Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een directe noodzaak om een vervanger van Armenteros te halen is er niet'

Laatste update:

Samuel Armenteros was in de eerste seizoenshelft erg belangrijk voor Heracles Almelo, maar heeft de club inmiddels verlaten. De aanvaller bereikte al eerder een akkoord over een transfer naar Anderlecht en zaterdag werd besloten om die overgang per direct te laten plaatsvinden. Heracles maakt vooralsnog geen haast met de opvolger van Armenteros.

/

De Tukkers hebben een half miljoen euro ontvangen voor de Zweed, maar voorzitter Jan Smit sluit niet uit dat dit geld in de clubkas zal blijven. "Haast kost geld, dus we kijken rustig rond of we voor 1 februari nog iets kunnen doen", zegt de preses in Voetbal International. "Met Everton en Geoffrey Castillion hebben we nog twee jongens over die centraal in de spits kunnen spelen. Daarnaast hebben we met de nieuwelingen Mathias Schamp en Jaroslav Navratil al een soort voor investering gedaan. Een directe noodzaak om een vervanger van Armenteros te halen is er dus niet."

Het is goed mogelijk dat Armenteros niet de laatste basisspeler is die deze maand zal vertrekken bij Heracles. Er is ook interesse in clubtopscorer Everton, terwijl Willie Overtoom zo goed als zeker naar AZ zal gaan. "Er speelt van alles en niets, en het kan elke dag veranderen", zegt Smit. Heracles heeft overigens wel interesse getoond in Joey Godee, die door het faillisement van AGOVV Apeldoorn zonder club zit. Ook ADO Den Haag, PEC Zwolle, VVV-Venlo en Cercle Brugge hebben belangstelling."

Heracles moet een nieuwe aanvaller aantrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 januari 2013 om 16:55

PSV heeft al aangegeven dat door het blessureleed van Narsingh tot het einde van het seizoen Locadia niet uitgeleend mag worden.

23 januari 2013 om 18:48

Ja idd ik denk dat hij heracles topscorer van de eredivisie kan worden een spits pur sang

23 januari 2013 om 19:21

Die gaat helemaal nergens heen, die blijft lekker in Eindhoven ballen.

23 januari 2013 om 20:45

Zie dit niet als op of aanmerking op het beleid. Echter ben ik van mening dat Lens of Matavz in de spits hoort te staan. Op de buitenkanten kan je mits Lens in de spits staat gebruik maken van Depay, Merstens en Wijnaldum (als je Drieske verschuift is hij verplicht voor te zetten). Een verhuur van Locadia zou mijns inziens voor de drie partijen een geweldige oplossing zijn. Ballen bij Jong PSV of Heracles 1 is een wereld van verschil. De opgedane ervaring en het verkregen vertrouwen wordt meegenomen naar Eindhoven. Prima oplossing!

Ps:
Jullie hebben toch nog zo'n leuk talent voor op de buiten positie? (Ik meen dit, kan alleen niet op zijn naam komen)

23 januari 2013 om 21:02

Locadia zal tweede spits worden achter Matavz. Die gaat echt nog wel minuten maken. Is echt een zeer talentvolle speler, en lijkt me mentaal een stuk verder dan bijvoorbeeld Depay.
Lens zal als rechtsbuiten gebruikt worden. Mertens op links. Depay als eerste reserve.

Wie ik wel graag verhuurt zie worden is Ruben Betancourt. Dat is een spits uit Uruguay die nu met zijn land op de Zuid-amerikaanse kampioenschappen onder 20 speelt. Zeer talentvolle speler die even moesten wennen in Nederland maar de laatste tijd goed doet bij Jong Psv. Hij wordt gekscherend de nieuwe Cavani genoemd.

Die buitenspeler die je noemt is denk ik Bakkali. Zeker een talentvolle speler, maar nog maar 16 jaar. Was wel al mee naar Thailand voor de winterstage. Zal hopelijk vaker meetrainen met het eerste. Misschien dat hij dit seizoen nog zijn debuut kan maken. Ik verwacht zelf overigens nog het meest van Hendrix, een jonge centrale verdediger (zou in mijn optiek ook als middenvelder uit de voeten moeten kunnen). Die steekt er echt bovenuit in de wedstrijden die ik heb gezien van de jeugdploegen van Psv.

Hopen dat Castillion nu wat meer minuten gaat maken.

Overigens vind ik deze Smit een uitstekende clubeigenaar! Haast kost geld, zeker in het voetbal. Mooie uitspraak.

23 januari 2013 om 16:54

Smit is voorzitter, geen clubeigenaar.

23 januari 2013 om 17:07

Ik dacht dat hij zo nu en dan wat investeerde uit eigen zak.

Voorzitter dan, ook goed.

Ze zouden Stef Nijland moeten halen, die kan daar misschien weer opbloeien. Ik heb zo het idee dat Heracles volgend seizoen drie stappen terug doet. Degradatie is dan niet uitgesloten.

23 januari 2013 om 16:57

Dat dacht je zeker vorig jaar ook, toen de hele verdediging wegging? Jullie zijn echt nog lang niet van ons af, Heracles vindt altijd een manier om het vertrek van belangrijke spelers op te vangen.

23 januari 2013 om 17:31

Armenteros gaat naar Anderlecht, Overtoom gaat naar AZ, Everton vertrekt in de zomer en Duarte zal in de zomer ook veel aanbiedingen krijgen. Dat zijn zowat je beste vier spelers.

23 januari 2013 om 19:54

Eens, maar er zijn in het verleden al zóveel bepalende spelers weggegaan, en altijd kwam er wel wat goeds voor terug. Ik denk ook dat je de beloften van Heracles onderschat, die draaien immers al jaren op rij bovenin mee in de beloftencompetitie. Jongens als Te Wierik en Bruns zijn daar ook begonnen.
Ik denk dat we rustig kunnen concluderen dat Heracles gewoon een stabiele middenmoter in de eredivisie is, en dat dat de komende jaren ook zo zal blijven,

23 januari 2013 om 16:59

Wanneer ze Nijland halen doen ze inderdaad 3 stappen terug Gaat hem echt niet worden!
Ben ik niet met je eens Shakhtar, ik denk dat Smit nog wel eens iets uit zn hoge hoed kan gaan toveren! Degradatie zie ik neit zo snel gebeuren volgend seizoen, misschien onderste regionen, maar degraderen doen ze neit zo snel. Je hebt altijd nog Nac, en de clubs die eventueel promoveren, dat zijn toch de zwakkere broeders in de competitie.

Ze investeren slim, gaan een half jaar of een jaar van te voren al spelers halen ter vervanging van, kunnen ze alvast wennen en eventueel hun stempel drukken. Ben voor zulk beleid, gelijk proberen te vervangers in te passen voordat ze weg zijn

Een speler uit het derde niveau van Tsjechië en het derde niveau van België lijken me niet gelijk geschikte opvolgers voor Armenteros. Misschien is het toch verstandig om een spits te halen die er gelijk staat. Van deze twee nieuwelingen moeten we nog maar afwachten of het (ooit) wat wordt.

23 januari 2013 om 17:07

Die hebben ze toch al, ze hebben Everton en Castillion die er gelijk staan, daarnaast hebben ze nog Gouriye die toch een goede indruk heeft gemaakt en eventueel nog Luis Pedro die bij Go Ahead toch wel goed presteerde.

Klopt; het is niet noodzakelijk om vervanger van Armenteros te halen. Heracles heeft genoeg aanvallers die de rol kan invullen - die zijn ook technisch vaardigd en doeltreffend.

23 januari 2013 om 19:09

Wat een lulkoek, kan je weer zien dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben.
Armenteros was de buiten categorie met ontzettend veel talent, dat kan Heracles niet intern opvangen, ze moeten sowieso een vervanger halen.

Trouwens, die Jan Smit vind ik toch wel zo'n tokkie eerste klass.

Ze hebben Gouriye toch al? Anders misschien Achahbar?

Ik denk dat ze gewoon lekker die Godee transfervrij moeten binnenhalen en Gouriye langer vastleggen. Dan heb je denk ik een prima bezetting van de voorhoede.

Ik snap de uitspraak van Smit wel een beetje, er wordt heel veel vertrouwen gegund in Castillion. Maar ik zie deze jongen er de tweede seizoenshelft echt geen 7 in leggen. En dat hebben we op zijn minst nodig.

Het is leuk dat hij Everton dan noemt, maar als die vertrekt is het gebeurd met de spitsen. Stel je haalt Godee dan, dan heb je Castillion en Godee. Daar ga je het dus echt niet mee redden.

Gouriye hebben we ook nog steeds en ik heb altijd gezegd dat ze die is in de spits moeten zetten. Ik denk nog steeds dat ze het is moeten proberen. Hij is technisch gezien zeker gelijkwaardig aan Armenteros, ook Gouriye heeft aardig wat body en scoort gemakkelijker dan Armenteros.

Als jullie Overtoom geven krijgen jullie Fernandez en Mokotjo!

23 januari 2013 om 20:52

Dat doen ze maar al te graag, alleen wilt Koeman dat niet. Die wilt geen aanvallende nummer 10 die assists en doelpunten kan geven/maken. Hij wilt een hardwerkende ooievaar die het ons hele grasveld kapot loopt.

Praatjes van Jan Smit, we gaan niets halen. Hij moet maar roepen dat ze wel wat gaan halen, dan weet ik het wel, zijn mailbox stroomt in een mum van tijd vol met mailtjes en filmpjes van makelaars die de spits voor Heracles hebben. Vervolgens weten de heren dan ook dat Heracles wat te besteden heeft en vragen ze de hoofdprijs. Smit is met zijn uitspraak slim genoeg om de wind bij de makelaars uit de zeilen te halen. Hij heeft alle geduld, hij heeft het geld en op 31 januari zullen de prijzen aanzienlijk lager zijn dan nu.

Ik hoop persoonlijk dat ze Fernandez van Feyennoord kunnen halen, want ook deze speler zal straks op die datum minder kosten dan nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren