Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund betaalt 25 miljoen en haalt speler met topsnelheid van 35 km/u

Laatste update:

Nico Schulz is speler van Borussia Dortmund, zo maakt de Duitse topclub dinsdagochtend via de officiële kanalen bekend. De verdediger komt over van TSG Hoffenheim en heeft tot medio 2024 getekend bij BVB. De achtvoudig Duits international is volgens diverse media voor circa 25 miljoen euro gehaald.

Sportdirektor Michael Zorc laat via de site van Dortmund weten verheugd te zijn met de komst van Schulz. “Nico is een verdediger die de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Net als het Duitse nationale team zullen we veel profijt hebben van zijn fysieke kwaliteiten, tempo, dynamiek en vechtlust”, zo klinkt het.

Schulz was vorig seizoen volgens de gegevens van Dortmund een van de snelste spelers in de Bundesliga met een topsnelheid van bijna 35 kilometer per uur. Hij was in het seizoen 2018/19 betrokken bij in totaal zeven doelpunten (1 doelpunt, 6 assists). Schulz werkte bij Borussia Mönchengladbach als samen met Lucien Favre, de huidige coach van Dortmund.

"Borussia Dortmund is een echte topclub. Het is een ploeg dat mijn soort voetbal speelt, het past bij mijn stijl. Ik ben ervan overtuigd dat ik het team kan helpen met mijn manier van spelen. Ik denk dat we samen geweldige dingen kunnen bereiken”, zo besluit de 26-jarige verdediger, die eerder ook jarenlang actief was bij Hertha BSC.

Een goede aankoop van Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topaankoop in mijn optiek. Nu Hazard nog en hopelijk Gundogan en een nieuwe keeper en je hebt een geweldig elftal staan. Hoop dat ze van Brandt afblijven.

21 mei 2019 om 11:02

Ik denk dat er ook veel interesse in Brandt vanuit de PL zal zijn. Hij heeft toch een gelimiteerde afkoopsom? Dat maakt hem namelijk nog interessanter. Persoonlijk hoop ik natuurlijk dat Arsenal flink gaat shoppen bij Leverkusen en Leipzig, aangezien daar echte toptalenten rondlopen. Helaas zal mijn cluppie weer kansloos zijn, maargoed dromen mag .

21 mei 2019 om 11:19

Dat is maar een klein stapje omhoog. De Duitse jongens blijven niet voor niks vaak lang in de Bundesliga. Leverkusen en Leipzig spelen volgend jaar Champions Leage. Dat is bij Arsenal nog maar eens de vraag. Bovendien hebben beide clubs een trainer met een duidelijke visie: Bosz en Nagelsmann.

Brandt kan inderdaad na clubs als Dortmund, Spurs en Arsenal. Bij Leverkusen is die de grote man met Havertz. Bij andere clubs heb je eigenlijk al Reus, Eriksen en Ozil op die posities lopen. Ik hoop dat ze Bosz aantal jaren de kans geven.

Maar voor 25 miljoen adviser ik elke club om Brandt over te nemen. Echt een koopje.

21 mei 2019 om 11:32

Goetze hebben ze ook nog voor 10. Reus zal blijven staan, vraag me af waar Brandt komt te spelen. Misschien op 6? Delany en Dahoud vind ik goed maar niet goed genoeg.

21 mei 2019 om 11:55

Brandt en Reus samen op het middenveld. Maar dat durft alleen Peter Bosz te doen. Delaney is een verschrikking. Heeft Dortmund samen met Diallo (op verkeerde positie opgesteld) de titel gekost.

21 mei 2019 om 12:45

Volgens velen media gaat brandt ook naar BVB

21 mei 2019 om 11:05

Gundogan van city? Zijn daar geruchten over?

21 mei 2019 om 11:33

Ja, wil niet verlengen bij city.
Bayern en Bvb zijn geïnteresseerd.

21 mei 2019 om 11:06

Waarom zou je Brandt niet erbij willen?

Ik hoop juist dat Dortmund van Hazard afblijft. Ik vind hem goed, maar soms is ie onzichtbaar.

21 mei 2019 om 11:20

Omdat mijn club dan zwakker wordt.

21 mei 2019 om 11:30

Havertz blijft, Demirbay komt en Sinkgraven spoedig. Hoop dat Leverkusen haar CL geld goed besteed. Met Tah, Havertz, Brandt krijgen ze genoeg miljoenen binnen. Ik vind Trossard een geweldige voetballer maar niemand ziet dat.

21 mei 2019 om 11:38

Sinkgraven aub zeg. Leuk voor de breedte meer niet. Tah, Havertz en Brandt moeten gewoon blijven in mijn optiek.

21 mei 2019 om 12:39

Bosz wil dat niet ik

Goede aankoop van Dortmund! Ben nu toch wel benieuwd wie de snelste is in de Bundesliga als deze man het niet is. Coman? Gnabry? Embolo? of Sancho?

21 mei 2019 om 10:53

Coman staat op de 9e plek. Gnabry, Sancho en Embolo komen niet in de lijst voor

21 mei 2019 om 10:53

Misschien Bailley? Die heeft ook wel een pittige brommer.

21 mei 2019 om 11:06

Werner is ook wel heel snel.

21 mei 2019 om 11:20

Hakimi en Havertz

21 mei 2019 om 11:47

Laimer is enorm snel, net zoals Hakimi. Het zal waarschijnlijk een van die twee zijn.

21 mei 2019 om 16:25

Uit een vier maanden oude lijst van Opta (de snelste sprints uit de eerste helft van dit seizoen):
1 Hakimi
2 Havertz
3 Laimer
4 Bebou
5 Bormuth
6 Süle
7 Upamecano
8 Brandt
9 Caiuby
10 Konate
11 Mühl
12 Paulinho
13 Lukebakio
14 Maffeo
15 Dilrosun

Heerlijke aankoop! Nu hazard en Brandt nog😍

21 mei 2019 om 10:52

wat zul jij een heerlijk jaar gehad hebben...
psv 2e
dortmund 2e
liverpool 2e
En ook nog alle 3 op de laatste dag.

maakt een eventuele cl overwinning je jaar nog goed?

21 mei 2019 om 11:20

Scherp

21 mei 2019 om 11:55

Alleen was bij alle 3 een groot wonder nodig om nog kampioen te worden

21 mei 2019 om 13:08

En hebben ze het zelf allen weggegeven?

21 mei 2019 om 18:11

In iedergeval wel beter seizoen dan vorig jaar

geweldige aankoop.
Ik vond hem tegen Nederland heel erg goed spelen. echt een hele vervelende speler op tegen te spelen.
Ik dacht wie is die gozer, maar wat een drive en vechtlust heeft deze man.
Iemand die je kan redden op het middenveld.

Prima aankoop van Dortmund. Nu nog brandt en hazard afronden

En dat voor een verdediger....Dumfries en de Roon wisten niet waar ze moesten kijken.
Topaankoop van Bvb, deze week zullen nog Brandt en Hazard volgen. De jacht op Bayern is geopend. Persoonlijk hoop ik nog op Cillesen en Gundo bij Bvb.

21 mei 2019 om 12:48

Ja cillesen zou ook top zijn voor BVB want burki maakt nog steeds af en toe fouten ik denk dat gundo niet komt als hazard en brandt ook komen vanwege dat favre dan misschien met witsel gaat spelen en daarvoor brandt en reus en op de zijkanten sancho en hazard en spits gotze of alcazar.

21 mei 2019 om 13:06

Cillissen speelt elk seizoen geloof ik maar 10 wedstrijden bij Barca en ging laatst ook twee keer de fout in voor Barca. wat voor garanties heb je dan dat Cillissen als hij wel alles speelt in verhouding minder fouten gaat maken als Burki?

Het ziet er momenteel weer goed uit bij Dortmund. Ze deden de afgelopen jaren een paar hele matige transfers waardoor de prestaties tegenvielen, maar sinds de zomer van 2018 ziet het er allemaal weer een stuk beter uit.

Als ze Brandt ook halen, hebben ze zich wel echt versterkt. Ik betwijfel of ze het Bayern nog een keer zo moeilijk kunnen maken, maar ze hebben hun 'machtspositie' in ieder geval weer terug want in de voorgaande jaren was de tweede plaats niet altijd een zekerheid.

Verder is een betrouwbare doelman ook wel een pijnpunt bij Dortmund. Burki kan in fases een puntenpakker zijn, maar hij heeft ook fases waarin hij de club punten kost en uiteindelijk blijkt dat telkens weer schadelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren