Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droomavond voor Hoever en Van den Berg; Chelsea scoort zeven keer

Laatste update:

Liverpool en Chelsea hebben zich woensdagavond eenvoudig geplaatst voor de vierde ronde van de EFL Cup. Liverpool won met 0-2 van derdedivisionist MK Dons, terwijl Chelsea op eigen veld met 7-1 zegevierde over vierdedivisionist Grimsby Town. Bij the Reds was er een hoofdrol weggelegd voor Ki-Jana Hoever: de zeventienjarige Amsterdammer maakte zijn basisdebuut en wist in de tweede helft zijn eerste doelpunt voor Liverpool te maken. Ook voor Sepp van den Berg was het een bijzondere avond: hij maakte in de slotfase als invaller zijn debuut voor Liverpool. Bij Chelsea deed Ian Maatsen voor het eerst mee.

MK Dons - Liverpool 0-2
Jürgen Klopp koos er bij Liverpool voor veel van zijn basisspelers rust te geven. Zo ontbraken Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de wedstrijdselectie van the Reds. Hoever kon op de rechtbackpositie wel rekenen op een basisplaats, terwijl Van den Berg op de reservebank startte. De eerste kans van de wedstrijd was na ruim tien minuten voetballen voor de thuisploeg, maar Conor McGrandles schoot uit kansrijke positie over. Kort erna liet Liverpool zich voor het eerst gelden in aanvallend opzicht: Harvey Elliott schoot na voorbereidend werk van James Milner op de lat.

Liverpool voerde de druk gaandeweg steeds meer op en wist de defensie van MK Dons op slag van rust toch te slechten. Milner loste een ogenschijnlijk gevaarloos schot op doel af, maar doordat doelman Stuart Moore pijnlijk in de fout ging, belandde de routinier toch als doelpuntenmaker op het scorebord: 0-1. In de tweede helft maakte de jonge talenten van Liverpool er bij vlagen een feestje van en het was Hoever die twintig minuten voor tijd voor de beslissing in de wedstrijd zorgde. De Nederlands jeugdinternational dook bij de tweede paal op en kopte uiteindelijk overtuigend raak op aangeven van Milner. Klopp schonk Van den Berg in de tweede minuut van de blessuretijd nog zijn debuut.

Chelsea - Grimsby Town 7-1
Frank Lampard koos bij Chelsea voor een mix van jonge talenten en ervaren krachten. De manager had basisplaatsen over voor Reece James, Marc Guehi en Billy Gilmour, maar liet ook onder meer Willy Caballero, Marcos Alonso, Pedro en Michy Batshuayi opdraven. Chelsea begon uitstekend aan de wedstrijd en leidde al na zeven minuten voetballen comfortabel met 2-0. Ross Barkley nam de openingstreffer voor zijn rekening met een laag schot in de korte hoek en kort erna werd voorsprong van the Blues verdubbeld door Batshuayi. De Belgische spits schoot uit de draai raak na voorbereidend werk van James.

Grimsby toonde echter karakter en wist in de negentiende minuut alweer dichterbij te komen dankzij een fraaie uithaal van Matt Green: 2-1. Chelsea had het daarna even lastig, maar herstelde zijn voordelige marge van twee op slag van rust toch weer in ere. Pedro benutte een strafschop na een overtreding op Kurt Zouma. Laatstgenoemde liet kort na de onderbreking zelf de 4-1 aantekenen, door van dichtbij een voorzet van James binnen te lopen. Maatsen was in de rust als invaller ingebracht door Lampard. In de slotfase liep Chelsea uiteindelijk uit naar een monsterscore dankzij treffers van James, Batshuayi en Callum Hudson-Odoi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toffe wedstrijd! Mooi om de talenten bezig te zien. Het meest jammere is dat we geen clean sheet kunnen behouden, zelf niet tegen een league 2 team. Maar de tegengoal was weinig aan te doen, en mooi. Maar wat heb ik genoten van Gilmour: zijn passing, inzicht, positiespel, echt ongeloofelijk voor zo'n leeftijd. James was ook heel goed, CHO in de 2de helft ook, moest er eerst nog wat inkomen.

Mooi dat Klopp deze talenten hun kans gunt. Het blijft toch een risico. Kijk naar tottenham en die stonden zelfs nog met behooorlijk wat spelers van de basis 11.

25 september 2019 om 23:04

Maatsen speelde overigens wel een prima pot! Stuk beter dan Alonso in ieder geval

26 september 2019 om 00:59

Ik heb het ook helemaal niet (meer) met Alonso, maar Alonso staat wel wekelijks tegen de echte toppers en niet tegen league 2 spelers.

26 september 2019 om 01:50

Vind dat Alonso echt veel mist voor een goeie back, zou beter bij Arsenal passen. Heeft trouwens wel een hele goeie trap in de benen. Maar denk voor nu, met transferban etc, hij wel de 'beste' optie is samen met die braziliaan...

26 september 2019 om 06:10

@joekaa denk dat je Emerson bedoelt? (Speelt trouwens voor Italie) maar is wel in Brazilië geboren inderdaad. Die doet het geweldig raakt alleen telkens geblesseerd helaas..

Wat een potentie heeft die Hoever.. rap, goed aan de bal en kan ook nog is echt verdedigen. Met een beetje mazzel kan dat echt wat worden

25 september 2019 om 23:09

Hoezo met mazzel? Talent heeft ie, dus nu nog Miss hard werken en constant progressie boeken en zelf afdwingen. Bedoel je Btw mazzel als in iemand op zijn positie die geblesseerd raakt?

25 september 2019 om 23:15

Mazzel voor hem dat ie niet geblesseerd raakt en mazzel voor ons dat er itt velen een goede kop op zit en de lijn door weet te trekken in het grote mannen voetbal

25 september 2019 om 23:26

Moet wel de juiste keuze gaan maken. In de basis komen bij Liverpool is natuurlijk erg lastig en een behoorlijke stap om te maken vanaf de u23s. Is natuurlijk pas 17, dus het is een beetje vooruitlopen op de zaken en hij heeft de tijd, maar ik hoop voor hem niet dat hij 3 jaar in de u23s blijft hangen met af en toe een oproep als backup voor het eerste. Ik hoop het echter van harte. Deze jongen speelt ook nog voornamelijk rechtsback, wat in Oranje geen riant-bezette positie is.

26 september 2019 om 01:36

Bij liverpool gaat hij de basis nooit halen vrees ik. Die trent daar nog zeker wel tien jaar spelen

26 september 2019 om 08:03

Hoever kan ook op CV spelen. Hij is in mijn ogen zelfs meer een CV dan rechtsback.

26 september 2019 om 00:21

Echt een toptalent. Weer een serieuze kandidaat straks voor Oranje erbij.

Verwacht dat Hoever over een paar jaar een Nederlands elftal kandidaat is. Een groot talent!

Hoezo staat er niks over de stunt van oxford tegen west ham?! Fokking 4-0 gewoon! En met nog redelijk goed spel ook!

Enig nadeel voor Hoever is dat de beste RB ter wereld voor hem staat. TAA is zelf nog piepjong en wordt alleen maar beter .

26 september 2019 om 08:06

Hoever kan toch ook op CV spelen? Of is hij meer een rechtsback? Daarnaast hoeft het niet erg te zijn achter TAA te staan, want een goede 2e rechtsbaack is ook handig om TAA af en toe te ontlasten.

26 september 2019 om 08:06

@scouserper is het op termijn niet de verwachting dat TAA naar het middenveld verhuisd? Meen mij te herinneren dat hij daar in de jeugd ook speelde, of vergis ik mij nu? Ik verwacht trouwens wel dat hij daar de kwaliteiten voor bezit, heeft natuurlijk een heerlijke trap en ook voldoende inzicht, techniek en loopvermogen om als CVM te spelen.

26 september 2019 om 17:23

Tja,in de toekomst kijken kan ik niet,de geluiden zijn er wel. Trent is universeel te gebruiken,dat zie je ook aan zijn aanvalsdrang en aantallen assists.verdedigend laat hij wel eens een steekje vallen,daar zou Hoever het wellicht beter kunnen gaan doen. Maar het aantal middenvelders is al fors en ook van nagenoeg gelijke kwaliteit,dus daar zie ik op korte termijn TAA niet terecht komen. Hoever zou alvast vaste back-up kunnen worden,want ik denk dat Clyne (nu revaliderend) niet vaste reserve wil zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren