Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay ontkent gesprek met Man United: 'We zullen zien hoe het loopt'

Laatste update:

Memphis Depay lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken bij PSV, al is het nog onduidelijk waar hij zijn loopbaan dan zal gaan vervolgen. De aanvaller wordt in verband gebracht met diverse Europese topclubs en Manchester United zou de beste papieren hebben om Depay binnen te halen. De topscorer van de Eredivisie ontkent echter dat hij al met de recordkampioen heeft gesproken.

/

Deze week werd gemeld dat Depay in Manchester zou zijn geweest voor een onderhoud met United, maar die berichtgeving is onjuist, meent de PSV'er. "Daar is helemaal niks van waar", zei hij voor de camera van FOX Sports. "Verder ga ik er niet op in, ik wil er verder niets over kwijt. We zullen zien hoe het loopt, maar ik weet zelf nog niks dus ik kan ook nog niks vertellen."

Depay geeft toe dat de vermeende belangstelling van clubs uit mooie competities hem streelt, maar hij heeft nog geen knoop doorgehakt. Er wordt gesproken over een transfersom van minstens 25 miljoen euro. "Als dat waar zou zijn, dan zou dat fantastisch zijn, een droom", vertelde Depay. "Ik denk dat iedereen dat wil."

Denk je dat Memphis Depay naar Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manchester is de ideale stap. Krijgt genoeg kansen onder van Gaal, en heeft ook de kwalitieit om uit het niets een goal of assist te geven.

26 april 2015 om 06:23

Genoeg kansen?? Als hij met alle respect tegen Excelsior meer dan 30 keer balverlies lijdt dan heb je in mijn ogen niets te zoeken bij ManU. In zo'n competitie gaat hij echt geen 20 doelpunten meer maken hoor.

26 april 2015 om 09:32

Je beoordeeld zijn kansen nu gebaseerd op 1 wedstrijd

26 april 2015 om 10:16

Zo speelt ie al het halve seizoen

Ach man wat loop je nou te harseknarsen. Iedereen weet dat je daar volgend jaar zult spelen

26 april 2015 om 00:27

Ik hoop dat hij onze nieuwe robben wordt ! Man u is perfect voor hem

26 april 2015 om 00:46

Hoezo is Manu perfect voor hem?
Wat heeft Manu met Depay te maken? Begrijp de relatief niet die je probeert te leggen.
Uitleg aub.

26 april 2015 om 00:58

Ik zie hem beter beginnen met zijn carriere bij liverpool,
ManU zal lastig voor hem zijn sws ook als van gaal weg gaat

26 april 2015 om 01:30

De club man u misschien, doet dat een belletje rinkelen?

26 april 2015 om 04:37

Hoop ook dat hij de nieuwe robben word maar hoop ook dat hij het gedrag van robben over neemt.. als ik hem hoor paten denk ik echt aan een jongetje van 13 die stoer wil doen of lijken... doe gewoon normaal... maar zal wel 2015 zijn en maar gekker worden

26 april 2015 om 06:25

Depay loopt nu al naast zijn schoenen. Die denkt dat hij ook zo vaak balverlies kan lijden in het buitenland. Zijn acties lopen van ergens naar nergens 8 van de 10 keren.

Vorige week waren er nog 2 ex-voetballers op de Engelse TV die zich niet voor konden stellen dat Depay een basisspeler zou worden bij Manchester United. Daarom denk ik dat het nog lang niet rond is. Natuurlijk is hij een groot talent, maar nog niet meer dan dat. Ik denk dat hij voorzichtig moet zijn welke club hij kiest. Bij grote clubs is er een levensgroot bankrisico. Als hij niet regelmatig speelt zal hij zich niet verbeteren.

26 april 2015 om 01:17

mayarood, uitstekende analyse. Depay is te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken.

26 april 2015 om 02:47

zou het wat zijn, als man united hem meteen 1 jaar terug verhuurd aan psv?

26 april 2015 om 04:10

lijkt me niet, deze jongen barst van het talent. Hij moet het op een hoger niveau gaan laten zien, de eredivisie betekent stilstaan voor depay

Ja maar jullie vergeten dat in Engeland bizarre bedragen worden betaald, en dat Memphis relatief goedkoop is

26 april 2015 om 06:28

Voor Nederlandse begrippen is dit veel geld. If hij dit waard is betwijfel ik. Dit heeft meer met Brands te maken dan Depay. Hij heeft vaker spelers voor veel geld verkocht.

26 april 2015 om 08:15

20-21 jarige topscorer van de eredivisie, daar mag je zeker wel 25 miljoen voor vragen.

Snap dat velen ManU en van Gaal een goede combi vinden voor Depay.
Vrees alleen dat hij niet constant genoeg is. Laat hem groeien bij een Engels team waar het deels om hem draait en 30 plus wedstrijden kan spelen.

Ja mooi voor Depay, lekker op de LVV spelen. Beste naar liverpool op linksbuiten.

Is ook niet goed genoeg voor Manchester United laat niet bijzonder veel zien dit seizoen alleen eerste drie wedstrijden cannhet seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren