Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Edwin van der Sar: ‘Dan denken we bij Ajax allemaal aan die kleine man’

Laatste update:

Ajax heeft het niet kunnen bolwerken, zo concludeert Edwin van der Sar terugblikkend op de laatste weken. De algemeen directeur van de Amsterdamse club erkent dat de eliminatie door Tottenham Hotspur in de Champions League pijn heeft gedaan, evenals het beeld van vijf of zes Ajax-spelers die na het laatste fluitsignaal voorover in het gras liggen. “Voor deze groep spelers en voor de club in zijn totaliteit zou het met een finale tegen Liverpool helemaal klaar zijn geweest.”

“Dan is het opeens doorschakelen voor iedereen en zijn we trots op het karakter, de drive en de progressie die we met zijn allen hebben gemaakt”, benadrukt Van der Sar dinsdag in zijn column in De Telegraaf. “Bij spelers, trainers en iedereen is het niveau omhooggegaan. De manier van spelen en de tactiek zijn erin geslepen. De kwaliteiten van iedereen moeten tot zijn recht komen.”

Van der Sar is blij met de complimenten en steun van iedereen. “We hebben er veel supporters bij gekregen in Nederland, in Europa en in de rest van de wereld. De manier van spelen, onze talenten, de openheid van de spelers, alles spreekt aan. Er zijn zoveel meer mensen van Ajax gaan houden.”

Ajax veroverde eerder deze maand de TOTO KNVB Beker en is officieus kampioen van Nederland. Woensdag kan bij De Graafschap de titel definitief worden binnengesleept. “Daarom heb ik in de kleedkamer gezegd dat we zo’n fantastisch seizoen wel moeten bekronen. Je moet de schaal nu pakken om het seizoen mooi af te maken. De gretigheid en de ambitie die de spelers zondag toonden, laat zien dat ze inderdaad met een prijs willen afsluiten.”

“In Doetinchem wil Ajax de 34e titel veroveren, waar we die drie jaar terug al hadden moeten halen. En op het moment dat dit gebeurt, denken we bij Ajax allemaal aan de kleine man die in de A-selectie altijd nummer 34 droeg en er helaas niet bij is”, verwijst de oud-doelman naar Abdelhak Nouri.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Nouri!❤

Ik hoop dat Ajax en dan voor het mediateam groots uitpakt met een mooi filmpje/ode aan Nouri #34 forever.

Blijft ewigzonde...

14 mei 2019 om 06:55

Ben in ieder geval blij dat Nouri nog steeds niet vergeten is en het zou zeer zeker een mooie geste zijn dat de familie bij de schaaluitreiking betrokken zou worden , dit zou zeker een hele mooie geste zijn !

14 mei 2019 om 08:19

Nee, Nouri is door niemand vergeten, integendeel. Ik durf mijn beide handen eronder te verwedden dat ten Hag het drama van Nouri op een positieve manier gebruikt heeft om dit team te smeden en tot deze prestaties te komen.

Mooier kan de bekroning niet zijn met een 34e titel.

En nog steeds wordt Ajax een kille en zakelijke club genoemd.

De manier hoe Nouri geeerd wordt en gewaardeerd door de club spreekt boekdelen. Het speelplezier spat van deze groep af. Er is duidelijk een balans gevonden in dit team. Het is gegaan met wat vallen en opstaan, maar uiteindelijk zijn ze tot grote hoogte gekomen.
Nu wordt het zaak dit vast te houden en dat is nog moeilijker. Aan de top te komen is een ding, maar er blijven dat is iets heel anders

14 mei 2019 om 09:12

Helemaal mee eens. Ja er zijn fouten gemaakt (veel te laat reanimatie) maar fouten maken is nu eenmaal menselijk. Ze hebben er wel veel van geleerd en veel verbeterd sinds toen... en we vinden het allemaal, inclusief de gehele Ajax top, triest voor Nouri en zijn familie. Niemand heeft dit gewild.

Eigenlijk zou het hele Ajax team naar Nouri moeten gaan met de schaal, zou een fantastisch gebaar zijn.

Jammer dat onze kleine balkunstenaar niet meer zijn klasse kan laten zien in het huidige Ajax.

De pijn zal nooit verdwijnen, maar je zit voor altijd in ons geheugen.

Blijf in een groot wonder geloven dat Appie uiteindelijk wakker zal worden en hopelijk dan ook nog de wedstrijden van zijn geliefde Ajax kan bekijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren