Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dries Mertens beslist CL-duel met fenomenale volley van buiten de zestien

Laatste update:

Galatasaray heeft zich dankzij een 1-0 overwinning verzekerd van een plaatsje in de volgende ronde van de Champions League-play-offs. In de tweede voorronde was de club uit Istanbul over twee duels met 3-2 te sterk voor het Litouwse FK Zalgiris. Nu de Turkse topclub deze horde heeft overleefd, is het er nog niet: er moeten nog twee tegenstanders verslagen worden voor Cim Bom verzekerd is van een plek in de groepsfase van het miljardenbal. Dries Mertens maakte op een fenomenale manier het enige doelpunt van de wedstrijd.

Al vanaf de eerste minuut maakte Galatasaray de meeste aanspraak op een doelpunt. In Litouwen hielden de ploegen elkaar nog in evenwicht: 2-2. In eigen huis heeft de Turkse topclub alsnog de volgende ronde veiliggesteld. Sergio Oliveira was met zijn hoofd al dicht bij een treffer, maar hij kopte net naast. In de 31e minuut brak Mertens vervolgens alsnog de ban, door de bal uit een corner in één keer binnen te volleren. Na het doelpunt probeerde de thuisploeg nog wel aan te drukken, maar tot een grote kans kwam het niet.

In het tweede bedrijf had Galatasaray weer het betere van het spel. Na een uur spelen was Mertens heel dicht bij zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. De Belg kreeg de bal in het strafschopgebied aangespeeld en haalde meteen uit. Zijn poging werd echter knap gekeerd door doelman Edvinas Gertmonas. Tot echt grote kansen kwam de thuisploeg verder niet, maar in de problemen kwam het evenmin.

Een kwartier voor tijd leek de hoop op een gelijkmaker definitief vervlogen, toen de scheidsrechter een rode kaart liet zien aan Nassim Hnid. De Tunesische centrale verdediger mocht uiteindelijk toch op het veld blijven staan: na het bekijken van de beelden degradeerde de Franse leidsman Willy Delajod de rode kaart tot een gele. Toch wist de uitploeg ook met elf man geen gevaar te stichten, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Galatasaray.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een goal zeg! Vol op de pantoffel 1 op 10.000 dat iemand de bal zo goed raakt en scoort!

2 augustus 2023 om 22:14

Bij Van Persie niet.

2 augustus 2023 om 22:56

Heerlijke goal, lekkerder kan je ze niet raken!

Tegen wie kan Gala loten in de playoff ronde van de CL? Iemand enig idee?

2 augustus 2023 om 23:02

als we geluk hebben loten we Royal Antwerp in de playoffs

Mogen zij wel even laten zien dat we niet in de CL thuishoren

Doet me qua techniek denken aan Robben tegen united. Zoveel gevoel. Wereldgoal.

Pfoeh technisch is dit echt ongelofelijk! Geweldenaar Driesje.

Jeeetje zeg wat een goal

Dat kan niet want de CL is nog niet begonnen. Wel een mooie goal

2 augustus 2023 om 22:13

De CL qualifiers worden ook gewoon gerekend als CL, alleen hebben ze natuurlijk niet de (financiële) beloningen van de groepsfase.

2 augustus 2023 om 23:05

Doe het eens na!

Even ander CL nieuws:

Voor het eerst in de historie een club uit de Faeröer Eilanden dat de groepsfase van Europees toernooi bereikt!! Ze zijn dankzij uitschakeling op BK Hacken, minimaal zeker van Conference League groepsfase!! Een geweldige unieke prestatie van zo'n klein voetbal landje!

2 augustus 2023 om 22:33

BK Hacken is ook best prima team

2 augustus 2023 om 22:34

Heel netjes ja! Schakelden vorige ronde Ferencvaros uit. Ferencvaros wat vorig jaar een poule overleefde met Monaco en Trabzonspor!

2 augustus 2023 om 22:35

Lekker! Mag na afgelopen seizoen de eerste club uit Liechtenstein, dit jaar ook wel bij AZ in de Confetti League poule.

2 augustus 2023 om 22:38

Joepieeee!!!

2 augustus 2023 om 22:40

Ja zonde dat het artikel toegespitst is op enkel een wedstrijd. Jubelstemming inderdaad betreft de Faeroer, hopelijk kan Hacken zich wel nog herpakken en de CoL bereiken.

Prachtige goal inderdaad, en een opluchting voor GS want ze hebben nog al moeite met scoren op de normale manier.

Interessant deze potjes, Servette heeft Genk uitgeschakeld en in Belgie notabene.

2 augustus 2023 om 22:31

Klopt, en dat terwijl Servette de hele wedstrijd met 10 man speelde lol. Als je dan niet kunt winnen heb je eigenlijk ook niets te zoeken in de CL.

2 augustus 2023 om 22:52

heeft belgië ook niet, niet dat Nederland er veel heeft te zoeken

2 augustus 2023 om 22:58

Genoeg te zoeken, vorig jaar was voor het eerst in 4,5 jaar dat NLse clubs zwaar teleur stelden in de Cl... en zelfs dan is 3de eindigen in een groep met Rangers Napoli en Liverpool zeker geen drama.

Wanvertoning van Gala. Zonder Icardi en Torreira zijn we echt een heel stuk minder. Een iets kwalitatiever ploeg had hier ons eruit gekegeld. Vooralsnog maak ik mij geen zorgen. Met Icardi, Torreira, Zaha, Zaniolo en Demirbay in de basis zal het er heel anders uit zien. We mogen Mertens op onze blote knieën bedanken voor zijn geniale ingeving. Oliviera onzichtbaar, “Supertalent” Kerem mag ook meer laten zien.
Volgende week naar Ljubljiana (ik verwachtte Ludogorets, voor mij best een verrassing). Als we zoals vandaag spelen hou ik mijn hart vast.

2 augustus 2023 om 22:39

Ik hoop dat we tot die tijd legende Ramos centraal kunnen zien, 37 of niet hij is wel ontzettend fit en je naam gaat over de hele wereld wat goed is voor marketing (iedereen kent Galatasaray al niet daar van).

2 augustus 2023 om 22:45

Als we Ramos voor een niet al te gekke salaris kunnen strikken, moeten we dat meteen doen. Die is nog echt niet uitgeblust, vorige seizoen was hij nog altijd van top niveau. Zoals jij al aangeeft top fit. Voor naamsbekendheid hoeven we het niet te doen denk ik, destijds met Drogba en Sneijder enorm veel aandacht getrokken.

2 augustus 2023 om 23:04

Niemand gelooft toch dat Ramos voor Galatasaray gaat kiezen? Je kunt zijn poster misschien kopen.
Gaat vrijwel zeker naar Amerika.

2 augustus 2023 om 23:49

Hij wilt uitkomen in de CL dus er is zeker wel een kans, volgens mij ken jij Erden Timur nog niet, komt hij wel naar GS wil ik je graag weer voorbij zien komen in de topic.

3 augustus 2023 om 01:07

Las ergens dat Ramos wacht op een bod van de Saoedi’s. Erden Timur is wel echt de man van het moment nu en hij flikt veel dingen, maar Ramos wordt wel een pittige denk ik qua salaris. Tadic vs Ramos in de derby’s zou wel heel spectaculair zijn hahaha. Ik mis dat wel de laatste jaren, die spelers die echt gif brachten in de derby’s zoals Lugano, Melo en Volkan. Laatste die dat een beetje had was Belhanda.

Een wonderschone goal van Mertens, dat mag die vaker doen! We zijn door naar de volgende ronde, dat is het belangrijkste. Torreira komt eraan, alsook Zaniolo, Zaha en Icardi. Wauw, dat wordt smullen jongens!

Winnen = winnen… Gala had dit echt met 2-3 goals moeten afmaken…

1. Wat een wereldgoal van Mertens2. Wat is die Oyebusi of Oyebusius snel maar wat was hij een amateur in de afwerking.3. Wat komt Gs goed weg tegen zo een matige ploeg. Natuurlijk was Gs de betere ploeg maar wat speelde het chaotisch en gehaast. Er zat totaal geen rust in het spel en er vielen constant gaten op het middenveld en achterin, en het is dat de tegenstander zo zwak was om dat af te straffen.In de volgende ronde komen de miljoenenaankopen er bij, ik ben benieuwd of dan deze problemen weg zijn maar ik denk dat het beter is dat Gs in de EL of Conference league verder gaat en punten pakt voor Turkije.P.s.Die Oyebusi speelt volgend seizoen 100% in Turkije

De eerste helft was letterlijk eenrichtingsverkeer. Het is gewoon lastig om door te breken wanneer de tegenstander met 11 man achterin geparkeerd staat. Bovendien missen we vier basisspelers: Zaha, Torreira, Zaniolo en Mauro Icardi. Het doelpunt van Mertens was echt schitterend om te zien, prachtig en met kracht in geschoten. Je zou verwachten dat de tegenstander na de 1-0 achterstand iets meer vooruit zou spelen, maar helaas bleven ze gewoon de hele eerste helft lekker achterin hangen.

In de tweede helft waren ze weer met z’n allen achterin aan het verdedigen tot de 77e minuut, waarna het voor ons een kunst werd om de 1-0 voorsprong te verdedigen. Het is duidelijk te zien dat we moeite hebben tegen een tegenstander die zich volledig terugtrekt in de verdediging, een soort team dat we ook tegenkomen in de Super Lig. Met het volledige basiselftal zou het anders zijn gelopen, maar met de 11 spelers die nu op het veld stonden, win je de oorlog niet. Het is ook overduidelijk dat we echt een nummer 8 nodig hebben. Ik weet dat Manchester United een verbeterd bod verwacht voor Fred, dus Gala moet echt voor Fred gaan voordat Fulham hem binnenhaalt.

Heb het wel een beetje gehad met Baris. Hoevaak heeft hij de bal verloren? En dan nog een spits wisselen voor Yunus ipv meteen bakambu laten spelen. Man man man...
Morutan mag wel nog 1x verhuurd worden.

We mogen ook zeker niet vergeten dat Kerem bijna 2x meer waarde heeft dan de gehele selectie van Zalgiris...

Maar wat een fenomenale volley van Dries.
En mede supporters, dit 11 gaan we niet nog 1x zien bij de volgende europees wedstrijd!

Prachtige treffer van Mertens, daar kan je als een Zalgiris zijnde enkel voor zwichten. Hij doet het maar weer eens en ook een bevrijdend doelpunt.

Over hoogtepuntjes deze kwalificatie gesproken, speelde een groot talent in de spits bij Kopenhagen, Orri Oskarsson, beloonde zijn basisplaats met een hattrick. Eentje om in de gaten te houden, heeft in de jeugd in ieder geval al alles kapot geschoten en lijkt dit bij de senioren gewoon door te trekken!

Goal van Mertens was ook het enige mooie deze wedstrijd.

Halil in de spits heeft één jaar niet gewerkt, een tweede jaar ook niet dus gaan we voor jaargang nummer drie.

Zelfs met een B ploeg hoort Galatasaray hier geen 1-0 voorsprong te verdedigen na de 79ste minuut. Het moet allemaal veel beter komende wedstrijden.

2 augustus 2023 om 22:49

Wat een hoofdpijn die Halil. Echt zelden zo’n slechte speler gezien. Die twee seizoenen deden pijn aan mijn ogen. Geen loopvermogen, zo traag, afronding van lik me reet. Puur door die buitenlanders regel worden zulke nutteloze spelers gehaald.

2 augustus 2023 om 22:56

Geweldig toch zo een ‘transfer calimi’. Lekker boeiend dan dat je een speler voor een derde keer gaat binnenhalen ondanks dat hij twee jaar heeft bewezen niet het niveau aan te kunnen.

2 augustus 2023 om 23:09

Veysel Hij speelt net voor Gala en je slacht hem nu al af. Wees geduldig en oordeel pas na de eerste competitiehelft.

2 augustus 2023 om 23:16

CimBomBala, ik hoop oprecht dat hij iedereen het tegendeel kan bewijzen maar hij is geen nieuwe gezicht binnen Galatasaray. Ondertussen seizoen nummer drie voor onze prachtige club.

Gelukkig ligt zijn transfersom aan de lagere kant want ik heb er zelf weinig vertrouwen in.



3 augustus 2023 om 00:53

Aslanla, ben wel blij dat die nietsnut halil uiteindelijk naar jullie is gekomen, die calim mogen jullie hebben.

Yunus
Kerem
Icardi
Bakambu
Zaha
Halil
Zaniolo
Mertens
(Kerem D - kan ook middenveld)
Baris
Morutan
Yusuf

Al deze spelers voor 4 posities. Zeg het maar heren: wie basis, wie bankie en wie gaat weg?

2 augustus 2023 om 23:11

Yunus gaat zeker banken of verhuurd worden, Bakambu is de reserve voor Icardi. Verder gaat Baris ook banken. Tsja de rest, we zien het binnenkort.

3 augustus 2023 om 02:20

Yunus, Morutan en Yusuf mogen/zullen vertrekken. Liefst zie ik Halil ook meteen verdwijnen.

Zaha en Kerem links, Zani en Rashica rechts en Baris mag 3e keuze worden voor alle posities.

3 augustus 2023 om 07:04

Yusuf ook? Daar zijn toch hele hoge verwachtingen van?

3 augustus 2023 om 07:09

Probleem met Yusuf was dat hij vorig seizoen onder de buitenlandersregeliging viel waardoor hij amper minuten heeft gemaakt. Dit seizoen met alle versterkingen zit dat er ook niet in. Kan snel gaan met je carrière, van af en toe basis Barca naar bank Gala naar waarschijnlijk een Sivasspor.

Ze kunnen de titel net zo goed veranderen in: ''galatasaray kruipt door het oog van de naald dankzij de anadolu elftal van Buruk''

Toen ik de opstelling zag, wist ik al gelijk dat het een hels karwei zou worden om de winst te behalen, want WEER zie ik Berkan en Baris in de opstelling en dan begin ik nog niet eens over Halil. Om de boel nog meer op te fokken komt Yunus er ook nog eens in de 2de helft erin. Het enige positieve was om Mertens in de eerste 11 te zien en dit betaalde zich goed uit.

Ook viel het mij op dat meerdere leden onze Apokerim ophemelde vorig seizoen, terwijl ik meerdere keren had aangegeven dat het niets meer is dan een anadolu speler en ik hem ''konyali Bassey'' noemde. We hebben zelf gezien dat de spits van Zalgiris (!) hem zelfs voorbij kan rennen. Dan wil ik mij niet voorstellen wat Haaland met hem van plan is.

Om toch over de buitenlanders te beginnen: Angelino zit er nog niet helemaal lekker in en voor mij part mag Oliveria banken

Op naar de Conference/europa leauge groepsfase, want met dit spel verdienen wij het niet om Champions leauge te spelen

2 augustus 2023 om 22:48

Bro, tegen Haaland gaan we niet met ruimte achter de rug spelen. Dat is anders. Die Afrikaan was echt snel haha. Kon voor gewn poot voetballen, maar rende alles en iedereen voorbij.

2 augustus 2023 om 22:52

Bro het is dat die Afrikaan voor geen meter kan schieten, anders mochten we opmaken voor een nieuwe Tromso scenario in Zweden volgende week.

Hoe is het dat we zoveel moeite hebben met dit soort ploegen? 2 seizoenen geleden was het ook al raak tegen St Johnstone en Randers, We hebben meer kans om AC Milan weg te spelen ipv 3 voorrondes te overleven

2 augustus 2023 om 23:00

Omdat Turkse teams nooit begin van het seizoen hun selectie op orde hebben. Je eindigt het seizoen met Icardi-Zaniolo-Rashica-Torreira, maar vandaag sta je met Halil-Baris-Berkan.

2 augustus 2023 om 23:06

Gezien we vanaf vandaag toch de zekerheid hebben dat we 50+ wedstrijden gaan spelen, zullen we nog veel vaker Halil-Baris-Berkan moeten aanzien helaas.

En als we toch niet in staat zijn om wedstrijden met Icardi-Zaniolo-Zaha-Torreira te zien, dan zal ik wel blessure smoesjes voor onze club verzinnen. Besiktas fans weten dit maar al te goed

2 augustus 2023 om 23:09

In dit geval is het ook wel gewoon pech dat Torreira geblesseerd is en Icardi z’n vrouw ziek werd (en als dat niet t geval was had het alsnog langer geduurd want Icardi is Icardi). Maar idd, een man die ook echt gemist wordt maar amper genoemd wordt is Rashica. Zaha is een gruwelijke speler maar Rashica + een goede nummer 10 was logischer geweest. Mertens toont vandaag weer zijn klasse maar die begint wel echt op te raken.

2 augustus 2023 om 23:15

Wat betreft Torreira en Icardi heb je inderdaad een punt en we moeten überhaupt blij zijn dat we in ieder geval een Confl groepsfase ticket hebben.

2 augustus 2023 om 23:01

Ik vind eigenlijk Apo best wel goed hoor. Als je drie Turken moet opstellen en Apo is er daar één van, zit je eigenlijk best wel goed. Die Oyewusi dashte sowieso iedereen dr uit, die ruimte gaat een Haaland ook niet krijgen natuurlijk.

2 augustus 2023 om 23:08

Bro met alle respect, maar Apo is enkel goed voor de Turkse competitie. Als we met hem Europa ingaan dan wordt het erg lastig

2 augustus 2023 om 23:12

Vergeet niet dat Gala Real pakkies gaf met Gökhan Zan achterin, hahaha. Apo is geen topverdediger maar hij is wel decent, vind hem een sterk duo vormen met Nelsson. En zijn kopballen zijn wel cruciaal op momenten.

2 augustus 2023 om 23:18

Iedere keer als ik de lange ballen van Apo zie moet ik gelijk denken aan het Engelse Championship. Daar hebben ze ook een handje van om op dezelfde manier te voetballen met hun kick and rush voetbal haha

En dan we Real pakkies gaven 10 jaar terug is ook een zeldzaamheid, want daarna heb ik toch echt 18+ content gezien toen we de keren daarna tegen Real speelden haha

3 augustus 2023 om 02:29

Apo was de beste man op het veld. Speelde voor twee, want Angelino heeft echt nog wat tijd nodig. Was verschrikkelijk vandaag.

3 augustus 2023 om 07:13

Die Oyewusu is de perfecte Afrikaanse spits voor de gemiddelde Turkse middenmoot/laagvlieger. Pijlsnel, 0 techniek en kan niet afmaken. Ik ben bang dat wij ook volgende week met eens soort zelfde 11 zullen verschijnen. Icardi is nog niet fit en Zaniolo en Torreira niet hersteld volgens mij…

Hoor ik nou de Feyenoord goal-tune?? 🤣

2 augustus 2023 om 23:05

Galatasaray heeft al 25 jaar zelfde goal tune inderdaad.(als het niet meer is)

3 augustus 2023 om 07:05

Hoe heet die tune?

3 augustus 2023 om 16:40

I will survive - Hermes house band

Lekker Gala en nu doortrekken.

Met deze incomplete selectie was kwalificeren het enige wat telde. Geen Icardi, Torreira, Zaha, Demirbay. Hopelijk is Torreira fit, want van Oliveira-Berkan word je niet blij.

Ik baal ervan dat de eerste wedstrijd die een Zaha, Demirbay gaan spelen meteen een kwalificatie duel is. Je weer niet hoe of wat en hoopt maar dat ze in vorm zijn.

2 augustus 2023 om 23:05

Hoezo noem je spelers zoals Zaha of zelfs Demirbay die je nog maar een paar dagen geleden hebt gekocht als ontbrekende namen lol.

2 augustus 2023 om 23:14

Nou waarschijnlijk omdat ze onder contract staan bij Gala maar niet tot de selectie behoorden. Ook niet de minste namen die je mist, dus begrijpelijk dat fans verwachtingen hebben.

3 augustus 2023 om 09:20

Wellicht omdat ze contractspelers zijn en wij ze niet konden opstellen?

3 augustus 2023 om 14:52

Maar dat wist je al? Het zijn voorrondes tegen een team met een transfermarkt waarde van 8 milioen euro lol. Dan durf je toch niet meer te beweren dat kwalificeren het enige is wat telt, je hebt gewoon slecht gespeeld. Ik dacht laat ik maar even meekijken, ik kon het maar 10 minuten volhouden.

Ook al mis je: zaha,icardi,zaniolo,toreira,kerem D dan nog moet je thuis een team als zalgiris oprollen met 4-0. Het is duidelijk dat we nog niet in vorm zijn want niemand springt er nog uit tot nu toe. Die paar oefen potjes waren dus niet voldoende en hoop dat we volgende week wel zin hebben om te ballen want de team waar we tegen op gaan is sterker dan een zalgiris. Ze hebben ook nog de kampioen van Bulgarije uitgeschakeld dus dat zegt ook wat voor een team uit Slovenië. Hoop dat we nog Fred van united en alsnog rasicha kunnen binnen halen want die hebben we wel nodig in de groepsfase van de CL.

Ik vraag mij af waarom onze supporters zo verbaasd zijn. Wanneer is een Turkse club ooit zo vroeg klaar geweest voor het nieuwe seizoen? Met een beetje geluk win je hier vandaag 4-0. Ik zeg niet dat we prachtig hebben gespeeld vandaag, maar iets minder pessimistisch mag ook. We zijn door en dat is wat telt. Tegen Ljubljana speelt Icardi, Zaniolo, Zaha en Demirbay mee. Ik ben ervan overtuigd dat we dan beter voor de dag komen.

Vorig seizoen kwamen we ook laat op gang en we weten hoe dat is geëindigd. Het enige wat nu telt zijn de resultaten. Als we op een lelijke manier ons kwalificeren voor de CL dan vind ik dat helemaal prima. Tegen de tijd dat we in de groepsfase zitten zullen we ook wel een stuk beter voetballen dan nu. Dat weet ik wel zeker.

Hey Galatasaray, bedenk even een eigen goal tune! Pff wat een goal zeg.

“Kimse kendini kandirmasin” We zijn gewoon weg niet creatief genoeg helaas. Hoeveel 100% kansen hebben we nou gehad vandaag? En mensen die zeggen dat we vorige seizoen laat op gang kwamen. Dat is geen excuus, want in europa heb je niet zoveel tijd om in te komen. Met deze middeveld en achterhoede zie ik ljubljana als favoriet. Met een baris, halil en yunus etc ga je het ook niet redden dit jaar.

wauw.... wat een prachtige beheerste goal zeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren