Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Di Marzio: Fenerbahçe krijgt bod van achttien miljoen euro uit de Serie A

Laatste update:

Lazio heeft zich officieel bij Fenerbahçe gemeld voor Vedat Muriqi. Transferexpert Gianluca Di Marzio, werkzaam voor onder meer Sky Italia, weet te melden dat de Romeinen een bod van achttien miljoen euro hebben uitgebracht in Istanbul. De Kosovaarse spits werd in een eerder stadium al in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur.

Als nummer vier van de Serie A verzekerde Lazio zich van een ticket van de groepsfase van de Champions League, waarmee miljoenen worden binnengehaald. De clubleiding wil een jonge, maar toch ervaren spits aan de selectie toevoegen en is daarvoor uitgekomen bij Muriqi. De 26-jarige spits heeft reeds 23 interlands voor Kosovo achter zijn naam staan en speelde de afgelopen jaren 112 wedstrijden in de Turkse Süper Lig, waarin hij goed was voor 37 doelpunten.

Muriqi begon zijn loopbaan in Kosovo bij KF Liria Prizren, waarna hij de overstap naar Albanië maakte en voor KF Teuta en KS Besa Kavajë speelde. Giresunspor haalde de spits naar Turkije en via Genclerbirligi en Caykur Rizespor kwam hij een jaar geleden bij Fenerbahçe terecht. De Turkse topclub legde 3,5 miljoen euro op tafel voor Muriqi, maar kan dat bedrag nu al zien vervijfvoudigen. In het voorbije seizoen was de Kosovaar in 36 officiële wedstrijden goed voor 17 doelpunten en 7 assists.

De bal ligt in de onderhandelingen nu bij Fenerbahçe, dat nog moet reageren op het bod van Lazio. Het contract van Muriqi in Istanbul loopt voorlopig nog door tot medio 2023. Fenerbahçe versterkte zich eerder al met Caner Erkin, Gökhan Gönül (allebei overgekomen van Besiktas), Mert Hakan Yandas (overgekomen van Sivasspor) en Ismail Yüksek (overgekomen van Gölcükspor). Met Erol Bulut werd er afgelopen week tevens een nieuwe trainer aangesteld bij Fener.

Zie jij Vedat Muriqi naar Lazio verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fysiek sterke goede spits die goed positie kan kiezen en goede afmaker is. In de lucht mag hij zich wat meer door ontwikkelen.
Helaas konden we hem bij fenerbahce niet van passes en goede voorzetten voorzien. Eerste seizoenshelft heeft hij het prima gedaan bij fener.
Mocht dit waar zijn moeten we hem verkopen voor een super bedrag.

Graag wil ik het volgende ook even toevoegen. Mocht dit waar zijn. Fenerbahce verlangt al langer 20 miljoen voor muriqi. Bepaalde supporters moesten er hard om lachen.
Even afwachten wie het hardst gaat lachen.

Vedat Vedat wat een spits, toen die naar Fener kwam was ik niet onder de indruk, Wat heeft hij het tegendeel bewezen. Groot, sterk, strijder, killer een echte spits. Zijn prestatie aan het einde van het seizoen neem ik hem niet kwalijk, hij was enige spits,ook veel wedstrijden met blessures gespeeld.18 miljoen is mooi geld voor Fenerbahce op dit moment en Lazio een goeie club voor hem. Hoop dat deze transfer doorgaat.

Zou deze speler goed genoeg zijn voor de top van de Serie A? Ik heb hem namelijk nog nooit zien spelen, maar in het geruchten circuit wordt hij al langer in verband gebracht met Italiaanse club. Zijn naam is ook wel eens gevallen bij Inter, als backup achter Lukaku.

7 augustus 2020 om 09:11

Dat is echt een goede vraag. Hij is een sterke spits en een goede afmaker. Kiest ook goed voor positie. Is wel heel afhankelijk van de aanvoer van andere spelers. Mits dat oke is bij lazio kan hij meedraaien in de serie a.
Lazio doet het dit jaar erg goed. Maar is dat wel echt de top van serie A. Zie ik meer juve inter als top van serie A. Met daarop volgend toch napoli As roma .. met alle respect voor Lazio natuurlijk. En dan heb ik het over het algemeen he. Niet op basis van dit seizoen.

Persoonlijk ben ik wel gecharmeerd van Vedat. Een sterke spits die echt een afmaker is, mits hij goed wordt bediend. 17 mil. is goed geld voor Turkse clubs die financieel in noodweer zitten. Mocht het waar zijn, dan is hij zeker weg...

7 augustus 2020 om 09:28

17 miljoen is inderdaad een bak geld. Fener kan dat op dit moment goed gebruiken.
Laten we hopen op een transfer van Ozan tufan naar de PL. Dat had ik ook al vaker gelezen. PL clubs betalen altijd al veel geld. Dirar met zijn jaarsalaris is ook erg duur. Denk dat hij ook weg mag als er interesse is.
Dat zijn allemaal goede vooruitzichten voor de financiële huishouding van Fener.

7 augustus 2020 om 11:43

Ozan Tufan naar de PL? Dan heb ik echt iets gemist. Onlangs las ik iets waarvan ik best schrok. Dat Besiktas en Fener een ruildeal wilden tussen Ljajic en Ozan. Voor mij hoeft dat zeker niet. Voor Dirar kan je idd makkelijk ervangen, dus zou hem ook meteen weg doen bij een goed bod.

7 augustus 2020 om 11:52

Ozan met Ljajic lijkt me inderdaad een domme zet van ons bestuur. Ik schrok daar net als jij ook van. @Batigolaco: welke clubs hebben interesse in Ozan? Die moeten jullie voor zo veel mogelijk proberen te verkopen, te grote kans dat hij weer in verval raakt.

7 augustus 2020 om 12:23

Heb weleens over interesse van crystal palace gelezen. Ze wilden zelfs voldoen aan zijn transfer clausule van 20 mil pond. ( lachwekkend betalen ze nooit natuurlijk)Was wel een tijdje geleden.Maar Ljajic met ozan is voor fener ook prima.

7 augustus 2020 om 18:31

Arnavut, een ruildeal tussen Ozan en Ljajic.. als het bestuurd dat doet, kan ik ze nooit meer serieus nemen. Ten eerste hebben we al genoeg spelers op zijn positie met Ozzy, Dorukhan, Atiba, Elneny (?) en zelfs Necip + Kartal Kayra in echte noodgevallen. We sturen dan ook nog onze enige nummer 10 weg en onze enige speler die een beetje marktwaarde heeft. Dit kan je vergelijken met een ruildeal tussen Hakim Ziyech en Jens Toornstra (met alle respect).

8 augustus 2020 om 02:25

Lol, endan nog met ‘alle respect’. Ljajic is zeker beter dan Ozan maar je moet ook niet overdrijven. Ozan is in theorie eigenlijk een heel goede middenvelder, maar heb het gevoel dat die jongen karakter mist. Ziet er mij echt een jongen uit die een beetje wilt meelopen met de vedetten van de ploeg zoals Emre en een beetje de grote jongen wilt uithangen. Hij moet dringend zijn gedrag veranderen tijdens de wedstrijden en wat doen aan zijn fysiek en hij is een top 5 CM in de Super Lig. Ljacic ben ik wel echt van gecharmeerd, maar als er een serieuze buitenlandersregel komt is dit zeker geen slechte deal voor Besiktas.

Ik vind het aan de lage kant.. Muriqi is een echte 9 die op dit moment lastig te vinden zijn. Zou jammer zijn, want als Fener in de top 3 zou zijn geeindigd dit seizoen zou de prijs rond 30 mil liggen.

7 augustus 2020 om 09:33

Daar heb je een punt maar neem je wel een risico dat het fout kan lopen. Daar komt het feit bij dat Fener 18 miljoen niet kan laten schieten op dit moment. Fener moet een doorverkoop percentage vragen. En aantal bonussen als hij een x aantal wedstrijden speelt of goals maakt. En bij CL misschien een bonus. Dat zou de deal perfect maken

7 augustus 2020 om 17:58

Hoe fout zou het kunnen lopen? Ik denk echt niet dat we nogmaals buiten de top 5 zullen vallen, en daarnaast krijgt hij dit keer wel goede aanvoer vanuit de backs.. natuurlijk is 18 mil op dit moment zeer welkom voor Fener, al zou ik niet weten hoe we een gelijkwaardige spits kunnen vinden

7 augustus 2020 om 18:31

Ik denk ook niet dat we buiten de top 5 zullen vallen. Hij zal door de backs ook meer aanvoer krijgen. Maar op dit moment nee zeggen tegen 18 mil ? Moeilijke keuze. Stel je voor dat hij komend jaar gebleseerd raakt. Op dit moment zonder naar volgend seizoen te kijken zou ik hem bedanken voor zijn goede inzet bij Fenerbahce en laten gaan.

Mocht dit bericht waar zijn, zou hij voor een rond bedrag van 20 miljoen mogen vertrekken. Je verliest een speler die goed zijn draai had gevonden in dit team maar je maakt er enorm winst op. Fenerbahçe kan het geld goed gebruiken (understatement).

Een heel goed bod voor Muric. Strik eromheen en een mooie deal voor FB lijkt me. Kunnen ze met dat geld iets nuttigs doen hopelijk.

Weinig mensen hadden verwacht dat hij zich staande zou houden, over het algemeen is de stap vanuit 'anadolu' naar 'istanbul' heeel groot, wel een terugval gehad richting het einde van het seizoen. Dit zou voor Fenerbahce een hele goede deal kunnen worden, ook zij kunnen het geld goed gebruiken.

Zijn komst heeft ook mij positief verrast. Jammer dat hij de lijn van begin van het seizoen niet heeft kunnen door trekken tot het eind, maar ja we weten allemaal dat het hele team daarin heeft gefaald. 18 miljoen is veel geld, maar we moeten er ook rekening mee houden dat we Vedat heeeeeeeel goed kunnen gebruiken volgend jaar, als we prestaties moeten boeken. Ik ben voorstander van nog een jaar Turkse competitie, wat wellicht ook beter voor hem zal zijn, en dan door verkopen voor een goed bedrag.

Ik zou als Fener zijnde Overmars vragen om de onderhandelingen te voeren. Muriqi is vooral positief opgevallen door zijn interlands. Er zijn nog een aantal clubs die interesse hebben uit de Premier League begreep ik. Een bedrag van 25 miljoen max moet er zeker wel in zitten als je de premier league clubs mee gaan bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren