Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dzeko blinkt uit bij AS Roma; Strootman draagt aanvoerdersband

Laatste update:

AS Roma heeft zijn derde competitiezege van het seizoen geboekt. Met aanvoerder Kevin Strootman in de basis waren i Giallorossi woensdagavond met 0-4 te sterk voor promovendus Benevento, waarbij Samuel Armenteros inviel. Roma heeft nu negen uitzeges in de Serie A op rij geboekt en zette nog nooit zo’n lange winstreeks in uitwedstrijden neer in competitieverband.

Benevento is door de nederlaag tegen Roma nog altijd puntloos, al zal men bij voorbaat rekening hebben gehouden met een verliespartij tegen het bezoek uit de hoofdstad. Het duel was ook al vrij snel gespeeld, want na 22 minuten opende Edin Dzeko op aangeven van Aleksandar Kolarov de score en dertien minuten later werd het 0-2 door een eigen treffer van Fabio Lucioni. In zijn laatste 21 wedstrijden in de Serie A heeft Dzeko nu overigens 20 keer gescoord en daarin heeft hij bovendien 7 assists afgeleverd.

Onder anderen middenvelder Danilo Cataldi en Dzeko kregen in het vervolg van de eerste helft kansen om te scoren, maar zij hadden het vizier niet op scherp staan. Zo kopte de Bosniër naast en trof hij ook nog de paal. In de tweede helft verdubbelde Roma de 0-2 voorsprong: Dzeko maakte er met een krullend schot 0-3 van en Lorenzo Venuti tikte een voorzet van Kolarov achter zijn eigen doelman. Dzeko ging hierna nog op zoek naar een hattrick, maar kwam niet verder meer dan een poging tegen de kruising.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee flinke nederlagen achter elkaar en nog op 0 punten. Het is geen nog geen mooi debuutseizoen voor Benevento op deze manier... Zie ze graag wat puntjes pakken de komende weken, gun het ze wel!

21 september 2017 om 02:21

Ik hoorde dat ze vorig seizoen van de Serie C naar B zijn gepromoveerd en gelijk door naar de Serie A het jaar erop, klopt dat?

21 september 2017 om 08:29

Klopt inderdaad! In 2016 Lega Pro C gewonnen en vorig seizoen 5e geworden. In de finale van de Play-offs toen Carpi verslagen.

Ik kan er nog steeds niet bij dat Strootman bij Roma een zeer gewaardeerde kracht is en bij Oranje 0.0 presteerd. Is Karsdorp ondertussen alweer een beetje op de weg terug? Ik volg roma niet echt.

20 september 2017 om 21:11

Ja dat snap ik dus ook niet, in het Nederlands elftal bakt hij er echt niets van zo slecht speelt die man

20 september 2017 om 21:55

Eens. Geldt ook voor Wijnaldum.

20 september 2017 om 21:55

Ach zie je wel vaker: Wijnaldum,Eder (maar dan andersom) ect ect

20 september 2017 om 22:04

Komt omdat ze totaal verschillende rollen hebben bij hun clubs vergeleken bij het NL elftal.

21 september 2017 om 02:01

Ach Wijnaldum speelt in principe in dezelfde rol. Het maakt ook niet uit waar je hem neerzet in Oranje, hij presteert toch niet. Strootman speelde ooit goed in Oranje, maar is de afgelopen wedstrijden heel bagger. Of het met motivatie of met de kwaliteit van medespelers te maken heeft is een raadsel.

20 september 2017 om 22:56

Karsdorp traint los van de groep volgens mij. Is wel op de weg terug. Wa een tijd terug succesvol geopereerd.

21 september 2017 om 07:48

Omdat strootman bij NL op 6 staat en bij Roma niet de achterste middenvelder is. Net zo als wijnaldum. Beide kunnen niet goed verdedigen en vallen ontzettend door de mand zonder een 6 achter hun. Maar trainer na trainer blijft het maar proberen om Strootman op verdedigend middenveld te zetten. Ik denk dat hij veel beter rendeerd op de plek van gini met bijv Blind achter hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren