Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dury geeft de moed nog niet op: ‘Maar we moeten heel snel scoren’

Laatste update:

Het wordt voor Zulte Waregem een flinke, maar niet onmogelijke, klus om de volgende voorronde van de Champions League te bereiken. De nummer twee van het voorbije seizoen in België werd op bezoek bij PSV van het veld gespeeld. Aan de vooravond van de thuiswedstrijd zegt trainer Francky Dury dan ook dat PSV de grote favoriet is.

/

“Ik heb nog geloof in een goed resultaat, maar dan moeten we heel snel scoren”, tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van de coach. Dury zag dat PSV in de competitie tegen ADO Den Haag een 0-3 voorsprong nog bijna uit handen gaf: ADO kwam terug tot 2-3. Dury vermoedt dat de PSV’ers al bezig waren met het duel met Zulte.

“Het enige positieve wat ik kan melden is dat de uitslag vorige week maar 2-0 was. Daardoor hebben we nog een kans”, besluit de oefenmeester van de Belgen. Overigens speelt Zulte niet in het eigen onderkomen tegen PSV. Het Regenboogstadion voldoet niet aan de Europese eisen en dus wijkt de club uit naar het stadion van Anderlecht.

Denk je dat Zulte Waregem gaat verrassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Ik hoop op weer een goede pot van Psv, normaal gesproken moeten ze er daar altijd een maken. Ze moeten zorgen dat ze de bal laten rondgaan en Zulte op het begin laten uitrazen en dan vlug counteren, kortom, volwassen voetballen. Ben erg benieuwd, goede test!

6 augustus 2013 om 17:43

Geen idee, maar:

Mogelijke tegenstanders PSV in ronde drie:
FC Salzburg (oos),
FC Nordsjaelland (den),
Grasshoppers (zwi),
Zulte-waregem (bel),
Atromitos,
Paok (gri)

Mogelijke tegenstanders PSV in ronde vier, als Lyon en Zenit ronde drie overleven:
Arsenal (eng),
AC Milan (ita),
Olympique Lyon (fra),
Schalke 04 (dui),
FC Zenit (rus)

6 augustus 2013 om 17:57

Jup Zulte-waregem ... sure!

6 augustus 2013 om 18:06

er staat toch ronde 3

6 augustus 2013 om 18:40

tegen Olymique Lyon en Zenit hebben we nog wel een kans en een hele kleine kans tegen Schalke. De rest is gewoon te goed voor ons, denk niet dat we daar een kans tegen hebben.

6 augustus 2013 om 18:46

In principe zijn al die ploegen op papier een klasse beter, maarja, je zit minimaal in de groepsfase Europa League, ALS je wint van Zulte. En nee heb je, ja kan je krijgen. Vaak zijn dit soort teams nog niet ingespeeld en vooral Milan en Arsenal hebben zich nauwelijks versterkd en zijn ook bij lange na niet onverslaanbaar. Als ze er maar alles aan doen he.

6 augustus 2013 om 18:47

Als Olympique Lyon wordt uitgeschakeld, is PSV dan geplaatst of is dan een andere club geplaatst?

6 augustus 2013 om 19:19

Als Olympique of Zenit wordt uitgeschakeld is PSV geplaatst. Maar die hebben ook allebei gewonnen vorige week, dus die kans is niet zo groot.

6 augustus 2013 om 19:36

Ik denk dat Milan ook prima te doen is. Alleen Arsenal lijkt me een maatje te groot.

6 augustus 2013 om 20:16

Milan prima te doen? Milan is vele malen sterker dan Psv, geen schijn van kans.

6 augustus 2013 om 20:47

En Real Sociedad(spa)

Allemaal lastige tegenstanders, maar niet onmogelijk, allemaal niet!

6 augustus 2013 om 22:49

Zenit, Schalke en eventueel Lyon zijn te doen ook al schat ik ze iets hoger in. Schat Milan en Arsenal hoger in, maar niks is onmogelijk.

6 augustus 2013 om 23:07

Psv staat hoger op de coëfficiëntenlijst dus dan neemt psv de plaats van Lyon in.

Zolang Hazard er niks van bakt, bakt het hele team er niks van.

6 augustus 2013 om 17:36

Dan heb jij Thorgan Hazard nooit zien spelen op die wedstrijd tegen PSV na. Die kerel barst van 't talent en hij gaat slagen, niets voor niets dat hij bij Chelsea onder contract staat.

6 augustus 2013 om 17:53

Wil niemand beoordelen op 2 wedstrijden maar als Rekik deze vorm vasthoud

6 augustus 2013 om 19:24

Hazard is vast een groot talent, maar hij kwam met alle respect Brenet al nauwelijks voorbij. Een 19 jarige jongen die zijn debuut maakt, en waarschijnlijk bol van de spanning stond. En wedstrijden als deze moet hij zich juist laten zien, maar dat deed hij niet. Hij heeft echt lang niet zoveel talent als zijn broer.

Dat worden droge 0-3 cijfers. Hopen voor hun dat ze nog vroeg een goaltje kunnen maken, krijgen we nog een leuke wedstrijd.

Ze hebben er in ieder geval vertrouwen in, in België! Al 6.000 kaarten verkocht! Loopt echt storm..
Even serieus ze hadden net zo goed in het Regenboog stadion van ze kunnen spelen.

6 augustus 2013 om 17:44

Die stadions zijn inderdaad om te huilen, zie ook maar weer de problemen bij Lierse SK na die windhoos van gisterenavond.

6 augustus 2013 om 17:50

Ik weet het maar met het aantal verkochten kaarten nu, vullen ze nog niet eens hun Regenboogstadion

6 augustus 2013 om 17:53

@ Taartmeester
Nou niet overdrijven hé. Gent heeft toch net een prachtig nieuw stadion gebouwd. Standard, anderlecht, genk en brugge hebben toch redelijke stadions die voldoen aan de europese normen.
Zeg dan 10 van de 16 stadions ofzo

6 augustus 2013 om 18:10

Inderdaad. Nu moet ik zeggen dat het hier gisteren wel even heel erg slecht weer is geweest en dat zoiets dan altijd kan gebeuren. Wat ik enorm grappig vind, is dat de tribune in kwestie redelijk nieuw is. Terwijl de tribune van de spionkop, die veel en veel ouder is, alles lijkt te overleven.

PSV moet precies hetzelfde doen haha. Die wedstrijd snel op slot gooien door een goal te maken!

Weet iemand tegen welke ploegen PSV kan komen als ze doorgaan?

6 augustus 2013 om 17:31

PSV komt dan Arsenal, Schalke, AC Milan, Lyon of Zenit tegen. Maar mocht Lyon of Zenit zich niet plaatsen voor de play-off ronde, dan krijgt PSV een beschermde status.

Uitslag Lyon: thuis 1-0 winst tegen Grasshoppers
Uitslag Zenit: uit 0-1 winst tegen Nordsjaelland

Mijn conclusie: Zenit zo goed als geplaatst, PSV moet hopen dat Grasshoppers thuis de 1-0 weg kunnen werken. Zodat zij doorgaan en Lyon niet.

6 augustus 2013 om 17:38

Mogelijke tegenstanders PSV in ronde drie:
FC Salzburg (oos),
FC Nordsjaelland (den),
Grasshoppers (zwi),
Zulte-waregem (bel),
Atromitos,
Paok (gri)

Mogelijke tegenstanders PSV in ronde vier, als Lyon en Zenit ronde drie overleven:
Arsenal (eng),
AC Milan (ita),
Olympique Lyon (fra),
Schalke 04 (dui),
FC Zenit (rus)

Mogelijke tegenstanders PSV in ronde vier, als Lyon of Zenit ronde drie niet overleeft:
Real Sociedad (spa),
Paços de Ferreira (por) en drie winnaars van derde kwalificatieronde. Dit kunnen Fenerbahçe (tur), Metalist Kharkiv (oek) en de eerder genoemde teams bij de mogelijke tegenstanders in de derde ronde zijn.

6 augustus 2013 om 17:58

Jup, Zulte-waregem .... sure!

6 augustus 2013 om 18:14

Beter lezen hij zegt toch in ronde 3!

Wat ik gezien heb in de eerste wedstrijd is PSV overduidelijk beter.
En ik zie het niet zo gauw gebeuren dat Zulte nog gaat stunten, want wat was dat geen vertoning..
Ik hoop niet dat het Zulte Waregem van die wedstrijd de top van de belgische competitie is..

6 augustus 2013 om 17:27

Zulte is ook niet een belgische topclub. Het seizoen 2011/2012 streden ze nog tegen degradatie. Is een club dat eens in de zoveel jaar hoog eindigt , hun budget is ook heel laag tov de grotere belgische clubs

6 augustus 2013 om 17:29

Oh oke, bedankt voor de informatie!

Ik denk niet dat PSV dit nog uit handen gaat geven. Het niveauverschil is zo groot... En dat akkefietje van de afgelopen week zal ik nog wel z'n sporen hebben achtergelaten. Ik denk dat PSV gewoon met 0-2 of 0-3 wint

6 augustus 2013 om 17:33

Zou ik niet vanuit gaan, stel je voor dat ze binnen 10 minuten scoren. Dan krijg je nog een probleem. Makkelijk zal het zeker niet worden, het publiek zal erachter gaan staan. PSV moet snel scoren, zodat Zulte er dus 4 moet maken.

Edit: haha, het publiek zal er niet snel achter gaan staan! Naar verwachting zullen er 6000 supporters aanwezig zijn, terwijl er max. 21.500 mensen in kunnen. Van die 6000 man zijn er dik 1000 Psv-supporter!!! Ze lopen dus niet erg warm voor zo'n belangrijke wedstrijd.

6 augustus 2013 om 18:15

@taartmeester
Haha, dat is pas lollig! En het is ook best triest. Als ze nou naar het stadion zouden gaan, en Zulte aan zouden moedigen, hadden ze best wel een kans. Niet geschoten is altijd mis luidt het spreekwoord!

6 augustus 2013 om 19:35

Jime

Dat zijn allemaal van die scenario's, daar hecht ik geen waarde aan. Zulte maakt geen schijn van kans. Mocht jouw scenario toch waar worden: ik denk dat PSV altijd en overal kan scoren, dus doen ze dat tegen Zulte ook, en ik zie Zulte er niet zo snel 2 of 3 inschieten tegen psv

Als PSV nou even snel een goal maakt dan denk ik niet dat er nog vertrouwen in heeft

Wat kan Dury anders zeggen ? We zijn kansloos en beginnen er beter gewoon niet aan ?

Normaal dat een trainer zulke teksten laat optekenen. Hij zal zelf ook wel beseffen dat kwalificatie quasi onmogelijk is.

Denk dat Psv met een goeie counter kan scoren en dan is het over. Denk daarom 1-1. Zulte scoort maar wanneer Psv wat terug doet zakt hun moed weg.

PSV moet gewoon snel de 0-1 maken en dan de wedstrijd rustig uitspelen.

Snel scoren betekend ruimtes groter en psv kan dan op de counter spelen

Het zal dan wel veel beter moeten dan vorige week Francky ! PSV gaat het denk ik gewoon simpel uitspelen, maar ze zullen het niet cadeau krijgen. Als PSV scoort is het afgelopen, als Zulte scoort wordt het nog heel gevaarlijk.

Het Regenboogstadion? Serieus?

6 augustus 2013 om 21:17

Jup , zo heet het echte stadion van Zulte.

Helaas voor Zulte verwacht ik toch echt dat PSV ze morgen weer van de mat zal gaan spelen.

6 augustus 2013 om 18:24

Ik denk niet dat Zulte morgen van de mat wordt gespeeld

Op basis van het feit dat het eigen stadion niet eens aan de Europese eisen voldoet, vind ik dat je niet eens mag deelnemen aan een Europees toernooi.

Een Topklasse team wat kampioen is geworden mag toch ook niet meedoen in de Jupiler League als hun 'stadion' niet voldoet aan de eisen van de Knvb?

6 augustus 2013 om 17:52

Als zij het geld betalen om ergens anders te spelen, wat boeit het dan? Laat die kleine clubs toch lekker meedoen. Voor een paar wedstrijden is het echt een heel ander verhaal dan voor een heel seizoen.

6 augustus 2013 om 19:25

Er was een tijd dat Ajax alle Europese wedstrijden in het Olympisch stadion speelde, net als alle belangrijke wedstrijden in de eredivisie. Waarom zouden andere clubs dat niet mogen?
De vergelijking met een topklasse team in de JL gaat niet op omdat die al hun wedstrijden dan in een ander stadion zouden moeten spelen.

PSV moet proberen snel te scoren, voor Zulte, zodat die het vertrouwen verliezen. 2-0 blijft een gevaarlijke stand, daar kan het nog mis in gaan. Zulte heeft heel weinig laten zien en al die ruzietjes zullen ze ook niet helpen, maar als ze op 1-0 komen kan het nog wel eens flink gaan spoken. Dat moet je zo snel mogelijk de kop in drukken.

Toch jammer dat ze niet in het Regenboogstadion kunnen spelen zo net na de gaypride^^

Bah wat sommige mensen allemaal zeggen ,psv verliest morgen niet,of als ze verliezen dan 1 kleine nederlaag,scoort psv als 1ste dan is het als goed als voorbij, nou ja als ze 0-3 voorsprong naar 2-3 betekient niet dat het woensdag ook zo gaat he mr dury!!!
en mensen niet zeiken over budget enzoo op de einde van de dag dnek ikm egt niet dat het zoveel uitmaakt , voetbal is voetbal,ik heb de FA cup finale gezien van afgelopen seizoen gezien en eigenlijk het was ongelofelijk hoe wigan ,man city wegspeelde!ik zie het niet als een club veel geld heeft zijn ze gelijk untouchable, psg voo0rbeeld vorige seizoen verloren geen 1x van Marseille,bordeaux,lyon,lille, maar wel tegen bastia sochaux!

Dat wordt een moeilijke opgave voor PSV en later ook Ajax, hoop het beste.

3/4 - nulletje voor psv

Verwacht juist dat psv snel er eentje in prikt.. Volgende ronde word wel lastig zeg..

Als beide ploegen spelen zoals vorige week is Zulte volstrekt kansloos.
Ik hoop dat Zulte er deze week meer een wedstrijd van kan maken met PSV al winnaar uiteindelijk, dat is goed voor het nl voetbal!

Zulte Waregem komt gewoon tekort om PSV te verslaan. Hard maar simpel. De Eredivisie is gewoon vele malen beter dan de Belgische competitie.

6 augustus 2013 om 21:19

Zulte is dan ook geen topclub , maar gewoon die ene typische club die een seizoen heel veel mazzel heeft. De jaren ervoor waren ze grijze middenmotor en konden zelfs degraderen. Het zou dan ook erg zijn moest PSV niet van ze winnen.

Zulte Waregem heeft ieder geval al niet echt ze thuis voordeel mee als je in Brussel speelt. Misschien nog wat sympathieke Anderlecht supporters die ze steunen maar voor de rest verwacht ik geen vol stadion.
PSV moet scherper zijn als tegen Ado, daar werden de goals best makkelijk weg gegeven. Met namen door die mis peer van Bruma.
Dat kan gebeuren en hopelijk was dat een leerschool voor Psv.
Als PSV beter met de kansen omgaat als de heen wedstrijd, dan zie ik PSV daar gewoon winnen.
PSV houdt er wel van dat de tegen partij moet komen en dat ze zelf via een counter eruit komen en de boel afstraffen. Dat is normaal gesproken typisch het spel van Psv.
Ik hoop morgen op een 1-2 winst voor Psv.

PSV had wel twintig kansen in de thuiswedstrijd. Het lijkt me sterk dat Zulte nu ineens alles dicht houdt. Als die Hazard (waarvan ik in het heenduel niets gezien heb) wordt geneutraliseerd, is er geen gevaar voor Psv. Aangezien Zulte moet komen, kan het zomaar 0-4 worden.

Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist (herman Finkers)
Hetzelfde zal voor PSV gelden als ze in de volgende ronde komen. Want de kans om die door te komen is ongeveer net zo groot als de kans dat Zulte deze ronde overleeft.
Wat hoop geeft, is dat onze nummer twee geen partij is voor een Europese laagvlieger. Dat zou kunnen betekenen dat PSV in de EL voor leuke resultaten kan gaan zorgen. Maar dan moet Cocu deze competitie wel serieuzer nemen dan zijn voorganger heeft gedaan.

Lijkt me een kansloze pot voor Zulte, heb ze vorige week zien spelen en leek het nergens op!
Zoals de trainer al zegt is er maar 1 manier en dat is een vroege goal, maar ik denk dat psv er wel 2 of 3 inschiet als ze wat scherper zijn als vorige week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren