Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Een jaar na roemloos vertrek bij Ajax lonkt Bayern München voor doelman

Laatste update:

Dominik Kotarski staat op de radar van Bayern München, zo meldt Florian Plettenberg. De 23-jarige doelman van PAOK Saloniki is een kandidaat-opvolger voor Yann Sommer en/of Alexander Nübel, die beiden zeer in trek zijn op de markt. Merkwaardig genoeg wist Kotarski nooit door te breken bij Ajax, waar hij tot vorig jaar op de loonlijst stond. Hij maakte er zelfs nooit zijn debuut.

Kotarski maakte vorige zomer de overstap naar PAOK, na vierenhalf teleurstellende seizoenen in Amsterdam. Daar werd de Kroaat in 2018 met veel bombarie binnengehaald van Dinamo Zagreb. Kotarski kwam echter nooit verder dan Jong Ajax, waar hij liefst zestig duels voor speelde. In het shirt van PAOK vergaat het hem beter.

Kotarski is in Griekenland onbetwist eerste keus en kwalificeerde zich met zijn ploeg bovendien voor Europees voetbal. Hij schopte het zelfs tot de Kroatische voorselectie voor het WK in Qatar. Dat alles bleef niet onopgemerkt in Zuid-Duitsland. Bayern heeft Kotarski op een lijst staan, waar onder meer ook Giorgi Mamardasjvili (Valencia) en Thomas Strakosha (Brentford) toe behoren. Die bestaat omdat der Rekordmeister een jonge, talentvolle keeper wil halen.

Eerste keus Manuel Neuer is al op leeftijd en er zijn tal van bewegingen rondom Sommer en Nübel. De Zwitser moet André Onana opvolgen bij Internazionale; AS Monaco wil voormalig huurling Nübel definitief naar het prinsendom halen. Bayern beschikt daarnaast ook nog over de 34-jarige Sven Ulreich. Ook Bart Verbruggen was voorheen in beeld in de Allianz Arena, maar de twintigjarige Bredanaar besloot naar Brighton & Hove Albion te gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is toch niet heel raar? misschien wel een "leuk" feitje ...

maar was geen geweldenaar, ook niet bij jong-ajax.

ook niet om maar ff een keer uit te proberen in het eerste elftal.
vooral niet als je met pasveer,onana destijds gewoon prima keepers had.
en ik denk dat gorter ook wat hoger in de pikorde stond.

17 juli 2023 om 21:17

Je zag dat de jongen talent had, maar hij was nog erg wisselvallig, vond ik. Op een bepaald moment moet je als Ajax dan een keuze maken of je wil verlengen of niet. Soms pakt die keuze dan anders uit, maar op zich was dit niet een heel vreemde keuze.

Deze man heeft me toch ketsers gemaakt zeg, wedstrijd tegen NAC Breda op de toekomst zal ik nooit vergeten. Tenzij die 800% beter is geworden heeft Bayern hier helemaal niks aan.

17 juli 2023 om 22:26

Die wedstrijd tegen NAC is ook al even geleden en zoals er al in de tekst staat is hij nu onbetwist basisspeler die volgend jaar Europees gaat spelen. Dus het zal zeker stukken beter zijn, ook gezien het feit dat Bayern vast een paar scours die hem eens bekeken hebben

17 juli 2023 om 23:00

Deed onana ook in zn eerste seizoen bij jong, kijk nu eens?

Kunnen ze beter nog pasveer halen, echte CL keeper

Met veel bombarie binnen gehaald? Tsja, het is een term die multi-interpretabel is, maar ik zag die bombarie toen echt niet hoor. Hij werd niet direct voor het 1e gehaald ofzo. Wel heel leuk voor Kotarski zelf dit, heb ‘m niet in Griekenland gevolgd. Wist niet dat hij het daar zo goed heeft gedaan.

17 juli 2023 om 23:36

Het klopt wel. Werd al op z'n 17e gecontracteerd, terwijl hij pas na zijn 18e mocht aansluiten. Werd ook nog eens 2 mil voor betaald. Zaten aardig wat grootmachten toentertijd achter hem aan.

Hij is dus kandidaat om reserve doelman te worden als een van de andere twee reserve doelmannen vertrekt.

Waarom men het merkwaardig vind dat hij Onana niet uit het elftal wist te spelen, is me een raadsel.

Wat doet Bayern als dit echt waar zou zijn, haal Livakovic op voor peanuts.... misschien niet goed genoeg als voetballende keeper maar die kan echt punten pakken.

Keepers zijn zo moeilijk te beoordelen. Ik heb echt respect voor de scouts die dat moeten doen. Kotarski maakte nog een slechtere indruk dan Onana bij Jong. En straks spelen ze allebei in de wereldtop..

Strakosha zal ik niet echt rekenen tot jonge talentvolle keepers. Die wordt volgend jaar alweer 29. Dan zal ik liever kijken bij Leeds als Meslier goedkoop op te halen is. Vorig jaar misschien een minder jaar gekend, maar dat kwam ook omdat heel leeds niet heel lekker verdedigde.

Deze doelman aantal keren bij jong Ajax gezien maar maakte nooit een sterke indruk en te vaak onzeker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren