Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een van betere defensieve middenvelders uit Portugal’ tekent in de Eredivisie

Laatste update:

Fortuna Sittard heeft zich verzekerd van de diensten van Loreintz Rosier, zo laten de Limburgers dinsdag weten. De 24-jarige middenvelder heeft een contract getekend voor twee seizoenen met de optie op een extra seizoen. Hij komt over van Estoril, waarmee hij op het hoogste niveau actief was in de Portugese competitie.

Rosier doorliep de jeugdopleidingen van SM Caen en FC Parijs, alvorens hij bij Saint-Brice FC zijn profdebuut maakte. De Fransman kwam vervolgens via de beloftenteams van Parijs, Sochaux en Vitória Guimarães bij Estoril terecht, waar hij in 2020 tekende. Na 89 wedstrijden, 5 goals en 2 assists kiest hij nu dus voor een avontuur in de Eredivisie bij Fortuna.

"Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk", laat de defensieve middenvelder weten in een eerste reactie op de clubsite. "Voor mij voelt Fortuna als de juiste stap in deze fase van mijn loopbaan. Ik ga er vanzelfsprekend alles aan doen om er, samen met mijn teamgenoten, een mooi seizoen van te maken." Rosier eindigde afgelopen seizoen als veertiende met Estoril.

Ook technisch directeur Americo Branco is content met de komst van Rosier. "Met Loreintz deed zich een mooie kans op de markt voor. Hij heeft de afgelopen jaren aangetoond een van de betere defensieve middenvelders in de Portugese competitie te zijn. Hij beschikt over een goede fysiek, is goed aan de bal en heeft eveneens een goede pass. Loreintz gaat de komende jaren zeker van waarde zijn voor ons."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bezig Fortuna.💛💚💪

Dit is echt een goede middenvelder. Misschien kan hij zijn neef ook overhalen om in de Eredivisie te komen voetballen?

18 juli 2023 om 14:07

Wie is zijn neef?

18 juli 2023 om 14:12

Ik denk Valentin Rosier van Besiktas

Heeft vanaf de winterstop niet meer in de selectie gezeten bij Estoril. Iemand enig idee waarom?

Lijkt op voorhand een redelijke speler voor fortunt. 24 jaar en ervaring in de portugese liga. Daarnaast 1.90 lang en een goed fysiek.

18 juli 2023 om 13:20

Kan er wel naar raden, omdat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen?

18 juli 2023 om 13:25



Ik heb het opgezocht. Hij wilde niet bijtekenen, maar een deal naar Blackpool is ook afgeketst. De ploeg was zonder hem beter voorbereid zei de trainer. Blijkbaar had hij een slechte invloed binnen de kleedkamer als je het zo leest. Om die reden wilden ze hem met de onder 23 mee laten trainen.
Andere clubs die ook geinteresseerd waren zijn: Clermont en Almeria.
Ik verwacht dat de man verdedigend echt wel sterk is, maar voetballend erg te kort gaat komen.

Het komt toch altijd vreemd over. 1 van de betere (verdedigende) middenvelders uit Portugal gaat bij Fortuna Sittard spelen. Dat lijkt toch niet echt logisch.

18 juli 2023 om 13:24

Tsja, het is maar net hoe je ernaar kijkt. Als er 75 verdedigende middenvelders zijn als profs in Portugal, en hij behoort bij de 25 beste dan is hij een van de betere, maar echt bijzonder is dat natuurlijk niet.

Vreemd bericht, waarom zou 1 van de betere verdedigende middenvelders vanuit Portugal naar Fortuna Sittard verkassen? Is die dan wel echt zo goed als wordt beweerd of zijn dit andere redenen?
Blijft toch altjd mooi gissen met zulke berichten.

18 juli 2023 om 13:29

Kon ook naar La Liga of de Ligue 1 maar heeft het met zijn gedrag in de winsterstop een beetje verkloot vandaar dat deze clubs zijn afgehaakt en Fortuna een mooie exit optie is

18 juli 2023 om 13:35

Kun je in detail treden wat hij in de winter heeft gedaan dan?

18 juli 2023 om 15:35

Schijnt met een winterpeen op de bank te hebben gezeten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren