Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Derde nieuwkomer in de Eredivisie heeft Feyenoorder op de korrel'

Laatste update:

Bij Feyenoord deed Kostas Lamprou in het afgelopen seizoen lang mee om het kampioenschap, al had de keeper maar een klein aandeel in dat succes. De kans is groot dat hij volgend seizoen tegen degradatie uit de Eredivisie zal gaan vechten: Excelsior en FC Dordrecht werden al met de Griek in verband gebracht en volgens RTV Rijnmond heeft nu ook Willem II belangstelling.

/

Het medium claimt dat technisch directeur Martin van Geel al een tijdje niets meer heeft gehoord van Excelsior en Dordrecht; het is onduidelijk of er reeds contact is geweest met Willem II. De Tilburgers werden vorig seizoen kampioen van de Jupiler League, terwijl Excelsior en Dordrecht via de nacompetitie promoveerden naar de Eredivisie.

De 22-jarige Lamprou was in het afgelopen seizoen de stand-in van Erwin Mulder en kwam niet verder dan twee invalbeurten. Feyenoord heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Warner Hahn, die overkomt van Dordrecht, en dus moet Lamprou plaatsmaken. Wanneer de Griek daadwerkelijk vertrekt, blijft Ronald Graafland nog een jaar bij Feyenoord; blijft Lamprou, dan moet Graafland weg.

Kostas Lamprou zou een goede keeper zijn voor Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is die Warner Hahn als eerste keeper gehaald of ook als stand-in? Is hij een beetje goed dan?

22 juni 2014 om 13:30

Hij moet concurreren met Mulder om eerste keeper te worden. Hij speelt aardig, maar is de afgelopen tijd toch wel schuldig geweest aan grabbelen. Hij begon het jaar heel goed, maar is wat minder gaan keepen aan het einde van het seizoen. Ik verwacht eerlijk gezegd Mulder volgend jaar onder de lat.

22 juni 2014 om 13:30

Als geen van beide, hij moet gewoon de strijd met Mulder aangaan en dan word er gekeken wie er beter is, het is vooral dat men denkt een betere concurrent te hebben voor Mulder waardoor alle twee scherper worden en blijven.

22 juni 2014 om 13:31

Volgens mij is hij gehaald om de concurrentiestrijd met Mulder aan te gaan, wordt dus een beetje een Vermeer/cillessen situatie in Rotterdam. Hahn heeft voor zover ik dat mee gekregen heb een heel goed seizoen gekeept vorig jaar.

Doen, Feyenoord heeft met Mulder, Hahn en Graafland al 3 keepers op de loonlijst staan, lekker een jaar echt keepen en dan maakt misschien Mulder de stap en kan je weer voor je kansen in Rotterdam gaan.

Heb mijn twijfels door zijn lengte maar tot nu toe heeft hem dat nog nooit opgebroken bij Feyenoord in het doel, enige nadeel is wel natuurlijk dat spelers makkelijker doorlopen op zo'n keeper.

Prima keeper voor clubs als Dordrecht, Excelsior of Willem II. Hij heeft volgens mij geen toekomst meer bij Feyenoord. En zoals er geen toekomst voor hem was weg gelegd bij Ajax. Moet gewoon eieren voor zijn geld kiezen. En moet hij voor een vast contract gaan naar een Dordrecht, Excelsior of Willem II.

Ik kan mij wel voorstellen dat niemand hem wil overnemen.lasmprou is amateur niveau.hij is klein en extreem slecht met hoge ballen.alleen zijn reflex is wel goed.voor de rst kan ie echt niets!

Degelijke keeper. Alleen erg klein voor een keeper, maar zijn reflexen zijn wel klasse. Leuk voor onderin de Eredivisie, maar niet voor Feyenoord.

Ze kunnen beter voor Eloy Room of 1 van die keepers van Twente gaan. Of Jan Seda, die is best goed.

dan heeft willem 2 na swinkels nog een kabouter in de goal staan..niet echt handig..

Swinkels keept niet meer bij Willem II. Meul is 2de keeper en die is bijna 2 meter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren