Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Einde van dertien maanden durende lijdensweg in zicht voor Fischer

Laatste update:

Viktor Fischer zit in de laatste fase van zijn revalidatie. De jonge Ajacied speelde meer dan een jaar geleden zijn laatste wedstrijd op het hoogste niveau. Een hamstringblessure die een paar weken leek te gaan duren, nam uiteindelijk meer dan dertien maanden in beslag. Komende zaterdag hoopt hij bij Jong Ajax zijn rentree te vieren.

/

De twintigjarige Deen behoort naar alle waarschijnlijkheid tot de selectie van de coaches Andries Ulderink en Jaap Stam voor het uitduel bij De Graafschap, zo bevestigde Frank de Boer woensdagmiddag. Of hij in actie gaat komen, moet zaterdag vanaf 19.45 uur blijken. Dan wordt er afgetrapt op de Vijverberg in Doetinchem.

Fischer was tot nog toe goed voor 19 treffers in 68 wedstrijden voor Ajax. Zijn laatste optreden in de hoofdmacht dateert van 23 februari 2014, tegen AZ. In dat duel werd hij al na twaalf minuten geblesseerd afgelost.

Een fitte Viktor Fischer heeft in het huidige elftal een basisplaats

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws. Dit vind ik een fantastisch talent. Hopelijk blijft hij de komende tijd blessure vrij. Vind hem overigens niet onder doen t.o.v. een Kishna.

18 maart 2015 om 15:44

Het is belangrijk nu wedstrijden te spelen in Jong eerste, zal een mooie beloning zijn om nog einde van Ajax mee te maken in het veld. In de vakantie doortrainen of eerder beginnen zoals Klaassen dat ook deed. Dan kan hij vanaf volgend seizoen knallen. Pas 20 jaar en al zo belangrijk geweest. Ik hoop dat hij niet veel heeft ingeleverd. Kan bij nood op het middenveld spelen of LB of zelfs spits. Geeft Frank weer een hoop extra opties in het veld.

18 maart 2015 om 15:48

Ik zou deze jongen niet op linksback zetten zelfs niet als noodoplossing daar liggen niet zijn kwaliteiten.

18 maart 2015 om 15:52

Denk dat hij linksbuiten bedoelt.

18 maart 2015 om 15:52

Linksback? Zullen we cilessen dan AM zetten? Ik weet nog niet of ik hem een buitenspeler of juist een AM vind, maar iig geen linksback.

18 maart 2015 om 15:53

Hij bedoelt linksbuiten.

18 maart 2015 om 16:04

LB linksback kwam als eerste in me op maar linksbuiten kan natuurlijk ook.

18 maart 2015 om 16:26

Fischer is geen middenvelder. ik denk dat hij de rol van Schone over zal nemen en af en toe Milik af zal lossen in de spits. voor de rest moet hij denk ik hopen op een mindere periode van Kishna en El Ghazi.

18 maart 2015 om 17:48

Toch ziet Frank hem voor deze 3 posities. Heeft hij in meerdere interview gezegd.

18 maart 2015 om 17:48

Bedoel idd Linksbuiten.

18 maart 2015 om 17:20

Fischer op 10 zou een heerlijke opstelling, maar dan echt op 10 met de punt naar voren en bazoer en klaassen erachter.

Cillesen
Van rhijn
Veltman
Viergever
Jan alleman
Klaassen
Fischer
Bazoer
El ghazi
Milik
Kishna
18 maart 2015 om 23:18

Misschien Riedewald als linksback? En daarbij speelt Ajax al jaren met de punt naar achter, dus dan zou je eventueel (als ik kijk naar jouw opstelling) Fischer een beetje een Andersen rol kunnen geven op het middenveld en dan met Bazoer van plek kunnen wisselen.
Op zich geen slecht idee deze opstelling van jou

Hopelijk heeft ie door ze herstel ook flink wat spier gewonnen! Want netzoals alle andere spelers vond ik dat hij maar weinig body had.

Fischer in vorm is een topspeler!

19 maart 2015 om 03:11

Fischer was juist een van de weinigen die wel fysiek had. Hij was voor zn blessure pas 18 en hield zich makkelijk staande

Eindelijk, werd wel eens tijd =)
In vorm is het echt een topper, go Viktor!!

Toch vreemd hoe dit zo lang heeft kunnen/moeten duren. Hard timmeren aan de weg en dan heeft hij weer een basisplaats. Heel hard timmeren, want zo lang uit de roulatie zorgt voor een flinke terugslag ben ik bang voor.

18 maart 2015 om 15:47

Heeft 1 (of 2) keer een terugval gehad, zou eigenlijk al na trainingskamp in Qatar fit moeten zijn geweest...

Ik hoop dat hij terugkomt als in ze eerste jaar. Zijn 2e seizoen was naar mijn mening te geforceerd. Hij moet fris in ze hoofd zijn dan kan die erg belangrijk worden.

Viktor Fischer heeft in het huidige elftal een basisplek. Wat een rare poll. Je weet nooit hoe spelers uit hun blessure terugkomen. Echt nooit. Sommigen krijgen na een zwakke periode een blessure en komen er dan ijzersterk uit. Andere halen nooit meer het niveau van voor hun blessure. Je kan het gewoon niet weten.

18 maart 2015 om 17:46

Daarom bestaat er ook een poll waarin je je mening kan geven lijkt me. Als iedereen het immers al wist waarom zou je dan een poll maken.

Altijd afwachten hoe een jongen terug komt na zo'n lange blessure. Het lijkt wel alsof je dit soort langslepende blessures steeds vaker ziet. Dat is nergens op gebaseerd, puur op gevoel.

Speelde zijn laatste periode voor zijn blessure erg matig, ben benieuwd hoe die zich gaat terug knokken tot de basis.

18 maart 2015 om 15:59

Misschien speelde deze blessure al?

Het is heel mooi nieuws maar we zien hem voorlopig niet in het eerste gaat zijn minuten eerst bij Jong Ajax maken. Misschien eind van het seizoen dat hij er een paar keer bij zit.

Zijj gedrevenheid kan Ajax goed gebruiken!

niets overhaasten. dit seizoen lekker bij jong ajax laten spelen. Plek 2 is al bijna zeker en de schaal staat al bijna in de prijzenkast in eindhoven. Goed herstellen en ritme op doen zodat je in de voorbereiding weer kunt aansluiten

Dit nieuws is fantastisch want deze jongen heeft een enorme vechtlus en drang om te slagen. Die blessure kwam precies in zijn vormdip dus denk dat hij snel weer een stijgende lijn zal pakken.

Nieuwe seizoen het gevecht met Kishna aangaan tenminste als Kishna niet zichzelf uitschakeld. Maar kan ook heel goed op het middenveld uit de voeten, voor L.buiten vind ik zijn sneldheid en behendigheid minder als die van Kishna.

18 maart 2015 om 16:14

Dit zou toch mooi zijn zeg.
Met fischer op 10 en echte vleugels.
Geen idee of fischer wel eens op het middenveld heeft gespeeld.
Klaassen als box to box bazoer als controleur.
Lekker jong en gigantisch veel talent staat er in.
Het zou mooi zijn.

Cillessen
Van rhijn
Veltman
Viergever
Roedewald
Klaassen
Bazoer
El ghazi
Fischer
Kishna
Milik/zivkov
18 maart 2015 om 16:27

dan heb je alleen een probleem. ten eerste omdat Ajax volgens de filosofie altijd met de punt naar achteren speelt, en ten tweede omdat Fischer echt totaal geen middenvelder is, ondanks dat er op deze site heel veel slechte versies zijn van Frank de Boer die zeggen dat hij daar moet staan.

Fischer is een Linksbinnen, zoals je dat zo mooi noemt van vroeger. dezelfde positie als Cruyff. geen linksbuiten en ook geen spits, maar ertussenin. dus kan beide posities.

18 maart 2015 om 16:43

leuk zo een verzonnen filosofie.
Er is maar een ding dat ajax doet en dat is met minimaal 3 aanvallers spelen.

18 maart 2015 om 16:54

Leuk dat je Fischer totaal geen middenvelder noemt. Hij is van origine toch echt een aanvallende middenvelder.
Hij is begonnen op de linksbuiten positie omdat er ene Cristian Eriksen op het middelveld stond.

Maar absoluut goed dat hij terug is. Het is een speler die leuke overwachtse acties kan maken. Een beetje zoals Kishna dat kan.
Bovendien is hij bijna altijd doelgericht en dat mis ik toch bij bijvoorbeeld een anderson of schone.

18 maart 2015 om 17:49

Volgens mij in de Youth League?

19 maart 2015 om 03:16

Daar ston hij in de spits toch? Deed ie het niet onverdienstelijk volgens mij

Mooi zo.
Geweldig talent die echt een boost kan geven aan het elftal.
Niet dat ze er dit seizoen wat aan hebben want zijn hoofddoel zal zijn volgend jaar knallen.
Maar dit is wel een speler waar ik ook voor naar het stadion kom.
Heeft goede passeerbewegingen en er gebeurt meestal wel wat als hij de bal heeft.

18 maart 2015 om 16:23

Vooral dat laatste vond ik belangrijk. Wanneer hij of Eriksen de bal hadden konden ze vaak iets creeeren wat je bijv van Schone ook verwacht en soms nog te weinig ziet.

Zo, dat noem je s n blessure oplopen. Fijn voor hem en Ajax dat ie weer spoedig zijn rentree kan maken bij de beloften. Ik denk trouwens met de terugkomst van Fischer dat Kishna ook getriggerd gaat worden om beter zijn best te doen, lekker elkaar scherp houden. Nu nog een degelijke concurrent voor El Ghazi, en we zitten voor de komende jaren heel goed wat betreft de aanval.

Strijd aangaan met Kishna, Fischer heeft in ieder geval z'n instelling/mentaliteit mee!

Cillessen
Lartey-San
Veltman
Viergever
Riedewald
Klaassen
Bazoer
Sinkgraven
El Ghazi
Milik/Zivko
Fischer

Volgens mij hadden ze bij fischer twijfels of ze zijn achillespees niet te strak hebben gezet. Zou zomaar kunnen dat hij niet meer terugkomt op het oude niveau.

Iig weer een goede optie erbij. Zijn 1e seizoen was gewoon goed voor een debutant. 2e seizoen behoorlijk matig. Hij was ook net wat te ego voor de goal. Als het met hem niet liep kon hij ook niet simpel spelen om iig een 6 te halen.

Er is nu iig genoeg concurrentie dus als je niet beter bent speel je niet. Behalve Boilesen dan.

19 maart 2015 om 03:18

Achja de bekende terugval van een talent vorig seizoen. Zijn kwaliteiten komen vanzelf weer bovendrijven

Zou De Boer van het probleem Kishna kunnen verlossen. Veel potentie, al was vorig seizoen niet best van hem.

Hoop niet dat dat een recente foto is. Hij ziet er nou niet bepaald afgetraind uit. Zie wel uit naar zijn rentree. Ajax kan wel wat vechtlust gebruiken.

18 maart 2015 om 17:27

Deze foto is gemaakt tijdens de open dag aan het begin van het seizoen. Is dus al een tijdje geleden

Goed nieuws zeg ik als voetbal liefhebber!

Wow een lijdensweg? Beetje relativeren mag wel zeg, Zou bijna denken dat hij een dodelijke ziekte heeft overleeft. Benieuwd hoe hij terug komt van zijn blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren