Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolberg verrast door video Ajax TV: ‘Ik moest hier en daar gaan staan’

Laatste update:

In aanloop naar de wedstrijd tegen Real Madrid plaatste Ajax TV een fraaie video op sociale media, waarin Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Kasper Dolberg de hoofdrol speelden. De drie Ajacieden werden toegesproken door hun dierbaren en Dolberg kreeg mooie woorden te horen van zijn zus Freja. Voor de Ajax-spits werkte de video motiverend.

Dolberg vertelt in gesprek met De Telegraaf dat hij niet wist dat deze video werd gemaakt. De Deense aanvaller had geen idee waar de foto’s en beelden voor werden gemaakt. “Ik moest hier en daar gaan staan en er werden wat foto’s gemaakt, maar ik wist eigenlijk niet waarvoor precies”, aldus de aanvaller tegenover de krant.

Waar Dolberg bekend staat als een ijskonijn, kwamen de liefdevolle woorden van zijn zus goed binnen. “Het was een verrassing en heel speciaal om zulke mooie woorden te horen. De wedstrijd tegen Real Madrid was iets bijzonders voor mij, maar ook voor mijn familie in Denemarken. En dan geeft zo’n telefoontje je toch iets extra’s”, zegt Dolberg. “Het was een ongelooflijke week. We wonnen van Real Madrid, maar vooral de manier waarop was indrukwekkend.”

Ajax won met 1-4 van Real Madrid en plaatste zich voor de kwartfinales van de Champions League. De euforie was na afloop groot en ook in zijn geboorteland Denemarken bleef de prestatie niet onopgemerkt. “Vanwege de drie Denen in onze groep, waren er grote krantenkoppen. Iedereen was blij. Ook trots? Mijn familie en vrienden wel, natuurlijk. Maar bij de gemiddelde Deen zit dat niet in zijn karakter.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewonnen, maar niet dankzij jou Dolberg. Het wordt tijd dat je weer de vorm vindt van het jaar onder Bosz.

9 maart 2019 om 09:06

Het is ook niet makkelijk om je ploeg te laten winnen als je op de bank zit en mag invallen als het al 1-4 staat en je dus al hebt gewonnen.

9 maart 2019 om 09:32

Wat ben jij een naar mannetje zeg..
Je speelt in een team dus als je verliest dan verlies je met zijn alle en dat is ook als ze winnen.
Plus hij zat grotendeels op de bank.
Al speelt hij 1 min dan heeft hij ook gewoon bijgedragen aan de overwinning..

9 maart 2019 om 09:40

Doe toch eens een beetje normaal man. Voetbal is en blijft een teamsport waarbij je in de top 20 basisspelers nodig hebt. Al is het zelfs alleen maar om een constant hoog trainingsniveau te bereiken.

9 maart 2019 om 11:04

#doeslief

9 maart 2019 om 12:13

Wat een klasbak die Dolberg. Alleen al die ene aanname van hem tegen Madrid. Fenomeen. Dit gaat een hele grote speler worden.

Mooi videootje dat wel. We hebben de hele overwinning aan Ajax tv te danken vermoed ik. Hakim...spreek met je voeten...pak ze!

Die filmpjes die Ajax TV online zet zijn echt geweldig. Niet alleen deze maar regelmatig komen er prachtige filmpjes voorbij. Dik compliment voor degene die dat maakt, echt heel vet gedaan.

Begrijp me niet verkeerd. Ik krijg bij Dolberg toch t Viktor Fischer gevoel. Bij AJAX een leuke speler. Maar in t buitenland overal gefaald.

9 maart 2019 om 09:58

Scheelt dat Dolberg nog niet in het buitenland gespeeld heeft... Je doet je naam eer aan, want je praat als een kip zonder kop. Daarnaast is hij voor het eerst een langere periode weer fit. Dan is het gewoon lastig om jezelf in een goed draaiend team te spelen (en overigens doet hij het de laatste weken juist weer beter en begint hij langzaamaan te scoren)

9 maart 2019 om 10:13

Hij speelt toch in het buitenland nu?

9 maart 2019 om 11:13

@fanatic86 Maar daar is hij een leuke speler...

Elders dan Denemarken (thuisland) en Ajax heeft hij niet gespeeld.

9 maart 2019 om 13:38

Voor Dolberg IS Ajax het buitenland.

Dolberg viel echt ontzettend sterk in woensdag, alhoewel het maar kort was heeft hij zijn enorme potentieel met rust - overzicht en gewoon waanzinnige techniek in aannames weer eens duidelijk aangetoond

9 maart 2019 om 11:32

Idd, hij raakt weer in vorm. Dat zie je en ook het vertrouwen. Hij wordt ook langzaam gebracht en steevast in rangorde boven KJH.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren