Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Een van deze drie namen moet de toekomstig superspits van Arsenal worden

Laatste update:

Arsenal gaat een drukke transferzomer tegemoet, dat blijkt uit een artikel van The Athletic. De zeer betrouwbare sportkrant schrijft dat Arsenal een spits wil kopen en naarstig op zoek is naar een versterking op de flanken.

Voor de spitspositie heeft de Londense club drie kandidaten op het oog. Momenteel beschikt Arsenal over Eddie Nketiah en Gabriel Jesus, maar vooral laatstgenoemde is erg blessuregevoelig.

De shortlist bestaat uit Benjamin Sesko (RB Leipzig), Evan Ferguson (Brighton & Hove Albion) en Viktor Gyökeres (Sporting Portugal). Vooral laatstgenoemde is bezig aan een geweldig seizoen.

De in Zweden geboren aanvaller werd afgelopen zomer voor 21 miljoen euro overgenomen van het Engelse Coventry City. Hij wist dit seizoen tot dusver 17 doelpunten te maken in 21 Liga NOS-wedstrijden. Daarnaast gaf hij ook nog eens zeven assists.

Op de vleugels geldt Pedro Neto als voornaamste kandidaat om de selectie te versterken. De Portugese buitenspeler van Wolverhampton Wanderers. The Wolves willen honderd miljoen euro voor hun sterspeler, maar het lijkt er niet op dat Arsenal dat bedrag gaat betalen.

Ook achterin staat er het een en ander te gebeuren voor the Gunners. Er zullen naar verwachting geen spelers worden aangetrokken, maar de club hoopt een boost te krijgen van de terugkeer van Jurriën Timber.

Timber liep al vroeg in het seizoen een kruisbandblessure op, maar is op de weg terug. De voormalig Ajacied traint inmiddels alweer met de groep mee. Ook hoopt Arsenal dat Oleksandr Zinchenko en Takehiro Tomiyasu snel terugkeren van een blessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ferguson is nog niet klaar om een topelftal te dragen. De andere 2 zie ik nooit spelen.

2 maart 2024 om 15:12

Ferguson zit op de bank achter Welbeck. Heeft talent, maar nog lang niet klaar voor een stap omhoog. Is ook pas 19 dacht ik.

2 maart 2024 om 15:12

Eens dat Ferguson er nog lang niet klaar voor is, moet zelfs bij Brighton nog meer gaan spelen en komt er niet altijd aan te pas. Sesko speelt voornamelijk de laatste weken goed, leuke speler maar denk ook dat hij er nog niet klaar voor is, is ook nog geen jaar bij Leipzig dus zal het voor hem goed zijn om minimaal nog een jaar te blijven. Gyokeres doet het echt heel goed, maar ook net een transfer gemaakt en sporting gaat terecht de volle pond vragen en dat is die niet waard. Ik hoop dat ze nog een poging wagen bij Vlahovic, is in mijn opzichte de ideale 9 voor Arsenal

2 maart 2024 om 15:13

Die jongen van Sporting is echt ongelofelijk goed en een tegenpool van de spelers die Arsenal erom heen heeft. Scoort makkelijk is goed in de lucht kan een bal vasthouden ik ben alleen bang dat hij erg duur is zeker in de huidige markt. Er zijn ook weinige goede spitsen vrij op dit moment dus je betaalt voor alle spitsen eigenlijk veel te veel.

2 maart 2024 om 15:57

Bij zo iemand vind ik het dan gek dat die pas op ze 24e uit zweden is weggehaald.

2 maart 2024 om 16:06

Hij is rond zijn 18e al vertrokken Zweden. Wel een tijd in de lagere divisies gehangen.

2 maart 2024 om 16:53

Bij zo'n speler vind ik het dan altijd moeilijk als die duur zijn. De kans dat het bij wijze van spreken een Jamie Vardy is qua laatbloeier, is veel kleiner dan dat het een flop is.

Ik vind het altijd zo absurd dat de NOS niet de eredivisierechten kan kopen maar wel de Portugese hoogste divisie sponsort.


*papagrap modus uit*

Dit zijn toch geen namen om blij van te worden als Arsenal fans, buiten die Zweed van. Sporting? Doe dan is gek en splash op Osimhen want hoe ga je met deze namen nou laten zien dat je het echt meent? City en Liverpool lachen je uit met dit soort namen al zeg ik het zelf, heel mooi project van Arteta maar het is allemaal te lief imo

2 maart 2024 om 15:19

Andere betrouwbare journalisten noemden ook Oshimen, Zirkzee en Toney dus het is gewoon gissen. Elk jaar wordt er een hele lijst gemaakt. Het lijkt erop dat Eddie verkocht wordt en dat er dan een jonge spits wordt gekocht aangezien Jesus de ervaren man is.

2 maart 2024 om 16:14

Oshimen is ook maar de vraag hoe die het buiten de Serie A gaat doen. Daarbij vrij prijzig en volgens mij niet per se bezig aan z’n meest geweldige periode. Ik zie Toney nog steeds graag komen. Engels, PL proven en past precies in het profiel.

2 maart 2024 om 17:04

Hij heeft het toch ook geweldig in Frankrijk gedaan. Was daar echt een monster en ging voor meer dan 60 miljoen naar Italië. Denk dat Oshimen bij Arsenal geweldig zou passen. Probleem is alleen die 130 miljoen die ze voor hem willen hebben. Toney is idd ook een goede optie.

Ferguson is Arteta's man. Dit is de nieuwe Haaland/hojlund, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Ik vind Ueda ook wel een typische Arsenal spits, nog wat vlieguren maken bij Feyenoord en dan is hij er wel klaar voor. Ik denk dat Ueda zo'n speler is dat hoe hoger het niveau, hoe beter hij het gaat doen. Soms heb je van die spelers die op een lager niveau niet presteren en op een hoger niveau juist wel. Als je op een lager niveau speelt en je denkt zelf al drie stappen vooruit, maar je teamgenoten zijn daar nog niet, is het heel lastig spelen. Net als dat je soms liever tegen een iets minder team speelt, dan tegen een heel slecht team. Het mindere team speelt tenminste wel binnen dezelfde kaders.

2 maart 2024 om 15:15

Je bent sarcastisch over Ueda neem ik aan haha?

Ik blijf hopen op Vlahovic, lijkt mij de ideale spits voor Arsenal.

2 maart 2024 om 15:41

Vlahovic zou wel echt DE ideale spits zijn voor ons, maar Sesko is ook niet verkeerd.

2 maart 2024 om 15:57

Dat gaat niet gebeuren, toch niet op korte termijn.

2 maart 2024 om 16:54

Zie ik ook niet als realistisch idd Jim. Alleen als jullie echt financiële problemen krijgen, maar ik betwijfel of dat zo ernstig gaat worden dat jullie echt gedwongen moeten verkopen. Of zit ik nu compleet verkeerd?

3 maart 2024 om 00:27

Jij hebt vast en zeker een glazen bol lol

3 maart 2024 om 09:49

Juve zit niet bepaald breed momenteel. Als je met een goed bod komt kan je Vlahovic gewoon ophalen. Ergens tussen de 75 en 100 miljoen?

Vorige decennia had je zo veel actieve top spitsen om uit te kiezen, lijkt echt een stuk minder geworden tegenwoordig. Ligt vast aan mij maar alle drie de namen zeggen mij helemaal niks.

Ik zou Rodyrgo van Real Madrid eigenlijk wel bij Arsenal zien passen.

Brobbey zou daar juist goed passen

2 maart 2024 om 15:45

Ik zou dat geen slechte idee vinden maar dan moet hij wel veel geduld hebben. Zie het eerder een aankoop op lange termijn als Arsenal Bronbey wilt halen. Zal dan net zoveel minuten maken als Nketiah.

2 maart 2024 om 16:56

Brobbey hoeft van mij niet hoor. Nketiah mag ook gewoon verkocht worden. Als sub brengt hij namelijk echt niks. Wat mij betreft halen we "gewoon" Toney, die scoort namelijk gewoon na zijn ban weer vrolijk verder. En dan heb je met Toney, Jesus en Havertz veel wisselende types. Daarmee kun je sterk variëren. En dan heb je nog Trossard en bij hoge nood zelfs Martinelli.

Dat zijn niet echt namen waar je echt vrolijk van wordt. Begin steeds meer te neigen om Havertz, Trossard en Jesus te behouden als spitsen. En dat er achterin versterkt wordt en op middenveld. Een snelle buitenspeler mag ook erbij komen.

2 maart 2024 om 16:15

Eens. Een vervanger voor Partey erbij vooral. Havertz en Jesus voor de spits en trossard is multi inzetbaar.

2 maart 2024 om 17:08

Ik zou wel graag een nieuwe spits zien hoor. Vooral dan een goalgetter, puur omdat het soms wel echt nodig is. Dat voegt net dat beetje extra toe. Een multifunctionele buitenspeler is ook fijn, het liefst een tweebenige wat mij betreft en iemand met wat snelheid a la Martinelli. Wat mij betreft is de hoogste prioriteit een vervanger voor Partey en een linksback.

2 maart 2024 om 19:18

Helemaal eens met laatste zin behalve de linksback positie. Even afwachten hoe Timber terugkomt van zijn blessure en Tomiyasu heeft zijn contract verlengd. Heb liever een rcv of een rechtsback erbij misschien.
Een nieuwe spits is altijd welkom maar dan moet je echt beter zijn dan wat ze nu hebben.

2 maart 2024 om 20:56

Tomiyasu is nooit fit. Die mag ook weg wat mij betreft, ondanks dat hij zeker wel kwaliteiten heeft. Maar waarom een rechtsback dan? Tomiyasu, Timber, White. Allen kunnen rechtsback. Links heb je Zini, die verdedigend tekort komt. Verder heb je niemand die daar van nature speelt. Dat is in mijn optiek een probleem. Ik heb liever dan nog een echte linksback, in plaats van make shift opties.

3 maart 2024 om 11:38

Als je Tomi weg wilt doen omdat hij nooit fit is kun je ESR, Jesus en Zini ook wel verkopen. Die zitten in hetzelfde hoekje namelijk.

Osimhem staat zover ik weet boven aan het lijstje van Edu en Arteta dus beetje vreemd dat hij niet genoemd wordt. De 3 die hier genoemd worden zijn de alternatieven als Osimhem niet gehaald wordt.

Allemaal prima spitsen alleen weet ik niet of je nu al 100 miljoen voor Ferguson moet gaan neerleggen. Die jongen komt er wel onder de juiste begeleiding maar mist nu nog teveel ervaring imo.

Gyokeres doet het bijzonder goed dit seizoen in portugal maar daar hangt ook een prijskaartje van 100 mil aan en ik weet niet of je dan die gok moet nemen (one season wonder).

Sesko zijn statistieken zijn de minste van allen maar dat zegt natuurlijk niet alles.

Vlahovic (als die uberhaupt nog op de radar staat) hoef ik niet in een Arsenal shirt te zien. Goede spits maar die had dan maar de eerste keer toen we contact zochten de telefoon moeten opnemen.

ik weet dat het achteraf gepraat is, maar ik denk wel dat PL clubs hebben liggen slapen wat betreft Gyökeres. Die speelde vorig seizoen namelijk ook al heel goed in de Championship

3 maart 2024 om 11:37

Valt wel mee. Leuk spelen op het tweede niveau is geen garantie op succes, zie akpom. Gyökeres doet het dit seizoen fantastisch maar dat is geen garantie op succes. Is straks ook weer 26, dan is het wel een hele grote gok voor veel geld.

Dacht dat ik Vlahovic, Toney en Osimhen ging lezen. Als je deze namen ziet kun je beter voor Zirkzee gaan. Al denk ik dat hij nog niet klaar is om Arsenal te dragen.

Martinez lijkt me wel ren goede spits voor arsenal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren