Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Druk op Wenger neemt toe: ‘Spijt me voor fans die veel geld hebben betaald’

Laatste update:

Na de nieuwe 1-5 nederlaag tegen Bayern München is de situatie voor Arsenal-manager Arsène Wenger er niet bepaald beter op geworden. De spelersgroep zou zijn steun aan de Fransman zelfs al hebben opgezegd. Daar is volgens Héctor Bellerín echter helemaal niets van waar.

“De hele ploeg staat achter de manager, hij heeft dit team opgebouwd. Dit is een enorm dieptepunt, maar we moeten verder. Natuurlijk wil ik dat hij blijft. En zo denken veel spelers erover. We steunen hem allemaal en willen dat hij blijft”, zegt de Spaanse verdediger tegenover de Engelse media. Hij zag veel fans voortijdig vertrekken. “Het doet me heel veel pijn om de fans al zo vroeg te zien vertrekken. Uiteindelijk spelen we voor hen. We moeten proberen hen de rest van het seizoen wel blij te maken.”

Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat Wenger bij Arsenal moet blijven. “Hij ziet eruit als een verloren man”, begint Ian Wright tegenover BT Sport. “Het blijft zich maar opstapelen. De fans, de protesten, het implodeert. Dit is de slechtste periode uit onze historie, voor zover ik me kan herinneren. Het zal een hels karwei worden om dit om te draaien, het voelt alsof er iets aan zijn einde komt.”

Franck Ribery in duel met Granit Xhaka.

“Ze spelen niet voor hun manager, dat is veelzeggend. Maar wat nog veel erger is, is dat ze niet voor zichzelf spelen”, vult Charlie Nicholas aan. De oud-spits van Arsenal vindt dat Wenger tactisch tekort schiet. “Hij is in tactisch opzicht altijd naïef geweest. Hij besteedt niet genoeg aandacht aan de andere kant van het spel. Als het werkt is het fantastisch, maar het werkt al een tijdje niet meer. Het is kapot. Er zijn geen spelers die het kunnen repareren en de manager ziet er ook niet uit alsof hij het gereedschap heeft om het te maken.”

Collega Carlo Ancelotti nam het na afloop op voor Wenger. “Ik weet niet of hij dit overleeft, ik ben geen eigenaar van Arsenal. Hij is meer ervaren dan ik, dus hij kan wel met de druk omgaan. De uitslag is wat geflatteerd, ik vond dat Arsenal het nog goed gedaan heeft met tien man.”

Wenger liet zelf in het midden of dit zijn laatste Champions League-wedstrijd als manager van Arsenal was. “Dat weet ik niet. Over de protesten van de fans heb ik niks te zeggen”, zegt de Fransman. “Het spijt me voor de fans die veel geld hebben betaald voor een kaartje en dan dit te zien krijgen. Het was geen penalty, maar buitenspel. Die beslissing maakt me furieus en gefrustreerd. Ik denk dat we het Bayern München moeilijk hebben gemaakt in de eerste helft en denk dat we alleen het resultaat in de volgende wedstrijd moeten omdraaien.”

Vind jij dat Arsenal komende zomer afscheid moet nemen van Arsène Wenger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongeacht of we met 10 of 11 hadden gespeeld, Bayern was altijd doorgegaan. Arsenal heeft niet genoeg kwaliteit om Bayern uit te schakelen.

Dat gezegd hebbende, het is natuurlijk wel heel zuur als je best goed bezig bent in de tweede wedstrijd en je komt op zo'n lullige manier met 10 man en op 1-1 te staan. Helemaal als blijkt dat de hele situatie niet voor had mogen komen, want buitenspel, maar dit weten de spelers natuurlijk niet op dat moment. Dat de spelers vervolgens niet zelf de keuze maken om te zorgen dat het geen afgang is typeert het hele team. Ze hebben geen mentaliteit en durf om tegen Wenger in te gaan. Dat Wenger naã¯ef genoeg is om te denken dat we met 10 man nog even 4x kunnen scoren weten we allemaal ondertussen wel.

Maar voor de mensen die weer helemaal los gaan op Wenger, jullie hebben gelijk dat hij tekort schiet etc etc etc etc maar deze wedstrijd heeft hij wel een punt met die situatie.

8 maart 2017 om 09:43

Ik vind wel dat de hele sfeer weer was vermoord toen hij koos voor Giroud ipv Perez. Ik denk dat iedereen nog een klein beetje hoop kreeg vij het zien van de eerste opstelling. Dat Welbeck uitvalt is een harde klap, maar zijn vervanger was een doodschop. In 1 keer veranderd hij van stijl, van flexibel en snel, naar traag en statisch. Giroud had van waarde kunnen zijn als we moesten pompen, dat was nooit het geval in het begin van de wedstrijd. Wat daarna allemaal gebeurt, tja, ik noem het sneeuwbaleffect. Had je met Perez gespeeld, dan was het team van Bayern wat meer op ze hoede en zouden ze wellicht wat minder counteren. Al met al had ik geen hoop hoor, maar toen er een druppeltje hoop op mijn gezicht viel sloeg Wenger het er weer af met een Giroud-tissue.

8 maart 2017 om 09:50

Het had niets uitgemaakt of we met Giroud of Perez hadden gespeeld, we waren op voorhand al kansloos. Ik heb Real gekeken op tv met Arsenal op de ipad erbij. Lekker snel vergeten en hopen dat we vnvd een huzarenstukje krijgen.

8 maart 2017 om 11:05

Met 1-5 verliezen of met minder dan 4 doelpunten verschil verliezen, dat maakt mij wel wat uit.

8 maart 2017 om 11:09

Mij ook, zeker weten. Alleen doel ik op het feit dat we toch geen kans hadden om door te gaan. Barca heeft nog meer kans.

8 maart 2017 om 11:15

Het probleem bij Arsenal gaat veel verder dan de blamage tegen Bayern.

Het schandalige niveau van Arsenal is veroorzaakt door een mix van verkeerde bestuursleden en verkeerde supporters.

Het bestuur ziet Arsenal louter als een kapitalistisch bedrijf. Het Emirates Stadion zit vol met gokautomaten en heeft de duurste seizoenkaartjes van Europa. Doelstelling is het halen van jong matig talent uit Frankrijk en Afrika. Dat talent wordt vervolgens met winst doorverkocht. In de tussentijd moeten de Arsenal supporters zoveel mogelijk gokken en consumeren. Dit is het beleid. Het enige wat van de trainer wordt verwacht is het behalen van een nederige vierde plek. Dit schandalige beleid creeert een klimaat van lafheid en niet van strijdbaarheid.

Dit laffe klimaat is ook te zien op het veld. Zo zijn spelers als Ozil en Walcott veranderd in de grootste big game chokers van Europa. Alle Arsenal spelers dragen dubieuze strakke shirts, hebben vrouwelijke kapsels en tonen al jarenlang geen enkele vorm van strijdbaarheid.

Dit laffe klimaat wordt ook aangemoedigd door de Arsenal supporters. De Arsenal supporters willen geen prijzen. De Arsenal supporters vieren al jarenlang de vierde plek als een echte prijs. Dit terwijl de Gunners al jarenlang de duurste seizoenkaartjes van Engeland betalen.

Zowel de fans als de bestuursleden maken Arsenal kapot.

8 maart 2017 om 12:10

Interessante vaststelling. Conclusie: alle Gunners moeten verplicht een uiterst mannelijke hanenkam aangemeten worden en ze spelen de hele Premier League van het kastje naar de muur en eindigen dit seizoen nog nipt eerste boven Chelsea. Hoera!

Heel zuur dat een icoon als Wenger zo afgeslacht wordt. Natuurlijk is het hem zelf aan te rekenen want een ploeg als Arsenal hoeft niet 2 x met 5-1 te verliezen. Ook niet met 10 man

Arsenal is gewoon geen topclub. In Europa al zeker niet, maar ook in Engeland niet. Kijk maar naar de spelers die ze halen en vergelijk dit met Chelsea, Manchester City en Manchester United. Het is vrijwel altijd net een tandje minder. Alleen Sanchez en Ozil zijn Europese top, de rest zit daar achter. Dat is niet voldoende om de PL te winnen. Daarentegen doen ze het financieel erg goed. Als dat de visie is van Arsenal, is dat prima. Maar met dit beleid gaan ze slechts 1 op de 100 keer de Premier League winnen. So be it.

8 maart 2017 om 09:40

In Engeland zijn ze zeker een topclub aangezien ze wss weer op de 4e plek eindigen boven Liverpool, United dusja.

8 maart 2017 om 09:45

Alsof het alleen maar gaat om de spelers die je haalt. Ik durf te wedden dat een tactische moderbe coach veel meer uit dit team kan halen dan Wenger. In de breedte en kwalitatief zijn we sterk genoeg om iig mee te doen tot het einde. Als je ziet hoe we wedstrijden verliezen is dat zwaar gebrek aan tactiek, niet aan kwaliteit.

8 maart 2017 om 10:53

@hangover96

Ja dat is waar, maar dit gebeurt wel in een jaar dat leicester kampioen wordt en alle ploegen die normaal titelkandidaat zijn, dat jaar compleet afwezig waren.
Zegt al genoeg dat Arsenal zelfs zonder dat man u, city en Chelsea meedoen, nog steeds geen kampioen kan worden

8 maart 2017 om 11:03

Die heb ik vaker gehoord, maar dat vind ik echt larie.

Waarom wordt die clubs niet exact hetzelfde verweten als Arsenal? Nu is het nog erger omdat die clubs geen tegenstand konden bieden? Arsenal heeft 4 op 6 gehaald van Leicester, gedaan wat ze moesten doen tegen ze, maar toch wordt Arsenal het meest verwijt gemaakt.

8 maart 2017 om 12:03

Samcro

het verschil is natuurlijk dat die andere teams het jaar voor Leicester (chelsea) of het jaar daarvoor (city) kampioen werden, bij hen was dat uiterst zwakke jaar meer een accident de parcours. Je kan immers niet elk jaar top zijn.

Bij Arsenal was het de zoveelste gemiste kans, elk jaar wordt gefaald, dan is het logisch dat men meer naar Arsenal kijkt, want vorig jaar was echt een buitenkansje om die begeerde titel eindelijk in de wacht te slepen.

Edit: Arsenal heeft trouwens 6 op 6 gehaald tegen Leicester, je kunt dus wel stellen dat ze inderdaad hun werk deden, maar ik vraag me eerder af hoe je zo ver achter de kampioen kunt eindigen als je nochtans als enige team 6 op 6 tegen hen pakt. Het is alsof je het seizoen start met 6 punten bonus, en tegen alle andere ploegen gewoon zwaar faalt om dan een punt of 10 (hoeveel waren het er?) achter Leicester te eindigen.

8 maart 2017 om 12:24

Alsnog wordt de spotlight dan teveel op Arsenal gericht. Natuurlijk is het zo dat wij jaar na jaar stabiel onderpresteren, maar de verhoudingen kritiek op Arsenal en de anderen ligt volledig scheef.

Ik dacht dat het 2-2 was thuis tegen Leicester, maar dat zal dan 2-1 geweest zijn.

8 maart 2017 om 12:39

Het is wel een topclub alleen geen topteam. Dat is iets anders

Ik gun wenger niet zo'n vervelend einde. Hoop dat hij iig nog top4 kan halen. Ik snap dat supporters moe worden van alleen voor top4 te spelen, maar dat is dit seizoen nou eenmaal het lot van alle topclubs in de pl behalve chelsea.

Ik vraag me echt af wat Alexis en Ozil nog bij Arsenal doen. Behalve het salaris wat ze verdienen kunnen beide na veel betere teams. Arsenal is gewoon al jaren subtop. Als ik gister na de basisopstelling keek dan zie je gewoon pure middelmaat in het team. Wat verwacht je dan eigenlijk? Ik ben echt geschrokken van het niveauverschil. Bayern heeft het tegen een gemiddelde Bundesliga ploeg nog lastiger dan Arsenal. Ik durf zelfs wel te constateren dat Arsenal in de Bundesliga ook geen Champions League zal halen. Wat een armoede zeg.

8 maart 2017 om 09:57

Dat verbaast me niets dat jij dat durft te constateren.

8 maart 2017 om 10:01

Ik bedoel meer te zeggen dat Arsenal blij mag zijn dat ze in Engeland spelen, in Spanje en Duitsland zullen ze elk jaar Europa League voetbal spelen. In Italie zal het ook lastig voor ze worden met Juve, Roma en Napoli die ik alle 3 ook beter acht.

8 maart 2017 om 10:08

Ik bedoel meer te zeggen dat ik er niet van opkijk dat iemand die een hekel heeft aan de Engelse competitie dat durft te constateren.

8 maart 2017 om 10:11

Hekel niet. Maar ik blijf het grappig vinden wanneer men zoveel meer geld heeft dan de rest, het toch elke keer voor elkaar krijgt om jezelf zo voor schut te zetten.

8 maart 2017 om 10:59

@samcro

De Engelse competitie is prachtig.
Wel is het echter zo dat ze Europees gezien, vrijwel altijd tactisch overklast worden ip Chelsea na.
Ondanks de vele miljoenen komen ze niet in de buurt de Europese topclubs

8 maart 2017 om 11:04

Volledig met je eens, sinds dat Utd en Chelsea in de finale stonden is het achteruit gehold.

8 maart 2017 om 10:17

Wat je opmerking over subtop betreft heb je gelijk, maar heb jij de eerste helft gezien? Ik zie buiten Dortmund geen enkele club in de BuLi die het Bayern zo lastig kan maken. En dat na die rode kaart het hele vertrouwen weg is bij Arsenal en dat Bayern er overheen dendert is natuurlijk geen graadmeter om te concluderen dat Arsenal minder is dan de gemiddelde Bundesliga ploeg. Desalniettemin wel een kwalijke zaak dat het nog zo ver kon komen.

8 maart 2017 om 11:01

Gunnersglory.

Leipzig is ook een behoorlijke ploeg hoor.
Verder zie ik genoeg ploegen het Arsenal lastig maken op het tactische aspect. Daar schieten de Engelse clubs gewoon veel te kort in

8 maart 2017 om 10:44

Bayern in de Bundesliga en in de Champions League is een wereld van verschil. Bayern is dit seizoen echt op gang gekomen nadat ze Arsenal troffen in de Champions League. Daarvoor ging het moeizaam in de league, en Bayern speelt de league op halve kracht, ze zijn al kampioen in augustus.

Wat mij opviel aan de late goals van Mã¼nchen, was dat de verdediging van Arsenal veel moeite had met vermeende buitenspelsituaties. Zou dat aan de arbitrage in de PL liggen, of zijn ze gewoon niet snugger genoeg. De Bayern-aanvallers wisten wã©l precies wanneer ze van de bal af moesten blijven.

Wenger moet eens leren de schuld bij zichzelf te leggen in plaats van atlijd af te schuiven op de arbitrage, naar trekje van een nare man. Ka. trouwens echt genieten van Arsenal Fan TV naar aanleiding van de resultaten tegen Bayern Mã¼nchen blud. Heerlijk om te zien fam.

Ik hoop dat ze wenger niet ontslaan dat verdient hij niet maar gewoon vervangen einde van het seizoen. Bayern zou toch te sterk zijn voor Arsenal. Het is de hoogste tijd om het roer om te gooien daar in Londen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren