Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dirk Kuyt polst negentienvoudig Oranje-international voor Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord heeft interesse in de transfervrije Luciano Narsingh. Volgens het Algemeen Dagblad heeft jeugdtrainer Dirk Kuyt namens de club gebeld met de buitenspeler, die niet direct 'nee' zei. Narsingh heeft er echter voor gekozen om Feyenoord voorlopig in de wachtkamer te zetten.

Kuyt en Narsingh kennen elkaar van hun gezamenlijke interlands bij het Nederlands elftal. De rechtsbuiten vertrekt over zes dagen officieel bij Swansea City en kan transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Kuyt vroeg Narsingh naar zijn toekomstplannen. Vermoedelijk wil de negentienvoudig international nog even zijn opties afwachten, voordat hij zich committeert aan een nieuwe club.

Vorige maand maakte Swansea bekend dat het aflopende contract van Narsingh niet wordt verlengd. Hij maakte twee doelpunten in veertig optredens voor de club, nadat hij in januari 2017 overkwam van PSV. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller slechts tot twee invalbeurten in de competitie. Hij werd een aanzienlijk deel van het seizoen geveld door blessureleed, maar behoorde ook daarna meestal niet tot de wedstrijdselectie.

Narsingh is niet de enige speler van Swansea voor wie Feyenoord in de markt is. Ook een terugkeer van Leroy Fer, wiens aflopende contract eveneens niet werd verlengd, is een droom van de Eredivisionist. De middenvelder kwam enige tijd geleden in beeld als opvolger van Tonny Vilhena, die Feyenoord heeft ingeruild voor het Russische FK Krasnodar voor circa negen miljoen euro.

Is Luciano Narsingh een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Narsingh en Fer, dat helpt Feyenoord in ieder geval tijdelijk verder.. Het lijken mij spelers die Feyenoord in ieder geval aan een top 3 plek kunnen helpen, misschien zelfs een uitdager van Ajax en PSV laten zijn.

Ik hoop het, zijn leuke voetballers en het zou de uitdaging voor Ajax alleen maar mooier maken!

24 juni 2019 om 07:36

Denk niet dat Narsingh en Fer Feyenoord een serieuze titel kandidaat gaat maken.

24 juni 2019 om 08:15

40 optredens 2 goals in 2 jaar tijd en nog eens blessuregevoelig. Wat een wereld speler

24 juni 2019 om 09:17

nou van narsingh en fer worden ze in Amsterdam en Eindhoven niet bang.

En of ze Feyenoord tijdelijk verder helpen?
Kost weer bak salaris en ze voegen weinig toe en je kunt ze ook niet verkopen straks.

Gebruik dan je geld voor jong talent, spelers die beter kunnen worden en waar je wat aan kunt verdienen. Dan word je maar een keer 4e of 5e ipv 3e.
Als dat zich dan over 2 of 3 jaar uit betaald heb je tenminste ergens in geinvesteerd.

24 juni 2019 om 11:03

Je hele business is salaris betalen en niet verkopen. Jong talent betaal je ook salaris en kan je niet verkopen.
Alleen als een andere club tussentijds het contract afkoopt kan je wat verdienen, dus in principe heb je geen enkele garantie.

Als het uitbetaald prima; maar Fer en Narsingh kan je ook wel weer een keer kwijt en anders heb je als ze goed genoeg zijn bevonden een toevoeging aan je selectie.
Elia heeft zich toch ook dubbel en dwars terugverdiend ondanks de lage transfersom?

Het is nou eenmaal de vijver waar Feyenoord in moet vissen.

Als ze gegarandeerd jong talent kunnen halen, beter maken en met winst verkopen en sportief succes gaan hebben zou ik ook die optie kiezen, maar dat zijn open deuren

24 juni 2019 om 11:37

@magikhetwete

als je je geld blijft weg gooien aan dit soort spelers blijft dit idd eeuwig de vijver waarin je moet vissen. als je aan een lange termijn visie gaat werken en je geld investeert in een goede scouting kan je pas verder gaan kijken en in de toekomst weer een keer spelers betalen die Feyenoord echt beter maken

24 juni 2019 om 10:52

Ik denk dat Ajax en PSV niet nerveus worden van deze aankopen hor. Narsingh heeft amper gevoetbald en weinig gepresteerd bij Swansea.

Fer is voor Feyenoord wel een prima aankoop, maar zorgt er niet direct voor dat Feyenoord weer aanhaakt bij Ajax en Psv.

Uitdager lijkt me sowieso iets te hoog gegrepen

.

Als back up kan het een bruikbare speler zijn. Ik schat Larsson en Berghuis momenteel wel een stuk hoger in. Mocht dit de vervanger van Berghuis zijn, ga je er wel flink op achteruit. In het Championship totaal niet aan spelen toe gekomen dit jaar.

24 juni 2019 om 07:41

Jij schat Larson een stuk hoger in ? Larson heeft nog nooit het niveau van Narsingh aangetikt hoor , gaat ook nooit gebeuren.

24 juni 2019 om 08:31

Larsson bashen of Narsingh overschatten... geen idee welke van de 2 je aan het doen bent. Cijfermatig doet Larsson voor Narsingh zeker niet onder. Beiden zo'n 7 goals en 7 assists per jaar in de eredivisie (dat kan en mag beter trouwens)... met dat verschil dat Larsson aanzienlijk meer creeert voor zijn ploeggenoten (keypasses laatste jaar 2,6/wedstrijd... narsingh zat op 1,7.

24 juni 2019 om 11:52

@baradona

het is beiden een drama

Marsman, Fer, Nuytinck, Seuntjes en Narsingh van Geel had eens met deze namen moeten aankomen dan was de wereld te klein geweest. Als meneer Troost en Kuijt met deze namen komen aanzetten blijft het opvallend stil.

24 juni 2019 om 07:50

Ja feyenoord is weer terug naar het niveau Serginho Greene, theo lucius, luigi Bruis enz..

24 juni 2019 om 08:32

Marsman is enkel voor het reserveteam en als derde keeper gehaald. Niet echt een noemenswaardige transfer, maar gewoon een formaliteit voor de breedte. Mbt de andere spelers zijn het tot dusver enkel geruchten, dus om iemand daar nu al op te veroordelen lijkt me wat voorbarig.

24 juni 2019 om 08:39

Haha ik vind het ook opvallend hoe belangrijk iedereen een derde keeper ineens lijkt te vinden.

24 juni 2019 om 08:43

Ja de derde keeper van Ajax kan niet eens bij de lat, maar daar heeft niemand het over omdat derde keepers in principe zelden tot nooit relevant zijn. Echter, bij Feyenoord zijn ze blijkbaar voor iedereen wel heel belangrijk.

24 juni 2019 om 09:15

volgens mij hebben wij genoeg commentaar op onze reserve keepers.

Eerst Lamprou die als 2e keeper, hele belangrijke punten verspeelde in de titelstrijd. Dat is daarna snel opgelost met Varela, maar had een hele dure fout kunnen zijn.
Nu weer Kjel Scherpen die voorlopig nog weinig ballen tegen gehouden heeft. Ik laat me er nog niet over uit, want ik heb m te weinig gezien om te zeggen of het echt een talent is, maar commentaar genoeg op zn kwaliteiten (niet alleen op zn feyenoord uitspraken).

Dus ja...er is ook bij ajax genoeg commentaar op 3e keepers.

En logisch vind ik...waarom zou je een gast van 28 als 3e keeper willen. Daar moet toch altijd ruimte zijn voor een talent.

24 juni 2019 om 09:15

Daannl-12 dan lees je selectief, want bijna elke Ajacied vind zowel Scherpen als Lamprou 2 matige keepers die Ajax onwaardig zijn en dat wordt ook onder elk artikel van 1 van die 2 door het merendeel gezegd. Zeker toen Ajax kut begon aan 2017/2018 spraken veel Ajacieden van wanbeleid door transfers als Dijks, Lamprou en voor de rest niks.

24 juni 2019 om 09:47

Ach ze zullen toch altijd wat zoeken bij Feyenoord
Kan me ook herinneren hoe Promes jarenlang volledig werd afgebrand na elke wedstrijd van Oranje en nu lees ik dat 80% het een hele goede speler vind van het kaliber Tadic.
Schiet mij maar lek.

24 juni 2019 om 12:08

@ Zytto34 Ajacieden ja, maar ik kan mij niet herinneren dat veel mensen van andere clubs zich er actief mee bezig hielden.

24 juni 2019 om 12:11

@Nolimit Hahaha ja het hypen van de eigen spelers tot in het oneindige is de modus operandi van menig Ajacied.

Ik zie duizend keer liever Jahanbaks. Een voor hoede met Jorgensen, berguis, kokcu/larson, Jahanbaks zou echt bizar zijn. Narsing is leuk als je wil counteren (daarom paste hij zo goed bij Psv). Maar bij mijn weten moet Stam aanvallen en creatief voetbal gaan spelen. Dan heb je niets aam Narsing en kun je beter een talent doorschuiven.

24 juni 2019 om 08:00

Hoe gaat Feyenoord een aankoop van Brighton van 25mln betalen dan?
Die gaan ze echt niet voor 5mln wegdoen en zelfs dan is de vraag of Feyenoord dat wilt betalen

24 juni 2019 om 08:07

Ze hopen hem te huren was gisteren de roddel. Dus in 24 uur van misschien Jahanbaks naar misschien Narsing is toch wel teleurstellend

24 juni 2019 om 08:25

Een buitenspeler huren terwijl je Berghuis en Larsson onder contract hebt staan lijkt me vrij stupide. De waarde van de selectie moet groeien, dat gaat niet met huurspelers die anderen in de weg staan.

24 juni 2019 om 08:27

Opzich eens, maar dit is een speler van de buitencategorie. Dan is het wel een ander verhaal wat mij betreft.

24 juni 2019 om 08:30

De waarde van de selectie kan ook groeien door wel de Europa League te halen cq te overwinteren. Het heeft Ajax behoorlijk goed gedaan, dat jaartje met Traore en ik gun Feyenoord ook zo'n huurling.

Als je verder komt in Europa met huurling dan zonder dan heeft het zijn waarde; ook als je eigen contractspelers gewoon uit hun contract lopen.
Het doel lijkt me een sportieve prestatie en als je dat gaat proberen te halen met spelers die dat niet kunnen dan kan je beter verder kijken. (Ik zeg hiermee niet dat deze spelers het niet kunnen, maar dat is aan het oordeel van de technische staf van Feyenoord)

Dus stupide; niet met je eens. Zolang je je selectie sportief verbeterd en de kans op het realiseren van een bepaalde (financiele) doelstelling vergroot lijkt het mij een goede keus

24 juni 2019 om 08:34

@magikhetwete:
Een huurspeler van de buitencategorie is welkom. Maar dat is Alireza niet. Bovendien een speler die vorig jaar nauwelijks minuten heeft gemaakt, heeft weer een paar maanden de tijd nodig fit te worden en ritme te krijgen. Dan zit je dus weer in januari voordat het gaat draaien.
Los daarvan, als hij al linksbuiten zou kunnen spelen ten koste van larsson (die toch zo'n 6 miljoen op kan brengen) dan kun je dat bedrag ook naar beneden bijstellen als die gaat banken ten koste van een huurling.

24 juni 2019 om 08:49

Eens hoor; dingen die je zeker mee moeten nemen in de overweging. Ik zou Alireza ook niet halen. Ik denk dat Feyenoord waarde kan halen uit een Leroy Fer of juist heel erg met Tapia moet gaan spelen en die in zijn kracht moet zetten.
Botteghin kan de verdediging leiden, samen met Vermeer.

Vervolgens kan je ook af en toe jeugdtalenten inpassen (en dat betekent dat je daar dus op moet scouten). Feyenoord heeft niet zo'n verkeerde selectie maar maak een plan om het effectief in te zetten. Volgens mij heb je met Kokcu, Berghuis, Larsson en Jorgensen een aardige aanval. Dan is een backup voor de vleugels en Dylan Vente als back up voor spits prima.
Middenveld met Toornstra, Tapia, Ayoub te beperkt bezet; Fer zou daar een toevoeging zijn en ik ben niet zo bekend met Feyenoord maar nog eentje + wat jeugdspelers met potentie die zich misschien goed ontwikkelen.

In de verdediging heb je van der Heijden, van Beek, Haps, St Juste, Botteghin, Verdonk, Nieuwkoop en Malacia. Dat lijken mij genoeg spelers; doelstelling moet zijn om ze effectief in te zetten en de jongere garde verder te ontwikkelen. Dat zou Jaap Stam moeten verzorgen.

De selectie is dus op het middenveld krap en daar kan je zeker een Fer halen, Narsingh transfervrij als backup buitenspeler lijkt mij ook prima. Ik zou dan als Feyenoord zijnde nog proberen 1 of 2 talenten met groeipotentieel vanuit de Eredivisie te halen en heel misschien een kwaliteitmiddenvelder maar ik weet niet of ze de financiele ruimte die ze hebben moeten riskeren.

Ik besef me ook zeker wel dat het niet ideaal is, maar waardeloos is het ook niet. In Duitsland moet vast nog wel een degelijke middenvelder rondlopen van een jaar of 21-22 die bij een (sub)topclub net niet aan spelen toe komt maar wel van waarde is voor Feyenoord.

24 juni 2019 om 11:03

Ik denk inderdaad dat je met Fer het middenveld direct een impuls geeft, al zou ik liever een speler zien die in waarde door kan groeien (geen idee wie). De spelers die je opsomt voor de verdediging vind ik onvoldoende. Stjuste, Botteghin en Haps zijn wat mij betreft prima. Een nieuwe rechtsback of centrale verdediger met kwaliteit zou al flink helpen. vdheijden en vbeek hebben het niveau niet om structureel in de basis te staan. Verdonck en Nieuwkoop al helemaal niet en Malacia is een perfecte backup voor de blessuregevoelige Haps.

Ik was zo opgelucht toen het seizoen eindelijk voorbij was, maar de misère gaat in de zomer gewoon door. Is dit nou echt het beste uit het netwerk van Kuyt en Troost?

24 juni 2019 om 11:24

Ik denk dat het netwerk van Kuyt en Troost niet voor baanbrekende dingen gaat zorgen in de Kuip. Sowieso kun je je afvragen of het viertal Kuyt, Troost, Stam en Algemeen Directeur de Jong in staat is Feyenoord weer nieuw elan te geven.

Het 11-tal is uitgeblust en zonder van Persie, Vilhena is Feyenoord nog een stuk zwakker geworden.
Berghuis is nog de enige speler die iets extra's toevoegt, maar AZ, Utrecht, Vitesse zijn de teams waar Feyenoord naar moet kijken. Ajax en PSV zijn niet meer te achterhalen.

.

Misschien kunnen we ook Biseswar en Cabral halen. Of Julian Jenner ofzo.

Dat is wel leuk een aardig Dirkje maar volgens mij is Jaapie de trainer van het eerste en moet hij het ook zien zitten in Narsingh.

Narsingh en fer zijn jongens met een mooie leeftijd .. die kunnen nog wel 3 a 4 jaar mee ... alleen niet teveel betalen omdat ze geen restwaarde hebben ...

ik roep al heel het jaar dat er diepgang en snelheid op de vleugel moet komen bij Feyenoord. Narsingh voldoet aan dat profiel alleen komt hij kwalitatief tekort om Feyenoord naar een hoger niveau te tillen.

wanneer gaat Feyenoord nou eindelijk eens een capabele scouting op poten zetten? dat zou een betere geldinvestering zijn dan het halen van Narsingh en Fer. dat korte termijnbeleid gaat ons nergens brengen

Hij ziet eruit als een tekening van een cartoonist op die foto

Ben heel benieuwd hoe AZ en Utrecht gaan spelen dit jaar.
Als ik dit bij Feyenoord zo lees, duurt het niet heel lang meer dat Feyenoord de sterkere van de 3 is.

24 juni 2019 om 14:49

Ik zie Utrecht niet zo snel aanhaken bij AZ en Feyenoord hoor. Wel ben ik het ermee eens dat Feyenoord zich zorgen moet maken dat AZ hun niet in zal halen. Wat AZ ten opzichte van Feyenoord in hun voordeel heeft, is dat zij i.m.o. over grotere talenten beschikken. Ik denk namelijk dat Stengs en Boadu zich kunnen ontwikkelen die het niveau van Ajax en PSV en waarschijnlijk zelfs hoger kunnen benaderen.

Wel zal Feyenoord denk ik altijd een grotere achterban houden en is De Kuip eigenlijk nog steeds een magisch stadion, dus dat helpt hun zeker wel weer om AZ zo lang mogelijk voor te blijven. Zaak blijft dan wel dat ze zorgen dat de topspelers (berghuis) niet naar PSV willen/gaan vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren