Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dele Alli geniet: ‘Hij speelt een gigantische rol in mijn carrière’

Laatste update:

Dele Alli geniet bij Tottenham Hotspur van de samenwerking met Mauricio Pochettino. De oefenmeester haalde Alli in 2015 weg bij MK Dons en dat bleek een gouden greep: de middenvelder heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot dragende kracht. Dit seizoen weet Alli nog niet zo nadrukkelijk zijn stempel te drukken als vorig jaar, maar hij krijgt wel veel vertrouwen van Pochettino.

Begin deze maand scoorde Alli in Europees verband tweemaal tegen Real Madrid (3-1); in de Premier League staat de teller dit seizoen op elf wedstrijden en drie doelpunten. Ook als het minder gaat, kan Alli rekenen op de steun van Pochettino. "Hij is enorm belangrijk voor mij. Hij helpt me iedere dag op het trainingsveld en in mijn leven daarbuiten. Hij maakt je een beter mens en een betere speler", vertelt de Engels international aan Sky Sports.

"Hij speelt een gigantische rol in mijn carrière: we werken veel samen, we praten vaak en dat is
allemaal belangrijk voor een jonge speler. Je moet een trainer hebben die je kan vertrouwen en met wie je kunt praten. Wij vertrouwen hem als spelersgroep volledig. We weten dat hij besluiten neemt die het beste zijn voor de ploeg", vervolgt Alli. Hij erkent bovendien dat zijn seizoen 'met pieken en dalen' gaat, maar zegt er wel van te genieten.

"Dat is het belangrijkste", vindt de 21-jarige spelmaker. "Ik blijf het leuk vinden om voor Tottenham te spelen." Alli zegt zich constant te willen verbeteren. Hij heeft zichzelf dusdanig ontwikkeld dat de buitenwereld 'iedere wedstrijd' een doelpunt of assist van zijn voet verwacht, zegt hij. 'Als speler verwacht ik dat ook van mezelf, maar dat kan niet altijd. Dat betekent dan ook niet meteen dat je een slechte wedstrijd heb gespeeld. Al ben ik waarschijnlijk mijn grootste criticaster."

Zie je Tottenham Hotspur dit seizoen bij de bovenste drie eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Heerlijke speler.
Tottenham moet wel de volgende stap gaan zetten om hem en de andere toppers als Kane en Eriksen te kunnen houden, dan moet je mee gaan doen om de PL titel en zelfs de CL. Ze hebben er een goede basis voor: een betrouwbare keeper, Sanchez, Alderweireld en Vertonghen achterin, en met Dier, Eriksen, Dele Alli en Kane een aantal spelers die al internationale top zijn en ook nog jong.
Ze hebben afgelopen zomer wel te weinig geïnvesteerd en Walker naar de concurrent laten vertrekken. Als ze de PL willen winnen zullen ze denk ik toch wel wat versterking moeten halen. Niet alleen voor de basis maar ook een sterkere bank.

25 november 2017 om 12:49

Behoorlijk wat geld is naar het nieuwe stadium gegaan hè

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren