Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolend NEC beleeft ‘shockmoment’: ‘Dit was een oefenduel voor Ajax’

Laatste update:

NEC stapte zaterdagavond voor de tiende keer in de laatste elf competitieduels als verliezer van het veld. Het team van Peter Hyballa keek na acht minuten in het thuisduel met Ajax al tegen een 0-2 achterstand aan en verloor uiteindelijk met 1-5. De coach baalde van de snelle tegentreffers.

"Het is natuurlijk wel een shockmoment voor de spelers. Het is niet het gewenste draaiboek", erkende Hyballa in gesprek met Omroep Gelderland. Na de 0-2 oogde NEC ietwat beter. "Ajax is natuurlijk beter, ze komen in de flow en dan moet je veel passie brengen. Dat hebben we voor en na de 1-3 wel gedaan."

Ferdi Kadioglu maakte op heerlijke wijze de aansluitingstreffer voor NEC. "Nadat we terugkwamen tot 1-3 had ik even het gevoel dat we misschien nog iets konden forceren", zo vervolgde Hyballa zijn relaas tegen de Gelderlander. "Maar dit was een oefenwedstrijd voor Ajax." NEC heeft nog vier duels om boven de rode streep te eindigen. Het eerstvolgende duel is op bezoek bij FC Twente.

NEC speelt twee van de laatste drie competitieduels in eigen huis. De Nijmegenaren kriigen zowel Excelsior als AZ op bezoek. Het reguliere seizoen wordt vervolgens afgesloten met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

Denk jij dat NEC boven de rode streep eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was toch wel heerlijk dat de eerste 2 goals zo vroeg vielen. Als die lang uitblijven kan zo'n tegenstander nog lastig te kraken zijn. Maar nu was het meteen gedaan en kon Ajax lekker energie sparen voor Schalke. Viel me wel op hoe kinderlijk eenvoudig Ajax door die 5 man's verdediging heen kwam, had toch meer een bus verwacht terwijl het nu net niks leek bij Nec.

Ajax had inderdaad een oefenwedstrijd aan jullie, zo hebben ze net wat meer kracht kunnen sparen, op zo'n 15 a 20 minuten na

De drie punten waren gewoon gratis af te halen in Nijmegen, ajax had ook gewoon een B team kunnen opstellen.

Lijkt me ook sterk dat ze boven de streep eindigen. Drie moeilijke tegenstanders én een concurrent als laatste vier wedstrijden? Missen we volgend jaar weer de Gelderse derby?

Dit Nec gaat gewoon rechtstreeks op de nacompetitie af. Jammer voor Ajax als ze degraderen, mis je toch 6 zekere punten per seizoen

Ik hoop dat Nec er in blijft.
Ajax was over de hele wedstrijd superieur, maar dat mag ook wel met die selectie.
Ik roep al maanden tegen mijn kennissen dat Ajax alsnog kampioen wordt.
Mijn gevoel zegt dat nog steeds, vraag niet waarom.
Als Twente volgende week Zaterdagavond in de tweede helft een oogje dichtknijpt, net als tegen Go Ahead, ontlopen de Neccers misschien nog de n.c.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren