Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is zijn jaar, dat weet elk kind en dat weet Lionel Messi ook wel’

Laatste update:

Kroatië speelt dinsdagavond in het kader van de Nations League in en tegen Spanje. De vice-wereldkampioen zal op het middenveld zeer waarschijnlijk met Ivan Rakitic en Luka Modric aantreden. Laatstgenoemde werd afgelopen maand uitgeroepen tot Europees voetballer van het Jaar en is daardoor ook de favoriet om tot Wereldvoetballer van Jaar uitgeroepen te worden, vóór Cristiano Ronaldo en Mohamed Salah.

Rakitic liet aan de vooravond van het duel in Elche weten dat zijn landgenoot ‘alles verdient’. “Ik ben heel blij voor hem”, benadrukte de middenvelder van Barcelona. “Ik feliciteerde hem de vijfde van deze maand en dat heb ik daarna nog een keer gedaan. In Kroatië is iedereen blij voor hem: het is een prijs voor héél Kroatië. We hebben momenteel de beste speler van Europa en de wereld in onze gelederen. Ik zou verrast zijn geweest als hij niet tot Europees voetballer van het Jaar zou zijn verkozen.”

Rakitic kreeg ook de vraag of Modric blij is met de waardering die hij de afgelopen maanden heeft gekregen. “Daar is hij heel blij mee, kan ik je zeggen. Hij heeft namelijk niets cadeau gekregen", benadrukte de spelmaker. "Maar iedereen kan zo zijn voorkeur hebben. Het belangrijkste is dat Luka de prijs wint, want dan wint heel Kroatië. Het is een eer en, als ik heel eerlijk ben, hij verdient veel meer dan datgene wat hij nu heeft bereikt. Hij kan nog veel meer bereiken.”

Rakitic wilde niet ingaan op de uitlatingen van Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo. De belangenbehartiger van de Portugees noemde de uitslag van de Europees voetballer van het Jaar-verkiezing ‘belachelijk’ en ‘beschamend’. “Er zijn goede en minder goede seizoenen. De beste speler ter wereld en de geschiedenis van het voetbal is Lionel Messi. Dat is makkelijk, dat weet zelfs een kind. Van de tien zullen negen hetzelfde zeggen”, benadrukte de middenvelder.

“Maar dit is het jaar van Luka, dat weet elk kind en dat weet Messi ook wel. Als hij niet de prijs voor de beste voetballer ter wereld krijgt, weet ik niet wat hij nog meer had moeten doen om deze prijs te krijgen. Het is overduidelijk dat Luka de prijs moet krijgen”, besloot Rakitic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind die modric hype toch een beetje overdreven. Natuurlijk heeft hij een fantastisch Wk gespeeld maar om hem nou gelijk de beste van de wereld te noemen van het afgelopen jaar vind ik vrij overdreven. Wat heeft hij nou gepresteerd in de overige competities.
(Dit betekend niet dat ik een hekel aan modric heb of iets, ik gun het hem van harte alleen vind het niet geheel terecht

10 september 2018 om 21:39

Volgens mij heeft hij zn 3de cl op rij en 4cl in de laatste 5 jaar gewonnen afgelopen seizoen

10 september 2018 om 21:40

Ik denk dat het eerder is omdat mensen weer is een andere winnaar willen zien dan Messi of Ronaldo wat ik wel begrijp

10 september 2018 om 22:01

Ik ook aangezien oo een hele vreemde magische manier Messi het niet meer kan winnen mag Modric het nu wel pakkrn lijkt me... niet?

10 september 2018 om 22:44

Wat ik niet begrijp is wedstrijd tussen Kroatië vs Spanje waarom praat jullie over Messi de best ?? Dat is echt irritant!!

10 september 2018 om 22:47

Het is aan de ene kant niet raar nee, er is dit jaar niet 1 speler beduidend beter geweest dit jaar. Maar als je dan gaat denken dat Sneijder in 2010 en Iniesta in al die glorietijden niet 1 gouden bal heeft weten te bemachtigen, en het altijd de media favorieten zijn, is dit wel een rare keus. Als je geen Europees voetballer van het jaar wordt, kan je toch automatisch geen Wereldvoetballer van het jaar worden of zeg ik iets heel geks nu? Als Cr7 wereldvoetballer vh jaar wordt, zou die dat automatisch ook van europa zijn..

We kunnen voetbalzone helemaal verstopt laten lopen met meningen over Modric, Ronaldo, Messi en Salah. En vervolgens over nog honderd andere voetballers, die door nog eens duizenden "betrokkenen" worden beoordeeld. Het is allemaal steeds hetzelfde. De beoordelaar is ploeg - of landgenoot van de beoordeelde en daarom is hj de beste. Dus is heel Kroatie en Real Madrid voor Modric, heel Argentinie en Barca voor Messi en heel Mexico en PSV voor Lozano.
En ga zo maar door.
Al dat gedoe over wie de beste is duurt al weken en ik word er cynisch over.
Ik stem voor Babel.

De meerderheid zal altijd Messi zeggen, zo simpel is het. Daar heeft een groep het heel erg moeilijk mee. Maar dat is niet erg want uiteindelijk zijn er topspelers zat die ook wereldtop waren. Het maakt voor mij niet zoveel uit.

10 september 2018 om 22:04

Weet je ik ben een enorm grote Leo fan, zal hem altijd boven Ronaldo plaatsen maar de ‘meerderheid’ heeft de laatste jaren toch zitten twijfelen hoor over wie de betere is, Ronaldo heeft reuze stappen gezet de afgelopen 3 jaren terwijl Messi wat minder lijkt geworden, nog steeds geweldig maar Ronaldo werd sterker, ook omdat Real als team beter werd terwijl Messi en Barcelona ergens stil lagen. Ook hoe Ronaldo gelijk kwam met de Ballon d’or was ongeloofelijk, van 4-1 in Ballon d’or staat het nou 5-5 en als Modric niet in de weg staat van Ronaldo dan zal de Portugees de 6e ook winnen.. wat ik bedoel is men moet ook begrijpen als er bepaalde mensen zijn die de Portugees beter vinden, persoonlijk vond ik Ronaldo ook deze jaar beter dan Messi. Maar als we nou beide voetballers gaan vergelijken puur als voetballer dan is Messi de betere.

11 september 2018 om 00:56

Als je Ronaldo dit jaar beter vond dan Messi, heb je er weinig kaas van gegeten. Ik bedoel mooie omhaal tegen Juventus en lekkere vrije trap tegen Spanje, maar Messi was weer lekker het hele seizoen de mvp van alle competities. Daar gaat een zeperd tegen Roma niets aan veranderen. Zelfs als zo’n Ronaldo-lover als moet toegeven dat Modric zoveel belangrijker is geweest voor Real Madrid afgelopen seizoen. Modric is het genie, Marcelo het renpaard, Casemiro het blok, Ramos de handrem, Kroos en Cristiano liepen er maar wat bij. Er zijn weinig mensen die waarde hechten aan de hoeveelheid gouden ballen. Die prijs is ook niet meer wat het ooit was

11 september 2018 om 03:04

Marcelo het renpaard. Manmanman. Iedereen heeft een mening. Dat is het mooie van voetbal. Messi is in mijn ogen de betere voetballer. Ronaldo is echter al 6? jaar op rij topscorer van het miljardenbal. Wint het belangrijkste toernooi 4 x in de afgelopen 5 jaar. Wint tussendoor met een outsider het EK en durft nu weer een gewaagd avontuur aan te gaan in een ander land. (Buiten zijn comfortzone) Dan mag je wel zeggen dat ze beide terecht op 5 gouden ballen staan. De twee beste voetballers die ik mee heb mogen maken. (en dan vooral de meest bepalende)

11 september 2018 om 13:41

Mja, Cristiano is een fenomeen en ik zal altijd bergen respect hebben voor wat hij voor de sport heeft betekend. Knap dat hij op gelijke stand is kunnen komen met zijn 5 ballons, waarvan ik persoonlijk vind dat ie er 2 te veel heeft gekregen. Maar dat is slechts mijn mening natuurlijk.

Hij is gemaakt voor dat moment waar het om draait in finales enz, daar ligt zijn kracht. Zeker niet de beste voetballer ooit, maar hij hoort grootste spelers aller tijden.

Maar wat Messi kan op een heel jaar, namelijk het elftal naar de titel leiden, is net iets mooier. Respect voor beide spelers.

Modric is eigenlijk de mindere versie van Messi, laat ik zeggen de minder complete versie van Messi. Als je van Modric geniet dan geniet je automatisch van Messi, helaas zijn er talloze kinderen die dit nooit zullen toegeven. Modric heeft een heerlijk seizoen gedraaid maar ik denk dat de transfer van Ronaldo ook een aandeel zal spelen met de Ballon d’or, spelen bij Real weegt zwaarder dan bij Juventus en de gunfactor die Modric met zich meedraagt is enorm.

10 september 2018 om 22:38

Meen je deze? Hoe kun je modric als mindere versie van Messi bestempelen? Tuurlijk zijn er overeenkomsten in stijl en inzicht etc. Maar modric is en blijft een middenvelder en Messi een aanvaller. Als je Messi controlerend op het middenveld zet gaat het ook faliekant mis en als je modric rechtsbuiten zet heb je ook niet de dreiging die Messi wel heeft.

Modric is gewoon een van de meest complete spelers die er rondloopt! Hij kan nagenoeg alles en ook nog op een erg hoog niveau, ik vind je reactie een beetje respectloos tegenover zo een geweldige speler.

10 september 2018 om 22:45

Als je messi gewoon op CAM zet gaat er helemaal niks mis, dan strooit hij met assisten net zoals hik dat nu al doet 😂

11 september 2018 om 03:07

En wandelt hij terug zoals hij nu ook doet. Dat gaat niet werken tegen de Bayerns en de Citys van deze wereld. Laat Rakitic maar lekker ploeteren samen met Busquets. Lijkt me een beter plan. Afhankelijk van de tegenstander kan je Sergi, Vidal of Arthur erbij zetten.

11 september 2018 om 07:01

@spekky Hoe kun je 25 duimpjes omhoog krijgen als je een antwoord geeft met nog steeds een domme vergelijking Het gaat hier nu toch om een controlerende middenvelder en een rechtsbuiten/spits die soms aanvallende middenvelder speelt. Nog steeds niet hetzelfde...

Je moet de spelers niet vergelijken als ze op verschillende posities spelen en zelfs op dezelfde positie is het soms lastig als ze compleet andere rollen in een team hebben. Toen Cannavaro bijvoorbeeld de beste speler van Europa werd benoemd, werd hij toch ook niet vergeleken met de spitsen. Je moet spelers vergelijken op welke impact ze hebben gehad op een team en onder andere hoe consistent ze hebben gespeeld, welke prijzen ze hun team hebben helpen winnen of dat ze verrassend goed gepresteerd hebben zonder prijzen te winnen etc. etc.

maargoed ik snap dat je fan ben van messi en dat je moeite heb dat hij niet eens bij de beste 3 zit, wat me in eerste instantie ook verbaasde, maar Messi kan niet alles winnen en modric heeft zowel op het WK als bij Real laten zien dat hij een team beter maakt en daar geweldige resultaten mee kan halen.

11 september 2018 om 09:26

@j.pernambucano

Hij vergelijkt Messi op CAM met Modric op Cam(wat hij ook gewoon kan...). Heeft nog gelijk ook.

11 september 2018 om 11:37

Ik denk dat er genoeg oplossingen zijn om Messi op CAM te laten spelen, i.p.v. een 4-3-3 voor een andere opstelling kiezen. J. Pernambucano, het is geen domme vergelijking, tenzij jullie Modric meer zien als een CM (daar kijk ik Real niet goed genoeg voor).

11 september 2018 om 16:18

@spekky, je probeert posities te verzinnen voor spelers om ze maar te kunnen vergelijken? Modric speelt als controlerende middenvelder en Messi als rechtsbuiten of als (schaduw)spits. Controlerend en aanvallend, zei ik ook al in mijn oorspronkelijke bericht, is volgens mij niet echt het zelfde.

Maargoed he zomaar wat roepen wordt hier meer gewaardeerd blijkbaar, dan ook daadwerkelijk objectief naar iets kijken, anders worden alle Messi fanboys op hun teentjes getrapt haha

12 september 2018 om 07:23

J. Pernambucano, als je niet ziet dat Messi op andere posities kan spelen dan alleen spits en rechtsbuiten/ schaduwspits door zijn voetballende kwaliteiten snap ik dat niet. Ik geef ook al aan dat ik Modric niet genoeg volg om over hem te oordelen, daarom doe ik dat ook alleen over Messi

Als Luka Modric hem wint mogen ze nog een mooi exemplaar naar Iniesta sturen van al die keren dat hij met Barca de treble won en het wk en het ek. Beetje jammer dat ze nu andere kwaliteiten wel meetellen want volgens mij heeft Messi meer gescoord dan Salah en doet hij dit ook al langer. Omdat je een finale speelt (en niet wint) wilt niet zeggen dat je een streepje voor hebt. Sowieso rare top 3 dit jaar. Griezmann win EL en WK, maar zit er niet eens bij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren