Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Duits duo’ krijgt de kans tijdens tweede trainingsdag bij Oranje

Laatste update:
/

De selectie van Oranje trainde woensdag voor de tweede dag gezamenlijk in Katwijk. Guus Hiddink begon iets voor het middaguur met in totaal 24 spelers aan de oefensessie, ter voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag tegen Turkije. Bas Dost en Klaas-Jan Huntelaar mochten het volgens het ANP voorin samen laten zien.

De spitsen in Duitse dienst, dit seizoen samen goed voor twintig goals bij VfL Wolfsburg en Schalke 04, kregen vanaf links aanvoer van Ibrahim Afellay. Mogelijk kiest bondscoach Hiddink ervoor met een tweespitsensysteem te gaan spelen tegen de Turken, of houdt hij de tandem Dost-Huntelaar achter de hand als back-up. De komende dagen wordt dat wellicht duidelijker.

Oranje moet het deze week stellen zonder Arjen Robben en Robin van Persie, die normaal verzekerd zijn van een plek in de aanval. Beiden haakten af met blessures. De wedstrijd van zaterdag tegen Turkije is er een van cruciaal belang, gezien de stand in de groep. Tsjechië (twaalf punten) en IJsland (negen) staan er beter voor dan Nederland (zes) en Turkije (vier).

Hoop jij dat Bas Dost en Klaas-Jan Huntelaar in de basis staan, tegen Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man, hij zal toch niet echt met Affelay gaan spelen?

25 maart 2015 om 13:17

Ik begin een beetje de pest te krijgen aan die clubvoorkeur van bondscoaches. Narsingh, afellay? Echt, dat kan toch niet mensen.

25 maart 2015 om 13:22

Afellay speelt niet bij PSV en Narsingh was onder van Gaal al een zekerheidje hoor.

25 maart 2015 om 15:00

Dit zeg je nu wel zo en het klopt ook alleen probeer nou niet te ontkennen dat Afellay gewoon een voorkeursbehandeling krijgt onder Hiddink omdat ze elkaar al veel langer kennen.

Naringh snap ik ook niet dat hij wordt opgeroepen, maar er is niet snel iemand beter. Al roep je El Ghazi op zullen ze zeggen dat hij te veel ajax spelers oproept en al kiest hij Boetius zal men zeggen dat hij te veel naar Feyenoord kijkt.

25 maart 2015 om 15:03

Afellay is een oud speler van psv en narsingh speelt dramatisch bij psv. Snap niet hoe iemand narsingh in deze vorm boven promes kan kiezen

25 maart 2015 om 15:20

Afellay bloeide op onder Hiddink bij psv. Narsingh speelt als een natte krant.

25 maart 2015 om 16:59

Dat zeg ik inderdaad nu, maar ik probeer ook nergens te ontkennen dat hij een voorkeursbehandeling krijgt. Ik constateer alleen wat dingen, geef er mijn mening niet over. Persoonlijk vind ik Afellay een lachwekkende keuze. Over Narsingh kan ik kort zijn: als PSV supporter erger ik mij elke week dood aan die jongen.

Op deze twee na zitten er nog wat lachertjes in, maar dat PSV hofleverancier is vind ik vrij logisch als koploper.

hoopelijk gaat ze beide spelen

Ik heb er een hard hoofd in wat betreft zaterdag. Zonder Robben wordt het een hels karwei om te winnen denk ik. Ik vrees een 1-2 nederlaag.

Die afellay weet echt een groot geheim van Hiddink, anders is dit toch niet serieus te nemen? Depay moet gewoon links staan.

Waarom zeurt iedereen zo op het selecteren of laten spelen van Afellay? Ik denk dat niemand hier precies weet hoe goed hij precies in vorm is in Griekenland. Als hij in de dagen voorafgaand op de wedstrijd tegen Turkije tijdens de training laat zien dat hij ofwel fysiek, mentaal of voetbaltechnisch niet genoeg in vorm is zal hij gerust niet worden opgesteld hoor. Daarbij blijft het gewoon een heerlijke voetballer. Begrijp me niet verkeerd, als hij niet opgeroepen was zou ik het ook begrijpen, maar ik vind het geen ramp dat hij geselecteerd is en/of gaat spelen. Als hij speelt hoop ik in ieder geval dat hij alle monden snoert.

Hiddink is t spoor een beetje bijster aan t worden. Dost en Huntelaar samen in een twee spitsen systeem?!?!?!?! Slaat nergens op. Twee spitsen zonder individuele actie en die afhankelijk zijn van aanvoer van vooral de zijkanten. Gaan elkaar alleen maar voor de voeten lopen. En de zijkanten staan dan niet diep genoeg voor een fatsoendelijke voorzet, die affelay zowiezo niet heeft. Hiddink kan beter van zijn pensioen gaan genieten, met dit soort fratsen breekt hij alleen maar zijn eigen naam af. Zonde.

25 maart 2015 om 14:38

Op de vlanken moet dan sws snelheid dus depay en narsingh.
Die kunne voorzetten op dost en huntelaar en depay soms actie naar binnen

25 maart 2015 om 15:05

Als hiddink met twee spitsen wil spelen zou ik voor De Jong/Huntelaar kiezen. Luuk kan dan als aanspeelpunt nog een beetje meevoetballen

25 maart 2015 om 18:20

Nederland heeft de spelers niet voor 4-4-2, met name de centrumspitsen zijn daarvoor niet geschikt. Het zijn namelijk alle drie diepe spitsen en voor 4-4-2 heb je een diepe spits nodig en eentje die erom heen zwerft. Je zou nog aan Depay kunnen denken als 2e spits, maar van het trio Dost/kjh/de Jong kun je geen fatsoenlijk koppel voor 4-4-2 maken.

Alsjeblieft geen Narsingh op rechts, die man heeft nationaal al moeite zich te onderscheiden.

25 maart 2015 om 17:00

Waar lezen jullie dat nasringh gaat spelen? Ik denk namelijk dat hij met affalay en depay gaat spelen op de zeikanten.
Ik zou zo gaan spelen. We moeten de turken niet beter maken dan ze zijn.

Snijder, affalay en willems kunnen de voorzetten gaan geven. Depay en snijder voor de afstandschoten. De rest lekker verdedigen.

krul
jan maat
de vrij
indi
willems
n. de jong
affalay
snijder
depay
hun
dost
25 maart 2015 om 18:09

Ehm er staat in de tekst dat Dost en Huntelaar aanvoer vanaf links kregen van afellay. Betekent uiteraard niet dat hij speelt, maar mocht dit de basis worden dan zie ik Depay niet naar rechts verhuizen. Wat betreft je opstelling, linkerkant is een beetje te aanvallend he? Depay en Willems... Wie gaat er aanvallers daar opvangen dan?

25 maart 2015 om 19:55

Bij psv spelen ze ook op links. Zijn op elkaar ingewerkt. N. De jong is de man die zon gat moet vullen. Daarnaast is affalay gewend om ook te blijven hangen mocht willems de brommer aanzetten.

Laten we hopen op geen nasringh. Dat is duidelijk.

25 maart 2015 om 17:00

Hij onderscheidt zich prima in de Eredivisie. Als slechtste speler van Psv. Lachwekkend die man. Keihard rennen, 6 scharen, binnen of buitenom een voorzet willen geven. Lukt zelden, hoopt op een corner, lukt ook zelden. Dit was het voetballeven van Luciano Narsingh, en mijn frustratie over hem :P

Tja, je moet roeien met de riemen die je heb. 4 4 2 is een prima optie nu

4-4-2

CILLESSEN
JANMMAT
DE VRIJ
VELTMAN
WILLEMS
WIJNALDUM
CLASIE
BLIND
SNEIJDER
HUNTELAAR
DOST

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren