Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een waarzegger heeft het allemaal voorspeld, toen Noa Lang vijf jaar was’

Laatste update:

Spelen voor het Nederlands elftal is altijd de grote droom van Noa Lang geweest. De 22-jarige aanvaller van Club Brugge hoopt, indien hij speeltijd krijgt van bondscoach Louis van Gaal in de komende interlands tegen Letland en Gibraltar, een onuitwisbare indruk achter te laten. Volgens vader Jeffrey Lang stond het allemaal in de sterren geschreven. “Een waarzegger heeft het allemaal voorspeld, toen Noa vijf jaar oud was. Ook dit over Oranje. Als het allemaal uitkomt, wat er in die brief van de waarzegger staat, dan gaan er nog mooie dingen gebeuren.”

Nourdin Boukhari is ervan overtuigd dat Lang bij Oranje op zijn plaats is. De oud-voetballer had in het verleden een relatie met de moeder van Lang. “Zo’n type speler met creativiteit en het vermogen om een mannetje uit te spelen kan het Nederlands elftal heel goed gebruiken”, verzekert Boukhari woensdag in gesprek met De Telegraaf. “Ik denk dat hij heel geschikt is tegen verdedigende tegenstanders als Letland en Gibraltar, dus ik reken er wel een beetje op dat hij speeltijd krijgt.”

“In Oranje spelen is altijd zijn grote droom geweest. Ik heb hem veel meegenomen naar interlands en dat vond hij altijd geweldig”, aldus Boukhari. Gery Vink had als jeugdtrainer bij Ajax een sterke band met Lang. “Je hebt talenten en je hebt natuurtalenten en Noa is van de tweede categorie. Hij speelt heel intuïtief en is daarmee heel onvoorspelbaar voor de tegenstander. Noa is een buitenspeler die nog echt een man kan uitspelen, scoort gemakkelijk en heeft ook het loopvermogen dat nodig is in het moderne voetbal.”

De stap naar België is goed voor Lang geweest, denkt Vink. „Hij had zeker de kwaliteiten om ook bij Ajax te slagen, maar daar zat hij achter Tadic. Dat is een onmogelijk te winnen strijd. Bij Club Brugge heeft hij een vrije rol op links en dat is hem op het lijf geschreven.” Boukhari en Lang hebben samen veel gevoetbald. “Ik nam Noa ook wel mee naar pleintjes en naar zaalvoetbalwedstrijden. Dat heeft hem ook geholpen bij het ontwikkelen van zijn techniek. Daar heeft hij de panna’s en de akka’s wel geleerd”, vertelt hij lachend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb helemaal niks mee met dat zweverige gedoe.. Maar laten we hopen dat de waarzegger nog meer gelijk gaat krijgen!

7 oktober 2021 om 07:30

Ik ook niet idd maar je kan toch beter in een waarzegger geloven dan dat je denkt dat je beter gaat spelen als je de string van je vrouw aantrekt tijdens een wedstrijd zoals Beckham vroeger

7 oktober 2021 om 08:28

Ja? waarom is dat beter?
Ik vind het beiden net zo ongeloofwaardig. Maar als die string goed helpt is dat toch minstens net zo goed?

7 oktober 2021 om 08:42

Japie, als je ergens in gelooft, dan ga je het ook daadwerkelijk voelen. Daarom heeft ieder juist zijn eigen ding en is het niet aan jou om te zeggen wat wel of niet goed is.

7 oktober 2021 om 15:25

Omdat als Beckham een broekje aanhad dat lichtelijk doorschemert hij aardig voor lul zou hebben gestaan.

7 oktober 2021 om 08:41

Ik ook niet, vind het altijd van de paters. Maar goed, ieder ze ding. Erin geloven kan al een soort positieve placebo effect geven, dus ga je gang.

Tjonge jonge als je je hoop al moet vestigen op zo’n Rasti Rostelli op de kermis…. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Zo’n vrije rol als bij Brugge krijgt hij natuurlijk niet.

7 oktober 2021 om 08:53

Ach dat is uiteindelijk toch precies hetzelfde als een kruisje slaan voor de wedstrijd of elke avond bidden dat je het gaat redden tot prof. Het kan zo'n speler misschien een beetje vertrouwen geven om het ook door te zetten.

7 oktober 2021 om 10:17

Ach ja, dat vind ik ook zo'n flauwekul. Prima als je gelovig bent, maar dat slaan van die kruisjes en met je armen omhoog naar de hemel Tja.....
Als het iemand vertrouwen geeft, vind ik het helemaal oké natuurlijk, maar als beide partijen het doen, zal het wel een gelijkspel worden denk ik dan.....

7 oktober 2021 om 11:22

Dan ga je ervan uit dat ieder gebed geaccepteerd wordt, wat natuurlijk erg dom is om te denken aangezien de wereld er dan heel anders uit zou zien.

7 oktober 2021 om 09:03

Rasti Rostelli is wel een goeie hoor XD

Nou niks aan de hand dan. Beetje hard werken en talent hebben denk ik ook wel meegeholpen. Maar ondersteuning van de sterren kan dan ook geen kwaad. Zal hem vertrouwen geven misschien.

Lijkt wel of die jongen Cruijff, Pele en Diego in 1 is, zoveel aandacht is ervoor.

Iedereen mag doen waar zij in geloven en waar zij kracht uithalen natuurlijk, laten we dat voorop stellen. Ik geloof er in elk geval totaal niet in.

Ik vind het dan wel weer interessant dat er totaal niet wordt gezegd wat er nog meer in de brief staat, alleen hetgeen dat achteraf toevallig is uitgekomen. Waarschijnlijk omdat er ook dingen in staan die al niet meer kunnen of kloppen, maar misschien ben ik wel een zure oude man aan het worden.
Gevoelsmatig roept een waarzegster dit in elk geval tegen 10.000 ouders die een voetbalgek kind hebben, dan zal je altijd wel een keer raak schieten.

7 oktober 2021 om 10:14

Ach het is net als met al die andere kranten sterrenbeeld voorspellingen maar net hoe je iets interpreteerd. 'hij zal succes vinden wanneer hij zich inzet voor zijn beoogde doelen'. 'hij zal een tegenslag ervaren, maar daar zal hij sterker uit gaan komen'. 'het geluk wat hij zoekt, zal hij vinden.'

Heerlijke open deuren soms. Daar kan je namelijk meestal alle kanten wel mee op . Maar wat je zegt. Als je er kracht uit kan halen, kan het alleen maar in je voordeel werken.

7 oktober 2021 om 10:46

Ooit een keer van een oud docent gehoord, die bij de krant werkte, dat ze een mooie grabbelton hebben met allemaal van dat soort spreuken. Elke dag halen ze er dan 1 uit om bij een willekeurig horoscoopje te plaatsen.

7 oktober 2021 om 10:52

Horoscoop: "je bent sociaal ingesteld, maar hebt soms ook de behoefte aan tijd voor jezelf" en "je probeert soms je gevoelens verborgen te houden uit angst voor de reactie van anderen".

Geniaal.

7 oktober 2021 om 13:19

Klein kunst met een hoofdletter K.

7 oktober 2021 om 10:47

Dat komt omdat de voorspellingen alleen mogen worden gedeeld met de direct contactpersoon of diegene waar de voorspelling over gaat. Dat is gewoon algemeen bekend in de waarzeggerswereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren