Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eden Hazard doorbreekt na maanden de stilte: ‘Ik praat niet met Ancelotti’

Laatste update:

Eden Hazard heeft zich na maandenlange radiostilte uitgelaten over zijn penibele situatie bij Real Madrid. In gesprek met het Belgische RTBF vertelt de aanvaller niet of nauwelijks te spreken met trainer Carlo Ancelotti, die hem tot nog toe slechts één keer gebruikte dit kalenderjaar. Hoewel Hazard zegt respect te hebben voor Ancelotti, wil hij niet de illusie wekken dat hij een goede band met hem onderhoudt.

In het interview, dat bijna een uur duurt, spreekt Hazard onder meer over zijn afscheid als Rode Duivel en een eventuele terugkeer in die hoedanigheid (wat hij uitsluit). Ieder onderwerp behandelt hij met een glimlach, tot de kwestie-Ancelotti aan bod komt. "Er is wederzijds respect", begint Hazard nog wel, "maar ik ga niet zeggen dat we met elkaar praten, want dat doen we niet."

De 32-jarige vleugelspits, die bijna vier jaar geleden voor 115 miljoen euro werd overgenomen van Chelsea, kwam dit kalenderjaar nog maar één keer in actie voor de Koninklijke (tegen Cacereño in de Copa del Rey, 0-1 winst). Toch koestert hij geen wrok jegens zijn trainer. "Er zal altijd respect zijn. Zelfs als hij besluit me helemaal niet meer te laten spelen. Ik moet iemand als Carlo Ancelotti respecteren, om wat hij vertegenwoordigt in het voetbal en wat hij heeft bereikt in zijn carrière. Er is geen probleem", beweert Hazard.

Die zegt 'de situatie te accepteren' en er hard aan te werken om deze te veranderen. Hij is dan ook nog altijd vastberaden om te slagen in Madrid. "Ik wil hier graag blijven. Ik heb altijd gedroomd van deze club. Ik wacht alleen op één ding en dat is op het veld bewijzen dat ik nog steeds goed kan voetballen. Zelfs als mensen daaraan twijfelen, maar dat is normaal."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"ik wil hier graag blijven. Ik heb altijd gedroomd van deze club."

Hij is wel heel slecht omgesprongen met die droom. Kun je naar je droomclub, kom je te zwaar aan en wordt je mentaliteit keer op keer in twijfel getrokken. De blessures hebben natuurlijk ook niet geholpen, maar onderaan de streep heeft Hazard z'n huidige situatie aan zichzelf te wijten.

Verder is het wel goed dat hij niet om zich heen begint te slaan, in tegenstelling tot veel andere spelers. Hij blijft respectvol en belicht de situatie zoals 'ie is, zonder wrok. Ik denk dus wel dat Hazard zelf goed weet hoe hij hier is terechtgekomen.

14 maart 2023 om 11:22

Ik blijf erbij dat zijn carrière over is door die tackle van Meunier. Hij kwam inderdaad te dik aan, maar de maand voor die wedstrijd tegen PSG was hij echt gewoon goed. Net zoals het seizoen daarvoor in de PL met 16 goals en 15 assists.

Door die blessure moest er een plaatje in zijn enkel en dat plaatje werd een aantal maanden later scheefgetrapt door een nieuwe tackle (je kan je de schade daarvan inbeelden). En voor een speler als Hazard, die het van zijn dribbels en versnelling moet hebben, is dat de doodsteek geweest.

14 maart 2023 om 11:52



Heeft er niets mee te maken was daarvoor ook niets, eigenlijk vanaf begin niet laten zien. Mentaliteit heeft hij gewoon niet, dat is het probleem wanneer je roept ik speel liever leuk dan dat ik wint, zegt dat alles over hem, ben altijd tegen zijn komst geweest.

Als je dik aankomt terwijl dat zogenaamd je droomclub is doe je er alles aan om topfit te zijn, da is t onacceptabel leeft nooit voet het voetbal nooit gedaan. als die verliest, doet het hem niets.

14 maart 2023 om 11:56

“Heeft er niks mee te maken”, kunnen we zoals gewoonlijk ook weer niet veel mee.

14 maart 2023 om 12:12

Ik snap niet dat mensen hier altijd overheen kijken. Hazard zei ooit in een interview dat hij z'n enkel al 3x heeft gebroken in z'n carrière. Er zijn spelers die na 1 blessure nooit meer hetzelfde zijn, laat staan als het 3x op dezelfde plaats gebeurd.

Michael Owen durfde op het laatst van z'n carrière niet eens meer te sprinten omdat hij zo bang was om weer geblesseerd te raken maar daar mogen we geen begrip voor hebben om de een of andere reden.

14 maart 2023 om 12:55

Ik ben het volledig met Lierse eens wat dit betreft. De trap van Meunier was funest op het moment dat hij terug in vorm kwam. Dat zeg ik elke keer weer als Hazard ter sprake komt. En dat hij en Ancelotti niet praten is vervelend, maar de reden is duidelijk. Hij komt niet in de plannen van de trainer voor. En dat is ook begrijpelijk, want in die sporadische keren dat hij minuten kreeg (bv in de beker tegen die 4e klasser) liet hij ook helemaal niks zien. Op die leeftijd zal hij wellicht ook niet gretig meer zijn om zijn kans te pakken en ik geloof ook niet dat hij 100% pijnvrij is.

14 maart 2023 om 17:23

Nou genoeg andere spelers die gewoon sterk terug keren na een blessure. Beetje zwak je favo speler verdedigen. Het is gewoon een drama geweest met hem. En hij wil spelen? Maar blijft wel lekker in Madrid, even goed cashen he. Waarom vertrekt ie dan niet, als hij het spelen mist? Tja.

15 maart 2023 om 00:43

Ik kan heel goed geloven dat dat een rol heeft gespeeld. Het was in ieder geval een grote factor. Echter was er buiten die blessures om ook wel het 1 en ander mis. Hoe dan ook is het gewoon heel jammer. Mensen als Aqua1 laten weleens zien hoe simpel het is om door feiten heen te kijken en maar lukraak iets te roepen omdat de speler in kwestie aspecten heeft die zo'n iemand niet aanstaat zonder daar echt houdende argumenten voor te hebben. Echter was Hazard pre Real Madrid (uiteraard niet door toedoen van z'n huidige werkgever) gewoon een geweldige speler. Mensen die dat ontkennen, zien enkel wat ze willen zien of hebben hem gewoon nooit zien spelen.

14 maart 2023 om 11:27

Ik weet niet of dat goed is sirius...ik vind Hazard er heel gelaten inzitten. Je bent 1 vd grootste Belgische voetballers ooit, en presteert al vanaf je 28e niks meer. Je zou denken dat hij er echt alles aan wil doen om op zn 32e nog 1x te vlammen en te laten zien wat hij kan. Maar hij accepteert het allemaal...volgens mij wil ie ook gewoon zn dikke salaris niet opgeven. Dan maar op de bank. En dat verklaart buiten zijn blessures natuurlijk wel waarom Hazard er niet meer toe doet in het mondiale voetbal.

14 maart 2023 om 11:35

Het is feitelijk gezien onwaar dat hij vanaf zijn 28 niets meer gepresteerd heeft aangezien zijn beste seizoen ooit bij Chelsea qua statistieken in die periode viel.

14 maart 2023 om 11:43

Oh sorry vanaf 28,5 na zn overgang naar Real madrid dan...leuk dat je me probeert te pakken op de precieze leeftijd, maar dat neemt nog niet weg dat jouw relaas over blessures ne pech natuurlijk mega eenzijdig zijn. Hazard heeft op geen enkele manier laten zien er nog echte zin in te hebben de afgelopen 4 jaar. En dat ligt ook aan zn attitude. In dit interview ook weer. Daar doel ik op. Gelatenheid waar je zou willen zien dat ie zegt, ik ga er nog 1x vol voor al is dat op een lager niveau voor minder geld....eden vind het prima nog effe doorvegeteren voor veel miljoen. Ik krijg een Patrick Kluivert achtige vibe bij hem...vroeg geweldige wereldtop maar later de motivatie kwijt.

14 maart 2023 om 11:52

Wel heel toevallig dat zijn carrière dan net volledig tot stilstand komt na die enkelblessure en het geplaatste plaatje. En die tijdlijn klopt niet meer als je plots zegt dat zijn carrière al bij Chelsea tot stilstand kwam.

Verder ligt er zeker een verantwoordelijkheid bij Hazard. Maar niet de hoofdverantwoordelijkheid naar mijn persoonlijke opinie.

14 maart 2023 om 12:01

Natuurlijk heeft blessure leed er een grote rol in. Das evident. Maar ik geloof dat ondanks het blessure leed Hazard er nog meer had kunnen uithalen als ie fully focused was. Dat is niet iedereen gegeven. En top mentaliteit is ook een talent, daar ben ik van overtuigd.
Maar komt op mij over alsof je Hazard een beetje probeert te verdedigen omdat je fan bent. Ben het ook niet met je eens, met wat je hieronder zet, dat ie niet zo getalenteerd was dat ie eerder het rustiger aan kon doen. Ik denk dat hazard voor zn blessure juist heel erg puur op talent heeft kunnen spelen. Daarom had ie daarna ook niet de mentale hardheid om met zn tegenslag om te gaan. Ik vond het ook een fantastische speler, maar daarom extra jammer dat we niks meer van m gezien hebben.

14 maart 2023 om 12:10

Ik geloof er niet in dat je puur op talent 10 jaar een topvoetballer bent die dan net het geluk heeft amper geblesseerd te zijn nee. Of hij moet 1 van de meest talentvolle en gelukkige spelers ooit zijn en dat is hij beide allerminst. Want heb je voorbeelden van spelers die die beide kenmerken ook dragen?

Verder ben ik het zeker met je eens dat zijn mentaliteit, zijn j m’en foutisme, zeker niet geholpen heeft bij zijn revalidatie. Maar als je hem hoort spreken over het effect dat dat plaatje gehad heeft, dan denk ik dat hij ongeacht zijn arbeidsethos nooit was teruggekomen op het niveau dat hij daarvoor had. En zo een plaatje is echt niet iets waar je iets aan kan veranderen door hard te trainen.

14 maart 2023 om 12:59

Vrij recentelijk was er nog een interview met een oud chelsea speler (ik geloof john obi mikel, not sure) die aangaf dat hazard eigenlijk de beste voetballer is die hij qua techniek ooit had gezien. Maar hij zei ook dat eden er maximaal de kantjes vanaf liep tijdens de trainingen en dat Chelsea dat allemaal maar prima vond. Clarkkent heeft hier dus zeker een punt, de beste man is heel getalenteerd maar liever lui dan moe.

14 maart 2023 om 13:01

@lierse: puur alleen op talent niet nee. Maar het is een publiek geheim dat Hazard, doorheen zijn carriere, steeds maximum het minimale deed om fysiek klaar te zijn voor een wedstrijd.

Zowel bij Chelsea als bij Lille zijn er voldoende verhalen gekend dat hij tijdens de training wat liep aan te modderen... hij heeft heel veel kunnen compenseren met zijn uitzonderlijke talent. En dat was ook zijn kwaliteit en heeft altijd gewerkt.

Maar zoals je aangeeft staan de gevolgen van die blessure het niet meer toe dat hij datzelfde niveau bereikt en op 'zijn manier' kan spelen. Waardoor je eigenlijk ook veel minder aan Hazard hebt als speler...

14 maart 2023 om 13:08

De vraag blijft staan. Noem eens een andere speler die in de moderne tijden 10 jaar aan de top heeft gestaan met amper blessures terwijl hij een luie zak was die niet weet wat er van hem verwacht wordt?

Hazard wist perfect wat er van hem verwacht werd en wat nodig was om te presteren. En dat deed hij, en niets meer.

14 maart 2023 om 13:17

Dat gebeurt vaak bij technische spelers, zie een Ronaldinho Romario neymar messi, die hebben niet veel training nodig. Natuurlijk moeten ze wel op gewicht blijven, maar als je dik miljonair bent kan ik het me voorstellen dat je je daar niet zo druk om maakt.

14 maart 2023 om 14:01

@lierse:

"hazard wist perfect wat er van hem verwacht werd en wat nodig was om te presteren. En dat deed hij, en niets meer."

Exact, dat is ook wat ik zeg. Hij deed het minimale wat nodig was om te presteren. Hij deed geen extra oefeningen, trainde niet extra op vrijschoppen,... En als je hem zag presteren bij Lille en Chelsea bleek dat hij al die 'extra training' niet nodig had. Ergo: hij wist dat zijn talent volstond.

14 maart 2023 om 14:28

Maar hij werkte er wel voor. En ik reageer op iemand die zegt “na 1 seizoen mag je wel weten wat je droomclub van je verwacht”, wat impliceert dat hij dat nog steeds niet weet. Ik ben mening dat hij perfect wist hoe hij voor zich moet/moest zorgen, daar zijn zijn prestaties en weinige blessures een bewijs van.

14 maart 2023 om 15:20

@lierse: eens, Hazard heeft na zijn blessure, ontzettend hard gewerkt bij Real om terug fit te worden. On-Hazards zelfs:-)

14 maart 2023 om 11:51

Zijn laatste alinea lijkt vooral een voorbode te zijn voor een situatie als die van bale.

14 maart 2023 om 11:54

Bale deed af en toe tenminste iets beslissend.

14 maart 2023 om 12:56

Real wist waaraan ze begonnen toch? Het is algemeen gekend dat Hazard een niet al te grote arbeidsethos heeft en doorheen zijn carriere vooral teerde op zijn talent.

Dat Real in die wetenschap 140 miljoen betaald om een 1 jarig contract af te kopen, kan je Hazard niet kwalijk nemen.

En dat Hazard nu 'bale gewijs' zijn miljoenencontract gaat uitzitten evenmin, vind ik. Wat zijn de opties voor Hazard? 4 stappen terug naar pakweg RC Lens of Girona of anders naar de USA gaan ballen... aan 1/10de van wat hij nu krijgt. Tja...

14 maart 2023 om 15:21

Ik snap hazard volledig en real heeft toentertijd inderdaad niet slim gehandeld. 100+ miljoen voor een eenjarig contract is absurd. Dit is een enorm kapitale misser (die we ons ook niet kunnen verloven).

Wel los van het feit dat het toch wel een van de grootste flops van Real Madrid is, Wie zou niet in zijn schoenen willen staan 25mil per jaar om training potjes te spelen en de bank/tribune warm te houden?

14 maart 2023 om 11:25

Hoe kom je bij 25 miljoen? Is dat zijn voor de contract periode, of per jaar? Dat zou wel echt nog funester zijn.

14 maart 2023 om 11:28

Per jaar

14 maart 2023 om 11:32

Bizar man, ik wist niet eens dat ze dat uitgaven bij Real Madrid. Als je geen Christian Ronaldo heet.

14 maart 2023 om 11:37

Is gehaald veronderstelling dat hij R7 plek ging innemen met een miljoenen contract.

14 maart 2023 om 12:27

Het is toch gewoon goed dat dit af en toe eens gebeurt. Geen waar krijgen voor de misselijkmakende bedragen die betaald worden. Als we meer van dat soort voorbeelden krijgen (hazard, Sancho, Antony etc. ik weet elke situatie is anders) zou er dan niet een dag komen dat er wordt gezegd: we doen het met z'n allen wat rustiger aan met het geld.

14 maart 2023 om 13:56

Het zal niet gauw veranderen @kraanvogelaar, met de richting die voetbal is ingeslagen. Ga maar kijken wat ze bij PSG verdienen voor een kwartfinale CL pak slaag.

Op zich wel een aanrader dat interview. Ik ben zelf altijd fan geweest van Hazard en dat is hierdoor ook niet veranderd. Komt vrij down to earth en realistisch over.

Verder snap ik dat niet communiceren van trainers met spelers nooit. Het enige wat je ermee kan bereiken is een speler wegpesten.

14 maart 2023 om 11:27

Ik heb het interview niet gekeken, maar uit dit stuk komt ook nog niet helemaal naar voren dat Hazard zelf dan stappen onderneemt om die band te verbeteren. Is natuurlijk ook niet 100 procent zijn verantwoordelijkheid, maar je kunt toch je beste beentje voor zetten.

Zoals hierboven ook geschetst, hij heeft de schijn wel een beetje tegen. Kwam niet in topconditiie bij z'n nieuwe club en recent kwam er nog een anekdote van Mikel (volgens mij) naar boven dat Hazard de luiste prof was met wie hij ooit gespeeld heeft. Dan krijg je al vrij snel het idee dat hij het ook wel prima vindt.

Verder neem ik direct van je aan dat het een prima gast is die nuchter in het leven staat, en ook wel erg geniet van het leven en de mogelijkheden die hem geboden zijn.

14 maart 2023 om 11:31

Dat middelste stuk kan zeker waar zijn, maar laten we wel eerlijk zijn dat was even bekend als de uitkomst van 5+5.

Iedereen wist dat Hazard zo was, dus dat achteraf als argument gebruiken vind ik persoonlijk wat zwak.

14 maart 2023 om 11:32

Hazard komt zelfs tekort voor Real Madrid Castilla in de Segunda B. Als nota bene Ancelotti al niet meer met je praat..

14 maart 2023 om 11:34

Hadden jullie dit echt verwacht? Dat het een luie speler was, dat is vrij algemeen bekend. Ik dacht alleen wel dat hij bij z'n droomclub na 1 seizoen wel zou doorhebben wat er van hem gevraagd wordt.

14 maart 2023 om 11:38

Laten we even serieus doen. Natuurlijk weet hij wat er van hem verwacht wordt. Zijn enkel is gewoon naar de klote.

Je bent niet 7 jaar lang een van de beste spelers van de premier league en in 2018 de beste speler van het WK (naar mijn persoonlijke opinie) zonder te weten wat er nodig is om te presteren, zo getalenteerd was Hazard ook niet.

14 maart 2023 om 11:31

Lierse als je echt fan was van Real had je dit nooit zo gezegd. Deze man heeft onze club 200 miljoen gekost en heeft GEEN EEN goede wedstrijd gespeeld. En begin niet over die 45 minuten tegen PSG, noch zijn 'blessure'. Voor die zogenaamde blessure deed hij namelijk ook al niks mede doordat hij 7kg te zwaar, lijkend op Dikkie Dik binnenkwam bij zijn 'droomclub'. En nu na 4 jaar geld zuigen zulke interviews geven... 'ik wil gewoon blij zijn' man man geen schaamte. Dat hij zijn geld wil prima.. maar respect voor deze nuteloze parasiet hoef ik ook niet te hebben

14 maart 2023 om 11:32

Het zal wel een poging tot hyperbool zijn, maar Hazard heeft wel meerdere goede wedstrijden voor Real Madrid gespeeld.

Verder zou ik mezelf ook niet als “echte fan” van Real Madrid omschrijven.

14 maart 2023 om 15:37

Iemand een nutteloze parasiet noemen omdat hij je clubje geld kost.. je neemt het allemaal wat serieus he

Deze gaat gewoon hetzelfde traject in als Bale. Voor een 100+ transfersom binnenkomen en je contract uitzitten en dan lekker met pensioen gaan. Geef hem ongelijk maar kom dan niet met nonsense van droomclub etc als je zelf weinig tot geen energie steekt in het verbeteren van je zelf en niet eens je best doet om eens 2 wedstrijden achter elkaar in te kunnen vallen. Hij zit om de wedstrijd op de tribune met een blessuregeval.

14 maart 2023 om 11:44

De vergelijking met Bale klopt absoluut niet in de zin dat Hazard nooit de winnende gaat scoren in de finale van de Champions League. De Belg heeft geen honderdste van Bale gepresteerd in de shirt van Madrid.

14 maart 2023 om 11:51

Ik heb het dan ook niet over de prestaties van Bale maar over hun inzet tijdens de laatste jaren van hun contract. Dan zie je een Modric en Benzema nog zweten terwijl ze de 35 gepasseerd zijn en letterlijk alles hebben gewonnen en dan heb je een 32 jarige Hazard die sinds zijn komst naar zijn droomclub totaal niets heeft gepresteerd.

"over zijn penibele situatie bij Real Madrid."

Die man verdiend miljoenen hahahaha

Hij kan beter gaan golven. Valt ie misschien nog wat van af ook als ie niet zo'n karretje pakt.

We kunnen het allemaal mooier maken dan het is en Eden blijft er rustig onder -logisch ook met zo'n salaris- maar ik denk dat het eerder een verrassing zal zijn als hij nog veel aan spelen toe komt in Madrid. Lekker zijn salaris innen, gratis seizoenskaart in een prachtig stadion en doordeweeks lekker balletje trappen met de reserves.

14 maart 2023 om 11:34

Je bedoelt ‘golfen.’ 😉

14 maart 2023 om 11:49

Klopt helemaal, ik was in de war met een walvis

Onwenselijke situatie voor alle betrokkenen eigenlijk. Hazard die aangeeft te willen knallen en niet topfit is sinds hij bij Real aansloot. Een Ancelotti die volgens Hazard niet meer met hem communiceert. Real met een dure investering met weinig tot nul rendement. Dit is een samenwerking die blijfend blijft vastlopen als er geen actie wordt ondernomen. Ancelotti komt ondanks zijn resultaten en respect voor hem in een steeds moeilijkere positie terecht.

Is misschien toevallig , maar het valt me op dat een aantal toppers uit de PL het niet hebben waar kunnen maken in de Spaanse competitie.

14 maart 2023 om 11:47

Andersom net zo goed natuurlijk. Di Maria en Falcao zijn net zo hard geflopt als Hazard.

14 maart 2023 om 12:15

Falcao deed het toch prima dacht ik? Ging op zich op laat leeftijd naar United als ik me goed herinner en Di Maria had geen goed band met coach toen hij voor United uitkwam.

Ik zeg niet dat ik eens of oneens ben met een van jullie, maar vond deze twee voorbeelden beetje scheef.

Ach leuk allemaal maar je kan het niet meer belopen en vind zichzelf ook beter dan dat hij is. Hij was een weergaloze speler een aantal jaren bij Chelsea en ook bij Belgie, maar het nu klaar in elk geval op absoluut top niveau. Ik zou als ik hem was een niveautje of 2 lager gaan voetballen want bij Real komt hij niet meer aan de bak. Ook een jongen die als hij echt voor de sport leefde zoals wat andere bekende voorbeelden nu niet zo zou sukkelen met blessures enzo, maar ja zo zit die paradox he.

Misschien dat die inderdaad meer minuten verdient dan wat die nu krijgt, wat niks is. Alleen hij heeft het zelf gewoon verpest door al met overgewicht in Madrid aan te komen. Daarnaast is die alleen maar geblesseerd geweest. Zijn routine bij Chelsea kon die nooit volhouden. Zeker niet als je ouder wordt. 140 miljoen gewoon de prullenbak in en daarbij heb ik nog niet eens zijn salaris meegeteld...

Tsja, kan die blessure door die trap van Meunier wel nog herinneren. Hij kwam te zwaar aan, maar daarna ging het best oké. Uiteindelijk geblesseerd geraakt en erna niet meer op niveau gekomen tot nu toe.

Toch zou ik, mits fit en afgetraind, ik Hazard nog wel eens wat vaker willen zien spelen bij Madrid.

Ik snap het sowieso niet echt. Zo'n Ceballos was toch weken lang in vorm, maar speelt opeens (nu die in vorm is) geen enkele minuut meer?

Asensio idem dito. Krijgt ook amper tot geen speeltijd. Ik zeg niet dat het absolute basisspelers zijn, maar tegen een kleinere club kunnen die toch met gemak starten?

Bale en Dembele 2.0. Qua potentie freaking talentvolle spelers, maar blessure heeft ze kapotgemaakt. Blijft altijd zuur om zulke spelers door blessureleed afhaken. Qua dribbels en mooie acties had Hazard echt mooie tijden bij Chelsea, maar jammer genoeg voor hem is zijn droom om bij Real te slagen uiteindelijk bij enkel een droom gebleven.

Alsof het plunderen van de club al 4 jaar lang niet genoeg is. De meest schaamteloze speler die ik ooit heb gezien. Geloof me, ook deze nietsnut blijft volgend jaar gewoon bij Real. Het is echt ongelofelijk dat dit soort tafeleren nog altijd gebeurt bij Real Madrid. Bale, Mariano, Odriozola, Vallejo, Hazard. Allemaal van die spelers die bij de club blijven totdat hun contract afloopt. Puur vanwege het feit dat ze salarissen hebben die ze bij hun volgende club niet krijgen.

14 maart 2023 om 12:53

Uiteraard blijft deze 'nietsnut' ook volgend seizoen bij Real Madrid.

Fysiek is spelen op het hoogste niveau gewoon voorbij voor deze Hazard dus ofwel blijft hij bij Real op de bank zitten a rato van 20 miljoen euro per jaar ofwel gaat hij naar pakweg RC Lens voor 2,5 miljoen per jaar om wat aan te modderen in de marge.

Kan je hem ongelijk geven? Daarnaast een mooie les voor Real om geen 140 miljoen te betalen voor een speler met een magere arbeidsethos en 1 jaar contract

14 maart 2023 om 16:46

Ja hij heeft zelf zijn contract opgesteld en Real Madrid heeft dat blindelings ondertekend. Is eigen schuld van de clubs dat ze zulke absurde contracten uitdelen en moeten nu boeten maar de spelers krijgen de schuld.

Helaas is het niets geworden met Hazard bij Madrid. Bij Chelsea was hij echt geweldig. Denk dat het over is voor Hazard en dat hij wel zijn contract zal uitdienen maar heel weinig zal spelen.

Ik zag de titel en dacht echt huh zit Hazard nog bij Real Madrid dan!?
Ik was oprecht verbaasd, maar ja dus...

Zonde natuurlijk dat het er nooit echt uit is gekomen

Zelfde verhaal als Bale in z’n laatste seizoenen alleen dan ook nog eens zonder de impact van de voorgaande jaren. Hazard is ver over the Hill, slecht voor z’n lijf gezorgd de afgelopen jaren en teveel willen teren op talent. Nu de 30 gepasseerd en dan blijkt het lijf niet meer bestand tegen hoge weerstand en top voetbal. Zal zijn dikke contract wel uitdienen, maar Real moet uit de situaties van Bale en Hazard wel lering trekken. Is echt weggooien van geld en je eindigt ook nog eens zonder restwaarde.

14 maart 2023 om 17:59

Komt wel vaker voor dat voetballers wegens blessures minder worden. Vroeger was hun carriere zelfs soms gedaan nog voor hun 30....

Ronaldo was het grootste talent ooit maar na zijn knieblessures was hij nooit nog zo goed als in zijn tienerjaren.

Hazard was een topper met goed maar geen uitmuntend rendement. Was ook nooit een trainingsbeest en speelt voor her plezier.

Je kan hem helemaal niks kwalijk nemen. Het is Madrid die een contract onder zijn neus schuift en blessures zijn blessures.

Goed gedaan Hazard. Cashen en op pensioen

Zolang die giga bedragen op zn ING worden gestort, zal er altijd respect zijn

Ach wie weet kan ie volgend seizoen zijn eerste classico spelen met Castilla tegen Barca in de Segunda?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren