komt. Denk dat we daar veel meer plezier aan kunnen beleven dan aan Hamdaoui.

23 januari 2016 om 11:38

Zou me wel verbazen als Tighadouini naar AZ zou komen. Ik denk dat de kans dat Huiberts een vervanger gaat halen best klein is. Desalniettemin zie ik hem natuurlijk graag komen. Zou zeker van waarde zijn en is een leuke speler om te zien voetballen. Maar volgens mij mag Tighadouini ook alleen op huurbasis vertrekken, en aangezien AZ niet huurt..

AZ moet voor Santos gaan van Nec. Dan gaan ze er enorm op vooruit en zal niemand erom treuren dat deze geldwolf weg is.

Die gasten komen alleen als ze in de kreupels liggen of nergens kunnen voetballen.. En dan staan ze in Nederland meteen in de basis.. Geeft beetje het niveau van eredivisie..

23 januari 2016 om 11:54

Er komt geen versterking zegt huiberts

Dit is niet erg voor AZ, El Hamdaoui wilt alleen maar meer salaris. Nu is het afwachten hoe snel Santos naar Alkmaar gaat!

Niks verassend aan, een rasechte geldwolf.. Deed het zijn eerste periode bij AZ vrij aardig, maar daarna zag je gewoon dat het eigenlijk dat hij voor de echt grotere clubs te kort kwam.. Heeft met name te maken aan zijn mentaliteit.
Bij Ajax meende mounir dat hij groter was dan de club, en eigenlijk overal waar hij daarna ging spelen ging het mis.

Ik neem toch aan dat AZ wel een behoorlijk bedrag heeft gevraagd? AZ was de enige club die nog wat in hem zag afgelopen jaar en dus ook de reden waarom hij nu weer flink kan cashen dus lijkt me niet meer dan logisch dat er minstens een miljoentje naar AZ is gegaan, toch?

Niks is minder waar waarschijnlijk. Onze "gunclubjes" is Nederland word ik een beetje moe van.

Iemand een idee wat de voordelen voor AZ zijn? Financieel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren