Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Haddadi ondertekent nieuw contract met imposante clausule

Laatste update:

Munir El Haddadi heeft dinsdag zijn handtekening onder een nieuw contract met Barcelona gezet, zo meldt de Spaanse topclub via de officiële kanalen. In een communiqué laat Barcelona weten dat de contractuele overeenkomst gemodificeerd is, omdat er een clausule in werking is getreden. De transferclausule is verhoogd naar 35 miljoen euro.

/

El Haddadi heeft een bijzonder jaar achter de rug. De negentienjarige aanvaller maakte vorig seizoen indruk in de UEFA Youth League, in de A1 van Barcelona. Dat resulteerde in zijn debuut voor Barcelona B. In de zomermaanden kwam El Haddadi in beeld bij de hoofdmacht van Luis Enrique. De aanvaller maakte de voorbereiding mee en maakte in augustus zijn officiële debuut tegen Elche. Hij was bovendien meteen trefzeker.

El Haddadi kwam in augustus, september en oktober regelmatig binnen de lijnen en maakte zelfs zijn debuut als Spaans A-international. Hoewel de tiener nu zijn plaats heeft moeten afstaan aan Luis Suárez, mag de aanvaller wel meetrainen met de A-selectie en behoort hij regelmatig tot de wedstrijdselectie van Luis Enrique.

Munir El Haddadi zal in de toekomst een vaste basisplaats bij Barcelona hebben

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die wordt zo weggeplukt volgend seizoen

9 december 2014 om 19:45

Dat vraag ik me af, weinig ploegen die zo maar 35 miljoen neerleggen voor een 20-jarige speler...

9 december 2014 om 20:21

Tegenwoordig is dat niets meer...

9 december 2014 om 20:12

Mwa nee. Normaal is Wenger de enige met interesse in de jonkies van Barcelona. Maar 35 miljoen is hem ook te duur. Overigens werd er door een vermoedelijke kleine 10 Europese clubs een afkoopsom voor een jeugdige speler van Barcelona op tafel gelegd. Maar ze zeiden stuk voor stuk nee.

9 december 2014 om 21:53

Buitenlandse (lees Engelse) clubs pikken vaak gratis talenten van Barca op dus die gaan geen 35 miljoen betalen.

Voor de mensen die blijven volhouden dat Barca de jeugd CL niet serieus neemt, deze Haddadi schitterde vorig seizoen in deze competitie en heeft mede daarom gelijk de stap naar het 1e gemaakt.

10 december 2014 om 00:05

Begrijp het aantrekken van suarez echt niet, terwijl je deze geweldig talent hebt.

Zonde hoor dat sinds Suarez kan spelen deze jongen nauwelijks nog minuten maakt, kan het niveau gewoon nu al aan dat hebben we kunnen zien.

Zou zich met meer minuten veel sneller ontwikkelen en dan had je een hoop geld gehad voor een goeie verdediger, had je Vermaelen niet hoeven halen en een goeie vervanger voor Alves in huis kunnen halen afgelopen zomer.

9 december 2014 om 20:08

Dat hebben we slechts enkele momenten kunnen zien, voor de rest stelde hij voornamelijk teleur. Maar goed hij is ook nog jong en er zit rek in. Maar ik hoop dat je ook beseft dat een club als Barca niet een heel seizoen met El Haddadi kan afkomen. En al zeker niet met een zo zwak middenveld wat we nu al hebben. Het enige wat nog iets van positief is , is het feit dat we voorin 3 wereldspelers hebben rondlopen nu.

Haddadi is voor op dit moment een leuke speler voor de breedte, meer ook niet.

9 december 2014 om 20:24

Hij had ook makkelijk als tweede keus voor de vleugels kunnen dienen nu komt eerst Pedro er in en dan pas el Haddadi.

Bedoel dan moet je zo'n jongen lekker een jaar aan Elche verhuren ofzo, kan die een heel jaar op een hoog niveau spelen zou veel beter zijn als wat er nu gebeurd.

Nu speelt hij niet voor Barcelona B en niet voor het eerste en niet komen, van het trainen met Messi en al die andere leert hij al genoeg. Als voetballer leer je altijd meer als je iedere week gewoon kan spelen.

Mooi dat El Haddadi een nieuw contract heeft getekend ,kan uitgroeien tot een van de beste spelers van Europa

9 december 2014 om 19:48

dit soort clausules zijn verplicht in het contract van spelers in spanje/portugal (misschien nog meer landen, d8 brazilie ook)

9 december 2014 om 19:52

Dan moeten ze die spelers een flink salaris gaan geven en daar zijn nederlandse clubs niet rijk genoeg voor...

9 december 2014 om 19:53

bovendien komt er ook een salarisdruk bij. Die talenten kunnen vaak bij meerdere clubs terecht, en door zo'n clausule kun je jezelf ook mooi beet pakken. Vaak krijgt de speler dan ook een hoger salaris bij een hogere transferclausule

9 december 2014 om 20:13

Wat Oreely al aangeeft, in die landen is het verplicht. Nu mag Barcelona maximaal 35 miljoen vragen. In Nederland mag je voor spelers met een contract elk bedrag vragen wat je wil hebben, of ze dat gaan betalen is een tweede. Die clausules hebben eigenlijk weinig te betekenen, ze zijn er ter bescherming van de spelers zodat clubs de verplichting hebben dat ze spelers niet ten koste van alles aan hun contract mogen houden.

9 december 2014 om 21:36

Tja, maar dat ligt aan Ajax. Ze hadden ook wel meer kunnen vragen. Het is de vraag of je het gaat krijgen. Als hij een clausule van 30 miljoen had, dan wil dat niet zeggen dat hij voor alleen dat bedrag weg mag. Dat is het maximumbedrag, als een club dat biedt dan is zijn huidige club gedwongen dat te accepteren. Had Eriksen een clausule van 30 miljoen, dan was de kans aannemelijk dat Ajax het bod van 14 miljoen ook zou accepteren.

Ik zou proberen mijn laatste zin meer toe te lichten. In Spanje en Portugal (en misschien ook meer landen, maar daarvan ben ik niet op de hoogte) is het voor clubs verplicht om zo'n clausule op te nemen ter bescherming van de spelers. Zonder clausule zouden clubs elk bedrag kunnen weigeren en dat mag dan niet volgens de wet want een werknemer moet in staat zijn om onder zijn contract uit te komen of iets in die richting. Daarom hebben de spelers daar een clausule, die altijd ruim boven de marktwaarde ligt van een speler. Soms ook niet, dan kun je een speler vrij goedkoop halen zoals Bayern deed met Thiago. Maar deze clausules zijn in het leven geroepen om de spelers te beschermen, maar door zulke hoge clausules op te nemen vraag ik me af of dit doel wel bereikt is.

Met deze jongen kan je als arsenal zijnde of een andere (top)ploeg gewoon een gok wagen en 35 miljoen euro bieden.
Toptalent

9 december 2014 om 19:50

Ben je gek? Dan hadden ze hem wel benaderd voor hij dit contract ondertekende, toen hij voor veel minder weggeplukt kon worden.

Overigens zou hij bij Arsenal nooit spelen en die hebben andere prioriteiten.

Wel slim van Del bosque om hem gelijk speelminuten te geven voor het Spaanse nationale team. Stel hij breekt niet door dan kan hij ook niet van waarde zijn voor Marokko. Zij kunnen dit soort spelers beter gebruiken dan Spanje.

Maar ik hoop voor hem dat hij wel gaat slagen. Alleen jammer dat Suarez er bij is nu raakt hij in de vergetelheid.

9 december 2014 om 21:37

Vind het juist lullig voor hem, stel hij redt het niet in Spanje, dan is zijn interlandcarrière gelijk voorbij terwijl hij anders nog leuke wedstrijdjes met Marokko had kunnen spelen. En we kunnen niet zeggen dat beide landen concurrenten van elkaar zijn dus dat zou het probleem niet zijn.

9 december 2014 om 22:58

Ik bedoel precies hetzelfde als jou 😉

10 december 2014 om 12:14

Mjoah, jouw reactie komt meer op mij over dat het slim was van Spanje omdat hij nu niet kan spelen voor Marokko

zo imposant vind ik dat nu ook weer niet hoor VZ

Hij had nooit voor Spanje moeten kiezen. Ondertussen bakt suarez er geen reet van en mag Haddadi gewoon toekijken terwijl hij op dit moment gewoon de betere is! Zonde!

9 december 2014 om 20:10

Wat jij zegt is niet waar. Suarez bakt er wel iets van maar moet nog leren in dienst te spelen van a la Messi.

9 december 2014 om 21:08

En dat gaat hij niet leren hebben we vanmorgen kunnen lezen

Dan zit ie de komende jaren mooi vast.... Niemand die hem koopt (te duur), en een basisplaats kan die de komende jaren ook vergeten bij Barcelona. Huur is de enige optie om dan een beetje fatsoenlijk te spelen voor hem.
Volgens mij is het overigens ook een beetje een overschatte speler.

9 december 2014 om 21:38

Barcelona kan een bod van onder de 35 miljoen ook gewoon accepteren hoor. Vraag is of ze dat doen, maar als hij niet aan spelen toe komt denk ik dat Barcelona hem ook wel voor veel minder zou laten gaan.

10 december 2014 om 13:38

Oh, want jij weet hoe de komende jaren er uit gaan zien bij Barcelona? Wat is dat nou voor suggestieve opmerking?
Suarez kan bijvoorbeeld langdurig geblesseerd/geschorst geraken.. Pedro kan verkocht worden.. Er kan van alles gebeuren.

Hoe kan hij overschat worden, als hij bij Barcelona B speelt? Door wie wordt hij dan overschat? Door mensen zoals jij, die hem een keer hebben zien voetballen en er een mening over hebben. Noch Barcelona, noch El Haddadi zelf overschatten de kwaliteiten van hem. Feit is gewoon dat het 1 van de grootste talenten is.

Of het er uit komt, is altijd afwachten. Maar dat zag je ook met Freddy Adu en Bojan..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren