Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior ontkent akkoord over Couhaib Driouech en stelt één grote eis

Laatste update:

PSV en Excelsior hebben nog geen akkoord bereikt over de te betalen transfersom voor Couhaib Driouech. Clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer meldden eerder dat beide clubs overeenstemming met elkaar hadden bereikt. Excelsior wil eerst echter nog een vervanger in huis halen. Het eveneens geïnteresseerde Feyenoord zit in de tussentijd op het vinkentouw.

Elfrink meldde donderdagmiddag dat PSV Excelsior ruim vier miljoen gaat betalen voor de komst van Driouech. Als de bonussen gehaald worden kan dat bedrag nog oplopen naar 4,2 miljoen. De clubwatcher meldde niet veel later dat er toch nog geen deal is rond de linksbuiten van Excelsior.

"Verwachting is dat het met PSV vanmiddag pas volledig rondkomt. Excelsior wil eerst zekerheid dat een vervanger wordt aangetrokken", aldus Elfrink. Excelsior gaat zich op Deadline Day verzekeren van de komst van Lance Duijvestijn. De aanvallende middenvelder van Almere City is echter geen directe vervanger van Driouech.

De Eindhovenaren zetten vol in op de komst van de 22-jarige vleugelaanvaller. Na gesteggel over de te betalen transfersom leek het of PSV en Excelsior elkaar al hadden gevonden, maar de Kralingers willen nu dus eerst nog een vervanger in huis halen. Mocht Excelsior uiteindelijk akkoord gaan met het voorstel van de Eindhovenaren, dan vertrekt Driouech voor vier miljoen euro plust twee ton aan bonussen naar PSV. De Marokkaans jeugdinternational kan in het Philips Stadion tot medio 2028 tekenen.

Feyenoord op het vinkentouw


RTV Rijnmond bevestigt het nieuws van Elfrink dat er nog geen deal is tussen PSV en Excelsior. Feyenoord hoopt Driouech naar verluidt eveneens in te lijven en zou het jonge talent Leo Sauer in de deal willen betrekken. Door Sauer eventueel van Feyenoord te huren kan Excelsior ook direct de vervanger van Driouech binnen hebben.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel mooi bedrag voor Excelsior zeg. Knap onderhandeld!

1 februari 2024 om 12:22

Tsja weinig verschil tussen transfersom Vertessen en Driouech natuurlijk dus veel ga je er niet op vooruit. Ik heb wel liever een speler die alles gaat geven om te slagen bij zijn nieuwe club dan een ontevreden Vertessen op de bank.

1 februari 2024 om 13:23

Je praat wel makkelijk over het verschil van 4,2 miljoen en 6 miljoen, waarbij PSV ook een forse doorverkoop heeft bedongen. Buiten dat is dit zoals je zegt beter voor alle partijen. Een tot het bot gemotiveerde Drioeuch of een Vertessen die ongemotiveerd was, ik zou het wel weten.

1 februari 2024 om 13:39

@woenselaar,

Het verschil is 4 miljoen en 4,75.
Die bonussen zijn in beide gevallen niet zeker dat ze gehaald worden.

Daarbij was Vertessen ook gewoon gemotiveerd, als hij genoeg minuten krijgt.
Over een paar maanden heb je Lang en Lozano terug, dan zal Driouech ook minder spelen en ongemotiveerd raken.

1 februari 2024 om 13:44

Correctie in dat geval. Kan me wel voorstellen gezien de transferwaarde van Vertessen dat dat redelijk makkelijk te behalen bonussen zijn.

Vertessen was echter helemaal niet meer gemotiveerd en weigerde Berlijn nog te verlaten. Daarvoor ook al duidelijk door laten schemeren niet nogmaals een rol als tweede viool te ambiëren.

Driouech moet eerst maar eens kijken of hij überhaupt aan kan haken. Daar kan hij volgens mij genoeg motivatie uit putten. Een basisplaats is voor hem namelijk nog alles behalve zeker.

1 februari 2024 om 12:24

Er zijn nog geruchten dat Feyenoord de deal gaat kapen en dan ook Sauer tijdelijk bij Excelsior stalt.

Benieuwd wat er van waar is en waar de voorkeur van de speler dan naar uit gaat.
Kampioen worden met PSV en CL spelen, maar grote kans op een plek op de bank
Met Feyenoord de EL in en wel grotere kans maken op meer speeltijd, gezien de matige concurrentie.

1 februari 2024 om 12:26

Zou ik (wederom) een rare transfer vinden van Feyenoord. Geef Ivanusec gewoon de tijd op links. Dat is echt wel een goede speer hoor. Toch raar dat het Slot eigenlijk (bijna) nooit lukt om buitenspelers structureel te laten renderen. In tegenstelling tot de overige 9

1 februari 2024 om 12:28

Het is al rond met PSV volgens ons Rik. Blijkbaar is Feyenoord aan het hopen op een huurdeal met Bryan Gil.

1 februari 2024 om 12:33

@messsibazoer,
Volledig met je eens.
Maar ik heb er echt op gelet de laatste tijd.
Het wordt de buitenspelers ontzettend moeilijk gemaakt. Te veel mensen gaan diep door het midden. Geertruida, Timber, Stengs, Wieffer en Santi loopt daar ook al. Soms Hartman ook nog. Het wordt te druk en er is geen ruimte meer voor de actie. Ook wordt er zelden een bal diep gegeven en ze worden dus noot op snelheid benut.

Bij PSV maken de betreffende spelers juist ruimte voor de buitenspelers.

Wat mij betreft doen we het inderdaad gewoon met de huidige buitenspelers.

1 februari 2024 om 12:37

@PSV-er
Zie het nu ook inderdaad. Prima, wel een leuke speler!

1 februari 2024 om 13:32



Dit vind ik een opvallende analyse, vooral omdat Slot het toch vooral doet lijken alsof het probleem juist bij de buitenspelers ligt.

En laten we eerlijk zijn: Slot bepaald veel momenteel. Zou mij dus ook niet verbazen als er zelfs nog meerdere buitenspelers komen. Slot heeft toch een eigenaardige kijk op de rol van buitenspelers in zijn speelwijze.

1 februari 2024 om 17:01

@rvpstriker

Die analyse is dan ook onjuist of in ieder geval onvolledig. Wat men namelijk niet benoemt als men klaagt over de drukte in het centrum, is de enorme ruimte die dan ontstaat op de vleugels voor de buitenspelers.

Als je dus goede wingers hebt, hebben die een zee van ruimte en staan ze ook nog eens 1 tegen 1 met de back. Je kan immers de winger niet dubbel dekken omdat er een verdediger is doorgeschoven en Stengs ook in die zone staat.

Maar we hebben dit seizoen geen goede winger, waardoor het minder uitpakt dan de afgelopen seizoenen. Hadden we Idrissi maar behouden...

1 februari 2024 om 12:24

Zeker! Door dit hele gedoe hebben ze de helft meer gekregen, maar ik geef ze groot gelijk! Welkom Driouech!

1 februari 2024 om 13:00

Even verdubbeling van hun begroting op deze manier. Voor ons een goede transfer, welkom Driouech!

Ben benieuwd wat die gaat brengen veel succes driouch

1 februari 2024 om 12:39

Die jongen heeft vergeleken met lozano meer oog voor zijn medespelers

1 februari 2024 om 12:55

Maar hoe is het met zijn scorend vermogen ? ook niet onbelangrijk

Daarbij moeten we niet vergeten dat Lozano in de beker ook een perfecte voorzet op Til had (buitenkant paal). Het is niet dat Lozano alles zelf doet. Maar Lozano is nog steeds een alles of niets speler.

1 februari 2024 om 12:12

Absoluut. Driouch is echt de ontbrekende schakel. Zonder hem waren jullie pas op speelronde 34 zeker van de titel.

1 februari 2024 om 13:41

PSV wel ja. Driouch geen idee natuurlijk, of kan jij al ruiken naar welke club hij gaat?

Leuke speler voor de breedte. Denk ook wel een versterking tov verstessen en is ook nog eens 2 jaar jonger. Kan een leuke speler worden. Jammer dat hij niet naar Feyenoord gaat, was een leuke optie geweest

Mocht gratis weg, want Johnny Janssen zag het niet in hem zitten.

We treffen het al jaren niet met de trainers in Heerenveen....

Succes Driouch. Hopelijk blijf je monden snoeren

1 februari 2024 om 12:25

Gelukkig krijgen we er wel een flink bedrag van nu... 25 procent en natuurlijk de opleidingsvergoediging, dus dat maakt het dan iets goed. Maar het is echt bizar idd hoe makkelijk sommige spelers bij ons weggaan...

Earnest is weer cooking hoor! Nu snel nog een CV erbij (St. Juste?), Babadi bijtekenen en dan hebben we weer een goede transferperiode. Zeker omdat Saibari ook een stuk eerder dan verwacht terug is!

1 februari 2024 om 12:28

Valse_spits. Stewart levert goed werk voor jullie hoor, maar de hele situatie rond deze transfer is wat mij betreft daar geen goed voorbeeld van. Vertessen uit een soort liefdadigheid laten vertrekken voor een veel te lage transfersom in de winter, om vervolgens richting een club als Excelsior de hoofdprijs te moeten betalen, omdat die wel de winter transferperiode begrijpen, dat is niet goed uit onderhandeld aan beide kanten.

1 februari 2024 om 12:36

Wellicht niet zijn beste moment, maar uiteindelijk best wel een storm in een glas water toch? Vertessen leek even een paar dagen niet meer te mogen vetrekken maar die deal is uiteindelijk gewoon doorgegaan. Driouech is wellicht voor 1/2MIO meer oppgepikt nu, maar ik dicht deze jongen dezelfde of misschien meer potentie toe als Vertessen. Al met al is dat ook gewoon prima te overzien. Over een maand is iedereen dit weer vergeten.

1 februari 2024 om 12:40

Vertessen heeft gewoon bewezen dat hij van waarde kan zijn in de CL. Kent de speelstijl bovendien en past hier als invaller perfect in. Hij wordt echt giga onderschat. Driouech is een groot talent maar moet alles nog laten zien. Als je Vertessen maar 5 miljoen waard vindt dan kun je niet met droge ogen 4 miljoen voor Driouech aftikken

1 februari 2024 om 12:58

Het gaat niet altijd om wat je een speler waard vindt, dat begrijp je zelf ook. Als een speler weg wilt en je gunt hem dat (soort van), dan neem je met minder genoegen. Zelfde geldt voor het aantrekken van een speler op het laatste moment. Maar even los daarvan, wat heeft Vertessen precies bewezen? En welke speelstijl kent hij, zijn we nu Ajax geworden? Druk zetten en de diepte ingaan met zijn snelheid, zo bijzonder is hij ook weer niet. In mijn ogen is Vertessen zo makkelijk te vervangen dat het geen discussie waardig is. Desondanks, verdiende hij wel gewoon een transfer door zijn houding en het feit dat nooit heeft geklaagd.

1 februari 2024 om 13:28

Davilla, met meer dan 100 optredens in de Eredivise alleen al kan je best stellen dat men hem echt niet onderschat, maar gewoon op waarde schat. Vertessen bracht met momenten echt wel wat PSV nodig had maar in de basis viel hij, op uitzonderingen na, door de mand.

Binnen de selectie een gewaardeerde kracht. Ik kan echt maar moeilijk geloven dat jij hem een basisplek toedicht en ergens in de Europese subtop terecht had zien komen als vervolgstap.

Vertessen en Driouech is overigens 6 mil tegenover 4,2mil. Waarbij Vertessen getest is en Driouech zijn plafond nog moet bewijzen.

1 februari 2024 om 13:33

Hmmm valt wel mee. Zes miljoen + doorverkoop percentage is uiteindelijk prima voor een ontevreden speler. Heel veel meer ging je er niet voor krijgen, want het was een prima bankspeler, maar wel echt niet goed genoeg voor de basis.

1 februari 2024 om 12:36

Zo hard cooking dat hij de hele boel laat aanbranden. Bijna net zoveel betalen voor Driouech als dat je zelf ontvangt voor Vertessen is een belachelijk slechte deal

1 februari 2024 om 12:39

Je zit er behoorlijk mee hé? Elke artikel brand je Stewart volledig af door deze deal alsof hij net onze beste buitenspeler voor 5MIO heeft laten gaan.. Nee, het is niet de hoofdprijs en de schoonheidsprijs verdien je er ook niet mee, maar woorden als “Stewart is hier helemaal mee af” etc., je kan ook overdrijven zeg😅. Hij en zijn staf is tot nu toe het beste wat PSV in een lange tijd is overkomen, maar laten we hem helemaal afbranden op een zo’n een kleine transactie die niet helemaal vlekkeloos is verlopen.

1 februari 2024 om 12:55

Ben het met je eens. Ten eerste het echec met Vertessen is gewoon zeer matig gemanaged. Als je weet dat Lang mogelijk geblesseerd is, dan ga je geen groen licht geven voor het doen van een medische keuring etc.
Ten tweede.. meer dan het dubbele aftikken voor Dirouech dan je in eerste instantie had geboden, is ook gewoon matig onderhandeld. Los van het feit dat die prijs in de buurt komt van wat je voor Vertessen krijgt.
Daarnaast vind ik het proberen te halen van St. Juste ook een vreemd verhaal. Bella-Kotchap is al maanden geblesseerd, je weet ook wat Ramalho (niet) kan en dan probeer je toch op het allerlaatste moment toch nog een verdediger te halen? Dat is gewoon slecht gemanaged door Stewart.

1 februari 2024 om 13:35

sinds wanneer is 4,2 miljoen in de buurt van 6 miljoen? dat is gewoon meer dan 30% verschil hoor. Leuk dat je dat in absoluten weinig vind maar m.i. nietszeggend. Hierboven overigens ook aangegeven; Vertessen is gewogen en voor een basisplek te licht bevonden. Driouech heeft nog potentie en alles te bewijzen.

Wat zou volgens jou sterk onderhandeld zijn dan? Want Excelsior had de hakken gewoon in het zand zitten. Die hoefden niet, tenzij er een voor Kralingse begrippen een enorm bedrag op tafel gelegd zou worden. Met de geringe tijd die er over was moet je dan een doorbraak forceren om je selectie op orde te brengen, wat gebeurd is.

1 februari 2024 om 13:44

Wat verwacht je precies? Vertessen was 5de keus en ontevreden. Dan is 6 miljoen een prima bedrag. Dat je vervolgens ruim 4 miljoen betaald aan Excelsior is logisch doordat je jezelf in een slechte positie hebt gezet en omdat het de laatste dag is.

1 februari 2024 om 14:03

Wel cooking in een lege pan dan… zoals ik het lees is het nog allerminst rond en heeft Feyenoord met Sauer een prima ruilmiddel voor Excelsior dat zelf een vervanger wil hebben.

Kan iemand iets meer over deze speler vertellen? Kan niet zeggen dat ik wekelijks naar Excelsior kijk. Neem toch aan dat deze speler op de groei is gekocht, want meteen op Champions League-niveau aanpikken zal lastig zijn voor een speler van Excelsior.

1 februari 2024 om 14:17

“Op de groei gekocht” ….. Inderdaad, kijk naar Wieffer kon ook zgn het niveau niet aan.

Uiteindelijk toch een stevig bedrag 4 miljoen + bonussen! Zo is de recordtransfer van ADO circa 2,3 miljoen voor Björn Johnsen naar AZ. Dit is heel knap gedaan van Excelsior!!

Ontzettend blij mee! Niet dat ik denk dat hij in Eindhoven direct de pannen van het dak speelt, maar het maakt me gewoon nieuwsgierig. Snel, behendig, exceptionele dribbel, dus wat mij betreft al snel een upgrade ten opzichte van ren-je-rot Vertessen.

In het verleden heeft PSV het vaak nagelaten om zulke spelers op te pikken (zoals Feyenoord wel deed bij Wieffer), maar nu pakken we eindelijk eens door. Anders hadden we hem waarschijnlijk over 2 jaar voor 15 miljoen moeten oppikken in Italië of Frankrijk. Welkom!

Toch blij dat hij als vervanger komt. Als je dan namen als Manhoef hoort, is dit top.

Mooi bedrag voor Excelsior, daar zal de penningmeester erg blij mee zijn, maar wel zuur dat er nu 2 goede aanvallers vertrokken zijn (ook Agrafiotis). Ik hoop niet dat dit al te zeer ten koste gaat van de prestaties. Als je hierdoor uiteindelijk degradeert dan schiet je weinig op met dat geld.

Vind 4 miljoen wel erg veel. Is wel een beetje paniek bij psv.

1 februari 2024 om 12:25

Paniek zou ik het niet direct noemen, je hebt gewoon een vervanger nodig voor Vertessen en Driouech is een speler met potentie. 4 miljoen is misschien wat aan de hoge kant maar dat vind ik niet raar aan het einde van een winterse ttansferwindow.

1 februari 2024 om 12:32

Dat je voor een speler van Excelsior bijna net zoveel betaalt als dat je zelf vraagt voor een speler met meer dan 100 wedstrijden in PSV1 die van grote waarde is geweest in de CL is wel degelijk paniek te noemen. Och wat voor Vertessen onderschat

1 februari 2024 om 12:40

Verschil van 50% exclusief een onbekend doorverkooppercentage noem ik niet bijna net zoveel.

1 februari 2024 om 12:46

Vertessen levert 4,5 miljoen plus doorverkooppercentage en bonussen op en deze jongen kost 4 miljoen plus bonussen. Ik citeer "Naar verluidt maakt Union Berlin zo'n 4,5 miljoen euro over naar PSV. Dat bedrag zou middels bonussen verder kunnen oplopen. Ook zouden de Eindhovenaren een doorverkooppercentage hebben bedongen. Vertessen tekent in Berlijn een contract tot medio 2028."

1 februari 2024 om 13:30

Je kan wel leuk blijven vergelijken en klagen Davilla_7, maar je vergeet ook even voor het gemak dat Vertessen al bij PSV zat, geen absolute basisspeler was en zelf weg wilde.

1 februari 2024 om 13:39

Kom op joh, het is wel een beetje slap geouwehoer aan het worden nu, niet? Je haalt bewust het bedrag van Vertessen omlaag om te proberen een punt te maken. Dat klopt gewoon niet. Want je benoemt het wel alsof PSV per direct 4.2 miljoen overmaakt naar Excelsior terwijl dat bedrag ook uit bonussen bestaat.

1 februari 2024 om 12:27

4 mln voor een bewezen talentvolle speler is toch niet veel?

1 februari 2024 om 12:42

Wel als je een betere speler verkoopt voor iets meer. Driouech heeft potentie. Maar moet zich op meerdere vlakken echt wel wat meer gaan bewijzen. Vind 4 miljoen wel veel voor hem.

1 februari 2024 om 14:14

Fctwentersd

Jij vindt Vertessen een betere speler ? Op basis van wat ? 1 CL wedstrijd ? Het is toch vooral een speler die heel vaak heel ongelukkig invalt.

1 februari 2024 om 14:59

Als je met die betere speler Vertessen bedoelt ben ik het niet met je eens.
Gast is werkelijk ideaal als invaller voor de laatste 20 min en kunnen voor hem op de bank staan juichen.
Maar letterlijk elke keer als hij basis stond heeft hij gefaald. Vind ik niet leuk om te zeggen, liever had ik dat ie twee keer zo goed was als Lang, maar dat is ie van geen kant.
Jammer, want ook nog eens een leuke, sympathieke gozer.

1 februari 2024 om 12:49

Ik vind het wel mee vallen. Je ziet dat grotere talenten uit de KKD al tussen de 1 en 2 miljoen op moeten leveren. Dan levert een talent dat het al in de ED heeft laten zien meer op. Spelers worden duurder, en daar heeft Twente afgelopen weken ook profijt van gehad.

Heel benieuwd naar zijn komst! Zin om hem te zien spelen in het shirt van PSV.

Meteen basis zetten.
Lang is afwezig, Baka hopeloos uit vorm. Met Chucky samen op de flanken.

Hele leuke en behendige speler, zaterdag nog in het stadion mogen aanschouwen. Komt veel dreiging vanaf en probeert toch regelmatig de 1 op 1. Hier kan PSV zomaar een veel plezier aan gaan beleven! Goede zet!

1 februari 2024 om 12:52

Het blijft altijd de vraag in hoeverre een speler iets brengt, maar waar je bij Vertessen vooral het gevoel hebt dat hij het van de klutsballen en zijn snelheid moet hebben (waarbij hij zeker ook hele goede dingen doet) heb je bij hem de vraag dat er veel meer gevoel in zit en dat hij met minder ruimte meer kan dan dat Vertessen dat kan. Op papier lijkt het dan ook een verbetering ten opzichte van Vertessen.

1 februari 2024 om 13:54

Op papier denk ik het ook! De tijd zal het ons verder leren . Denk wel dat hij (zeker op dit moment) goed in de spelopvatting van PSV valt.

Wow wat een mega transfer! Bijna niemand draagt zijn voetbalsokken zo mooi als Couhaib Driouech. Alleen daarom is hij al een aanwinst.

En dan beweert iedereen (ja misschien overdrijf ik) dat Ajax denkt dat ze god hebben binnengehaald met Henderson. En dan lees ik de reacties hier. 'een mega transfer' 'meteen basis zetten' Dit wordt denk ik gewoon een flop. Hij valt hier en daar weleens op bij Excelsior, maar dat moet toch niet het niveau zijn wat PSV nastreeft? Het is niet zo dat hij wekelijks de pannen van het dak speelt... En dit deed bijvoorbeeld Veerman destijds wel.

1 februari 2024 om 13:31

Kom zelf wekelijks bij Excelsior als ze niet gelijk spelen met mijn Feyenoord, maar deze gozer kan echt wal ballen. Is niet bang om een actie te maken en heeft een snelheid waar je u tegen zegt. Tuurlijk het is een enorme stap van het betonvoetbal van Excelsior naar het aanvallende spel van PSV. Maar alsnog zit er in deze jongen echt wel groeipotentie.

Excelsior wil Leo Sauer gaan huren van Feyenoord. Wat ik overigens voor beide partijen een hele goede uitkomst ga vinden. Kan Sauer ook echt minuten gaan maken.

1 februari 2024 om 13:42

De vraag is wel of Sauer daar meer aan heeft dan de minuten die hij bij Feyenoord gaat krijgen. Om nu weer in een team te gaan spelen dat niet dominant is, niet met hoge druk speelt en waar de intensiteit veel lager ligt, is qua ontwikkeling misschien juist een slechte stap.

1 februari 2024 om 13:48

Muwha, ik denk dat het beter is om op deze intensiteit te spelen dan in dat 023-1. Inderdaad bij uitwedstrijden staat Excelsior inderdaad wel voor naar achter, alleen thuis speelt excelsior wel redelijk hoog.

1 februari 2024 om 14:34

Sauer traint natuurlijk gewoon volledig mee met het eerste elftal en speelt alleen in de O21 als er zeker is dat hij dat weekend geen minuten krijgt in 1.
Als je ook de andere spelers hoort over de intensiteit en het niveau van de trainingen, lijkt het me duidelijk dat je op het trainingsveld bij Feyenoord meer leert dan op het hoofdveld van een middenmoter. Beelen en VD Belt zijn voorbeelden van spelers die dat onlangs nog hebben uitgesproken.

Voor alle clubs en betrokken spelers een goeie transfer.

Vraag me alleen wel af hoe snel deze speler op niveau PSV zit. 7 goals en assists is een mooi aantal maar ook weer niet dermate veel dat hij de eredivisie sloopt in zijn eentje

Snap het sowieso niet je laat vertessen vertrekken voor 4,5 miljoen en voor dat zelfde bedrag haal Je driouech

Had je net zo goed vertessen kunnen houden

1 februari 2024 om 14:03

Vertessen had nog een contract voor nog maar 1 jaar en wil graag weg. Dan lijkt me een talent die volop gemotiveerd is en vermoedelijk een contract voor langere tijd wel iets anders. We weten alleen nog niet wat we aan hem hebben. Dat wisten we bij Vertessen wel. Als invaller soms goed te gebruiken.

Couhaib Driouech zou gekaapt moeten worden door Ajax! In de voorbereiding heeft Ajax Noa Lang al laten lopen, nou niet twee keer dezelfde blunder maken. Spectaculaire speler. Dit seizoen kan hij alvast wennen aan het niveau (op de trainingen) om vanaf komend seizoen de sterren van de hemel te spelen in de Arena. Speler met zijn skills hoort gewoon bij Ajax thuis.

hoop geld voor een bankzitter, en wil hij dat zelf wel, bij excelsior speel je wekelijks, nu mag je als je geluk hebt met jong psv meedoen, als je niet op de bank zit bij de hoofdmacht.
zal in het begin wat wedstrijdjes meepikken, maar als iedereen weer fit is dan vrees ik voor deze jongen.

Mooiste kaping blijft toch die van Ronaldo, zo'n spits hoort gewoon PSV thuis

on-topic: moet het nog zien met Driouch het bij PSV gaat redden. Hij is een snelle, goeie dribbelaar ,maar stats zijn minder inrukwekkend dan die van manhoef die voor ongeveer het hetzelfde bedrag naar Stoke City vertrekt. Jsmmer dat Nassoh (jong PSV) waar Excelsior in de zomer nog belangstelling voor had niet in deal betrokken is, aangezien hij nog maar een half jaar contract en weinig perspectief bij PSV heeft had prijs nog iets kunnen drukken.

Utrecht moet deze deal kapen!
Spelen voor Utrecht, een droom!!

Hoop dat Feyenoord hem koopt. 4.2 miljoen is veel te gortig voor een speler die volgens transfermarkt 1.3 miljoen waard is. Dure wissel straks

Volgens Rijnmond heeft Excelsior zich gemeld voor Leo Sauer. Ik zie het dus nog wel gebeuren dat Drioech naar Feyenoord gaat. Feyenoord gaat Sauer natuurlijk niet verhuren als Driouech naar PSV gaat.

Voor Feyenoord was het namelijk al een optie om Sauer in de deal te betrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren