Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolblije Klopp: ‘Je moet alleen een gesprekje met de eigenaren voeren’

Laatste update:

Jürgen Klopp is ontzettend tevreden over de komst van Alisson Becker. Liverpool en AS Roma maakten donderdagavond laat de transfer van de 25-jarige doelman naar Anfield officieel, voor een bedrag van minimaal 62.5 miljoen euro. Alisson is na Naby Keita, Fabinho en Xherdan Shaqiri de vierde aankoop van de Merseyside-club voor komend seizoen. “Op een gegeven moment in de voorbije weken deed zich de kans voor om een van de beste keepers ter wereld aan te trekken”, licht Klopp op de clubsite toe.

“Daar hoefde niemand lang over na te denken, eerlijk gezegd. Je moet alleen een klein gesprekje met de eigenaren voeren. Ze waren erg enthousiast en dus hebben we het geregeld”, verklaart de Duitse oefenmeester. Alisson heeft op Anfield een meerjarig contract ondertekend. De Braziliaans A-international doorstond eerder op donderdag moeiteloos de medische keuring en heeft vervolgens alle formaliteiten afgerond. “Het was iets wat we moesten doen, denk ik. Het heeft niets te maken met de prijs, dat is de markt. Dat is niet anders en daar zullen we ook niet te lang bij stilstaan.”

“Het is het bewijs van de waarde van een keeper, uiteraard, op dit moment. Het zal de komende weken nog veel voorkomen, denk ik, dus we zijn blij dat Alisson nu hier is. Zijn Engels is verrassenderwijs goed en het is een persoonlijkheid. Hij heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan, in Europa en in Rome. Hij heeft een uitstekend, hoog niveau gehaald, net als op het WK in Rusland”, benadrukt Klopp. “Het was voor Brazilië geen gelukkig toernooi, maar Alisson haalde een hoog niveau in persoonlijk opzicht.”

Alisson begon zijn loopbaan bij Internacional de Porto Alegre en maakte in 2016 de overstap naar AS Roma, waar hij een contract tekende tot medio 2021. De 31-voudig international van Brazilië kwam in twee jaar tot 37 competitieduels en reikte afgelopen seizoen met de Romeinen tot de halve finales van de Champions League, waarin uitgerekend Liverpool een maatje te groot was. Door de komst van Alisson lijkt Loris Karius of Simon Mignolet overbodig. De Duitser ging in de Champions League-finale tegen Real Madrid twee keer flink in de fout.

Klopp denkt dat Alisson zich zal moeten aanpassen aan de Premier League. “Het totale pakket ziet er goed uit. Maar hij zal moeten wennen aan de Premier League, net als iedereen. Dat is nu eenmaal zo. De competitie is anders, de scheidsrechters zijn anders, het leven van een keeper in de Premier League is anders. Maar dat is nu niet belangrijk. Alisson is hier vanwege zijn bestaande kwaliteiten. In alle facetten scoort hij uitmuntend. Maar hij zal zich moeten aanpassen en gezien zijn leeftijd kan hij beter worden. De beste jaren van een doelman van zijn leeftijd moeten nog komen. Het ziet er goed uit.”

Alisson Becker is de beste doelman ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk eerlijk gezegd dat Ter Stegen op dit moment de beste keeper ter wereld is.

19 juli 2018 om 23:33

Hahahahaha

19 juli 2018 om 23:35

Doe mij Oblak maar.

19 juli 2018 om 23:36

Hahaha Ter Stegen? Neuer is velen maler beter dan Ter Stegen. Hij komt net uit zijn blessure en had op het WK al een aantal wereldreddingen. TerStegen heeft geluk dat die bij Barca speelt, ze spelen zo aanvallend en dominerend dat een keeper amper iets hoeft te doen. In de grote wedstrijden hebben we wel kunnen zien hoe Ter Stegen echt is. Tegen AS Roma was die een drama. Geef mij maar liever De Gea, Buffon, Neuer, Courtois, Navas

19 juli 2018 om 23:39

Misschien is hij niet de beste van de wereld maar Ter Stegen had echt een goed seizoen hoor bij Barcelona heeft ze tig keer gered.

19 juli 2018 om 23:39

Ja en navas en courtois lieten het zien in de competitie.... de gea heb je gelijk in. Heb echter wel het gevoel dat je ter stegen in de competitie niet gezien hebt en alleen in de cl.

20 juli 2018 om 00:41

Ik denk niet dat je daar als Barca fan heel objectief naar hebt gekeken

Wat een geweldige aankoop.
Dit hadden we nodig!
De beste is hij niet maar dat hij potentie heeft om een heel hoog niveau te halen dat is zeker.

19 juli 2018 om 23:39

Ja, maar had hij Karius niet gesteund dan had de prijs nog minstens 10 miljoen hoger geweest. Karius zal nog wel een seizoen blijven als tweede keeper, maar hopelijk laat hij elders zien alsnog een prima keeper te zijn. De oefenwedstrijd maakte wel duidelijk dat met Karius in de basis elke wedstrijd zenuwslopend en zwaar (voor hem met name) zou worden. Als supporters van Blackburn al aan het joelen zijn bij elk balcontact dan kan je wel bedenken wat hem te wachten staat komend seizoen. Al is het halen van een keeper voor zoveel geld ook een flinke mentale tik.

Een jaartje geleden haalde Klopt nog enorm uit naar de (inderdaad) waanzinnige transfersommen tegenwoordig, mooi hoe hij het nu goedpraat. Je moet wel mee natuurlijk, dat snap ik ook wel, en als je het als club binnenkrijgt kun je het ook maar beter aan spelers uitgeven die je nodig hebt.

Haha wat een hypocriet die Klopp. Ten tijde van de transfer van Pogba (89 miljoen pond) riep hij dat het belachelijk was en dat hij nooit zulke bedragen zou uitgeven, zelfs niet als het kon. Vervolgens koopt hij een verdediger voor 75 miljoen pond en een keeper voor 65 miljoen pond en zegt hij dat het bedrag er niet toe doet. Beetje jammer haha. Goede aankoop verder, dat dan weer wel.

19 juli 2018 om 23:46

Coutinho werd verkocht voor 150 miljoen, Alisson + Keita + Fabinho is min of meer dat bedrag alleen

19 juli 2018 om 23:51

Wat is je punt?

20 juli 2018 om 00:05

Z’n punt is dat Liverpool geld uitgeeft dat ze ontvangen hebben van een verkoop. Wat moeten ze anders ermee? Op de bank stacken?

20 juli 2018 om 00:10

Een punt van niks dus. Het ging erom dat Klopp aangaf geen hoge bedragen wilde uitgeven, wat hij nu dus wel doet

20 juli 2018 om 00:13

Coutinho is ook beter dan hen alle 3 gecombineerd

20 juli 2018 om 00:15

Oh, ik dacht dat het aan een boom groeide. Ik snap het punt nog altijd niet. Beweer jij nu dat als je geld hebt je het zsm moet uitgeven? En wat heeft dit te maken met het feit dat Klopp een hypocriet is?

20 juli 2018 om 01:45

Uhm ja, als voetbalclub heb je meer aan kapitaal op het veld dan kapitaal op de bank. Uiteraard moet er iets opzij worden gezet voor lange termijninvesteringen maar een voetbalclub heeft vooral baat bij goede resultaten en dus goede spelers die ze naar een hoger plan tillen. Overigens denk ik dat Klopps verwijt destijds was gericht tegen 'de markt', weet niet of hij ook de clubs die daarin nu eenmaal opereren per se iets direct verweet. Zo niet, dan is zijn uitspraak nu ook niet noodzakelijk hypocriet.

20 juli 2018 om 10:05

Wat is er niet aan te begrijpen? Klopp zegt dat hij zelf niet mee zal doen aan de gekte en verdubbelt vervolgens het record dat ooit betaald is voor een keeper. Dat noemt men hypocriet, dan maakt het niet uit waar het geld vandaan komt, of het brandt in je zak of dat je het moet lenen.

19 juli 2018 om 23:51

United (en andere supporters) hebben groot gelijk om daar aan te refereren, maar ik denk niet dat Klopp, en vele anderen, toen hadden verwacht dat de transfermarkt zo zou exploderen in 17/18.

19 juli 2018 om 23:58

Zowel Guardiola als Klopp hebben zich gigantisch voor lul gezet met hun populistische uitspraakjes. Tien eenmaal duidelijk werd dat niet altijd er ineens een gouden generatie talenten in 1 klap doorbreekt, leerden ze beseffen dat het toch wel handig is om flink uit te geven, wil je iets betekenen.

20 juli 2018 om 00:12

Lfc11, hij zei letterlijk dat als zulke bedragen de norm zouden worden, dat hij uit de voetballerij stapt.

20 juli 2018 om 00:23

Wat wil je daar nou mee zeggen? Volgens mij transfereert meer dan 99% van de spelers voor minder dan het bedrag van Pogba. Er is dus geen sprake van dat de norm 105 miljoen is en hij zal dan nog wel lang in het vak blijven. En feit blijft dat hij nog steeds niet zoveel geld voor 1 speler heeft uitgegeven.

20 juli 2018 om 00:38

Laat ik specifieker zijn met de quote: "If you bring one player in for £100m and he gets injured, then it all goes through the chimney,' he said.

'The day that this is football, I'm not in a job anymore. If I had that kind of money I would do it differently". Nou, dit is voetbal dus, waarbij bedragen voor spelers van dit niveau normaal zijn. En leuk dat hij niet precies 105 heeft uitgegeven maar dat is wel heel erg mierrenneuken. Je zei letterlijk dat hij niet verwachtte dat de markt zo zou exploderen. Nou, dat gebeurde dus wel, wat weer precies terugleid naar de eerdere quote over dat hij niet meer werkzaam zou zijn.

20 juli 2018 om 00:49

Beweer je nou serieus dat bedragen voor spelers van 'dit niveau' (wat 'dit' is, is alleen al voor interpretatie vatbaar) normaal zijn? Er staat volgens mij een wereldrecord voor een keeper (een record dat sinds 2001 stond), dus blijkbaar is dit helemaal niet normaal.

20 juli 2018 om 01:50

Ben het met je eens dat klopp ook zat uitgeeft. Maar vooralsnog nog heeft ie nog niet 100 miljoen pond aan 1 speler uitgegeven, je kan het mieren neuken noemen maar een verschil van 20-25 miljoen vind ik een hoop geld Haha.
Al die managers lopen te piepen, Mourinho ook altijd over wat city uitgeeft, feit blijft dat ze allemaal een boel uitgeven.
1 verschil vind ik wel, dat Liverpool verkoopt een coutinho en met dat geld worden goeie gerichte aankopen gedaan, metname dat gerichte ontbeert nogal bij veel Engelse top ploegen

20 juli 2018 om 06:54

Die bedragen zijn nog niet de norm aangezien niet elke grote club bedragen boven de €100m op tafel legt momenteel zijn Juventus, Madrid, Barcelona, Manchester United en PSG de enige.

20 juli 2018 om 02:34

Tja ik snap wat je zegt maar dat was wel 2 jaar geleden. Dat was dus ook voor de transfers van Neymar, Coutinho, dembele enz. waardoor alles toch een stuk duurder is geworden

20 juli 2018 om 06:07

Beetje moeite bij zulke bedragen bij de feitjes te blijven kerel? Becker minimaal 70 miljoen euro, geen pond. Kloppie had uiteraard kritiek omdat pogba met zijn 105 miljoen euris de duurste speler ooit was op dat moment. Was ook nie terecht, hij was/is niet een van de 10 beste voetballers op aarde. Context.

20 juli 2018 om 10:07

Tijmen, Alisson wordt nu de duurste keeper ooit terwijl hij niet de beste van de wereld is. Exact hetzelfde...

21 juli 2018 om 13:27

Maar wel een van de beste 10

20 juli 2018 om 07:23

Hypocriet? De realiteit onder ogen zien en daarvoor uit durven te komen klinkt stukke positiever terwijl het eigenlijk hetzelfde inhoud. Ligt puur aan je mening over klopp denk ik dan. Ik denk dat hij met alle gemak lachend zal erkennen dat zijn eerdere opmerkingen voorbarig waren, al betwijfel ik of hij nooit zei en het riep. Maar dan is je punt natuurlijk minder krachtig als je niet de woorden nooit of riep gebruikte . Klein randje tussen realistisch blijven en hypocriet zijn dus

20 juli 2018 om 08:28

Het was wachten op de eerste United fan die dit citaat van 2 jaar ging bovenhalen. Klopp heeft het anders geprobeerd, met de huidige keeper die hij toen had en Karius van 5 miljoen. Je kan gewoon niet meedoen voor prijzen op het hoogste niveau zonder geld uit te geven, dat zie jij zelf sowieso ook in. Zelfs trainers mogen van mening veranderen he

Goede aankoop, maar wel belachelijk duur hoor

19 juli 2018 om 23:47

Jij bent een City fan, ik denk niet dat jij recht heb om hier commentaar op te geven.

20 juli 2018 om 00:01

Top, dan kunnen binnen nu en 5 jaar alleen fans van degradatiekandidaten hier discussieren.✌🏻

20 juli 2018 om 00:24

En wat gebeurd er met mignolet. Huddersfield town?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren