Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dembélé gevleid na vergelijking met Maradona: ‘Daar ben ik heel blij mee’

Laatste update:

Mauricio Pochettino, manager van Tottenham Hotspur, was onlangs bijzonder lovend over Mousa Dembélé. De Argentijn noemde de Belgische middenvelder recent ‘een voetballend genie’ en vergeleek hem met Diego Maradona, Ronaldinho en Jay-Jay Okocha. Het compliment van zijn trainer doet Dembélé goed.

“Ik ben heel blij met het compliment. Maar het is een beetje moeilijk om daar teveel op te focussen, omdat je elke week moet presteren. Je moet je focussen op de volgende wedstrijd en het zou niet goed zijn als ik dan alleen maar aan dit soort complimenten denk”, zegt Dembélé in gesprek met verschillende Engelse media. Het lijkt erop dat landgenoot Toby Alderweireld Tottenham Hotspur spoedig zal verlaten.

De verdediger weigert voorlopig zijn contract te verlengen en kampte recent met een hamstringblessure. “Volgens mij is hij nu weer fit, maar voor details moet je bij hem zijn. Het is moeilijk om over andere spelers te praten. Het is duidelijk dat hij een hele goede speler is. Maar bij het Belgische team en bij Tottenham Hotspur hebben we veel goede en belangrijke spelers, dus het is lastig er wat over te zeggen.”

Vind jij de complimenten voor Mousa Dembélé terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Dembele al jarenlang een van de beste en meest onderschatte voetballers, absoluut mijn favoriete speler van de wereld.

Echter is hij niet vergeleken met Maradona als zijnde voetballend genie, maar noemde Poch een vijftal spelers waarvan hij vereerd was dat hij ze heeft meegemaakt omdat ze geniaal waren, te weten dan Dembele, Okocha, Maradona, Ronaldinho en De La Pena.

Ik ken geen sterkere dribbelaar dan Mousa Dembele. Hij kan als die wilt de bal 20min vasthouden op t middenveld

26 maart 2018 om 15:30

Op vlak van op kracht en techniek de bal bijhouden en dribbelen, is hij de beste idd. Hazard is dan weer de beste in op snelheid en wendbaarheid dribbelen, hij is nog net iets beter dan Messi in dat aspect alleen. Maar Messi dribbelt wel niet echt en doet het meer op efficiëntie en snelheid ook, waar Hazard een pure dribbelaar is. Dus is het ook niet echt te vergelijken.

26 maart 2018 om 17:33

je vergeet messi toen hij rond de 23 was..niemand kon zo goed dribbelen als messi

26 maart 2018 om 17:44

Of Messi of Hazard een betere dribbel heeft laat ik even in het midden maar Harzard is 27 he

misschien wel de meest onderschatte speler van heel Tottenham.
speelt al jaren op een heel goed niveau maar krijgt naar mijn mening hier pas de laatste 1 a 2 jaar waardering voor door de pers

26 maart 2018 om 13:46

Speelt pas dit jaar goed als CM, vorige jaar waren het vooral balletjes breed. Pochettino heeft er in de zomer op gehamerd om meer naar voren te durven voetballen met alle gevolgen van dien.

Wat een transformatie heeft deze jongen ondergaan. Overigens had ik hem liever naar als spits gezien. Zo sterk aan de bal inclusief dribbel deed me denken aan Adriano. Als hij zo door blijft spelen kan hij van mij part zonder tussenstap gelijk naar Real mits hij een goed WK speelt.

26 maart 2018 om 13:55

Hij deed mij is z'n AZ tijd al heel erg denken aan Kluivert!

26 maart 2018 om 14:09

Nee joh, hij is geen spits. Hij heeft één keer de dubbele cijfers gehaald als spits zijnde en dat was volgens mij in het kampioensjaar van AZ, maar hij rendeert zoveel beter als controleur. Hij had nooit Spurs gehaald als spits, dus hij heeft zich erg goed ontwikkelt. Ik zie hem als Spurs fan het liefst afsluiten bij Tottenham, maar met deze vorm kan hij echt wel een stap hoger. Heeft alleen zijn leeftijd tegen voor een mogelijke transfer.

Eens. Een vd meest onderschatte voetballers. Ging volgens mij gelijk van AZ naar Tottenham? Speelt daar sinds jaar en dag gewoon id basis.

26 maart 2018 om 13:59

Ging van AZ naar Fulham en is daar getransformeerd van (tweede) spits naar een soort 10 en daarna pas doorgeschoven naar de positie als controleur. Heeft veel fysieke ongemakken gehad, maar is onder Poch zo sterk geworden dat hij nu een grote rits wedstrijden achter elkar op hoog niveau kan spelen.

26 maart 2018 om 14:02

Nee, hij ging van AZ naar Fulham, en vanuit daar naar de Spurs.

Prima speler, ik kan me die wedstrijd tegen Juventus nog goed voor de dag halen, wat een beest, hij was niet van de bal te krijgen! Speelt zeer naar behoren, en is vaak een belangrijke schakel op het middenveld bij Tottenham. zijn contract loopt volgend jaar af, dus ik ben dan ook benieuwd of hij nog gaat bijtekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren