Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duo van sc Heerenveen wijst Jong Oranje de weg in Spanje

Laatste update:

De beloften van het Nederlands elftal hebben de leeftijdsgenoten van Finland verslagen. Het team van bondscoach Art Langeler was vrijdagmiddag in Spanje met 2-0 te sterk voor de formatie van trainer Tommi Kautonen.

De doelpunten waren van Friese makelij, want twee spelers van sc Heerenveen kwamen op het scorebord terecht: Jeremiah St. Juste maakte er na 52 minuten 1-0 van en debutant Pelle van Amersfoort bepaalde na tachtig minuten voetballen de eindstand op 2-0.

Jong Oranje oefent komende maandag, ook in Stadion Pinatar, tegen Oostenrijk en bereidt zich met deze vriendschappelijke ontmoetingen voor op de kwalificatiereeks voor het EK in 2019.

Denk jij dat Jong Oranje zich plaatst voor het EK in 2019?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matige uitslag als je de namen ziet die speelde en die op de Bank zaten. Veel hele grote talenten die al hun debuut hebben gemaakt in de Eredivisie en sommige al een tijdje basis spelen dus daar mag je best meer van verwachten.

Mooi dat st Juste & v Amersfoort beslissend kunnen zijn voor Jong Oranje, hopelijk kunnen ze deze vorm vasthouden ook bij SC Heerenveen.

Goed bezig Heerenveen! Eindelijk een paar goaltjes voor Pelle!

En dan zeggen dat Danny Blind selectief is.... Zet Riedewald op de bank, maar een speler die vorig jaar te kort kwam voor Jong Ajax in de basis, omdat hij toevallig ergens een contract heeft?

24 maart 2017 om 18:56

Ajax heeft Van Bruggen toch gewoon een contract aangeboden? Verder is het een goede zaak dat Langerler geen duofunctie meer heeft na de zomer. Want zo heeft hij toch de schijn tegen. Ik vind het geen onbegrijpelijke keus.

24 maart 2017 om 19:23

Vgm had hij geen toekomst bij Ajax. Van wat ik van hem heb gezien in Jong Ajax verdiend hij deze selectie sowieso niet. Maarja iedereen heeft wel een brilletje.

24 maart 2017 om 20:01

Alsjeblieft zeg. Die brilletjes altijd. Kleine kinderen. Ik vind wel het wel mooi dat we zoveel 'toptalenten' hebben bij onze topclubs en dat 2 spelers van Heerenveen ons de punten bezorgen.

Punt is uiteraard dat talent alleen ontwikkeld wordt door veel minuten te maken, erg veel.
Dat hebben StJuste en vAmersfoort wel mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren