Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen plaatst vraagtekens bij PSV: ‘Daar begrijp ik niks van, een werker'

Laatste update:

Hirving Lozano staat op het punt om PSV te verlaten voor een dienstverband bij Napoli. De Eindhovenaren houden naar verluidt een bedrag van 35 miljoen euro over aan de Mexicaanse aanvaller. Met dat geld moet Ritsu Doan worden weggehaald bij FC Groningen als de vervanger voor Lozano, maar Johan Derksen betwijfelt bij Veronica of dat een juiste zet is.

“Natuurlijk is 35 miljoen lekker, groot gelijk dat ze het doen. Het is toch zonde voor PSV. Ik vind hem iemand met heel veel dreiging, een irritante speler”, begint Dick Advocaat. “Ik vind hem een vervelend mannetje”, regeert Derksen. “Maar ik kan niet ontkennen dat er altijd iets gebeurde als hij aan de bal was. In zijn eerste seizoen bij PSV heeft hij ook heel veel beslissende doelpunten gemaakt.”

Dat Doan bij PSV in beeld is als opvolger voor Lozano, acht Derksen niet logisch. “Daar begrijp ik niks van. Doan vind ik een werker, iemand waar je altijd op kan rekenen. Maar niet de man die de beslissende passjes geeft”, stelt de analist. Advocaat noemt Doan een ‘technisch vaardige speler’. “Jawel, jawel. Bij Groningen doet hij het goed. Maar ik denk dat deze stap te groot is. PSV heeft hele goede aanvallers, die zitten te wachten op iemand die de passjes geeft. Doan is meer iemand die een actie maakt.”

“Ik vind hem een goede speler, maar of hij PSV sterker maakt... Daar gaat het om. Als je een speler haalt, moet die sterker zijn dan de rest”, gaat Advocaat verder. Derksen denkt dat PSV een ander type speler nodig heeft bij het vertrek van Lozano. “Ik denk dat PSV behoefte heeft aan een andere speler dan Doan. Kijk, als je hem erbij kunt nemen, dan is hij een nuttige kracht. Iedere club weet dat PSV een vermogen geboerd heeft voor Lozano, dus iedere speler is voor hen aan de prijs. Haal voor veertien miljoen euro maar een speler als Doan, dat vind ik een hele redelijke prijs.”

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 augustus 2019 om 19:25

Creatieve middenvelders mist PSV al sinds Van Ginkel weg is. Niet Dat Doan de oplossing is, maar ik zou niet weten wie bij PSV die kwaliteit bezit.

15 augustus 2019 om 19:37

Ihattaren? Op termijn dan he

15 augustus 2019 om 19:49

Sinds wanneer is Doan uberhaupt een creatieve middenvelder? Hij heeft vorig seizoen vrijwel louter als rechtsbuiten gevoetbald.

15 augustus 2019 om 19:35

Wanneer komt Thomas terug dan? is ook wel een goede speler

15 augustus 2019 om 20:26

Ach ja. Derksen deed ooit ook lacherig over Park en Lee. We hebben allemaal gezien hoe belangrijk deze twee uiteindelijk werden.

Ze moeten gewoon voor Doan gaan, Bruma, Bergwijn en Malen zijn eigenlijk allemaal linksbuitens waarvan die laatste ook in de spits kan. Doan lijkt me dan vrij handig aangezien hij op rechtsbuiten en op 10 kan spelen.

15 augustus 2019 om 19:20

Gakpo is ook linksbuiten trouwens.

15 augustus 2019 om 20:36

Malen is bijna altijd spits geweest.

Geef dan Ramselaar is de kans ipv Doan te halen (als het om de aanvallende middevelder positie gaat) denk dat die 2 qua niveau niet zo ver uit elkaar liggen het moet er alleen is uitkomen bij Ramselaar.

Tjonge jonge wat lult Advocaat Derksen na. En die Derksen is zo inconsequent als maar kan. Vorig seizoen was Doan een versterking voor elke topclub in NL volgens hen. En nu is hij niet meer dan een nuttige speler, een werker. Advocaat, zet die Derksen eens op zijn in plek door hem hier op aan te spreken en praat anders die clowns niet na. Totale lichtgewichten als analisten. Ronald de Boer weet het veel beter te duiden...

15 augustus 2019 om 19:36

Van Basten had hem ook destijds goed aangepakt dat hij constant zijn mening verandert. Voor analyses moet je niet naar vi kijken.

15 augustus 2019 om 20:16

Ja dat weet ik nog. En nog steeds geeft Derksen daardoor v. Basten regelmatig een trap na. Derksen is een misselijk, vals en gemene man die op een dag door de mand zal vallen.

15 augustus 2019 om 22:06

En toch 14 miljoen een goede prijs te vinden voor Doan?

Ben blij dat we Psv al 1 keer gehad hebben dan met Twente.. die Doan is ons de afgelopen twee potjes niet zo goed bevallen. Vind het overigens een prima speler, maar waar voor wie moet ie straks gaan spelen bij Psv?

Doan is een leuke speler, maar betwijfel nou of hij PSV direct sterker maakt. Zeker gezien de transfersom van +- € 10 miljoen die de ronde doet, zou ik dit een groot risico vinden van PSV om een speler als Doan voor dat geld over te nemen. Persoonlijk vind ik hem nog veel te wisselvallig, waar hij bij vlagen zijn klasse laat zien.

15 augustus 2019 om 22:08

Doan is een hele goede voetballer en komt beter uit de verf bij een topclub. Daarnaast is Doan commercieel bizar interessant, rijzende ster in Japan. 10 miljoen is hij echt wel waard.

Gewoon die ihatarren een kans geven vind ik altijd goed en dreigend als die invalt. Verder heb je met gakpo malen bergwijn en bruma een prima aanval. Alleen verdedigend is PSV erg zwak dat zie je elke keer weer en het middenveld lijkt ook maar niet op orde te komen.

Nee, je moet naar Derksen luisteren. Ik vermaak mij altijd prima bij Voetbal inside hoor, zolang ze maar niet inhoudelijk over voetbal gaan praten...leuke verhalen en anekdotes, maar ze praten zichzelf continue tegen... Nu is Doan een werker terwijl hij vorig seizoen niet zou misstaan bij de Nederlandse topclubs...

15 augustus 2019 om 20:14

Precies mijn punt. Goed gezien van je! Voetbal Inside is inderdaad een grote cabaret-show.

Wat een k.. wedstrijd. Het lijkt wel of ze de bal in de goal moeten brengen. Ik heb zeggen en schrijven 2 - 3 pogingen gezien van afstand. We hebben teveel dezelfde soort spelers staan in het veld. van Bommel een tip van een amateur trainer. Zoek eens wat balans in het elftal en blijf niet continu hetzelfde voetbal spelen wat niet werkt. Met deze groep kun je heel ver komen als je ze maar op de goede plek zet. Je kunt van Sadilek geen linksback maken zoals ooit Arthur Numan. En haal in hemelsnaam Rosario van het veld. Een onzichtbare middenvelder, en dat is dan nog aanvoerder ook nog. Je moet iemand met ervaring hebben en met vuur, die de "troepen" coacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren