Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eenmansshow bij Real duurt al 272 minuten na drieklapper tegen Athletic

Laatste update:

Real Madrid heeft zondag drie punten overgehouden aan het bezoek van Athletic Club. De Koninklijke was in eigen stadion met 3-0 te sterk voor de bezoekers uit Baskenland. Grote man in het elftal van trainer Zinédine Zidane was Karim Benzema, die de laatste acht treffers van Real Madrid voor zijn rekening nam en deze reeks al 272 speelminuten volhoudt.

Op de ranglijst van LaLiga staat Real Madrid eigenlijk in een niemandsland, met een forse voorsprong op nummer vier Getafe en een redelijke achterstand op nummer twee Atlético Madrid. Ten opzichte van het teleurstellende duel met Leganés (1-1) van afgelopen maandag had trainer Zinédine Zidane wat gesleuteld aan zijn basiself: Jesús Vallejo speelde in plaats van Nacho, Toni Kroos verving Federico Valverde en Lucas Vazquez nam de plaats over van Isco.

In een weinig spectaculaire eerste helft waren de hoogtepunten spaarzaam. Namens de thuisploeg was Marco Asensio met een schot gevaarlijk, terwijl Raúl García Real Madrid-doelman Keylor Navas met een kopbal tot een redding dwong. De eerste mogelijkheid na rust was voor Iñaki Williams, waarna de thuisploeg razendsnel op voorsprong kwam. Toni Kroos bediende Asensio aan de zijkant, waarna de aanvaller de bal voor het doel bracht. Daar stond Benzema klaar om zijn negentiende competitietreffer van het seizoen binnen te koppen.

Real Madrid verzuimde in eerste instantie door te drukken, waardoor Athletic Club zicht hield op de gelijkmaker. Vallejo voorkwam met een goede ingreep dat Williams op aangeven van García een grote kans op de 1-1 kreeg. Een kwartier voor tijd maakte Benzema aan alle onzekerheid een einde. De Franse spits maakte vanuit een hoekschop van Luka Modric zijn elfde kopdoelpunt van het seizoen, een aantal waarmee hij alle spelers uit de vijf Europese topcompetities achter zich laat. In blessuretijd bepaalde Benzema de eindstand nog op 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ontzettend trots op Karim. Hij leek even te moeten wennen aan zijn nieuwe rol; namelijk zelf de doelpunten maken in plaats van in dienst te spelen van Cristiano. Speelt echt een erg goed seizoen en is 1 van de lichtpuntjes samen met Vini tijdens dit zware seizoen. Aanvallend moeten er echter wel versterkingen komen. Een Hazard naast Benzema zou nog weleens mooie dingen kunnen opleveren. Voor de rest een prima wedstrijd gespeeld. Kroos werkte hard, dat was ook weleens fijn om te zien. Nog de laatste potjes uitspelen en op naar een nieuwe start. Hala Madrid!

21 april 2019 om 18:46

Dit is weer de superspeler van bij Lyon. Wie had gedacht dat hij dit nog kon na zich jaren wegcijferen voor Cristiano?

Ik weet niet of het zou klikken met Hazard. Hazard is toch vooral een ploegspeler die de andere spelers beter maakt en zijn dribbels effectief gebruikt. Geen Cristiano die alles zelf doet en soms eens wat show ertussen steekt.

Hazard moest in de loop der jaren echt leren durven schieten naar de goal. Want zelfs voor een leeg doel had hij de neiging om nog te passen naar een ploegmaat. Cristiano wil van nature vanuit elke positie schieten naar de goal. Toch 2 complete tegenpolen beide heren.

21 april 2019 om 20:56

Geef hem een nieuwe kans in het Franse elftal. Stel je voor Benzema en Mbappé samen. Benz is eigenlijk de betere, effectievere versie van Giroud.

De beste spits van Frankrijk momenteel, met een groot verschil. Uiteindelijk is hij ook nooit effectief schuldig bevonden van die hele situatie met Valbuena.

21 april 2019 om 21:09

Benzema is een compleet andere speler dan Giroud en niet te vergelijken. Hoe het dan de betere versie van hem is, is me een raadsel.

22 april 2019 om 12:53

Zijn allebei spitsen die goed kunnen meevoetballen en in dienst kunnen spelen van de flankspelers. Giroud doet dit in het Franse elftal goed met Mbappé. Benzema deed dit perfect met Ronaldo.

Zet Benzema op de plaats van Giroud in het Franse elftal en het rendement zal gegarandeerd omhoog gaan.

Mensen kunnen zeggen wat ze willen, voor mij blijft deze man een waar fenomeen. Een unieke nummer 9.

21 april 2019 om 18:14

Ach doe normaal, hij heeft nu een keer een goed seizoen. Maar het feit blijft dat hij omringt is door gigantisch goede spelers in een competitie waar het overgrote deel dat niet is. Benzema is een goede spits, maar niet een fenomeen.

21 april 2019 om 18:31

Meen je dit? Real krijgt bijna iedere week in La Liga het deksel op de neus. En volgens jouw logica zou Messi niet eens een fenomeen zijn🤣

21 april 2019 om 18:47

Verschil is dat Messi al heel zijn loopbaan de beste van de wereld is en Benzema nu een leuk seizoen draait. Dacht dat verschil logisch is, maar blijkbaar moet t toch uitgelegd worden. Als elke speler met een leuk seizoen een fenomeen is bij Real Madrid dan kan je het woord net zo goed afschaffen.

21 april 2019 om 19:29

Lol 1seizoen. Nr 4 topscorer van de CL ooit zonder penalties. 230 goals ofzo voor real. Ga aub een eind fietsen

Waar zou Real staan zonder Benzema in een kansloos seizoen?

Echt indrukwekkend wat Benzema laat zien. Eindelijk zijn verdiende hattrick, die er lang aan zat te komen. Eigenlijk gewoon de enige speler die er wat van wilt maken dit jaar, hoe moeilijk het is ook als je al begin maart overal uitgeschakeld bent voor de prijzen.

Maar goed. Mooie overwinning van Real. Vallejo vond ik dikke prima achterin. Navas keepte ook lekker met als hoogtepunt die redding op het eind van Inaki Williams. Maar aanvallend blijft het toch o zo pijnlijk om te zien. Vazquez heeft wederom weer niks goeds gedaan, en Asensio is een leuke counterspeler maar ook niet meer dan dat. Totaal geen rendement van beide heren. Het draait maar om 1 man voorin, en dat is Karim Benzema. Treurig weer hoe Bale werd uitgefloten.

Man, wat zou het toch verfrissend zijn als Hazard en Mbappe aan de zijkanten gaan spelen in een Real shirt. Vierde wedstrijd op rij ongeslagen in eigen huis sinds Zizou terug is. Keep it up.

21 april 2019 om 18:17

Mbappe hoeft niet eens ( niet zo realistisch denk ik) maar met hazard, vini en rodrygo zitten we al breeder. Al zou ik zelf sane er ook wel bij willen hoewel te veel bezetting ook niet heel prettig is voor de sfeer al is zizou daar toch vrij aardig in qua manegen

21 april 2019 om 18:49

Bale werd inderdaad weer uitgefloten terwijl hij niet veel verkeerd deed bij zijn eerste contacten. Tegelijkertijd lijkt het hem totaal niet te storen. Maar je merkt ook niet dat hij een binding heeft met zijn teamgenoten en de fans. Hij staat op een eiland. Een individu in een team.

Hij is totaal geen slechte speler maar het is gewoon geen goede relatie. Het is juist daarom beter dat hij zelf vertrekt. De situatie van Isco vind ik anders maar die zie ik graag vertrekken vanwege zijn gedrag, het feit dat hij maar niet groeit, weinig snelheid heeft en dat er 3 soortgelijke spelers in de selectie zijn. Ceballos en Brahim hebben een vergelijkbaar stijl.

Verder ben ik eens dat er een vleugelaanvaller moet komen maar niet beiden. Het moet óf Hazard óf Mbappé worden. Vinicius moet je gewoon in de basis laten en laten afwisselen met Asensio en verder moet Rodrygo ook zijn kansen krijgen en niet 2-3 concurrenten hebben voor zijn positie(s).

Vazquez heeft inderdaad een bepaalde koppigheid die je niet weg lijkt te krijgen. Hij overschat zijn eigen techniek en leidt erg vaak balverlies. Asensio echter heeft veel power in zijn sprint en een betere dribbel en traptechniek.

De voetballerij is extreem opportunistisch en daar ga ik in mee bij deze, maar geef Benzema een contractverlenging. Ik heb vaak kritiek op hem gehad, maar hij speelt echt een geweldig seizoen. De beste man is met zijn doelpunten de enige reden waarom Real nog in de top 4 staat, zonder hem gingen we volgend seizoen de Europa League in.

Verder weinig te zeggen over de rest van het team, hoop dat er volgend seizoen een vernieuwing plaats vindt maar volgens de Spaanse media wordt de oude garde weer eens gespaard. Hazard en Jovic om Benzema te ontlasten zouden al geweldige aankopen zijn, maar er moeten ook nieuwe middenvelders komen om Kroos en Modric te vervangen. De een heeft het niet meer en de ander kan geen drie wedstrijden per week verdragen.

Oprecht respect voor Karim Benzema. Spelers als Ronaldo, Kaka, James, Ozil (die echt goed was bij Real), Higuain, Xabi Alonso zijn gekomen en ondertussen alweer vertrokken maar Benzema is er nog steeds. En hoe.

Benzema verdient meer respect onder de Real supporters. Zou schandalig zijn als ze deze man zouden vervangen voor een Icardi bijvoorbeeld. Versterk het elftal rond hem en hij zal NOG beter spelen.

21 april 2019 om 18:19

Icardi zou niet komen ipv benzema maar in de breedte. Benzema vertrekt echt niet met zizou aan t roer ^^

21 april 2019 om 19:37

Zonder druk scoort hij wel maar als het erom gaat faalt hij hard en valt hij door de mand blijft het een matige spits vinden die weg van mij mag gaan.

Er is zoveel kritiek op hem geweest en nog steeds. Elke trainer heeft volle vertrouwen getoond in Karim Benzema. Nu vrijwel de hele selectie hopeloos faalt is er maar één speler wiens ondergrens ver boven het gemiddelde uitsteekt en gelukkig is dat van Benzema.

Deze beste man zal je zelden of niet betrappen op een duikeling, smerig spel of het aansmeren van kaarten. Men praat over zijn rechtszaak terwijl hij ook daarvan is vrijgesproken. Men kan geen argumenten verzinnen omdat hij gewoon een geweldige aanvaller is. Hij is zeer compleet.
We praten niet over de beste spits aller tijden maar over een geweldige aanvaller.

Het zou de Franse bond sieren er een streep door te trekken en hem een nieuwe kans te geven. Net zoals velen hier op de forums. Vergelijk hem niet met Ronaldo of Messi en je kan er niet omheen dat hij een geweldige spits is. Bovendien zal het bijzonder lastig zijn om met ongemotiveerde teamgenoten die volledig uit vorm zijn of heel weinig vertrouwen te hebben op dát niveau wat hij haalt te functioneren week in, week uit.

Zidane heeft zelf al gezegd dat hij Benzema tot zijn dood zal verdedigen. Zijn vertrouwen in Benzema is enorm. Het is dan ook zo dat elke linie versterkingen nodig heeft maar in de spits enkel voor een goede back-up.

Benzema is een van de weinige spelers die echt trots mag zijn op zichzelf voor zijn bijdrage aan het hele seizoen. Er zijn echt te weinig spelers die gemiddeld een voldoende halen bij Real dit seizoen, want anders hadden ze wellicht nog langer mee gedaan om alle titels. Blessures, trainer wissels, gebrek aan motivatie, onrust in kleedkamers etc. zijn combinaties geweest van een bagger seizoen voor Real.

Nooit Benzema horen klagen ondanks dat hij jaren lang in dienst van anderen speelde. Heeft altijd het beste voor zijn clubje voor zich en toch bij eerste beste matige prestatie uitgelachen worden door eigen aanhang en eisen voor een vervanger. Je moet het maar volhouden al die jaren. Hij heeft in ieder geval mijn respect al gaat mijn voorkeur naar Suarez en Aguero.

Heerlijke pot man, Benzema is heerlijk bezig, hij is de enige die werkt in dit systeem en echt bij Real past. Je kunt spelers wegdoen maar Benzema niet.

Ben ook blij dat Keylor goed bezig is, het is echt een topkeeper. Vamos!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren