Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een van de beteren van Eredivisie' blijft vooralsnog bij FC Groningen

Laatste update:

Tjaronn Chery heeft vooralsnog geen zin in een avontuur in China, zo meldt Voetbal International. Jiangsu Guoxin-Sainty wil de aanvallende middenvelder van FC Groningen graag hebben, maar Chery wil wachten op een club uit een grote Europese competitie.

/

FC Groningen-directeur Hans Nijland laat aan het weekblad weten dat hij benaderd is door tussenpersonen en makelaars. “Maar ze krijgen van ons steeds een standaardantwoord. Als een club serieus is, moeten ze zich zelf bij ons melden.” Nijland noemt Chery een ‘heel goede voetballer’.

“Zelfs een van de beteren van de Eredivisie”, aldus Nijland. De bestuurder verwacht dat het tot en met 31 januari (als de transfermarkt sluit) onrustig blijft, maar hij geeft ook te kennen dat FC Groningen liever niet meewerkt aan een transfer. “Er is ons alles aan gelegen de selectie zo sterk mogelijk te houden”, klinkt het.

Tjaronn Chery is goed genoeg voor een Europese topcompetitie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die moet ook niet naar China gaan man...lekker het seizoen in Groningen afmaken en vervolgens naar een iets betere Eredivisie club. Speelt echt prima tot nu toe, maar kan hij dat een heel seizoen vol houden? Zo ja, dan volgend seizoen wellicht een AZ?

7 januari 2015 om 19:09

van Groningen naar AZ, amai wat een sprong....

7 januari 2015 om 19:10

Ik vind AZ net als FC Groningen een subtopper en dus geen verbetering ten opzichte van FC Groningen. Als je kijkt naar eindranking eredivisie en ambiance etc. Europees heeft AZ wel meer gepresteerd afgelopen jaren.

7 januari 2015 om 19:10

Het AZ dat al twee jaar onder FC Groningen is geëindigd bedoel je?

8 januari 2015 om 11:44

Het AZ dat de laatste jaren ook in Europa wel wat meer aanzien heeft verworven dan Groningen, dat Europees totaal niet meetelt. Dat AZ bedoel ik ja. Geen gigantische sprong, wel een stapje vooruit. Ik weet namelijk niet of Cherry de traditionele top 3 aan zou kunnen..

7 januari 2015 om 19:12

Vind AZ niet echt een stap hogerop, eerder opzij. Hij zal alleen meer verdienen in Alkmaar maar daar blijft het bij.

7 januari 2015 om 19:50

Clubs strijden om europees voetbal als subtop, dan is degene die het vaakst europees haalt en europees ook (veel) beter presteert toch een stap hogerop?

Leuke speler voor een subtopper als Groningen. Komt voor een stap hogerop veel tekort.

7 januari 2015 om 19:09

Volledig mee eens. Cherry is een leuke voetballer, maar daar is ook alles mee gezegd. Mocht hij nar een 'grotere' club gaan, dan zie ik met hem het zelfde gebeuren als met bijv. een Duarte.

Samen met El Ahmadi is het een droom van hem om over een aantal jaren samen in het eerste van Twente te spelen. El Ahmadi zie ik nog wel graag terugkomen, maar Cherry hoeft van mij niet. Voor de bank een leuke speer, maar niet als basisspeler.

7 januari 2015 om 19:12

FC Twente zou een vreugdedansje mogen doen mocht Chery willen terugkomen...

7 januari 2015 om 19:15

Twente misschien wel, ik niet. Maar waarom zou Twente een vreugdedansje mogen doen?

7 januari 2015 om 19:17

Mee eens, zou echt wel iets toevoegen aan Fc Twente. Heeft erg veel drive (meer dan bv. Ebecillio) en creeert veel kansen. Hij hieft van mij alleen geen vrije trappen en corners meer te nemen, laat dat maar aan v Nieff over.

7 januari 2015 om 19:19

@silg

Chery is toch een nummer '10'? Wij hebben Ziyech, aller eerst is hij een betere voetballer, daarbij jonger en veel getalenteerder. Ebecilio is geen nummer 10, dus die vergelijking gaat niet op. Overigens ben ik ook geen fan van Ebecilio hoor . Ik zie liever een middenveld met Gutiérrez, Mokotjo en Ziyech, wanneer Felipe weer fit is.

7 januari 2015 om 19:42

Maar misschien wel beter dan een mokhtar alleen loopt die misschien weer bilal in de weg

Hier is ie de man. Elders mag die lekker op de bank of tribune zitten. Veel spelers overschatten zichzelf schromelijk. Gewoon hier bij grunn lekker je wedstrijdrn spelen!

7 januari 2015 om 19:17

Heeft niet direct met overschatting te maken. Chery zegt ook niet dat hij naar Manchester United, Real Madrid of Bayern München wil. Hij wil graag nog een stap naar een grotere competitie willen maken. Dan spelen voor een Sunderland, Werder Bremen of een Getafe is toch ook prachtig?

7 januari 2015 om 19:27

Dat dacht elia ook.....

7 januari 2015 om 19:30

Nou, die heeft toch ook voor mooie clubs gespeeld? Hsv, Juventus, Werder Bremen en nu Southampton. .

7 januari 2015 om 19:43

Maar ff zien hoe dat nu bij shampton gaat. Hoop dat ie daar kan vlammen.

7 januari 2015 om 21:36

Denk dat ie al niks toevoegt aan Werder of Sunderland. Zie Fer, die speelt bij QPR en was mee met het Oranje op het WK. Dat zegt veel over dat niveau. Chery is een leuke speler voor Groningen maar daar blijft het bij.

7 januari 2015 om 22:31

Ik denk dat Chery met gemak bij een Ajax of PSV kan voetballen... Ik overdrijf niet: met gemak. Hij werkt hard, is een briljante voetballer, veel zelfvertrouwen en heeft bij tijden een geweldig schot. Nee, dat niveau trekt hij wel maar mogelijk dat China financieel veel aantrekkelijker is?

Af en toe 1 van de betere ja. En dat is maar 2 van de 5 keer het geval. Zou het niet erg vinden als Chery vertrekt. Hij was beter bij ADO.

7 januari 2015 om 19:42

ik zou het juist een ramp vinden om Chery weg te zien gaan
1 van de weinigen in ons team die echt kan voetballen en veel creativiteit mee brengt, dat missen we nu ook al met chery en nu we Rusnak er bij hebben moet het voetballende gedeelte beter komen.
Zodra Chery nu weg gaat en er komt niemand voor hem, zie ik ons zeker qua voetbal niet voor uit gaan en resultaten ook niet

7 januari 2015 om 20:04

Is er met Rusnak niet geanticipeerd op het naderende vertrek van Chery?

Vind dat Groningen dat wel prima heeft gedaan. Rusnak kan een half jaartje wennen en er 'moet' nog niets. Daarna kan hij Chery in de zomer opvolgen en laten zien dat hij net zoveel talent heeft. Bovendien lijken ze ook prima samen te kunnen spelen. Rusnak vanaf links bijvoorbeeld.

7 januari 2015 om 19:44

Op dit moment is ie toch echt minstens zo belangrijk als bij ado. Dat vind ik dan...

Cherry is de perfecte aanvulling op de selectie van Feyenoord. Vilhena is de enige linksbenige middenvelder en die gaat waarschijnlijk weg. Daarnaast zou hij ook de 2e beste (na toornstra) nr. 10 zijn en kan hij evt. als klassieke linksbuiten spelen.

Zou in ieder geval zonde zijn voor onze competitie als hij weggaat uit Nederland..

7 januari 2015 om 20:11

Ruildeal met Vilhena? Al betwijfel ik of Vilhena er zin in heeft om een stap achteruit te doen.

Feyenoord moet zo snel mogelijk handelen en dan kan Immers ook nog deze winter weg. Werkt net zo hard en speelt 4 keer beter.

Echt hele goede speler moet PSV pakken als Wijnaldum vertrekt aan het eind van het seizoen

Ik hoop dat Ajax deze jongen haalt. Veelzijdige speler, zou misschien net zo kunnen verassen als schöne, die in eerste instantie ook als 12e man was gehaald

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren