Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dest laat zich gek maken door Álvarez en krijgt rood met drie anderen

Laatste update:

Edson Álvarez, Jorge Sánchez en Santiago Giménez zijn er in de nacht van donderdag op vrijdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de CONCACAF Nations League. De Eredivisionisten gingen met Mexico met 3-0 ten onder tegen de Verenigde Staten. PSV-doelwit Ricardo Pepi was een van de doelpuntenmakers. Sergiño Dest een van de spelers die rood kreeg.

Het Amerikaanse onderonsje tussen de Verenigde Staten en Mexico werd ontsierd door opstootjes en ongeregeldheden. Team USA greep tien minuten voor rust de leiding via Cristian Pulisic, die diagonaal raak schoot en Guillermo Ochoa kansloos liet. Kort na rust was het opnieuw Pulisic die trefzeker was. De aanvaller van Chelsea kon afronden op aangeven van Timothy Weah.

Nadat Cesar Montes vervolgens rood kreeg na een keiharde schop van achteren op het onderbeen van Folarin Balogun en ook Weston McKennie in het daaropvolgende opstootje met een rode prent kon vertrekken, tilde Pepi de marge naar drie op aangeven van Dest. De spits van FC Augsburg omspeelde Ochoa voor de 3-0. Het betekende interlanddoelpunt nummer zes in veertien wedstrijden voor de door PSV begeerde spits.

Het duel zou uiteindelijk eindigen met achttien spelers, daar ook Gerardo Arteaga en Dest nog rood zagen. De voormalig Ajacied greep een tegenstander in het gezicht bij een opstootje. Álvarez, Sánchez en Dest begonnen in de basis, Santiago Giménez kwam tien minuten na rust binnen de lijnen. Pepi mocht een kwartier meedoen. Erick Gutiérrez en Taylor Booth bleven negentig minuten op de bank. Amerika neemt het maandag in de finale op tegen Canada.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Classic. VS tegen Mexico is altijd een interessant beladen duel. Als de VS thuis speelt lijkt het een beetje op Nederland-Turkije. Zit opeens 3/4 van het stadion vol met uitsupporters

16 juni 2023 om 13:44

Wat laat die Dest zich toch gemakkelijk uit de tent lokken zeg door Alvarez. Ten eerste, 3-0 voor, ten tweede 87ste minuut, ten derde Alvarez doet het

Die trap van Cesar Montes was een rode kaart met een geel randje. Had niet gegeven hoeven te worden...jezus.

Wat een halve gare is dat zeg. En dan krijgt Kenny ook rood voor het opstootje daarna, valt toch niet met elkaar te rijmen.

Mexicaanse fans lieten zich ook van hun beste kant zien. Heb daar meer bier en voorwerpen zien vliegen dan in NL, pre KNVB-regels.

16 juni 2023 om 09:56

Ik mag hopen dat die Cesar Montes een wedstrijdje of 8 geschorst zal worden want in die actie had hij maar 1 intentie: de tegenstander (balogun) fysiek geweld aandoen. Wat een oelewapper... he-le-maal niets met voetbal te maken.

En dat zijn ploeggenoten het dan nog voor hem opnemen in het opstootje dat er op volgt, snap ik ook niet.

In het laatste opstooptje (met Dest en Alvarez) zie je mooi hoe Ochoa de Mexicaanse spelers weghaalt en probeert te kalmeren, om dan vervolgens geel te krijgen van de ref:-)

16 juni 2023 om 10:21

Als je de vieze overtreding naast de reactie van Mckennie ziet, dan is niet uit te leggen dan mckennie rood krijgt.

Echt smerige overtreding en zijn teamgenoten komen voor hem op met wat geduw en getrek wat mijns inzien inderdaad heel begrijpelijk is.

Rood en geel was meer op zijn plek geweest.

Ik las dat Alvarez weer een totaal onnodige gele kaart heeft gepakt door de bal tegen Dest aan te schieten. Hoeveel onnodige gele kaarten zou hij inmiddels wel niet gepakt hebben.

Rectificatie: Volgens mij kreeg hij de gele kaart niet doordat hij de bal tegen Dest aan schoot (foutje voetbalprimeur) maar voor het onnodig duwen van Dest. Dest had alleen slimmer moeten zijn en Alvarez gewoon op de stand moeten wijzen !!

16 juni 2023 om 09:44

En daar gaat West Ham dan z’n vingers aan branden en 45 miljoen aan spenderen.

16 juni 2023 om 16:32

branden ook echt, gewoon een goede speler. Die elk team wel kan gebruiken, en dat gejank om kaarten is ook typisch Nederland.

Lijkt wel of ik de bekerfinale Ajax - PSV zat te kijken, zoveel opstootjes. Daarnaast ook weer classic dat Alvarez met alleen geel het veld afloopt. Bij laatste opstootje zie je hem weer om een vreselijke nare manier een duel aangaan, wat vervolgens eindigd in 2 rode kaarten.

16 juni 2023 om 09:42

Was toch ook gewoon een gele kaart? Niet alles is rood haha

16 juni 2023 om 10:43

Ik heb niet de wedstrijd gezien maar alleen dit moment. Dit is idd max geel. Ik weet niet in hoeverre hij al eerder geel had moeten krijgen.

Los daarvan wel weer een hele domme gele kaart. Echt een kaart uit frustratie.

16 juni 2023 om 10:58

Ja sowieso dom. Dat staat buiten kijf. Alleen Alvarez verdient volgens half VZ altijd rood, no matter what er is gebeurd. Dat verdient gewoon nuancering.

16 juni 2023 om 10:07

Of je kijkt naar het 1e rode kaart moment waar hij juist heel rustig en koel bleef. Bij het laatste rode kaart moment vind ik wat hij doet onnodig, maar is geel echt wel op z'n plaats. Waar had jij hem rood willen geven dan? Is dit niet gewoon een beetje zoeken?

Iemand die de wedstrijd heeft gezien? En kan zeggen hoe Pepi speelde? In dit elftal speelt hij toch met iets meer kwaliteit en ben benieuwd hoe dit terugkomt in zijn spel.. Qua statistieken lijkt het zeker een (dure) aanwinst voor PSV?

16 juni 2023 om 09:46

Was nog niet echt overtuigd van Pepi bij Groningen. Maar in deze wedstrijd lijkt hij toch echt wel een aanwinst te zijn. Ligt misschien ook aan de rest van het team, Groningen was afgelopen seizoen nou niet echt goed.

16 juni 2023 om 10:09

Helemaal mee eens. Daarom vind ik het lastig in te schatten hoe goed hij nu is. Luuk de Jong is bij een degradant ook niks waard als de ballen niet op maat zijn.

16 juni 2023 om 10:12

Ik vind het wat voorbarig om conclusies te trekken op basis van deze wedstrijd. Pepi kwam als invaller binnen de lijnen toen het 10 tegen 10, en later 9 tegen 9 was. Met zoveel rode kaarten wordt het toch wel een beetje een ander spelletje.

16 juni 2023 om 10:16

Hoe je het ook wendt of keert, 12 goals bij een degradatiekandidaat blijft knap, al zegt het niks over eventuele productiviteit bij een topclub alleen omdat er betere spelers om je heen staan.

Persoonlijk ben ik wel onder de indruk van Pepi en denk ik dat het een mooie toevoeging zou zijn voor iedere topclub. Het probleem is gewoon zijn prijskaartje waarvan ik denk dat het een té grote gok is, vooral voor mijn cluppie. Liever goedkope krachten die goed doorverkocht kunnen worden om de kas te spekken, de buffer voor dit soort aankopen is er nog niet. En om nou 12m te betalen voor een tweede spits gaat wel ver.


Maar als de prijs inderdaad blijft zakken zoals vorige week werd gesuggereerd hoop ik dat ze alsnog een poging wagen uiteindelijk, heb je Santi’s vervanger al in huis.

De video’s van zo’n rel terugkijken en dan 1 specifieke speler volgen die geel heeft gekregen is altijd wel leuk. Het is bijvoorbeeld heel bijzonder hoe ochoa geel krijgt haha.

16 juni 2023 om 13:23

De scheids had zo te zien niks in de hand. Die Amerikaanse verdediger kreeg ook geel. Terwijl hij alleen mensen uit elkaar haalde.

Hier zie je ook weer duidelijk waarom die Alvarez zo'n vervelend kereltje is. Eerst haalt hij hard door, daarna doet hij heel nonchalant of dat hij de bal wil pakken en geeft hij ondertussen Dest een tik waardoor dit opstootje ontstaat. En dan maar klagen dat je zoveel kaarten krijgt in de eredivisie.

16 juni 2023 om 10:13

Haalt hard door 😂 Laat die club voorkeuren nou eens achterwege bij reacties op interland voetbal. Begint zielig te worden.

16 juni 2023 om 10:15

Gimenez kreeg ook gewoon geel voor een opstootje haha. Lees je hier niks over.

16 juni 2023 om 10:25

Dit heeft niets, in ieder geval vanuit mijn kant, met clubvoorkeur te maken. Ik bespeur dit wil bij jou...? Je ziet duidelijk in het filmpje (bij 52 sec) dat hij onnodig hard doorhaalt waarbij hij gelukkig Dest niet vol raakt. Ik snap, gezien je clubvoorkeur, dat je dit niet wilt of het vermogen niet hebt om dit te zien. Alvarez is gewoon de veroorzaker van dit opstootje. Daarnaast is Alvarez vaak verontwaardigd over de gele kaarten die hij krijgt, iets met een hand en een boezem?

16 juni 2023 om 16:36

Oh wow een opstootje. Nou even bijkomen, heftig allemaal. Ga anders lekker schaken volgen! Als het allemaal te heftig is... En duidelijk reageer jij met n voorkeur. Voordat je mij ervan beschuldigt, ik ben voor PEC.

Heel onsportief allemaal. De Mexicanen konden niet zo goed met hun achterstand omgaan.

Bijzondere gedragingen zeg, Dest en die Mexicaan die elkaar een poffert geven en die schandalige overtreding van de nummer 3. Hoort niet op het veld thuis.

Slechte verliezers die Mexicanen. Dat wist we natuurlijk al

Gelukkig hebben ze daar Bud Light,... schijnt minder zwaar te zijn Dan kan je er gewoon mee gooien uiteraard, doen ze niet zo moeilijk over. Niks staken.

Lekker een beetje matten op het veld.

zouden die amerikaantjes zich achter de oren krabben dat ze pepi niet mee hadden genomen tijdens het wk? is wel de enige echte spits die ze hebben, die nog een soort van niveau heeft.

verder was dit ook gewoon een draak van een wedstrijd, ze hebben geluk dat ze hun eigen werelddeel hebben en dus lekker gemakkelijk kunnen plaatsen steeds voor de grote toernooien. maar voetballend is het echt laag niveau. vooral verassend, voor mij, dat die mexicanen zo matig zijn. was vroeger toch wel een tandje beter.

16 juni 2023 om 12:40

Nu hebben ze Balogun.

Dest is voor mij echt de eerste speler die bij mij opkomt als ik denk aan spelers die voor veels te veel geld zijn verkocht door Ajax.

16 juni 2023 om 14:37

Dan denk ik toch aan Anthony. En deze zomer komt daar weer een speler bij.

Ten eerste snap ik niet hoe Ajax ooit deze Mexicaanse spelers gescout en gekocht heeft. Ten tweede is het al helemaal niet te begrijpen dat Alvarez voor het 3-dubelle straks wordt verkocht.

Alvarez wordt door Pulisic met bal eruit gelopen als of van Beukering weer op het veld stond.
Bij de 1-0 van Pulisic speelt Alvarez op 2 meter de bal belachelijk hard terug op Sanchez die deze bal van de voet laat springen. Bij de 2-0 wordt Sanchez eruit gesprint door Pulisic. Beide heren grossieren in balbezit en domme overtredingen.

Je kan zeggen, beoordelen op 1 wedstrijd. Maar van Alvarez kan je een volledige video maken voor comedy capers o.b.v. diverse wedstrijden zoals onlangs tegen FC Twente.

16 juni 2023 om 17:12

Ik vind Alvarez ook niet zo goed. Het feit dat hij het afgelopen seizoen een van de betere was is veelzeggend. Wat betreft Antony daar is zeker flink teveel voor betaald maar voorlopig is hij nog waardevol voor manchester united. Dest heeft Barcelona weinig plezier bezorgd.

16 juni 2023 om 21:18

Das waar 👍

Ik ben Ajacied, maar je kunt hier toch moeilijk ontkennen dat Alvarez hier weer eens onnodig bij een opstootje betrokken is. Je staat dik achter, wedstrijd bijna gespeeld en dan probeer je Dest bijna door midden te schoppen. Daarna bij het pakken van de bal nog even een tik uitdelen. Anders kun je dit toch echt niet noemen ???
Ik snap alleen niet waarom die nr 6 van Mexico geen rood krijgt. Die duwt Dest eerst onnodig hard om dat daarna nog eens in zijn gezicht te doen. Daarna laat Dest zich gaan. Dom want dat kost hem de finale. Dan mag die nr 6 vervolgens nog eens proberen om Dest te pakken te nemen. Dat lijkt mij dik rood.

Zal blij zijn als Alvarez verkocht is. Een overschatte speler die denkt dat schoppen en provoceren een wezenlijk onderdeel van zn beroep is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren