Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste ontslag in Primera División valt reeds na acht competitieduels

Laatste update:

De wegen van Paco Herrera en Las Palmas scheiden, zo maakt de Primera División-club maandagavond bekend. De oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de matige resultaten van de nieuwkomer in de allerhoogste divisie van Spanje.

Herrera, 61 jaar, tekende vorig jaar zomer een contract met Las Palmas, dat onder leiding van de oud-middenvelder via de play-offs, na een vierde stek in de Segunda División, meteen promotie naar de Primera División afdwong. De eilandclub was in 2001/02 uit de allerhoogste afdeling gedegradeerd, kwam zelfs nog twee jaar op het derde niveau uit, maar met Herrera aan het roer slaagde Las Palmas erin om vorig seizoen te promoveren.

Las Palmas verzamelde tot dusver maar vijf punten en houdt daarmee alleen maar hekkensluiter Granada onder zich. De 4-0 nederlaag in en tegen Getafe van zondag was de derde opeenvolgende nederlaag en het vierde verlies in de laatste vijf duels. Het is nog onduidelijk wie Las Palmas als vervanger zal aanstellen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht eerder aan Moyes die Sociedad gruwelijk verschrikkelijk slecht laat spelen.

19 oktober 2015 om 19:39

Serieus, kijk eens naar de stand!

19 oktober 2015 om 19:53

Nou Sociedad staat 16e dat kan ik niet goed noemen dus ik begrijp de gedachten van Legend-7 wel.

Zeer jammer voor deze trainer van Las Palmas, ze gaan vast en zeker niet beter van presteren.

Beetje jammer. Als je naar het spelersmateriaal van Las Palmas kijkt is, zijn die vijf punten gewoon prima. Ik denk niet dat je met een andere trainer ineens bovenaan het rechter rijtje gaat meedoen.

Ik denk niet dat je met een nieuwe coach in het linkerrijtje gaat eindigen.
'degradatie voorkomen' is het maximale voor de club en als het team beter speelt, kunnen ze zelfs 13de of 11de eindigen.

20 oktober 2015 om 13:06

Fcyounes

12de is niet mogelijk?

20 oktober 2015 om 23:16

Alles kan!
Niets is onmogelijk!

Herrera speelt altijd conservatief. Heel onaantrekkelijk. Als dat punten oplevert, dan kom je ermee weg. Zo niet, kun je vertrekken. In dit geval terecht. Deze ploeg kan ook aantrekkelijk spelen, met minimaal hetzelfde resultaat, of beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren