Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die situatie met Casillas was net als met een kind dat straf krijgt’

Laatste update:
/

Iker Casillas verloor voor aanvang van het, voor Spanje teleurstellend verlopen, EK zijn basisplaats tussen de palen aan David de Gea en liet daarop publiekelijk zijn onvrede blijken. Dit deed de relatie met uittredend bondscoach Vicente del Bosque geen goed, al geeft de oefenmeester toe dat er aan beide kanten fouten zijn gemaakt.

“Het is net als met een kind dat iets fout doet en dan straf krijgt”, vertelt hij aan Al Prime Toque. “Ze praten dan twee dagen niet met je en doen er daarna alles aan om het weer goed te maken. Het was een ongemakkelijke situatie voor hem, hij vond dat hij had moeten spelen of een uitleg had verdiend. Misschien was ik niet helemaal eerlijk of kwam die uitleg te laat.”

“Ik had niet verwacht dat het zoveel aandacht zou krijgen. Ik heb Iker juist geprezen als een professional”, gaat Del Bosque verder. “Aangezien we al vele jaren een goede relatie hebben, was de situatie makkelijk op te lossen. Ik had dat niet moeten zeggen over Iker en dat was een fout (Del Bosque noemde de instelling van Casillas ‘zozo’, red.). We zijn allemaal mensen, niemand is perfect. Mensen praten over mij alsof ik een heilige ben, maar ik ben net zoals ieder ander. Het is onmogelijk om 23 spelers tevreden te houden.”

Vind jij dat Vicente del Bosque de situatie met Iker Casillas goed heeft afgehandeld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iker heeft alleen zelf niet door dat zijn capaciteiten de laatste 2 jaar echt naar beneden zijn gegaan en dat hij niet meer de magistrale reddingen heeft die De Gea wel laat zien bij Man U.

Maar Del Bosque had inderdaad wel even aan je record international/aanvoerder kunnen uitleggen waarom je hem eruit haalt.
Opgelost als heren.

Nu moet Spanje wel echt een keuze maken qua spelers, Ramos, Iniesta, Juan Fran, Nolito zullen nog misschien 1 toernooi kunnen meemaken in 2018, Arduriz stop nu natuurlijk.
Maar er zal echt nieuw elan in het elftal moeten komen, want de spelers die nu het elftal moeten dragen hebben het behoorlijk laten afweten (behalve Iniesta).

5 juli 2016 om 15:31

Iniesta heeft 1 goede wedstrijd gespeeld. Ze hebben allemaal gefaald. Ik vind dat dit niet opgelost is als heren. Hij vergelijkt Casillas met een kind dat boos is. Het lijkt wel dat hij hem weg probeert te werken na zijn ontslag. Pedro heeft in het openbaar kritiek geuit maar er wordt daar geen woord over gerept. Casillas houdt het intern maar wordt daar voor gestraft. Ik vind Del Bosque echt een rat. Het is dat hij het geluk heeft een supergoede lichting onder zijn hoede heeft gehad anders zou niemand ooit zijn naam kennen.

6 juli 2016 om 05:02

@periculum, ook zonder die lichting had iedereen die ooit zijn tv aangezet heeft om voetbal te kijken zijn naam gekend. Of je moet jonger dan 16 jaar zijn. Dit is de beste coach die Real Madrid ooit gehad heeft dus doe niet alsof het een of andere koekenbakker is.

5 juli 2016 om 15:50

Een David Silva, Pique, Jordi Alba kan ook nog makkelijk een toernooi mee

5 juli 2016 om 16:14

@West, van de oude garde zouden alleen Ramos, Pique, Alba, Azpilicueta, Busquets, Iniesta en Silva door moeten gaan. Als nieuwe verdedigers hebben ze op de backs; Bellerin, Gaya en Gaspar. Centraal is de weelde wat minder; San Jose, Javi Martinez kunnen het aan. Wellicht Jesus Vallejo, Llorente of Mere, al zijn deze jongens nog erg jong en onervaren. Op het middenveld is de keuze fenomenaal om de bovengenoemde namen aan te vullen; Koke, Saul, Isco, Thiago, Parejo staan er al, terwijl spelers als Asensio, Denis Suarez, Merino en vele anderen al aankloppen. Voorin is de keuze ook voldoende; Morata, Alcacer en Diego Costa staan er al en ook jongere spelers kloppen aan de deur. Als ze het goed aanpakken hebben ze alweer een gouden toekomst.

6 juli 2016 om 11:58

@ barcelona203

Dat is het punt wat ik probeer te maken, de "oude" garde heeft het nu voor een 2e toernooi laten afweten! Nieuwe coach zal echt wat oud spul moeten bedanken (of als waarschuwing even niet oproepen).

Het spaanse voetbal barst van de goede talenten en ook al 40-50 gearriveerde spelers die best het spaanse elftal vooruit kunnen helpen. Maarja heb het lef eens om Ramos, Iniesta weg te snijden. Dan heb je echt Cojones.

tja...iker heeft natuurlijk een behoorlijke staat van dienst. In mijn ogen had Del Bosque gewoon in maart tegen Iker moeten zeggen dat De Gea de eerste doelman zou zijn met het Ek.

En dan de bal bij Iker neer leggen...dat hij zelf mag kiezen of hij mee wil als reserve of niet.

5 juli 2016 om 18:26

Enige juiste reactie echt niets aan toe te voegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren