Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

EK met Oranje een ‘absoluut doel’ na ‘goed gesprek’ met Koeman

Laatste update:

Wout Weghorst hoopt in de zomer van volgend jaar met het Nederlands elftal deel te nemen aan het EK. De spits van VfL Wolfsburg werd door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie voor de Final Four van de Nations League, maar viel af voor de definitieve selectie. Door komend seizoen goed te presteren in de Bundesliga en Europa League, hoopt de aanvaller een plek te veroveren in Oranje.

Weghorst maakte vorig jaar de overstap van AZ naar Wolfsburg en maakte grote indruk in de Bundesliga. In zijn eerste seizoen eindigde hij op zeventien competitiedoelpunten en zijn werkgever beloonde hem onlangs met een nieuw contract tot medio 2023. De 26-jarige spits hikt al enige tijd tegen het Nederlands elftal aan en komend seizoen hoopt hij Koeman definitief te overtuigen van zijn kwaliteiten.

De ex-spits van onder meer Heracles Almelo richt zich op het EK. "Voor dit jaar is dat absoluut een doel", reageert drievoudig international Weghorst in gesprek met FOX Sports. "Dat wil ik heel graag meemaken. Vorig seizoen liep het aan het eind heel goed. Ik zat in de voorselectie voor de Nations League, maar uiteindelijk haalde ik het toch niet."

Koeman gaf in de Nations League nog de voorkeur aan Luuk de Jong boven Weghorst. Laatstgenoemde viel af, maar blijft in beeld. “Ik heb een goed gesprek gehad met de bondscoach. Als ik doorga op de weg die ik ben ingeslagen, liggen er goede mogelijkheden. Maar goed, ik moet gewoon zorgen dat ik presteer. Ik moet m'n werk doen, dan ben ik ervan overtuigd dan het lukt."

Verwacht jij dat Wout Weghorst met Oranje naar het EK gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is afwachten hoe Luuk het gaat doen bij Sevilla

1 augustus 2019 om 19:25

En Janssen in Mexico.

1 augustus 2019 om 19:48

En Vente bij feyenoord

1 augustus 2019 om 20:02

En Boadu bij AZ

1 augustus 2019 om 20:42

En malen bij psv

Vooral nu luuk op de bank gaat zitten dit seizoen

Memphis zal onomstreden zijn, maar daarbuiten vechten genoeg spelers om een plekje in de selectie. Daar is Weghorst er zeker één van, net als Luuk de Jong, Bergwijn en Malen (mits hij blijft presteren zoals nu). Wie weet doet Danjuma het goed bij Bournemouth?

Het zou me niet verbazen als uiteindelijk Babel het kind van de rekening wordt, samen met Weghorst of Luuk de Jong.

1 augustus 2019 om 18:49

Dost heeft bedankt dus die hoef ik niet meer te zien in oranje.

1 augustus 2019 om 18:51

Dost heeft bedankt voor het Nederlands elftal.

1 augustus 2019 om 18:53

Bedankt voor jullie reacties. Was inderdaad vergeten dat Dost bedankt heeft

1 augustus 2019 om 20:43

Ik denk dat Koeman Babel er wel bij houdt mits die presteert. Net als promes hard werkend en iig 1 vd weinigen met ervaring. Koeman zal een evenwichtige opbouw willen van z’n selectie.

Ik wil dat ook heel graag meemaken, dus eerst maar eens even plaatsen.

Hopelijk doet Luuk het een beetje goed bij Sevilla, dan is de discussie over wie de tweede spits van Oranje moet worden eindelijk eens afgelopen. Voetballend komen beide heren te kort voor het niveau van Oranje, maar De Jong heeft met zijn kopkracht in ieder geval nog 1 kwaliteit waarmee hij echt van waarde kan zijn als Pinchitter.

Offtopic: het valt me al een tijdje op dat niet alle artikelen die wel op de website staan ook op de app staan!

1 augustus 2019 om 19:12

Ik gok erop dat voetbalzone de ondersteuning voor de app gaat stopzetten. Hij is ook niet meer te vinden in de playstore en omtrent dit onderwerp is voetbalzone erg stil.

Ik ben benieuwd of hij vorig seizoen weet te evenaren en misschien zelfs overtreffen! In dat geval zou er zelfs nog een stap hogerop kunnen volgen voor hem. Ik snap dat veel mensen momenteel zeggen dat dit zijn 'top' zal zijn, maar hoe lang roepen we dit al bij hem? Volgens mij werd dat al geroepen bij Heracles, vervolgens bij AZ en nu dus ook bij Wolfsburg. Ik hoop dat hij ons kan blijven verrassen en zichzelf kan blijven verbeteren en ons verbazen! Hij heeft er in ieder geval de mentaliteit voor.

1 augustus 2019 om 20:06

Dat denk ik dus ook. Ik denk dat hij gewoon een laat bloeier is. Hij past zich telkens weer aan en tot nu toe, gaat ieder seizoen beter. Ik verwacht dat hij zeker Luuk de Jong voor zal blijven, volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren