Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dynamo-coach Rebrov baalt: ‘De rode kaart van Lens was onterecht’

Laatste update:

Dynamo Kiev werd donderdagavond geëlimineerd in de kwartfinales van de Europa League. Na de 1-1 van vorige week in Oekraïne werd het bij het weerzien met Fiorentina 2-0, door doelpunten van Mario Gómez en Juan Manuel Vargas. De eerste goal van Gómez viel kort nadat Jeremain Lens met tweemaal geel was weggestuurd. Dynamo-trainer Sergei Rebrov kon zich niet vinden in het besluit van Jonas Eriksson.

/

Lens kreeg zijn eerste gele kaart na een kwartier voor een te stevige sliding en werd weggestuurd na een schwalbe. Althans, zo oordeelde scheidsrechter Eriksson erover. “Ik heb met Lens gesproken en hij zei dat er wel degelijk contact was”, mopperde Rebrov na afloop. “Helaas is er niets dat we er nu nog aan kunnen doen. Het was in ieder geval niet terecht dat hij met rood werd weggestuurd.”

Rebrov was wel zo sportief om Fiorentina te feliciteren met de doortocht naar de laatste vier. Hij hoopt bovendien voor Dnipro Dnipropetrovsk, dat Club Brugge versloeg, dat de club het goed zal doen in de halve finales. “Dat zou reclame zijn voor het Oekraïense voetbal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben het volledig met de coach eens. De manier waarop Lens was ongelukkig waardoor het op een schwalbe leek. Geen overtreding en geen Schwalbe.

24 april 2015 om 01:24

Ik vind onderdeel van een schwalbe ook vragen naar een penalty, lens viel alleen om. Mag dat niet?

Als hij zich theatraal laat vallen met z'n armen al omhoog en vervolgens meteen met zo handen in de lucht gaat zeuren, dan vind ik t een schwalbe

Sommige spelers springen uit reflex ook gewoon op Bij een sliding of tackel en vragen vervolgens nergens om maar dan moet de scheids al geel getrokken hebben. Zonder dat de speler de intentie had om iets te versieren

Die moet eens een seizoen lang wedstrijden van Real en Barca gaan fluiten. Leren ze dat ballerina gedrag misschien eens af. Deze was wat hard bestraft maar feit is dat al die stervende zwanen het voetbal verzieken. Hopelijk heeft hij hiermee een trend gezet.

Als aanvaller binnen 40 minuten 2 gele kaarten pakken is gewoon dom. En dat is nu precies wat Lens was, is en waarschijnlijk altijd zal blijven. Hij mag zichzelf gewoon niet in die situatie brengen op dat moment.

Rebrov, held. Samen met baas Shevchenko bij Dinamo counters plaatsen van grote schoonheid. Wat een tijden, alweer lang geleden... Toen het voetbal veel minder verziekt was en Nederland nog mee kon ;-)
Verder was de tweede kaart voor Lens zeker overdreven en het heeft Fiorentina wel in een zetel gebracht.

Gewoon oliedom. Hij ging liggen en werd niet geraakt. Punt. Is gewoon een schwalbe en Lens had de pech dat er nu juist een scheidsrechter was die het aandurfde om een 2de gele kaart te trekken.. Lens moet niet zeggen dat er contact was want dan beweert hij dat iedereen blind is.

24 april 2015 om 10:56

Er was wel degelijk contact, kijk naar fe reactie van de speler en zie in de herhaling waar hij zijn voet neer zet , boven op die van Lens . Strafschop nee schwalbe nee . Dan was die overtreding op Robben tijdens het wk ook een schwalbe.

24 april 2015 om 11:14

Dat was ook een schwalbe die van Robben, net als die van Lens. Je ziet toch al meteen dat er theatraal gevallen wordt. Voor theater moet je standaard geel geven, dus goed gedaan van de scheids. Oranje had ook helemaal geen penalty moeten krijgen tegen Mexico. Neemt niet weg dat ik er blij mee was, maar terecht was ie niet.

24 april 2015 om 12:54

Onjuist. Op theater staat geen gele kaart, er staat een gele kaart op schwalbes. Schwalbes = vallen zonder contact. Hier was weldegelijk contact, de voeten raakten elkaar aan (hoe licht dat ook was). Daarnaast was Lens al door die twee andere spelers behoorlijk uit balans gebracht, dus ik vond het niet gek dat hij viel. Het was absoluut geen penalty, maar er zit nog een groot schemergebied tussen een penalty en een schwalbe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren