Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsers trots: ‘Castaignos had meerdere lucratieve aanbiedingen’

Laatste update:
/

Na twee seizoenen bij Feyenoord, één jaar bij Internazionale en drie seizoenen in het shirt van FC Twente wacht Luc Castaignos nu een avontuur bij Eintracht Frankfurt. De spits, nog altijd pas 22 jaar jong, zette dinsdag zijn handtekening onder een vierjarig contract bij die Adler. Beide partijen hopen op een zeer succesvolle samenwerking.

“Met Luc Castaignos hebben wij een speler aan ons gebonden, die in aanvallend opzicht multi-inzetbaar is”, zegt sportief directeur Bruno Hübner op de clubwebsite van Eintracht. “Ondanks meerdere lucratieve aanbiedingen heeft Luc er op basis van zijn kansen zich hier verder te ontwikkelen voor gekozen, voor Eintracht te gaan”, voegt Hübner er trots aan toe.

Castaignos zelf hoopt op een mooie tijd in Frankfurt, zo’n 360 kilometer ten zuiden van Enschede. Hij betitelt de Duitse competitie als één van de beste competities in Europa. “Ik ben blij dat ik me hier bij Eintracht kan gaan meten op een hoog niveau. Ik heb vorig seizoen gekeken naar de wedstrijd van Eintracht tegen Bayer Leverkusen en was meteen verrukt van de sfeer en de fans, hier in de Commerzbankarena”, aldus de spits.

Denk jij dat Luc Castaignos over een paar jaar weer in de Eredivisie voetbalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd of hij de (hoge) verwachtingen kan waar maken, ben er zelf niet van overtuigd dat hij zal slagen.

30 juni 2015 om 19:05

Denk ook niet dat hij het waar gaat maken bij Frankfurt.

30 juni 2015 om 19:07

Waardeloze spits

30 juni 2015 om 19:20

Laten we hopen dat Castaignos boven zichzelf uitstijgt. Nederland kan een goede jonge spits gebruiken.

30 juni 2015 om 20:07

Dan kan je je hoop beter vestigen op bas dost of hopen dat Klaas-jan of RVP zijn/hun vorm weten terug te vinden

30 juni 2015 om 19:24

@fr_cfc vergeet niet dat ie pas 22 is he? We mochten blij zijn dat we een spits als Castaignos hadden.

30 juni 2015 om 19:54

Deels eens met je.... ik ben zelf oom een criticaster betreft Castaignos...

Echter wanneer hij er volgend jaar 13 a 15 maakt roept iedereen hier dat hij het goed gedaan heeft.... ik zie namelijk nog wel gebeuren dst hij ze daar gaat maken.... Laten we voor NL voetbal hopen dat hij zijn potentie waar gaat maken.

30 juni 2015 om 21:00

En wat als hij er 14 maakt?

30 juni 2015 om 21:32

Hij zegt toch 13 a 15, bijdehandje!

30 juni 2015 om 23:33

Zo, grote tenen?

Klopt FC Gebakken Lucht en Broodje Aap United hadden ook concrete belangstelling . Maar uiteindelijk is het Eintracht dat aan het langste eind trekt , succes in ieder geval en gunstig voor Twente dat ze van deze grootverdiener die weinig toevoegde af zijn.

1 juli 2015 om 00:41

Geniaal

Ik hoop dat ie het haalt, maar ik weet niet ik kan me niet voorstellen dat ie daar slaagt.
Zijn statistieken zijn niet eens zo heel slecht, maar zijn motoriek en dat houterige.

Een veel hoger tempo , fysiek sterkere competitie, maar ja Ials zelfs Daley Blind) basis spelers is bij United.

Nederlanders trots: 'we hebben Castaignos aan die malle Duitsers weten te slijten.'

30 juni 2015 om 19:18

Je vraagt je toch serieus af hoe zo een scoutings overleg eruit ziet : "ok we zijn dus op zoek naar een spits die vrij makkelijk opgelegde kansen mist , Gunter ga jij eens in Nederland kijken ik hoor veel slechte verhalen over een spits bij Twente dat zou zomaar onze missing( let op de woordspeling) link kunnen zijn"

1 juli 2015 om 00:02

Hahaha, gunter

30 juni 2015 om 20:10

Misschien hadden de Duitser wel een zondebok nodig om de schuld te kunnen geven. Castangos schiet daar zo 15 open kansen mis.

Castaignos is wat mij betreft een hele matige spits, die op alle fronten te kort komt. De jong was een topper bij Twente en redden het niet bij Borussia Mönchengladbach, wat toen ook nog een middenmoter was. Waarom zou een speler die bij Twente matig speelt het dan wel redden bij een middenmoter in Duitsland, waar hij integerstelling tot de Jong wel fikse concurrentie heeft.

30 juni 2015 om 19:18

Luuk de Jong paste gewoon niet in het 4-4-2 systeem dat Borussia Mönchengladbach speelt.

30 juni 2015 om 19:25

Klopt. En bij Newcastle werd hij op het middenveld opgesteld. Hij is in die 2 jaar gewoon niet goed gebruikt. Denk dat hij nog wel eens kan slagen in het buitenland.

30 juni 2015 om 19:37

Ik ga helemaal stuk als hij volgend seizoen rond de 15 doelpunten maakt. Maar even serieus, Meier staat in de spits opgesteld bij Eintracht en die gaat hij never nooit uit de basis spelen. Wellicht als Meier op 10 gaat spelen.

30 juni 2015 om 19:39

Dan hebben ze ook nog Seferovic die tien keer beter is.

30 juni 2015 om 19:42

Het lijkt me niet dat een kopsterke speler als meier op 10 gaat spelen

30 juni 2015 om 21:19

Seferovic, Valdez, Piazon, Castaignos, Yaffa, Meier. aangezien Seferovic en Meier ook spitsen snap ik überhaupt niet waarom ze Luc gehaald hebben. Je moet niet vergeten dat geen enkele Bundesliga club met buitenspelers speelt behalve Bayern München. de rest speelt 4-4-2 en 4-2-3-1 met opkomende middenvelders via de flanken. Maargoed Twente is af van een grootverdiener die verder weinig rendement had.

1 juli 2015 om 00:28

In een 4-4-2 systeem kan Castaignos juist beter uit de voeten dan met 4-3-3.
Hij moet het namelijk niet van de voorzetten hebben, maar van loopacties op een steekpass.

Best een mooie club voor Luc. Ik zei het gisteren nog, een club waar geen druk heerst. Die mogen achtste worden, maar ook twaalfde. Frankfurt daarbij nog een mooie stad en de competitie is weer een stap hogerop. Vraag is alleen of hij veel gaat spelen. Meier is een zekerheidje.

30 juni 2015 om 19:27

Meier heeft momenteel nog steeds een blessure en volgens mij mist hij het begin van de competitie ook. Dus dan zal Castaignos misschien wel een kans krijgen.

30 juni 2015 om 21:20

Ze hebben ook Yaffa nog, een talent uit Afrika.

Lekkere nietszeggende club zeg! Wat was Castaignos toch beter afgeweest als hij gewoon vier jaar dé spits voor Feyenoord was gebleven. Waarschijnlijk had zijn ontwikkeling er dan veel beter uitgezien. Dat kun je op Wijnaldum na wel voor meer jongens van deze generatie Feyenoorders zeggen. Wanneer PSV deze zomer alsnog een verdediger haalt, ben ik benieuwd naar het lot van Jeffrey Bruma. Rekik gaat na al zijn geloof in die club toch weg bij Manchester City en - na toch te hebben laten zien veel ervaring te missen in zijn eerste jaren als prof - het is maar de vraag of hij ooit nog eens komt bovendrijven. Het is een kwestie van tijd voordat Nathan Aké officieel op een zijspoor raakt, en terwijl Leroy Fer zijn jaarlijkse degradatiestrijdjes in Engeland uitvecht mag intussen God nog weten waar Royston Drenthe inmiddels is gestrand.

Allemaal jongens die dachten dat Feyenoord hen niets kon brengen. Des te leuker is het te zien dat Jordy Clasie, Sven van Beek, Terence Kongolo en hopelijk ook Karsdorp, Vilhena en Boetius (straks) wel worden beloond met hun geduld en clubtrouw.

Overigens vind ik als liefhebber het vertrek van Castaignos geen verlies. Het is een heel gemiddelde spits gebleken en met zijn chagrijnige houding niet bepaald een speler waar je met plezier naar kijkt. Denk ook dat de Twente-fans hem niet gaan missen.

30 juni 2015 om 20:05

Uhm, Pelle werd juist gehaald toen Castaignos naar Inter ging. Weet nog dat iedereen hard moest lachen en dat Feyenoord er zwaar op achteruit was gegaan. Mja, Luc kon, als hij wad gebleven, het waarschijnlijk niet beter doen dan het seizoen ervoor. Dus als als heb je niets aan, ik twijfel of zijn periode niet een uitschieter was en of afgelopen seizoen niet gewoon zijn eigenlijke niveau was. Neemt niet weg dat hij nog steeds kan groeien...

30 juni 2015 om 20:07

Wanneer Castaignos niet vertrok waren Guidetti en Pelle nooit aangetrokken. De verkoop van Castaignos was achteraf het beste dat Feyenoord kon overkomen.

30 juni 2015 om 19:55

Nietszeggende club? Schitterende volksclub, met groot stadion en goede sfeer! Lekker in de Bundesliga ballen. Wat wil je nog meer?

30 juni 2015 om 20:14

Allemaal argumenten die voor Castaignos niets waard bleken bij Feyenoord. Dus waarom zou je ze hier noemen? Voor een Nederlandse jonge speler die zichzelf ooit rijp genoeg vond om naar Inter te gaan, is Eintracht toch een nietszeggende club. Ik vind dit wel wat goedkope argumenten om een profcarrière op te bepalen. Dan had Castaignos net zo goed voor Sankt Pauli kunnen gaan voetballen. Ik vind dit sportief gezien nauwelijks een verbetering, behalve dan dat Castaignos in de Bundesliga zal gaan spelen inderdaad. Maar het was een stuk aansprekender geweest als een transfer had verdiend naar een mooie Duitse subtopper.

Echt een zwaar overschatte speler sterker nog waardeloze spits. Maar een middenmoter in Duitsland dat is wel zijn niveau.
Al zal het mij niet verbazen als hij ook daar snel op de tribune belandt. Maar goed voor Twente dat ze m hebben kunnen verpatsen.

Eindelijk, het wk van 1974 is gewroken door de Duitsers een loer te draaien door di

30 juni 2015 om 20:03

Die lijpe castaignos te verkopen. Als een keer zijn vinger voor zijn mond houdt of als zich misdraagt dan speelt hij nooit meer. Dat pikken die Duitsers niet. Ik geloof niet dat hij gaat slagen maar ik denk dat hij totaal mislukt op basis van het ratio aan kansen dqt hij nodigt heeft om te scoren. Hij kan beter op handbal gaan.

Geen mentaliteit van een topper en gaat hij ook niet worden. Ook niet in duitsland waar hij nog lastiger aan goals toe gaat komen dan in Italie, waren er al niet veel. 2?
Denk ook dat hij niet als basis 11 genoemd mag worden daar.
Leuke stap. Ontzettend leuk zelfs.
We gaan het zien!

Ik gok dat castangos binnen 2 jaar weer ergens in de eredivisie voetbalt. Waarschijnlijk voor een club als Heerenveen of Groningen. castangos heeft gewoon een gigantische fout gemaakt door naar inter te gaan.

Hij gaat het daar nooit waar kunnen maken bij die geweldige club. Ze willen daar vechtvoetbal zien en laat Luc nu uitgerekend een slapjanus zijn. Vreemde transfer en had ook wel wat meer van Eintracht verwacht.

Mooie stad, mooie club. Ik hoop dat hij zich nu wel bewijst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren