Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eden mag echt van geluk spreken dat hij zijn been niet gebroken heeft’

Laatste update:

Eden Hazard werd afgelopen seizoen verkozen tot Speler van het Jaar in Engeland en vaak was de aanvaller van Chelsea niet of nauwelijks af te stoppen door zijn bewakers. Zij grepen daardoor niet zelden naar grove middelen om de Belgische dribbelaar alsnog een halt toe te roepen. Trainer José Mourinho hoopt dat zijn sterspeler tijdens het komende seizoen beter beschermd wordt.

/

De Portugese oefenmeester roept de Engelse arbitrage op om harder op te treden, als er weer eens een aanslag op de benen van Hazard wordt gepleegd. “Eden mag echt van geluk spreken dat hij zijn been vorig seizoen niet gebroken heeft in de Premier League”, benadrukt Mourinho in de Engelse media. “Het zou goed zijn als hij meer bescherming krijgt, maar daar heb ik geen controle over.”

Bang dat Hazard uit zijn spel wordt gehaald is de coach van de landskampioen overigens niet. “Hij wordt sterker en sterker. Niet alleen fysiek, maar ook met betrekking tot zijn houding. Hij is mentaal sterk en niet het type speler dat zich laat gaan. Hij blijft niet doorrollen na een stevige tackle, zoals andere spelers doen. Hij probeert niet om bij scheidsrechters beslissingen uit te lokken. Zo is Eden niet. Hij is eerlijk, dat wordt gerespecteerd door tegenstanders.”

Vind je dat José Mourinho gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat vind ik zo positief aan dit soort spelers. Ze proberen zo snel mogelijk terug bij de bal te komen na een tackel en begaan bijna nooit swalbes.

Verder vind ik bescherming heel relatief. Hij moet geen vip behandeling krijgen, maar ze moeten gewoon bij fouten optreden, want hij krijgt heel vaak schoppen tegen zijn scheen die onbestraft blijven

28 juli 2015 om 09:32

Pardon? Hazard maakt bijna nooit schwalbes? Hij maakt juist wel veel schwalbes mede doordat hij hard aangepakt wordt. Hazard is een dribbelaar net als Messi en Neymar die lang de bal bij zich houdt. Dan kan je prooi worden van tackles. En hoe meer tackles, hoe minder de scheids geneigd is om te fluiten. De grens van wat een overtreding is groeit in z'n wedstrijd omdat scheidsrechter juist niet als beschermer gezien wil worden. Wat Mourinho nu dus doet kan ook tegen hem gaan werken naast dat hij natuurlijk wederom enorm hypocriet bezig is.

28 juli 2015 om 11:25

Guni_guyu

Hazard gaat nooit op de grond blijven liggen als een baby, weet niet waar je het over hebt. Bovendien worden de beste spelers zoals Messi en Ronaldo wel beter beschermd omdat de arbitrage weet dat je vaak een overtreding moet maken om hen af te stoppen.

Ik kan me nog herinneren de wedstrijd dat Chelsea een tegen doelpunt kreeg vanaf de middellijn waarbij een overtreding werd gemaakt op hazard en dat hij zei gelukkig floot de scheids niet af want dit was een heel mooi doelpunt.

28 juli 2015 om 21:57

Waar heb jij het over?

Het klopt helemaal dat Hazard geen beslissingen bij de scheidsrechter uit probeert te lokken. Mourinho daarentegen.... Zoals je bij Arsenal ieder jaar hoort dat ze nu voor de titel kunnen gaan roept Mourinho ieder jaar dat zijn spelers meer beschermd moeten worden door de scheidsrechters of dat ze tegengewerkt worden, de bekende campaign.

28 juli 2015 om 09:29

Een vriend van me heeft me hier ooit een theorie over verteld en sinds ik erop let, vind ik dat ook namelijk:

Bij vele ploegen komen de spelers vaak negatief in de media en komt er vaak kritiek op de spelers ( ook in de media). Bij een ploeg van Mourinho is dit altijd veeeeel minder, doordat hij altijd van deze uitspraken doet. Hij zorgt ervoor dat hij in de spotlight staat van kritiek en commentaar zodat zijn spelers zoveel mogelijk buiten schot blijven. Dit gebeurt heel vaak of vrijwel altijd met domme uitspraken zoals campagnes tegen hem.

28 juli 2015 om 09:35

Dat is geen theorie dat is overduidelijk het geval, Mourinho beheerst het mediaspelletje als geen ander.

28 juli 2015 om 09:57

Dat is niet echt hogeschool analyseren, want dat deed hij in zijn eerste termijn bij Chelsea al. Het is alleen zo vermoeiend om continu die hypocriete uitspraken te moeten lezen en horen.

Ben het helemaal met Mourinho eens maar hij hoeft dit niet om de maand te gaan herhalen. Heb wel respect voor Hazard dat die jongen altijd maar door wilt blijven gaan ondanks dat hij af en toe echt middeleeuws wordt aangepakt.

Het gejank van José begint al vroeg dit jaar. Als scheids kan je voor de wedstrijd al geen goed meer doen bij de Portugees, want het is schijnbaar nooit goed. Blijft een vermoeiend figuur in de Premier League

28 juli 2015 om 10:42

Gajank? Jij hebt duidelijk geen verstand.

Die mourinho en hazard moeten niet zeiken, hoor je messi en ronaldo klagen nooit moetje maar mee om gaan anders pech heeft hij niet naar de copa america gekeken daar word pas hard gespeeld en zo hoort het door die schwalbes en wijfe gedrag tegenwoordig is voetbal minder leuk van de 90min zieje 50min voetbal rest is huilen en zeuren en tijdrekken

28 juli 2015 om 11:36

Mike je praat over tegenwoordig alsof je al 40 a 50 jaar voetbal volgt. Verder worden Messi en Ronaldo wel in bescherming genomen en als jij het normaal vind om iemand zijn poten bijna te breken om hem af te stoppen volg je naar mijn mening de verkeerde sport. Rugby of Amerikaanse voetbal is wat meer voor jou

28 juli 2015 om 11:50

Rugby en sliding tackles maken? Zou je mij hier wat meer over willen vertellen?

28 juli 2015 om 15:38

Messi en ronaldo worden nog niet zo goed in bescherming genomen

28 juli 2015 om 11:51

Copa America de speeltuin van de schwalbes... Ja daar lijkt dan alles hard.. Zoveel theater daar Maarja what's new

Tsja ik wil niet zeuren maar spelers van Arsenal lijden hier ook onder bijvoorbeeld. Als je kijkt wat er tegen hun onbestraft gaat dan schrik je ook.

Mourinho moet stoppen over die hazard maakt zet zichzelf keer op keer voorschut hazard kan best voetballen maar neymar c.ronaldo messi suerez pogba rooney zijn allemaal beter dan hem mourinho wil deze jongen te veel pushen en dat zit er niet in hij zal nooit een gouden schoen winnen never

28 juli 2015 om 17:52

Pogba? Groot talent maar zeker niet beter dan Hazard.

Helaas hoort dit nu eenmaal bij het spelletje, ben je vaak onnavolgbaar in je acties dan krijg je tikken te verwerken. Maar Hazard beter beschermen, hoe goed deze jongen ook is, iedereen moet hetzelfde behandeld worden vind ik.

Goh het spelletje van Mourinho begint vroeg dit jaar. Prima hoor, als hazard meer bescherming krijgt José. Krijgt de rest van de PL dan meer bescherming tegen Costa?

Een wijs man zei ooit: 'dan moet je maar op dammen gaan'.

Dit hoort bij voetbal of je het nou leuk vind of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren