Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is mooi, vooral omdat het in Rotterdam en Amsterdam gebeurde’

Laatste update:

PEC Zwolle legde zondagavond beslag op de negentiende editie van de Johan Cruijff Schaal. De Blauwvingers waren net als in de finale van de KNVB-Beker te sterk voor Ajax (1-0) en trainer Ron Jans vond de overwinning verdiend, zo vertelde hij na afloop in gesprek met FOX Sports.

/

“We hebben twee keer verdiend gewonnen van Ajax”, aldus Jans. “We hebben nu gewoon de beker en de Johan Cruijff Schaal, in 104 jaar tijd. Dit is voor ons hartstikke mooi, vooral omdat het in Rotterdam én Amsterdam gebeurde. We gingen met vertrouwen hier naartoe. Natuurlijk zijn er altijd spelers die er niet bij kunnen zijn.”

Zwolle raakte deze zomer de sterkhouders Mateusz Klich, Fred Benson, Darryl Lachman en Guyon Fernandez, maar daar stond Jans niet te lang bij stil. “Ik heb deze week een boxset gekocht en daar staat het nummer If you’re not with the one you love, love the one you’re with op, dus met andere woorden: wie er niet bij zijn, die hebben pech gehad, dan doen we het met de jongens die er wel zijn.”

Nijland
Stef Nijland groeide zondag uit tot de matchwinner in de Amsterdam ArenA. De aanvaller verzilverde een voorzet van Kamohelo Mokotjo en sprak na afloop ook met FOX: “We flikken het gewoon weer. Hier doe je het als sportman voor, dit heb ik de laatste jaren te weinig meegemaakt. Twee prijzen op rij winnen is uniek voor Zwolle. Ajax kwam moeilijk aan voetballen toe. Het zat er voor Ajax niet in, ondanks dat doelman Diederik Boer nog een paar ballen pakte.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige trainer die Jans, zou een prima opvolger zijn bij Ajax wanneer De Boer vertrekt. Staat garant voor leuk voetbal. Hopen dat Zwolle ver komt in Europa.

Vd Werf speelt nog steeds voor PEC hoor, is alleen geblesseerd.

Maikel Van der Werff is niet weg, was alleen geblesseerd.

Wat vooral mooi was, was dat het eeuwige tikkie breed, tikkie terug voetbal dat we nu al zo'n 3 jaar onder het bewind van Frank de Boer zien, geen resultaat oplevert. De supporters die na een uurtje begonnen te fluiten voor de zoveelste terugspeelbal hadden voor deze keer het gelijk aan hun zijde. Laten we hopen dat Ajax er na deze vertoning voor kiest om de weg van de risicoloosheid en degelijkheid te verruilen voor wat frivoliteit. Als je met dat oersaaie rondspelen al zoveel balverlies leidt, laat het dan maar gebeuren met een mislukte actie, dan zien we tenminste nog wat.

3 augustus 2014 om 22:58

Ga je nu echt Frank de Boer zijn werk afzeiken? 4 kampioenschappen en de europese top het vuur aan de schenen leggen in de CL(alleen Real Madrid niet)...

Ga je schamen!!!!

4 augustus 2014 om 11:02

Hij zeikt Frank de Boer niet af, ik vind dat Johan78 (voor een deel) zeker gelijk heeft. Het spel wat Frank wil spelen bouwt een bepaalde zekerheid in en in het eerste jaar kan het nog met hakken over de sloot uitgevoerd worden, maar na vier jaar mag je best verwachten dat er een stijgende lijn in zit en die lijn zie ik nu echt (nog) niet...

Ik mis het Ajax-spel waarbij de vleugels hun mannetje voorbij komen en een voorzet geven. In de huidige selectie loopt zowat niemand rond die een actie kan maken, op Kishna na...

4 augustus 2014 om 11:05

Ik heb een beetje het idee dat de buitenspelers niet vrijuit (mogen) spelen.

Ron Jans laat Pec voet ballen naar hun mogelijk heden zou Frank de Boer dat ook kunnen zijn we gelijk af van dat tikkie terug tikkie breed want ik voorspel dat Ajax heel wat moeite gaat krijgen om bij de eerste 3 te komen als ze zo blijven spelen, want avontuurlijk voetbal mag niet van frank de Boer een afstandsschot is ten strengste verboden ja mag de bal er pas inschieten als je in het 5 meter gebied bent en zo kan ik nog wel even doorgaan maar dit gaat echt niet opschieten met al die Lichtgewichten, hier ga je de oorlog niet met winnen . Ik voel mij als kaarthouder weer vreselijk in de maling genomen zeker als dit voetbal weer de trend wordt het komende seizoen .

3 augustus 2014 om 21:42

ik zou me er ook niet zoveel druk over maken want ajax speel heel vaak slecht in de JC maar ze misten ook nog 3 dragende spelers

voor je supporters is het winnen in je eigen stadion nog het mooist ron..

Gelet op de voorgaande drie wedstrijden waarin PEC Zwolle als Angstgegner heer en meester was kan dit bij de kenners niet meer als een verrassend resultaat aankomen. Opnieuw legden de Zwollenaren de onthutsende tekortkomingen van Ajax kinderlijk eenvoudig en zonder enige inspanning bloot.

Frank de Boer kreeg voor de vierde maal op rij bijles van Ron Jans. PEC Zwolle is de nieuwe orde. Wen er maar aan.

Leuk voor PEC doen het met beperkte middelen heel erg goed hopelijk gaan zo ook EL in !

iedereen loop te zeuren over Ajax, ik ben zelf Feyenoorder, maar ik snap frank de boer wel met wat hij wil.
maar de meeste fans blijkbaar niet. ik zie wel degelijk stappen en met name vorig seizoen. het is soms idd wat saai, maar het is kolere degelijk! vandaag verliezen ze wel, maar het is ook pas het begin van het seizoen.

Stel ondankbare kinderen zijn de ajacieden, 4x op rij kampioen en nog janken over het spel en de boer, de spelers stellen stuk voor stuk geen zak voor, dat het spel wat de boer wilt moeilijk is zie je aan de prestaties van deze matige ploeg, hij heeft het x op x eruit getrokken om er een team van te maken maar misschien is het nu toch eens over?

Dit is het Ajax van Frank de Boer. Resultaten in Nederland met vreselijk voetbal. Als Ajax supporter mag je tevreden zijn met die resultaten, maar doe het schriftelijk af, het spel is al tijden niet om aan te zien. Na de behaalde kampioenschappen wil je toch ook wel weer wat amusement in de Arena? Of krijg je dat alleen maar tijdens de popconcerten?

4 augustus 2014 om 00:38

nee tijdens popconcerten ook niet met die slechte akoustiek en galm

4 augustus 2014 om 11:18

Klopt! Is daar ook al niet te genieten. Misschien maar een ander stadion en team?;-))

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren