Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ajax bevestigt: talent verlengt contract en ligt voor meerdere jaren vast

Dinsdag, 26 september 2023 om 21:21Bart DHanis • Laatste update: 21:49

David Kalokoh heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2027, zo brengt de Amsterdamse club dinsdag officieel naar buiten. De pas achttienjarige aanvaller beschikte in de hoofdstad over een verbintenis tot volgend jaar zomer. Verder gaat Ajax ook het contract van Tristan Gooijer openbreken en verlengen, zo wist Johan Inan van het Algemeen Dagblad eerder deze dinsdag te melden.

Kalokoh kwam in de zomer van 2018 over vanuit de jeugdopleiding van VVV-Venlo en is inmiddels een vaste waarde in het beloftenteam van de Amsterdammers, waarvoor hij dit seizoen tot dusver zeven duels speelde in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin scoorde de in Sierra Leone geboren aanvaller één keer. In de voorbereiding op dit seizoen maakte Kalokoh nog een treffer in de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch (2-2).

Kalokoh is normaal gesproken niet het enige Ajax-talent dat voor een nieuw contract in Amsterdam kiest. Inan weet namelijk dat de negentienjarige Gooijer de volgende is. Het contract van de talentvolle verdediger loopt eveneens na dit seizoen af, maar daar lijkt binnenkort verandering in te gaan komen. Ook Gooijer kwam dit seizoen al zeven wedstrijden in actie voor Jong Ajax.

Daarnaast beschikt ook Gabriël Misehouy over een aflopend contract, maar zijn contractverlenging is er één voor de langere adem, meldt Inan. Misehouy wil graag in Amsterdam blijven, maar eerder gaf de aanvallende middenvelder al aan dat hij ontevreden was met het perspectief dat hem werd geboden bij de club. Misehouy ontwikkelt zich razendsnel bij Jong Ajax, waar hij het seizoen uitstekend begonnen is. In zeven duels was hij drie keer trefzeker en gaf hij twee assists.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door m. akkerman)

Kalokoh snap ik nog wel, maar Gooijer?? Ik zie die jongen echt nooit doorbreken in het eerste elftal

26 september 2023 om 11:08

Tsja ja hebt ook jongens in jong nodig natuurlijk

26 september 2023 om 11:12

Welllicht dat je hem nog een keer kan verhuren en als hij het bij een club leuk doet nog een tranfersom aan overhouden

26 september 2023 om 11:16

Ja maar als je alleen spelers gaat houden die misschien ooit door gaan breken dan hou je weinig over hè. Je moet ook de rest van een elftal vullen.

26 september 2023 om 11:20

@mc significant, dat zou dan een fout zijn van Ajax. Beste verdediger van Jong en zou de voorkeur moeten hebben tov Aertssen die er steeds door Steijn bij wordt gehaald. Betrouwbaar, fysiek sterk, kan op meerdere plekken uit de voeten al zie ik hem het liefst als CV. Als Ajax hem om de een of andere redenen niet laat doorbreken, dan is dit sws wel een jongen waar buitenlandse clubs van houden

26 september 2023 om 11:22

Ik vond hem gister wel goed met Jong. Volgens mij zitten we ook niet al te breed in centrale verdedigers dus hoezo zou Gooijer nooit kunnen doorbreken? Ventje is 18 , lijkt me beetje voorbarig om hem nu al af te schrijven.

26 september 2023 om 11:26

Gooijer is echt een prima jongen. Is volgens mij ook een tijd geblesseerd geweest, maar doet het echt meer dan behoorlijk. Ben daarnaast ook zeer geïnteresseerd in Janse. Die mocht gisteren invallen en daarvan wordt ook gezegd dat hij zeer talentvol is binnen Ajax.

26 september 2023 om 11:32

Mc significant

Waarom zie je Gooijer niet doorbreken? Ik vind hem wel een prima speler. Zie hem ook echt verder komen dan Aertsen bijv. Die komt helaas net te kort.

Gooijer is nog jong. Kan nog dit en volgend seizoen zijn minuten pakken in JAJ.
Of verhuren volgend seizoen als Ajax dat Belgische talent wil doorschuiven.

Een prima club zoals Sparta, RKC en laat hem volgend seizoen minuten maken. Geldt ook voor Aertsen. Die moet op een hoger niveau vlieguren maken volgend seizoen.

26 september 2023 om 11:50

Ik heb de laatste tijd weinig jong ajax gekeken, dus misschien zit ik ernaast. Vorig seizoen vond ik hem nooit erg opvallen. Moet zeggen dat Aertssen me wel tegen is gevallen. Had ik meer van verwacht

26 september 2023 om 12:53

@Mrkrillin Wat vindt jij van Sarfo? Ik vind het dus echt een interessante speler. Denk een met meer potentie dan Rensch en Gaaei?

26 september 2023 om 12:21

Ik maak geen grappen, maar hij is op dit moment de beste optie op rechtsback die we hebben. Ook als CV ontwikkeld hij zich uitstekend en kan op linksback ook uit de voeten. Verbaast mij niks als hij het gaat halen, wordt alleen nog niet gezien als groot talent door velen. Maar hele stabiele speler.

26 september 2023 om 12:51

@mcsignificant persoonlijk vind ik hem de beste verdediger, beter dan Aertssen die wekelijks staat te schutteren. Jaartje verhuren zou wel interessant kunnen zijn.

26 september 2023 om 13:07

Aertssen vond ik gisteren vrij stabiel en voetballend goed in de 2e helft. Helaas wel een handsbal waar die vrije trap uit kwam, maar dat was meer pech in mijn ogen. Hopelijk zet hij de lijn naar boven weer in, want de weken hiervoor was het niet best.

Gooijer moet dit seizoen nog kansen krijgen op rechtsback. Anders volgend jaar in de voorbereiding en als hij die niet pakt, dan pas verhuren aan een ED club.

Kalokoh is een groot talent. Goed dat hij blijft bij Ajax.

26 september 2023 om 13:17

Ik zie in hem als opvolger van Kudus, zeker kan hij ook naar Ajax 1 om paar van aangekochte spelers van Mislintat vervangen. En zeker denk ik dat Steijn na de winterstop meer gebruik maakt van spelers van Jong Ajax.

Misehouy moet nu toch ook zien dat de omstandigheden met het vertrek van Mislintat veranderd zijn. Ajax heeft creativiteit op het middenveld nodig, dat zit niet in de selectie voor het eerste.
Overigens snap ik wel dat Steijn er nu even mee wacht met al die nieuwe spelers...

26 september 2023 om 11:34

Wel slim van VZ om zijn foto bij te plaatsen. Dacht ook eindelijk!

Maar eens Misehouy moet lekker bijtekenen. Er is geen echte 10 binnen de selectie achter Berghuis. Maak hem vaste stand-in en wat bekerwedstrijden.

Volgend seizoen een as van Hato, Vos, Misehouy en Brobbey. Allemaal jeugdspelers.
Jammer dat Gorter te kort komt, dan was helemaal compleet geweest.

26 september 2023 om 12:27

Gorter zou ik nog niet afschrijven. Mocht hij niet verbeteren tot Rulli weer fit is, is het wel klaar. Taylor zou ik ook benoemen op dat middenveld, heb je echt een heerlijk dynamisch middenveld. Hopelijk keert Fitz-Jim ook sterker terug van Excelsior, kan hij lekker concurreren met Taylor. Had afgelopen wedstrijd maar 10 minuten nodig om een mooie assist te geven.

26 september 2023 om 14:59

Je ziet toch dat Gorter heel vaak te laat in de hoek is? daarnaast is zijn balbehandeling dramatisch hij klemt bijna nooit een bal, als het er niet inzit dan zit het er niet in.

26 september 2023 om 15:08

Tegen Marseille heeft hij daarin een fout gemaakt. Het gaat erom dat hij daarvan leert en die fouten niet meer maakt. Mocht hij dezelfde fouten blijven maken dan is het wel duidelijk dat hij niet genoeg groei doormaakt. Maar de potentie is aanwezig, heb ik vaak genoeg gezien.

26 september 2023 om 22:01

Gorter heeft nooit een hele betrouwbare indruk gemaakt op mij. Bij GAE niet (overigens maar een paar keer gezien) in jong niet en nu ook niet.
Hij wisselt best knappe reddingen af met te veel mindere momenten.
Hij heeft een behoorlijk ongecontroleerde stijl (ik weet even niet hoe ik het het beste kan omschrijven), de rebound goals bijvoorbeeld die hij weg gaf bijvoorbeeld waren voor mij niet nieuw. Die rebounds gaf hij in het verleden wel vaker weg, alleen in de KKD was hij er dan vaak nog weer op tijd bij om ook die te pakken of waren de spelers niet goed genoeg om er iets mee te doen.

26 september 2023 om 23:11

Bij GAE was hij juist ontzettend stabiel en blonk hij uit. Daarom werd hij gehaald.

26 september 2023 om 22:12

Ik zou als ik Ajax was minimaal 4/5 spelers tijdens winterstop te verkopen van al zijn aankopen om in ieder geval het geld redelijk aan te vullen. Bovendien minimaal 3 talenten van jong ajax doorschuiven naar het 1e en die alle 3 minuten geven in zowel Europees als in de Eredivisie. Fitz Jim had in mijn optiek makkelijk mee kunnen draaien in de Eredivisie. Ook de linksback van Ajax had van mij apart wel basis mogen staan. Iedereen die zei ze zijn niet goed. Nee de nieuwe aankopen hebben ons bij het linke rijtje bezorgd . Kan mij echt niet overtuigen dat alle Ajax spelers in het 1e aangevuld met spelers van Jong Ajax, dat ze dan 5e of lager waren geeindigd. Wellicht zijn het qua individuen geen ster spelers, maar ze hebben wel allemaal Ajax-DNA en weten hoe je moet passen en vrij moet lopen. Al de nieuwe aankopen hebben allemaal een ander opleiding gehad en normaal zou Overmars zulke spelers eerst op de bank laten zitten en dan paar minuten mogen invallen en als ze door het ijs zakken, zelfs minuten laten maken in Jong Ajax tot ze gewend raken aan het systeem. Maar nee hoor meteen in de basis zetten. Logica is gewoon nergens te vinden bij Ajax tegenwoordig.

Goed dat Kolokoh bijtekend.. nu graag ook Banel en Misehouy bij laten tekenen.

26 september 2023 om 12:22

Banel zie ik weinig in. Jij ziet hem wel doorbreken? Heeft nog een contract voor 2 jaar dus zeer zeker geen haast.

26 september 2023 om 12:39

Ik zie zeker wel potentie in Banel om door te breken. Blijft afwachten hoe hij zich nog verder gaat ontwikkelen maar dat hij inzicht heeft staat voor mij vast. Ook was hij niet slecht gisteren en maakte een mooie goal. Hlynsson en Godts kunnen daar nog wat van leren eerljk gezegd wat afmaken betreft.

26 september 2023 om 13:02

Ik vind hem juist heel egoïstisch en vaak vrij wild. Hij maakte zeker een mooie goal, maar zijn rendement vooralsnog en het restant van de wedstrijd was zeer matig. Ik baseer mijn mening op alles wat ik van hem heb gezien.

Hlynsson en Godts zijn normaalgesproken veel betere afmakers dan Banel.

Gooijer vind ik echt een speler met potentie. Rustig en zelfverzekerd. Ongelooflijk dat hij niet vaker bij de A selectie zit. Of het moet zijn dat hij bij Jong Ajax in de wedstrijden die ik niet zie, veel fouten maakt. Corrigeer me dan maar…

26 september 2023 om 12:24

In Jong Ajax is hij ook stabiel. Zou hem een keer de kans geven op rechtsback in het eerste, dan gaat hij mensen waarschijnlijk verrassen.

Mooi nieuws! Kalokoh is een goed talent die zeker de potentie heeft voor Ajax 1. Gooijer heeft dat ook, onderschat talent. Is eigenlijk de beste optie op rechtsback al op dit moment. Verdedigend sterk en aan de bal ook erg comfortabel.

Ik hoop oprecht dat jongens zoals Kalokoh, Misehouy en Godts veel minuten gaan maken in het eerste dit seizoen. Dit seizoen speel je toch om niks (wellicht degradatie 🤪).

Kalokoh is een fijne speler, een van de betere van zijn lichting, in elk geval dat leek zo 2 jaar geleden maar heb eerlijk gezegd minder van hem mee gekregen het laatste jaar.

Heel goed. Kalokoh is mijn favoriete linksbuiten, hoop dat ie snel door kan breken. Gooijer is een hele stabiele speler die op zowel als rechtsback als centrale verdediger kan doorbreken.

Er zijn er nog een aantal die niet hebben verlengd. Misehouy is by far de belangrijkste en de beste, was gisteren ook weer heel goed. Ook Muzambo, Agougil, Speksnijder en Milovanovic zie ik graag langer blijven.

Toch absurd dat je met talenten als van axel dongen, Kalokoh, Regeer, Misehouy, Vos, Hato en ga zo maar door meer dan 100 miljoen hebt uitgegeven aan allemaal gasten die er niets van kunnen.

Regeer kan dus blijkbaar zowel rechtsback als linksback spelen dan had je dus Avila en Gaeei niet hoeven kopen.

Met Vos en Misehouy had je die Manssverk ook niet hoeven kopen of Tahirovic.

Van axel dongen is geloof ik een linksbuiten toch? Dus had je die Mikautadze niet hoeven kopen.

Akpom is sws een belachelijke aankoop.

Forbs begint het redelijk op de rit te krijgen, maar gaat wel Kalokoh in de weg staan lijkt me.

Dan had je hetzelfde aantal spelers als nu gehad, maar ruim 80 miljoen meer op de bankrekening voor een goede rechtsbuiten haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax152
9.Excelsior15-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper60
G. RulliKeeper10
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren