Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ghazi maakt indruk in Engeland: ‘De fans zullen dat ook gaan zien’

Laatste update:

Anwar El Ghazi is pas een paar weken actief bij Aston Villa, maar de aanvaller weet al flinke indruk te maken in Birmingham. Ploeggenoot Axel Tuanzebe, zelf gehuurd van Manchester United, is blij met de komst van de huurling van Lille OSC en is ervan overtuigd dat de tweevoudig Oranje-international dit seizoen nog van grote waarde zal zijn voor the Villans.

“Anwar is een goede, goede speler. Hij heeft zoveel talent. We zien het elke dag op de training en de fans zullen het ook week in, week uit gaan zien. Ik weet zeker dat hij nog beter zal gaan spelen als hij hier langer is. Hij is een erg handige speler, hij kan zoveel met zijn voeten”, vertelt de verdediger op de clubsite van de huidige nummer twaalf van de Championship.

“Ik denk dat hij hier gaat uitblinken als hij gewend is aan zijn nieuwe omgeving en aan de competitie. Hij heeft gewoon wat tijd nodig. Hij heeft zoveel flair als hij aan de bal is. Hij is tweebenig, dus hij kan allebei de kanten op. Hij werkt ook keihard en doet er alles aan om het team te helpen. Ik mag hem ook vanwege zijn persoonlijkheid, hij is een nederige jongen.”

“Hij heeft een geweldige houding en een goed karakter. Hij gaat hier slagen, daar ben ik van overtuigd”, sluit de Tuanzebe af. El Ghazi maakte zaterdag zijn eerste doelpunt namens Aston Villa in de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Sheffield United. De week ervoor was hij tijdens zijn in een 1-1 gelijkspel geëindigd debuut tegen Reading goed voor een assist.

Denk jij dat Anwar El Ghazi gaat slagen bij Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

El Ghazi scheert zijn benen. Die loopt iedereen in de championship voorbij.

El Ghazi had misschien voor marokko moeten kiezen.

4 september 2018 om 18:34

Of hij had Peter Bosz niet moeten duwen.

4 september 2018 om 18:41

Duwtje heeft daar toch niks mee te maken want dat gebeurde pas na dat ie had gekozen voor NL?

4 september 2018 om 19:12

Als hij Bosz niet had geduwd, had hij nu wellicht nog bij Ajax gespeeld. Ik denk dat hij dat bedoelt..

4 september 2018 om 18:46

Ik hoop nog steeds op een comeback in oranje, doorgaan en knokken voor je plekkie. Dat ruggegraatloze ben ik niet zo van.

Jammer dat deze voetballer zo hard is mislukt. Zijn carriere gaat op dit moment bergafwaarts. Ik hoop dat hij ooit nog zijn potentie waar zal maken.

4 september 2018 om 19:06

Welke potentie?

4 september 2018 om 21:58

Volgens mij is dit een positief bericht toch? Vanaf hier komt ie mss wel weer bovenop en maakt ie het alsnog waar. Het Engels voetbal is een stuk harder en mss is dat juist wel goed voor ‘m. We gaan ‘t zien...

4 september 2018 om 22:32

Als je bij aston villa speelt ben je toch niet mislukt?

El ghazi begint overal goed maar zijn dal komt vrij snel. Net zoals bij Ajax en Lille. Benieuwd of hij constanter is geworden.

Toch nog steeds jammer dat hij niet zijn potentieel weet te benutten. Heeft eigenlijk alles wat een moderne buitenspeler moet hebben. Hij is snel, heeft een actie en een goed schot. Verder is hij tweebenig, groot en werkt hij hard. Ik verbaas me er nog altijd over dat het er niet helemaal uit lijkt te komen. De gunfactor heeft hij ook, want het is een hele nette jongen, die zichzelf graag wil laten zien.

4 september 2018 om 19:39

Daarnaast heeft hij nog iets terug gedaan voor het land waar hij is geboren en getogen. Waar hij de opleiding heeft genoten etc! Zou hem zeker een rentree gunnen voor Nederlands Elftal!

4 september 2018 om 20:30

Dit heeft totaal niets met zijn afkomst te maken. In mijn ogen is iedereen die in Nederland geboren wordt (of hier opgegroeid is of zelfs langere tijd hier heeft gewerkt en zich heeft aangepast) en zich gedraagt volgens de in Nederland geldende fatsoensnormen een Nederlander. Heb je meer met de fatsoensnormen uit het land van jouw ouders of voorouders, dan moet je vooral je Nederlandse paspoort inleveren, omdat je dan duidelijk geen Nederlander wil zijn.

Echt de tweelingbroer van Nacer Chadli, hij is groot, snel, heeft een actie, twee goeie voeten, sterk schot, teamplayer, gedisciplineerd. Verschil is dat Chadli nogal snel de stap naar een grote club heeft gezet (tottenham) terwijl El Ghazi het geleidelijk doet. Op termijn komt hij wel in de Premier League of een andere grote competitie terecht. Ik gun het hem volledig.

ps: (en dan lees ik dat Nijogeth net hetzelfde schrijft over de gunfactor haha).

Toch ook weer een speler die eerst bij Ajax als groot talent wordt beschouwd. De hemel wordt ingepraat door de pers en beanghebbenden en voor een hoog bedrag wordt verkocht.
Even uit mijn hoofd: Riedewald, Tete, Bazoer, Klaassen, El Ghazi, de Jong. Vergeet er vast nog een paar

Als je kijkt naar El Ghazi snap ik dat jongens als Amrabat en Mazroui voor marokko kiezen. Zo speel je een paar interlands waarna je nooit meer in aanmerking komt terwijl je bij Marokko misschien wel een lange interland carriere kunt opbouwen. Want ondanks dat het nederlandse voetbal in een dip zit zal de concurrentie hier in ieder geval nog geruime tijd hoger zijn dan bij Marokko

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren