Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Drastic cull’ moet Van de Beek in januari naar de uitgang leiden bij United

Laatste update:

Donny van de Beek staat op de nominatie om Manchester United in de komende transferwindow te verlaten, zo weet The Sun. De krant schrijft dat de middenvelder samen met zes ploeggenoten onderdeel uitmaakt van een drastic cull die ervoor moet zorgen dat Declan Rice kan worden overgenomen van West Ham United. Van de Beek stond deze zomer op het punt om de overstap te maken naar Everton, maar werd toen nog tegengehouden door manager Ole Gunnar Solskjaer.

Naast Van de Beek worden ook de namen van Phil Jones, Eric Bailly, Diogo Dalot, Alex Telles, Anthony Martial en Jesse Lingard in verband gebracht met een vertrek bij United tijdens de komende wintertransferperiode. Geen van allen beschikt momenteel over een vaste plek binnen het elftal van Solskjaer, waardoor United zijn kans schoon ziet om geld in het laatje te krijgen. Gezegd wordt dat Solskjaer zijn ploeg wil inkrimpen om geld op te halen voor de transfer van Rice. Een eventuele verkoop van bovengenoemde spelers zou het elftal niet direct verzwakken, zo klinkt het.

Van de Beek hoeft, net als vorig seizoen, ook deze voetbaljaargang vooralsnog niet te rekenen op het vertrouwen van Solskjaer. In de Premier League stond de Nederlander nog geen enkele keer in de basis bij United. Tegen Young Boys in de Champions League mocht hij het dinsdag wel vanaf de eerste minuut laten zien, maar werd hij halverwege naar de kant gehaald door de Noorse oefenmeester. En dus lijkt er voor Van de Beek wederom een seizoen voor de boeg te staan waarin hij genoegen moet nemen met invalbeurten.

Op de laatste dag van de zomertransferwindow leek Van de Beek te worden verhuurd aan Everton, maar zag de middenvelder hoe Solskjaer daar op het laatste moment een stokje voor stak. Van de Beek drong bij de clubleiding van United aan op een vertrek, mede door de komst van Cristiano Ronaldo. United leek dit in eerste instantie in te willigen, totdat manager Solskjaer een verhuur van de schaduwspits als ‘onbespreekbaar’ betitelde. Van de Beek ondervindt op het middenveld van United onder meer hevige concurrentie van Paul Pogba en Bruno Fernandes.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het beste voor alle partijen. Vd Beek komt simpelweg tekort voor United dus die kunnen hem dan verkopen en Vd Beek kan op een niveautje lager misschien weer speeltijd afdwingen. Win win situatie

19 september 2021 om 13:45

Ik denk niet per se dat het te kort komen is als ik eerlijk moet zijn. We doen in Nederland heel lacherig over Donny van de Beek maar die jongen kan echt wel wat hoor. Het kan toch dat het gewoon geen match is qua club en speler? als je het vergelijkt met de speelstijl die ajax speelt waar hij makkelijk in mee kan draaien. Call me crazy maar Real madrid heeft wel ruimte op het middenveld voor een speler die diepgaat als benzema uit de spits gaat om te zwerven.

19 september 2021 om 13:48

Straatvoetbal je bent crazy, hahah. Wat heeft Donny er te zoeken? Er zijn wel betere spelers voor Real om dit te bij Benz en co.

19 september 2021 om 13:54

Haha jaa he voor de breedte zou hij er denk ik wel meer kunnen betekenen dan hij bij United doet. Of er betere opties zijn voor Real.. natuurlijk haha!

19 september 2021 om 14:05

Waar komt de obsessie van mensen in Nederland toch vandaan om vd Beek aan Real Madrid te linken, terwijl hij bij Manchester United gewoon keuze nummer laatst op het middenveld is? Ik heb volgens mij nog geen speler gezien waar het contrast tussen de clubs waar hij aan gelinkt wordt en z'n daadwerkelijke prestaties zo groot is (de enige die in de buurt komt is Danilo van Juventus).

19 september 2021 om 14:13

Mijn excuses dat ik van de Beek link aan de koninklijke Real madrid *maakt buiging* hoe durf ik om geen galactico te linken aan Real madrid die hun te min is.. een schande van mij!

19 september 2021 om 14:18

Zucht, het gaat gewoon om de logica. Donny is, net als bij Man Utd, gewoon een bankzitter bij Real. Hij heeft niet alleen Kroos, Modric en Case voor zich, maar ook gasten als Isco, Valverde, Camavinga en zelfs een Blanco...

19 september 2021 om 14:33

@joshuak.........omdat Real zelf vd Beek ook nog steeds in de gaten houdt. Had niet veel gescheeld of hij had daar gespeeld he.

19 september 2021 om 14:35



Appelsap12 heeft het al uitgelegd, maar vd Beek heeft gewoon niets bij Real te zoeken als hij bij United niet eens spelers als Lingard en Fred achter zich kan houden. Valverde is een completere speler dan vd Beek en zelfs hij is indien iedereen fit is niet verzekerd van een basisplaats. Vd Beek moet in de winter opnieuw een transfer forceren naar teams als Everton/west Ham etc., en als zijn zaakwaarnemer zich weer laat piepelen door Solskjaer een nieuwe agent zoeken.

Soccerfan_1 dat Real Madrid vd Beek (nog steeds) in de gaten houdt is echt complete onzin. Als men die jongen echt zo graag had gewild als met name zijn omgeving beweerd dan speelde hij al ruim een jaar voor Real.

19 september 2021 om 14:30

Toch fijn dat de manager eerst voor zijn vertrek is gaan liggen, om ruim 2 weken na de sluiting tot de conclusie te komen dat het misschien toch wel handig is. Gaat weer een half jaar van je ontwikkeling.

19 september 2021 om 15:22

Ach. Het is allereerst The Sun, en ten tweede op de dag dat United tegen West Ham moet. Zou er niet teveel achter zoeken.

Ik snap ook niet waarom hij gehaald is. Was meer een mediastunt zeker. In Engeland zien ze hem als “defensive midfielder” terwijl hij echt een 10 is. Zijn kwaliteiten komen veel beter naar boven in een competitie als de Bundesliga.

19 september 2021 om 13:59

Donny is een 10 zoals Ozil?

19 september 2021 om 14:14

Waar staat Özil?

19 september 2021 om 14:38

Je snapt dat je posities alsnog op meerdere manier kunt invullen?

19 september 2021 om 14:54

@straatvoetbal

Ik haal dat aan, ik vraag of Donny een 10 is zoals Ozil.

20 september 2021 om 00:01

Niemand is als Özil.. net zoals er niemand als jij is Medellin

20 september 2021 om 00:22

Heb nooit gedacht dat hij een 10 was, dat is het enige. Tijdje terug nog wat posts/artikels gelezen dat er geen plaats meer is voor een 10 in het huidige voetbal en alles heel 'fluid' is geworden qua posities.

Ik vind iemand zoals Donny meer een glue guy, iemand die van alles wel wat kan op het middenveld maar niet de belangrijkste, dragende speler zal zijn.

Alex Telles en vooral van de Beek zijn wel echt flinke miskopen van United van vorig jaar.. misschien maar beter voor Donny om weg te gaan en snap ook niet waarom Ole dit afgelopen zomer heeft geblokkeerd.

19 september 2021 om 13:40

Gek voorstel, maar Alex Telles zou een goeie vervanger zijn voor Tagliafico bij Ajax.

19 september 2021 om 14:33

Telles is gewoon te halen voor een Ajax als een Tagliafico vertrekt. Telles komt ook gewoon van Porto wat gewoon Ajax niveau is.

19 september 2021 om 15:33

Ja behalve dat ie meer dan 5 miljoen euro per jaar verdient en die gaat echt geen 60 procent inleveren om bij Ajax te voetballen hoor... Die kan gewoon 4-5 miljoen blijven verdienen bij een Engelse club of Spaanse subtopper

19 september 2021 om 14:40

Miskopen zou ik het niet zozeer noemen. Alleen totaal overbodig. En dan is selectiebreedte één ding, maar als je dan Ole hebt die volgens mij een broertje dood heeft aan wisselen...

19 september 2021 om 15:49

@tilburg013 Allex Telles kan je geen miskoop noemen. Hij heeft gewoon pech dat Luke Shaw plotseling inform raakte en het ook zo vasthoud. Allex Telles kan overal mee.

19 september 2021 om 17:38

Hetzelfde geldt voor Donny maar heeft andere types/betere spelers voor zich. Geen schande maar Solskjaer behandeld hem respectloos (niet laten verhuren maar toch niet laten spelen ondanks een ander verhaal). Kan echt wel van waarde zijn maar als ie geen kans krijgt niet.

Gadverdamme hoeveel artikelen gaan jullie nog online zetten over vd beek? Begin er nu een beetje moe van te worden

19 september 2021 om 14:03

klik er dan niet op

Heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers al gereageerd ? 😃

Donny doet er goed aan Engeland te verlaten, voetballen op een lager plan is geen optie om dan wel een uitnodiging voor Oranje te ontvangen. Daarnaast vermoed ik dat hij, ook al krijgt hij dan mogelijk meer speeltijd, er qua vorm niet op vooruit zal gaan. In Duitsland of Spanje zie ik meer mogelijkheden voor hem.

19 september 2021 om 13:47

Engeland is alleen maar kick and rush behalve city dat is tiki taka tiki taka tiki tot de volgende ochtend. Chelsea en united zijn ook een sterke teams maar puur voetballend zou ik ook gewoon een dutje kunnen doen tijdens hun wedstrijden en het zou me niks boeien dat ik het heb gemist.

19 september 2021 om 13:49

Hou het dan maar bij straatvoetbal.. Engeland alleen maar kick and rush, is gewoon niet waar..

19 september 2021 om 14:01

Ben het met je eens, engels voetbal is niet om aan te gluren.

19 september 2021 om 14:01

Prima dan is wat jij zegt wel waarheid.. maar ik kijk in ieder geval niet graag naar united, chelsea en city.. zoveel geld dat ze uitgeven verwacht ik prime Arsenal achtige wedstrijden onder Wenger of prime barca(of iets wat die richting op gaat). Ja chelsea wint de CL maar over 10 jaar is iedereen hun spelopvatting vergeten en over 40 jaar weet iedereen nog wie prime arsenal was. Ik zie het spelletje gewoon graag op zijn mooist en andere zijn iets minder veeleisend 🙂 het zouden legendarische elftallen kunnen zijn maar ze spelen zo basic🥲

Ik denk dat Donny de potentie heeft om door te groeien, maar ManU was gewoon een stap te hoog en toen er sprake was van dat hij naar Real zou gaan kon ik echt m'n oren niet geloven. Als hij bijvoorbeeld naar een team als Brentford kan, dan kan hij misschien uitgroeien tot een vaste waarde en over een paar jaar de overstap naar de echte top maken. Maar op dit moment komt hij gewoon te kort.

19 september 2021 om 17:35

Brentford? Hahahaha

Vd Beek is gewoon dom moest kosten wat het kost weg gaan deze transfer periode die gaat echt geen minuut spelen dit jaar, nu heeft die nog wel een beetje status van zijn ajax tijd maar die gaat natuurlijk ook steeds verder omlaag, ook Nederlands elftal zit die al tijd niet meer bij terwijl een goede vd beek een versterking is voor het Nederlands elftal.

Vd Beek is een prima speler, maar geen wereldtop. En in dat geval moet je naar Italië gaan. Al is een Wolfsburg ook een prima optie

Waarom lieten ze hem ook niet gewoon vertrekken deze zomer. Vreemd verhaal.

Donny v beek was gewoon een jojo voor Solskjaer, lekker maken spelen halve wegens er weer uit halen, het is beter dat hij een transfer maakt

Donny was bij ajax en nl elftal een topper, in die tijd veegde ajax man united van de mat. Dat je al trainer een topper als donny niet goed kan inzetten, zegt alles over je trainers kwaliteiten, nul dus. Donny terug naar ajax.

Soslkjaer is echt een grap. Verhuur tegenhouden en dan nog geen vertrouwen geven. Ik zou absoluut in de winter vertrekken, een eerlijke kans ga je toch niet krijgen. Domme keuze voor een domme club, de club smeet immers met geld voor een speler die ze amper laten spelen. En met vertrouwen kan Van de Beek echt wel van waarde zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren