Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dávila na mislukte expeditie in Arnhem terug naar Stamford Bridge

Laatste update:

Vitesse en Ulises Dávila nemen per direct afscheid van elkaar. De Mexicaan werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Chelsea, maar kon in Arnhem niet imponeren. De Londenaren willen de komende weken met eigen ogen zien of de 21-jarige middenvelder zich heeft ontwikkeld en nemen dan een beslissing over zijn toekomst. Dat meldt Omroep Gelderland.

/

Dávila kwam onder het bewind van coach John van den Brom slechts tot drie optredens in de hoofdmacht van Vitesse. In de competitie mocht hij in de basiself aantreden tegen Roda JC en Excelsior en in de beker maakte hij vanaf de eerste minuut zijn opwachting tegen NAC Breda. In alle gevallen werd hij voortijdig naar de kant gehaald.

Overigens hoeft de jongeling zich geen zorgen te maken over zijn (financiële) toekomst. Mocht Chelsea hem te licht bevinden, dan kan hij altijd nog bogen op een doorlopend contract. De Midden-Amerikaan staat tot 2016 op de loonlijst bij the Blues.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit laat toch wel zien dat niet elk talent dat door top clubs wordt gekocht mee kan met het niveau van een (redelijke) competitie. Jammer, want hij zit op een leeftijd waar het talent toch wel naar boven moet komen.

1 mei 2012 om 16:17

Ik vond het altijd wel een mooie speler om naar te kijken, Maar hij had een veelste laag rendement voor een speler op zijn positie. Jammer dat het niks is geworden bij vitesse met deze spelers, Wel sterk van Vandenbrom dat hij gewoon zijn sterkste 11 opstelt en zichzelf niet als een marionet pop laat gebruiken want als ik de actuele praatprogramma's moet geloven is vitesse gewoon een filiaal van chelsea.

Ik denk dat deze jongen een echte aanwist zal zijn voor menig eredivisie club mits hij vertrouwen krijgt, Ik denk dat het echt wel een goede speler kan worden.

Dit is volgens mij ook pas zijn eerste jaar buiten zijn geboorteland/competitie en ik denk dat chelsea hem echt niet zomaar heeft gescout het is er op een of andere manier gewoon niet uitgekomen.

Was erg enthousiast toen hij richting Nederland ging, helaas niet goed uitgepakt. Draagt de titel van supertalent, altijd erg lastig om te voldoen aan alle verwachtingen. Ik verwacht dat hij uitgeleend zal worden aan een tweede of derde divisie club, en zich moet bewijzen in het Engelse voetbal, dit was in elk geval geen succes te noemen.

1 mei 2012 om 16:19

Ik vind het een domme zet geweest om hem te huren. Davila is een technische nummer tien, die bij ons op de linksbuiten werd gegooid en daar (begrijpelijk) niet tot zijn recht komt omdat het geen buitenspeler is. Voor de nummer tien positie zijn gewoon al teveel spelers als Hofs, Propper, van Ginkel, Vink blabla. Daarom heb ik zijn aantrekken nooit begrepen.

1 mei 2012 om 16:29

Ik heb volgens mij toen hij naar Vitesse ging een compilatie gezien van het Jeugd WK in Mexico. Tjonge zeg, alleen op basis van beelden mag je niet scouten, maar zon gast wil je er echt wel bij hebben! Hij is snel, technisch goed, gewoon een prima speler voor bij je selectie. Buiten het feit om dat hij verkeerd gebruikt werd, is het ook een kwestie van het plan dat Chelsea met hem heeft hé. Denk niet dat Vitesse hem speciaal uitgezocht heeft, en hem moest en zou hebben, denk eerder dat Chelsea heeft gezegd, Davila speelt voorlopig toch niet bij ons, succes ermee.

1 mei 2012 om 19:59

Als het om vitesse gaat, komen er altijd wilde theorieen naar boven. Het echte verhaal is namelijk dat vitesse deze jongen erg graag wilde hebben, maar de voorzitter van zijn mexicaanse club wilde geen zaken doen met een kleine club als vitesse. Toen is er een constructie gekomen met chelsea, zeker ook omdat zij het als een talent zagen, aan wie ze geen buil konden vallen. Het eerste jaar is geen succes geworden, maar daar zijn meer voorbeelden van te vinden in de sport. Dit zegt nog niets over de potentie van deze jongen.

1 mei 2012 om 16:22

Denk dat hij inderdaad zal worden uitgeleend in de Championschip. Maar ik zie hem niet slagen bij Chelsea uberhaupt. Zal waarschijnlijk verhuurd worden en uiteindelijk verkocht worden.

Jammer voor alle partijen dat het niks is geworden.
Wie weet, lukt het hem nog om zijn talent te laten zien bij Chelsea.

Jammer heb opzich niet veel van hem gezien.
ik denk toch wel dat hij als Centrale Aanvallende Middenvelder meer wedstrijden had kunnen spelen.
had wel gedacht dat het een goede voetballer was/is, ik weet nog dat AZ er ook achter aan zat die vervolgens uit eindelijk Beerens haalde.

ik wens hem ieder geval veel succes verder in zijn carrière

Hoe wilt hij 'n basisplaats gaan veroveren bij Chelsea, als hij er niet eens eentje bij Vitesse had?

Eerlijk gezegd had ik verwacht dat hij 'n basisplaats zou krijgen bij Vitesse om vervolgens terug te keren en om in aanmerking te komen voor de eerste elftal.

Maar nu hij geen basisplaats bij Vitesse heeft, ga ik er ook niet van uit dat hij dan de pannen van het dak speelt in het eerste van Chelsea.

een groot talent. Maar heeft niks kunnen laten zien nog. Jammer, want gezien zijn optreden op het jeugd WK kan hij echt wat.

Miss is het voor deze jongen ook nog lastig. Andere omgeving. Geen vrienden of fam in de buurt.
Nee, wie weet dat hij binnen 2 jaar opbloeit.

1e buitenlandse avontuur en op een plek spelen waar hij minder goed is. Deze jongen heeft het talent dus zou in de toekomst kunnen slagen bij Chelsea.

Ben benieuwd hoe het met Ulises gaat aflopen, heeft toch niet veel indruk gemaakt bij Vitesse... In het begin stond hij nog wel eens in de basis, maar heb hem de afgelopen wedstrijden niet meer bij de selectie gezien. Bij Chelsea zal hij denk ik nooit slagen, daar komt hij gewoonweg tekort voor.

Of Davila zich heeft ontwikkeld? Wat denk je nu zelf. Ach hij is nog jong misschien lukt het volgend avontuur wel. Aangezien hij Spaanstalig is zou ik hem eerder proberen aan een club uit de Segunda Division te verhuren.

2 mei 2012 om 14:10

Daar zat ik ook aan te denken, of een subtopper in de Primera Division. Zo'n jongen zal vast wel potentie hebben, maar het is voor die jongens lastig om op zo'n jonge leeftijd zich te bewijzen in een land en in een competitie waar ze nog nooit geweest zijn. Ibarra daarentegen doet het wel geweldig bij ons, hij komt uit Ecuador. Ik denk wel dat het voor die jongens goed is om elke week een wedstrijd te spelen, want bij Jong Chelsea spelen schiet je ook niet veel mee op.

Een mislukking is het ook weer niet echt geweest. Hij gaat nu terug naar Chelsea zodat ze hem kunnen evalueren. Hij heeft zich bij Vitesse toch goed kunnen aanpassen aan Europa en het Europese voetbal. Bij Chelsea zal hij wel niet slagen, maar hij heeft nu een seizoen ervaring in Europa erbij en kan alsnog een mooie carrière hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren