Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Die Van Basten moeten ze er meteen uitgooien'

Laatste update:

FC Volendam heeft komend weekeinde nog één duel om het eredivisieschap te verlengen. De ploeg van Adelaar ging zondagmiddag voor eigen publiek onderuit tegen FC Groningen. Volgende week staat in Doetinchem de wedstrijd tegen De Graafschap, dat tevens strijdt tegen degradatie, op het programma

"Ik zei tegen Rowin van Zaanen in de dug-out: let maar op, daar gaat-ie. Net als tegen NEC. En ja, hoor", vertelt verdediger Mathieu Boots in het Noordhollands Dagblad over het late doelpunt van Tim Matavz. "Ik durfde niet te kijken, wist gewoon dat het weer ging gebeuren. Een wedstrijd duurt nooit negentig minuten. Iedereen wist wat hij moest doen, het is gewoon een kwestie van concentratie."

Twee resultaten frustreerden de mandekker van de Volendammers: de zege van De Graafschap in Breda (0-1) en de ruime winst van Sparta Rotterdam op Ajax (4-0). "Schandalig, die Marco van Basten moeten ze er meteen uitgooien en NAC..? Die hebben volgens mij geen zin om play-offs te spelen. Slap zootje."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zo zo meneer boots tikkeltje gefrustreerd? Als hij zich nou alleen met zn eigen cluppie bemoeit dan heeft hij t al druk zat.

3 mei 2009 om 22:22

Ligt het aan mij of hebben ze gigantisch veel kans dat Roda gewoon verliest van Feyenoord en dat ze dus niet moeten zeuren. Ze wilden toch nacompetitie? Dat zullen ze krijgen.

3 mei 2009 om 22:23

@psvehv040: dat doet hij toch ook! Hij geeft toch ook aan dat je geconcetreerd moet blijven tot het fluitsignaal. Maar wie had dit soort resultaten verwacht? N A C thuis verliezen van De Graafschap en Sparta wint (terecht) van ajax.

3 mei 2009 om 22:24

Dit soort reacties had ik al vewacht...


Er is vast als een grap gevraagd:

Wat vind je van Ajax of Van Basten en hij heeft daar dan op gereageerd..

3 mei 2009 om 22:27

Denk je werkelijk dat ze gevraagd hebben wat Mathieu Boots van Van Basten vind? Wat naief...

4 mei 2009 om 01:56

Mee eens, hoewel hij ook het een en ander nalaat om te zeggen.
ik ben van mening dat heel ajax wel in aanmerking komt om bij Volendam te gaan spelen, of doe ik volendam hier te kort mee?

4 mei 2009 om 13:35

Doe dan meteen je haat bril af en zet een echte bril op, dan zie je het misschien beter. Volendam te kort doen bwahahahahaha laat me niet lachen, eerder beledeging voor Ajax! Ajax heeft slechte wedstrijden gespeeld ja, maar gaan nog steeds 3de halen, dus ga je mening niet baseren op alleen de laatste paar wedstrijden! Volgens mij volg jij het voetbal niet eens, anders kwam jje niet met zo'n domme opmerking.

4 mei 2009 om 10:45

Boots moet niet zo janken. Hij is momenteel de slechtst presterende speler aan Volendam kant. En ik zit elke thuis wedstrijd op de tribune dus ik kan het weten. Die gast levert zo vaak de bal in bij de tegenstander... Niveau is duidelijk te hoog voor hem!

4 mei 2009 om 14:02

@ redbad: ja tuurlijk dat is altijd zo, maar een beetje slimdenkend persoon doet er 'lacherig' over en wuift het weg. Die Boots moet niet zeuren, hij is nog niet eens gedegradeerd of hij legt de schuld al bij van basten terwijl hij en volendam verantwoordelijk zijn voor de resultaten van volendam.

4 mei 2009 om 18:34

precies
als voetballer is er niks makkelijker als de tegen partij de schuld te geven
maar volendam was ook ondanks ajax door toch
dus volendam mag wel winnen van ajax en sparta niet
beetje heel kort door de bocht

3 mei 2009 om 22:35

Als je de tekst letterlijk zo opvat als hier gemeld staat ben jij eerder naïef denk ik. De pers is op zoek naar sensatie en is daarvoor zeker niet te beroerd om klotevragen te stellen en het antwoord even een beetje te verdraaien.

3 mei 2009 om 22:36

Nou misschien als een grapje maar misschien dat jij dat niet snapt...

3 mei 2009 om 23:45

Haha wel een beetje dom dat hij zo reageert als Roda in de laatste minuut een buitenspeldoelpunt tegenkrijgt, volgende week uit moet tegen Roda en dus op papier toch veruit de minste kans heeft om niet te degraderen.

4 mei 2009 om 07:36

niet naief, realistisch. De media hoort dit soort uitspraken graag om ze vervolgens als "spontane" opmerking te plaatsen. Het gaat Boots ook aan, ivm degradatiespoken etc. Maar Gerrardcr7 geeft ook aan dat het waarschijnlijk als grap gevraagd is. Ik denk eerder dat er wat heen en weer gegrapt is over de andere uitslagen en dat deze uitspraak er weer eens als bruikbaar tussen uit is gehaald.

Tja, misschien zijn de spelers gewoon niet zo goed al ze zelf denken. Ik zag geen vechtersmentaliteit, terwijl dit toch echt de allerlaatste kans op Cl voetbal was. Voorgesteld: ik ben geen fan van Mvb de voetbaltrainer, maar vraag me af of een andere trainer deze spelers wel goed en constant kan laten spelen.

Altijd interessant hoe de verdediger van Fc Volendam denkt over de trainer van Ajax.

Morgen op Voetbalzone: Henk Vos begrijpt er niks van dat Dwight Tiendalli niet elke wedstrijd speelt bij Feyenoord, en Richard Knopper die Rutten ongeschikt vindt voor Psv.

4 mei 2009 om 00:25

Danny holla over de schoenen van de zoon van zijn moeder.

Belachelijke uitspraak, Boots is gewoon een middelmatige verdediger en als je een beter team had. Was je niet afhankelijk geweest van resultaten van andere teams. Weltrusten Klaas puul Garnalen clubje

Geweldige uitspraak! Hij heeft nog gelijk ook!

3 mei 2009 om 22:20

Geweldige uitspraak? Ik denk niet dat hier het laatste over gesproken is. Zoiets zeg je niet over een 'collega' en meneer Boots moet zich schamen!

3 mei 2009 om 22:23

dan nog heeft ie gelijk, en dat zeg ik als ajaxfan

4 mei 2009 om 05:52

zeker weten laten we lekker korte termijn denken!

3 mei 2009 om 22:23

Beter lezen vriend, het was Boots die dit zei. ben blij dat er vrijheid van meningsuiting is in ons landje. Iedereen moet zijn mening kunnen geven! Dus ook Boots over van Basten!

3 mei 2009 om 22:26

Ik zeg niet dat hij dit niet mag zeggen, maar jij noemt het een geweldige uitspraak en dat vind ik nogal raar. Het gaat er niet om of hij gelijk heeft volgens jou, het gaat erom dat deze uitspraak dom is, niet in zijn straatje is en erg onbeleefd!

Gelukkig is hij geen bestuurder bij Ajax. Vanwege zijn tact wordt hij ook geen trainer denk ik!

Mathieu Boots jij hebt helemaal gelijk, eruit met van Basten en hopen dat we Co zover kunnen krijgen om het nog eens te proberen.

3 mei 2009 om 22:21

Het is Mathieu Boots die deze uitspraak eruit gooid, niet Van Zaanen. Ik hoop niet dat er nu 200 reacties op deze niets toevoegende uitspraak gaan volgen.

3 mei 2009 om 22:22

Mathieu Boots bedoel je...

Haha ik geef hem groot gelijk , alleen wat nog beter zou zijn,
Cruijf hoofdcoach en marco assistent.

3 mei 2009 om 22:24

zal dat nog werken? niet dat ze na 1 misverstand alweer allebei de koffers pakken

Ach Boots, dat maakt niets uit als je zelf verliest. Sparta was nagenoeg al veilig en Graafschap krijg je volgende week. Kun je laten zien wat je waard bent.

Het zat Volendam niet mee, laatste minuut een doelpunt tegen. En de Graafschap wint in de laatste minuut, Sparta heeft geen kind aan ajax . Hoe bizar. Maar volendam heeft het nog in eigenhand! Volgende week knokken bij De Graafschap.

3 mei 2009 om 22:25

Pure frustratie wat ie allemaal zegt..

off: Superboeren Gaan Winnen Van Volendam!
graafschap is de club die meest sympatie krijgt van alle andere supporters, graafschap hoort in de eredivisie

3 mei 2009 om 22:31

Ik weet niet welke bronnen jij hebt, maar de laatste maanden wordt er juist over volendam gesproken als de ploeg waar mensen sympathie voor hebben. De Graafschap hoort erin als ze volgende week winnen van Volendam, anders is er totaal geen reden om te zeggen dat de graafschap in de eredivisie hoort.

3 mei 2009 om 22:34

Graadschap is inderdaad een sympathieke club. Maar Volendam ook! Wat mij betreft mag Roda wel degraderen, is een club die me echt totaal niets doet. Ado en Heracles verdienen het wat mij betreft ook (op basis van de strijdlust en het spel in vele wedstrijden) om in de eredivisie te blijven. Ik kan me niet voorstellen dat iemand zit te wachten op een club als Rkc in de eredivisie.

4 mei 2009 om 01:45

Rkc vind ik anders niet verkeerd in de Eredivisie hoor! Voor hun degradatie in 2007 zaten ze geloof ik best lang op het hoogste niveau en ze hebben ook een leuke ploeg. Ik heb liever Rkc in de Eredivisie dan Heracles met hun kunstgras.

4 mei 2009 om 10:47

. Ik heb zo veel liever dat Volendam in de Eredivisie blijft dan de Graafschap. Volendam is echt leuk. Ze hebben spelers die tot de verbeelding spreken en het is allemaar zo lekker knus en klein. Heerlijk!

hahah mooie uitspraak richting heer van basten , verder lekker bemoeien met ze eigen club . denk dat van basten na vandaag de gehele media ff zat is , 4-0 woeii

Volgens mij moet Boots eerst een zelf een fatsoenlijke wedstrijd spelen. De slechtste speler van de eredivisie. Als hij zelf wat beter had gespeeld had Smit er niet op gehoeven en hadden we die goal niet tegen gehad.

3 mei 2009 om 22:32

Dat past dan mooi. De slechtste speler van de eredivisie doet een uitspraak over de slechtste trainer van de eredivisie. Natuurlijk slaat het verder nergens op dat hij dit commentaar geeft, pure frustratie. En verder sluit ik me aan bij voorgaande persoon: die Boots is echt een prutser.

3 mei 2009 om 22:44

sorry hoor maar persoonlijk vind ik Purrel Fränkel de slechtste speler van de eredivisie. ik zal de benenbrekende sliding die hij 2 jaar geleden op een tegenstander maakte nooit vergeten. hij kan sowieso niet verdedigen en gaat altijd met gestrekt been in. andere spelers worden hierdoor gewoon de dupe van zijn gebrek aan voetbalkwaliteit. Fränkel heeft al een behoorlijk aantal spelers in de eredivisie geblesseerd...

on: ik vind het ook wel leuk dat een speler zijn mond eens open durft te trekken tegenover de camera. niet slim natuurlijk, en vervelend voor ajax, maar mensen die voor de camera niets durven te zeggen en geen emotie willen tonen hebben we al genoeg.

Dit zijn toch gewoon emoties van iemand die teleurgesteld ziet dat zijn club in blessuretijd verliest. Vervolgens hoort hij de overige uitslagen. Wat is dit toch weer een goedkope manier van voetbalzone om hier een een nieuwe topic met zo'n titel te starten. Nu zal mijn bericht wel weer opeens verwijderd worden, wat een kinderachtige site is dit toch soms...

3 mei 2009 om 23:41

Helemaal gelijk heb je over deze site. Misschien dat ze jouw reactie nu niet verwijderen omdat je die laatste zin erin hebt staan.

on: Dit is niet meer dan een gebrek aan zelfbeheersing. Als het al niet sarcastisch bedoeld was, hangt van de vraagstelling af.

mathieu boots, met stip de slechte van het veld iedere week, hij mag nog niet eens naar Van Basten's schoenen kijken.

volgens mij zei iedereen afgelopen zomer na het Ek zo Ajax heeft een goede trainer in huis, want zeg zelf je hebt ook genoten van het Ek met van basten als bondscoach !

ik hoop dat volendam erin blijft!

4 mei 2009 om 01:18

Ik heb eigenlijk nooit gesnapt waarom van Basten meteen bondscoach moest worden van het Nederlands elftal, hij had nog helemaal geen ervaring (volgens mij alleen bij de jeugd van Ajax). Als ik Ajax was geweest had ik hem eerst ergens anders ervaring op laten doen, en dan een paar jaar later als hoofdtrainer gehaald.

Met het Ek was ik ook niet erg onder de indruk van van Basten. We speelden 2 goede wedstrijden tegen Frankrijk en Italië. Maar in de kwalificatie ronde speelden we erg slecht. Tegen Roemenië (op het Ek) ging het volgens mij nog wel, maar tegen Rusland was het ook niet goed (waardoor we werden uitgeschakeld).

Wat slap zeg van die Boots dat hij gaat afgeven op andere clubs.
Dan kan je ook wel zeggen van die clubs waar volendam van heeft gewonnen de laatste weken.dat het een slappe hap is.
Natuurlijk heeft hij over Van Basten wel een beetje gelijk want welke Ajax trainer mocht blijven zitten toen ze binnen 1 week 10 goals om de oren kregen.co Adriaanse werd om veel minder ontslagen.

Hij heeft wel gelijk.de onervaren van Basten heeft er wel een beetje een rommeltje van gemaakt.alleen een beetje onsportief om dat op zo'n moment te zeggen,want dan is het frustratie uit eigenbelang om op van Basten af te geven.

Alsof marco zo blij was met het verlies!

Mathieu moet ze mond houden en zelf gaan voetballen!
ik ( volendamsupporter) vindt boots de slechtste speler ooit in de eredivisie, hij heeft nog niets gepresteerd.!

Hoe blaas je een reactie op... Die Boots vindt de uitslag van Sparta niet leuk en reageert op ludieke wijze, vervolgens allemaal serieuze reacties.

Voelen jullie allemaal niet aan hoe zo'n gesprek verloopt?

3 mei 2009 om 23:47

Desalniettemin is het niet erg netjes. Stel dat Mvb volgend weekend zegt het volgende zegt als Volendam degradeert: zijn we tenminste van die prutser van een Boots af. Ook al bedoelt hij het misschien sarcastisch, het is gewoon niet erg collegiaal.

mensen ik vind hij heeft gelijk wat heel amsterdam denkt!!!
zegt hij heerlijk !!!!

je kan veel zeggen maar Van Basten is denk ik niet de beste trainer voor ajax

3 mei 2009 om 23:31

Ben het volkomen met jou en Boots eens, met deze trainer gaat Ajax volgend seizoen weer de Boot(s) in !!!!!!!!

Terrecht. Wegwezen met v Basten!! Als je steeds de foute keuzes maakt en na een jaar nog niet je spelers kan motiveren dan mag je van mij weg. Hij laat nu al weken Anita spelen in plaats van Lindgren......een van onze beste middenvelders!!! Hoe haalt ie het in zn hoofd zeg. De spelers tonen totaal geen inzet. Vliegen er niet bovenop en weten niet eens hoe je een normale pass moet geven!! De afgelopen weken constant doelpunten tegen door de buitenspelval. De tegenstander zet Ajax vast en dan heb je ze te pakken. Zo gaat dat elke week weer. Weg met v Basten. Kom met een trainer die wel warmte toont naar de spelers toe. Die wel weet wie de beste spelers zijn en die ook opstelt!!! Een trainer waarbij je weet waar je aan toe bent en niet om de week op de tribune zit. Een trainer die niet belangrijke spelers als Perez wegstuurt!!!

4 mei 2009 om 01:38

Welke trainer doet het wel goed bij Ajax?
Ik vind dat er binnen de club erg veel mis is en dat ze trainer, bestuur en spelrsgoep moeten ontslaan.
Ofterwel ajax moet Latin gaan, geen fopbelgen en nederlanders meer maar gewoon met goede mexicanen en colombianen op de proppen komen, dat zijn teminste macho,s en zeer slechte verliezers.
wat er bij Ajax grotendeels rondloopt zijn watjes en losers.
wat we nodig hebben zijn rotzakken die ten koste van alles willen winnen.

Hou toch op, Probeer jij maar eens een elftal van tal jonge spelers is goed te laten voetballen. Marco en de spelers hebben gewoon wat tijd nodig, en iedereen is aan het leren van zijn fouten. Ik als echte trouwe Ajax supporter blijf Ajax trouw en ik geloof dat als ze volgend jaar lekker goed in elkaar ingespeeld zijn dat ze kampioen worden.. Misschien paar goede spelertjes aantrekken zoals, Pranjic en Elia. Dan zou alles wel weer goed komen. Ze hebben gewoon wat tijd nodig.

4 mei 2009 om 00:19

Ik hoorde van Jack V Gelder dat Elia niet meer naar Ajax gaat, omdat ze geen Cl halen, anders was hij zeker gegaan

goede uitspraak want ik als psv supporter vind dat ajax de beste selectie van nederland heeft, en als je ziet wat marco presteerd

Mathieu Boots mag eigenlijk niemand negatief afschilderen, want hij is, als hij speelt, de meest zwakke schakel bij Volendam. Zo traag als een slak en kan geen normale bal geven. Dus meneer Boots ga eerst zelf goed voetballen voordat je andere mensen negatief becommenteerd

Hij geeft niet af op Van Basten zijn functioneren, dit is slechts frustratie.

Moet je jezelf even voorstellen dat je vecht tegen degradatie, dat je zelf net met 0-1 in de 94e minuut verloren hebt en dat concurrenten van je punten pakken, mede door zeer zwak optreden van hun hoger geplaatste tegenstanders.

Dan zou ik dit er denk ik ook uitflappen

als van basten eruit wordt gestuurd dan laat het ajax bestuur zien dat het zich niet aan een beleidsplan kan houden en emotiepolitiek toepast. laat marco maar lekker nog een jaartje zitten en bekijk het dan opnieuw. En wie is Mathieu Boots?:s

Gelukkig dat deze wereldspeler wel weet hoe het moet, ik zie Barcelona al met Manchester vechten om deze topspeler, die later ongetwijfeld toptrainer wordt. Kom op Voetbalzone, er is toch wel genoeg nieuws dat er wel toe doet...

That's the spirit! Prutsers als moeten zo snel mogelijk weggetrapt worden! Wat een zooitje heeft hij van dit rampseizoen gemaakt.

V Basten ''die V Gaal moeten ze er meteen uitgooien'', Nac: ''dat Heracles, Die hebben volgens mij geen zin om play-offs te vermijden. Slap zootje."

Blijven we zo doorgaan Booths?? Ga jezelf maar lekker veilig spelen en wees blij dat je Roda onder je hebt, want Volendam heeft qua begroting en stadion niks te zoeken in de eredivisie

ja van Basten kan wel zeggen dat het nu boven psv staat dat is niet vaak gebeurd de laatste tijd, maar verder is het jammer dat het van Basten niet is gelukt om Ajax dit seizoen prijzen te bezorgen. Maar ik vind dat hij nog een kans moet krijgen het komende seizoen men leert ervan, al ben ik geen ajax fan. succes !!

Het blijft onderin mooi spannend:

Ado > Geeft een 2-0 voorsprong weg (de 79steen de 87ste minuut).
Volendam > Verliest in de 94ste minuut.
Roda > verliest in de 92ste minuut.
Graafschap > Wint in de 93ste minuut.

Ik hoop dat het volgende week net zo spannend wordt dat het in de laatste minuten wordt beslist.

Heel simpel,
v Basten weg, Alle Nederlanders behalve v/d Wiel weg en een heel contrigent Zuid-amerikanen halen en dan vooral uit Mexico en Colombia, daar lopen de grootste talenten momenteel rond en dat gebied is ook nog niet geheel ontdekt door de europeese elite.
Waar het fout gaat is dat ze in Amsterdam 2e rangs spelers bij topclubs weghalen en ook scouten bij 3e rangs voetballanden

4 mei 2009 om 01:27

Je maakt neem ik aan een grapje he?

4 mei 2009 om 01:49

Helaas maak ik geen grapje,
bij Ajax maken ze er een zootje van en de scouting deugt van geen
kant en nog steeds is er sprake van misplaatste arrogantie in het bestuur.
Ajax is definitief gepaseerd door Az, Psv, Twente en volgend jaar ook door Feyenoord. met andere woorden we moeten het verloren terrein razendsnel weer goedmaken en dat gaat helaas niet met fopbelgen en nederlanders.

Wat mij opvalt met van Basten.

Wk 2006:
Nederland overleeft de groepsfase, maar in de knock out ronde vliegen we er gelijk uit.

Ek 2008:
Nederland overleeft de groepsfase, maar in de knock out ronde vliegen we er gelijk uit.

Ajax vecht voor de laatste kans op de titel:
Ajax verliest met 6-2.

Ajax vecht voor de laatste kans op de 2de plek (want Ajax ging ervanuit dat Twente zou winnen):
Ajax verliest met 4-0.

Misschien dat Marco van Basten de spelers een gigantische druk oplegt, want als ze moeten winnen kunnen ze het niet

4 mei 2009 om 01:51

gebrek aan kwaliteit bij de coach en spelers.
Alleen Hiddink kan van niets iets maken.

Is dit de zelfde gast die in het begin van het seizoen begon als aanvoerder van Volendam maar na een paar wedstrijden het niet aan kon.

Dit was toch inderdaad het voetballertje die zijn aanvoerdersband inleverde omdat hij het inderdaad na een paar wedstrijden niet aan kon en die band om zijn arm steeds zwaarder werd??

Je hebt niks aan zo'n uitspraak en ik begrijp ook niet echt waarom hier een artikel over wordt gemaakt op Vz, zo kan iedereen wel wat over elkaar gaan roepen
Van Basten moet zoiezo nog een 2e kans krijgen, die krijgt hij volgend jaar en dan kan hij bewijzen of het een goede trainer is of niet.

'die Van Basten moeten ze er meteen uitgooien'

Je kan toch duidelijk aan de houding en het spel van de Ajax-spelers zien dat ze niets van van Basten moeten hebben. Ze zijn gewoon bezig hem eruit te werken. En gelijk hebben ze.

Hij is geen aanvoerder meer omdat hij zich op z'n eigen spel wilde concentreren.
Niet omdat hij het niet meer aankon.

Belachelijk dat zo een uitspraak van tenslotte Matieu Boots, die het te zwaar vond om de aanvoerdersband van Fc Volendam te dragen, zo breed wordt uitgemeten in de media.

Marco van Basten moet de kans krijgen om zich volgend jaar te revanceren, om een trainer deruit te gooien heeft mijnsziens geen enkele zin. Wie zegt dat de volgende trainer het beter gaat doen tenslotte.

Ik zie een duidelijke visie bij Marco hij speeld het hele seizoen al 4-2-3-1 en is er de laatste weken uit wie der op welke plek moet staan. Daar zullen we het natuurlijk niet altijd allemaal mee eens zijn maar als we naar dit elftal kijken is het, jong, onervaren, technische begaafd, (nog) niet op elkaar ingespeeld. Mijn conclusie is het een elftal wat de kans verdient om zich te bewijzen, door Marco deruit te trappen krijgen ze dat niet. Der zijn ook nog andere factoren waar we in mindere mate invloed op hebben of dit elfatl bij elkaar kan blijven en dat is dat er geen Key-spelers worden verkocht zoals Luis Suarez. Voorderest denk ik dat we geen grote bedragen kunnen ontvangen voor spelers binnen deze op dit moment. Laten we dus maar hopen dat Luis blijft. Daar heeft Marco weer het veto recht dus het staat vast dat Luis blijft klaar.

Minpuntje van het weekend was in mijn ogen Robbie Wielaerd, haalde het hele tempo uit de wedstrijd door opbouwend niet doortastend genoeg te zijn en stond in mijn ogen aan de verkeerde kant in het centrum, zie hem liever als rcv dan lcv maar dat ter zijde. Als we volgend jaar kampioen willen worden zullen we van een aantal spelers afscheid moeten nemen omdat ze of niet functioneren, niet goed genoeg zijn, de trainer het niet in ze ziet zitten of wat voor reden dan ook.

Dan heb ik het over de volgende lijst:
Maarten of kenneth aangezien ze allebei te goed zijn voor de bank.
Bruno Silva, Kennedy, Lindgren, Leonardo, Sno, Schilder, Luque, Slijngard & dan misschien de opvallenste in deze rij Urby, hij speeld zo wisselvallig en Marco heeft zijn imago denk ik beschadigd door hem zo vaak te wisselen en op verschillende posities te laten spelen, heb ik liever dat we afscheid van hem nemen dan met hem door te gaan.

Dan komen der ook nog een aantal spelers in aanmerking voor verhuur en zou ik graag zien dat de samenwerking met Volendam (helemaal in de eredivisie) wordt verbeterd en dat door spelers als Blind, Sarpong, Martina, Van der Heyden aan dit soort clubs te verhuren.

Over aanvallers aantrekken heb ik geen twijfels, achter de in mijn ogen gedroomde voorhoede Sulejmani, Cvitanisch & Suarez is het gat nog te groot, dan krijg je namelijk Bodul, Martina, Sarpong deze spelers kunnen het in potentie allemaal halen hebben alleen een heel groot probleem en dat is fysieke en eventueel mentale kracht.
Daarom zou ik graag nog eenmaal 20 miljoen in deze selectie willen investeren, weet niet wat de exact wat de mogelijkheden zijn. Heb een uitspraak wel onthouden en dat was "het kapitaal hoord op het veld te staan".
In mijn ogen zijn er dus twee aanvallers nodig die de concurrentie aangaan met de drie bijvoorbeeld Pranjic & Arnautovic zodat we weer mee strijden om de titel. eventueel kun je der voor kiezen om Lugue weer terug te halen ander kun je hem slijten voor 1 a 2 miljoen.
Ook moet er nog een centrale verdedigger bijkomen bijvoorbeeld Granqvist.

Dan hebben we een middenveld van Enoh, Anita, Aisatti, Gabri, Vertonghen, de Jong, Donald. Verdediging van de Wiel, Wielaerd, Oleguer, Vermaelen, Alderweireld, Granqvist & Vertonghen. In mijn selectie is Jan vertonghen hoe pijnlijk voor hem misschien de 12e man die op vele posities 2e keus is.

Marco ga lekker door laat je niet wegpesten en stuur de heren lekker de sportschool in zodat we fysiek der op vooruit gaan, misschien moeten we Verbeek maar aantrekken als sterke tweede man naast Marco

Vermeer
v.d. Wiel
Oleguer
Wielaert
Vermaelen
Enoh
Anita
Suarez
Aisatti
Sulejmani
Cvitanisch
4 mei 2009 om 12:10

Sorry hoor, maar Anita in het veld in plaats van Gabri?
En van der Heijden verhuren? Heb je die jongen ooit al eens in actie gezien. Het zou me niets verbazen als die zich volgend jaar in de basis speelt bij Ajax.

Ongelooflijk, dit is toch gewoon een grap. Dat snap je toch zelf ook wel. Hij vond het gewoon jammer dat Sparta won en zegt dit dan.

Volendam mag blij zijn dat Roda gister niet gewonnen heeft, want hoe het kan dat dat niet gebeurt is, vind ik echt een raadsel..

Roda zal wel direct degraderen, want ik zie ze niet winnen bij Feyenoord..
Volendam krijgt dus nacompetitie, ze hebben het allemaal nog in eigen hand!

Wat een ophef jongens. Boots is telleurgesteld dat ze verliezen in de laatste seconde. Vervolgens komende uitslagen van de andere wedstrijden binnen. Je hoord dan ineens dat ajax verliest met 4-0 en dat de graafschap wint. Als je dit allemaal voorspelt hebt dan heb je behoorlijk wat gewonnen bij de toto! Laat hem gewoon reageren. Dat is emotie!!!!

4 mei 2009 om 12:46

klopt, maar wat betreft Ajax heeft deze ma gewoon gelijk.
Dit is een team zonder talent en toekomst.
erger nog, een bestuur en trainer zonder voetbalverstand.

Sorry hoor maar hoe durft een verdedigertje van Volendam iets over een legende als van Basten te roepen in de media?
Alhoewel van Basten het nu iets minder doet als trainer, deze man verdient niks minder dan een en al respect.

4 mei 2009 om 16:41

Waarschijnlijk weet inderdaad 99% van voetbalzone niet wat hij heeft betekend als voetballer voor het Nederlands elftal. Zeggen ze "respect als voetballer" maar als trainer mogen wij hem nu uitschelden voor pannenkoek. Zeg gewoon dat hij er niets van kan als trainer maar ga hem alsjeblieft niet belachelijk maken, want hij heeft zeker meer bereikt in zijn leven als iedereen hier, dus wie is er nou die pannenkoek?

Als hij nou zelf beter ging verdedigen ipv iemand anders de schuld geven, hadden ze misschien meer punten gepakt.

De tijd voor Marco is aangebroken om op te stappen......en er is iemand in Spanje die lacht in zijn vuistje....,

4 mei 2009 om 16:34

Cruijff? Als dat zo is, heeft die man geen Ajax hart.

Gelijk heeft ie, Marco eruit, Frenkie erin...

haha dat had ajax al moeten doen toen ze van volendam in de beker verloren

Alleen Van Gaal kan Ajax nog reden.

Van Basten is een onervaren trainer die nog veel moet leren hij moest nooit naar Ajax moeten gaan .hij was bij oranje al te licht bevonden qua trainers capaciteiten en nu bij Ajax maakt hij er helemaal een zooitje van.

boots bedoelde het gewoon als volgend ajax had gewoon moeten winnen en had volendam dicht bij sparta gekomen want dat is nu een concurrent van ze . die had niet verwacht dat ze verloren. En trouwens van basten had gewoon op het begin van het seizoen niet zo stoer moeten doen en naar cruyff moeten luisteren dan had het denk ik wat anders gelopen dan nu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren