Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Duo Van Gastel en Van Bronckhorst moet Rutten opvolgen in De Kuip’

Laatste update:

Fred Rutten heeft bekendgemaakt dat hij vertrekt bij Feyenoord en in de wandelgangen draait de geruchtenmachine op volle toeren. Wie moet Rutten opvolgen in De Kuip? Dat is de vraag die Voetbalzone stede aan de bezoekers van de website. Het overgrote deel van de stemmers is van mening dat Feyenoord het moet zoeken in de huidige technische staf.

/

In totaal brachten bijna 15.000 mensen een stem uit. Met 41 procent van de stemmen is het duo Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst volgens de bezoekers de beste keuze voor de Club van Zuid. Twee trainers die ook kunnen rekenen op veel steun van de bezoekers, zijn Bert van Marwijk en Ron Jans. Van Marwijk is zeker geen onbekende in De Kuip; zo won hij in 2002 de UEFA Cup met Feyenoord. De momenteel werkloze ex-bondscoach krijgt negentien procent van de stemmen.

Jans, succestrainer van PEC Zwolle, heeft de steun van achttien procent van de bezoekers. Daarmee is hij wel een stuk populairder dan ex-Feyenoord-spelers Henk Fraser en Peter Bosz, namen die ook in de wandelgangen zijn opgedoken. Fraser, coach van ADO Den Haag, moet het doen met zeven procent van de stemmen. Vitessenaar Bosz krijgt eveneens zeven procent van de stemmen.

De laatste optie, iemand anders, werd aangevinkt door acht procent van alle mensen die een stem hebben uitgebracht. Te denken valt aan trainers als Martin Jol, Dick Advocaat en Co Adriaanse. Laatstgenoemde werd in het verleden al eens benaderd door Feyenoord, maar bedankte voor de eer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou wel tof wezen, 2 club helden die beide voor trainerschap gaan.

Dit kan zó fout gaan of zó goed gaan. Frank de boer was een schot in de roos. Cocu weet ik eigenlijk niet want hij heeft een geweldig team.

4 maart 2015 om 21:24

Iets er tussenin zou ook nog kunnen

4 maart 2015 om 21:29

Ja maar dat is niet genoeg voor feyenoord door de hoge druk

4 maart 2015 om 22:34

Het kan bij elke trainer goed of fot gaan.
Ze hebben wel veel krediet bij het Legioen en met een ervaren assistent er bij zie ik het wel zitten.
En ik zou ook nog John de Wolf of Ruud Heus er bij halen als assistent in plaats van die Greveraars.

4 maart 2015 om 22:59

Ja en morgen kan het droog blijven maar het kan ook gaan regenen

Lijkt me prachtig om deze 2 voor de groep te zien bij Feyenoord. Alleen hoop ik zo dat het dan ook goed gaat. Vooral voor Gio. Iedereen houd van hem bij Feyenoord maar bij slechte resultaten kunnen supporters zich tegen hun keren. Zou heel zonde zijn want Gio is een held! Wel denk ik dat ze er klaar voor zijn.

4 maart 2015 om 22:34

Gio zal altijd een held blijven ook als het als trainer toch fout zou gaan.

5 maart 2015 om 01:07

Voor mij ook zeker weten. Ik ben alleen bang dat supporters snel vergeten wat hij voor Feyenoord betekent heeft wanneer hij slechte resultaten behaald met Feyenoord. Zolang hij assistent blijft is er niks aan de hand.

5 maart 2015 om 12:59

@ Peterhf

Wellicht voor jou ja, toch laat de praktijk vaak wat anders zien. Iets wat we bijvoorbeeld zagen bij Been, maar ook bij tig andere geliefde oud spelers bij clubs in zowel binnen Nederland als daar buiten. Nu weet ik wel dat Feyenoord niet veel keuze heeft, maar men doet er wel verstandig aan om er een ervaren kerel tussen te zetten als assistent.

5 maart 2015 om 17:52

Bij Been was het vooral omdat hij als trainer liever op de golfbaan stond dan dat hij serieus met zijn vak bezig was.
Dat had dus niet (alleen) met de resultaten te maken.

Overigens twijfelt JP nog of hij hoofdtrainer wil worden om hij altijd bij Feyenoord wil blijven en als hoofdtrainer zal dat niet gaan.
Want een hoofdtrainer die meer dan 5 jaar blijft zie je in Nederland bijna niet.
Ook niet als het goed blijft gaan.

Geef ze het vertrouwen, en ze gaan gassen!
Wellicht niet gelijk, maar zulke helden mag je tijd geven..

Ik moet bijna kwijlen als ik me besef wat er volgend jaar allemaal mogelijk zal zijn voor Feyenoord. Met het duo Van Gastel-Van Bronckhorst heb je al prima trainers in huis. Jongens die weten wat er speelt en de meeste jongens al langetijd kennen.

Maar nog erger kan de selectie gaan worden. In mijn ogen zou het geweldig zijn als Kuyt en Guidetti beiden naar de Kuip komen. Kazim behouden, Manu een nieuw contract aanbieden (of had hij nou al bijgetekend?) want deze geweldenaren met Feyenoord-instelling moeten in mijn ogen echt blijven. Dan heb je ook nog Boetius en Bilal in de aanval, angstaanjagend is het. Kalou had ook wel zin in een nieuw Feyenoord-avontuur maar dan wordt je aanval te breed, maar ook hij zou een geweldige toevoeging zijn. Achabar zal dan helaas wel vertrekken, maar zou van mij ook mogen blijven.

Clasie behouden zal bijna onhoudbaar zijn, maar op het middenveld heb je nog voldoende spelers met El Ahmadi, Vilhena (die moet toch wel beseffen dat een basisplaats er volgend jaar waarschijnlijk wel weer inzit), Toornstra en Immers(?). Mocht Immers ook vertrekken dan moet je op zoek naar nog een versterking, Chery zou dan een goeie optie zijn, ook Gutierrez lijkt me een leuke (twente moet sowieso spelers verkopen dus de kans bestaat dat hij haalbaar is voor Feyenoord).

De verdediging is in mijn ogen prima, als Wilkshire nog een jaar bijtekent. Voegde echt veel toe aan Feyenoord, vooral in aanvallend opzicht, is in mijn ogen nog wel de gok waard hoewel hij veel geblesseerd is. Mathijsen en Boulah vertrekken, dus veel ruimte in het salarishuis voor bovenstaande genoemde spelers. Transfer van Clasie brengt natuurlijk ook een smak geld in het laatje.

Dan hier mijn opstelling, om te smullen
Kazim, Bilal, Chery(?), Woudenberg, Wilkshire bankje, heerlijk toch

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Nelom
El Ahmadi
Toornstra
Vilhena
Kuyt
Guidetti
Manu/Boetius
4 maart 2015 om 22:04

mooie opstelling met tenminste eigen jeugd top

Waarom niet? Echte Feyenoorder dat willen wij zien!
Ik zeg doen!

Als Feyenoord er geen ervaren man tussen zet speelt men echt Russisch roulette omdat de club nog zo kwetsbaar is, al snap ik wel dat gevestigde namen niet voor het oprapen liggen voor Feyenoord. Als men slim is vraagt men Boskamp, die man houdt zoveel van de club dat hij waarschijnlijk met een kleine toeslag plus reiskosten vergoeding wel genoegen neemt.

Bovendien brengt hij naast zijn voetbalkennis en ervaring ook een goed internationaal netwerk met zich mee waar Feyenoord echt wel haar voordeel mee zou kunnen doen. Tot slotte kan hij jonge spelers ook wel wat mentaliteit bijleren, want daar schort het nog weleens aan bij de hedendaagse (jonge) gepamperde voetballers. Plus is hij denk ik wel in staat om spelers scherp te houden, want wanneer een speler bewust de kantjes ervan afloopt of onterecht diva kuren vertoont is hij denk ik wel de persoon die dat soort ongein heel snel de kop kan indrukken. Geloof me, ik denk dat geen enkele voetballer trek heeft in een boze Jan Boskamp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren