Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ödegaard wees Ajax af: ‘De analisten mogen daar een mening over hebben’

Laatste update:

Martin Ödegaard staat nog steeds achter zijn keuze om in januari 2015 naar Real Madrid te gaan. De middenvelder brak nog niet door in het Santiago Bernabéu en werd het afgelopen seizoen verhuurd aan sc Heerenveen, waarvoor hij ook komend seizoen uitkomt. Ödegaard heeft het gevoel zich in de Eredivisie te kunnen ontwikkelen en weet dat Real hem nog nauwgezet volgt.

"Het was mijn beslissing, maar Real Madrid heeft alle voorbereidingen getroffen om de transfer doorgang te laten vinden", doelt de Noor op zijn overstap naar Friesland. Ödegaard wilde meer speeltijd op hoog niveau, vertelt hij. Bij Real moest hij het vooral hebben van de trainingen. "Ik heb het gevoel dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Deze club past bij me, heeft een fraaie geschiedenis en past jonge spelers in."

Ödegaard wordt door de Noorse zender geconfronteerd met het feit dat sommigen van mening zijn dat hij beter voor een club als Ajax had kunnen kiezen dan voor Real. "De analisten en de mensen thuis mogen daar een mening over hebben, maar ik ben nu eenmaal naar Real gegaan. Ik heb met 's werelds beste spelers mogen trainen en de club heeft nog steeds vertrouwen in me. Real blijft me in de gaten houden en wil nog steeds in me investeren", verzekert Ödegaard.

Breekt Martin Ödegaard ooit door bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De meeste Noren komen op mij over als verstandige en nuchtere mensen. Zou odegaard nou werkelijk denken dat hij het nog gaat maken bij Real?

7 juni 2017 om 23:05

De beste (jonge)man is net 18, waarom schrijf je hem nu al af?

8 juni 2017 om 00:47

Een echt toptalent stuurt Real Madrid natuurlijk nooit naar Heerenveen. Mbappe is ook 18. Dat is het soort talent dat uiteindelijk bij het eerste van Real Madrid eindigt.

7 juni 2017 om 23:10

Hij moet nog 19 worden en heeft dus nog zoveel jaren om zijn potentie waar te maken. Het zal uiteraard niet eenvoudig zijn zich in de picture van Zidane te spelen. Maar we weten allemaal dat alles er in het hedendaagse voetbal na 1 uitzonderlijk seizoen anders uit kan zien.

7 juni 2017 om 23:25

Als je naar het (Jong) Ajax van dit jaar hebt gekeken zou je zeggen dat ie wel een kans zou hebben gekregen als hij destijds voor Ajax had gekozen.

7 juni 2017 om 23:47

Als ik eerlijk mag zijn, vind ik niet dat hij nou zo veel beter speelt dan de jongens van Jong Ajax. Dus waarschijnlijk heel goed voor Ajax dat ze hem niet gesigned hebben.

7 juni 2017 om 23:49

Dat lijkt mij ook. Maar de kans om bij een topclub als Real te tekenen is een trein die wellicht maar 1 keer voorbij komt. Maar zoals wel vaker heeft geld de doorslag gegeven, vermoed ik. Verbeter me als ik ernaast zit maar ik geloof dat hij een heel bizar jaarsalaris van 4 of 5 miljoen kon opstrijken. Zet dat af tegen het (toenmalige) salarisplafond van Ajax en dan zal de keuze snel gemaakt zijn voor meneertje Odegaard. Logische stap geweest, financiële onafhankelijkheid binnen geharkt en nu hoop ik dat hij in de nabije toekomst zijn potentie waarmaakt.

Het kan uiteraard toeval zijn of niet, maar sinds de komst van Odegaard is het bergafwaarts gegaan met de prestaties van Heerenveen. Dat kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben. Misschien zijn de onderlinge verhoudingen wel scheef komen te staan door zijn komst.
Maar buiten dat heb ik nog niet veel van zijn "exceptionele" kwaliteiten gezien. Was het nu echt waar dat Heerenveen moest betalen als hij niet werd opgesteld?
Je ziet gewoon dat hij slachtoffer is van de hype die rond zijn persoon is gecreëerd. Typisch een geval van te vroeg naar een te grote club. Jammer.

7 juni 2017 om 23:08

Nou ik zag die kwaliteit anders wel hoor. Sommige aannames en (steek)pasjes waren van een ontiegelijk hoog niveau. Kijk het anders maar even terug op youtube. Als die jongen in een beter team speelde met spelers op zijn wavelength dan zou hij uitblinken.

7 juni 2017 om 23:22

Jaja, daarom zeg ik ook 'niet veel'. Zo af en toe zie je de kwaliteit wel, maar gezien de bombarie waarmee hij binnen kwam (kan hij ook niets aan doen) zie ik niet genoeg van deze kwaliteiten. Ik zie hier toch geen wereld-talent op de vaderlandse velden?

Bij Ajax had hij moeten banken spelers als De jong Nouri Van de beek hadden alle maal strepen hoger gehad als hij.

8 juni 2017 om 09:03

Ik denk dat je het artikel niet helemaal begrijpt. Dit gaat over zijn kdauze in 2015 toen hij naar Real Madrid ging, toen had hij ook naar een club als Ajax kunnen gaan waarbij gesuggereerd wordt dat dit beter voor zijn carriere zou zijn.

Als hij daadwerkelijk naar Ajax was gegaan i.p.v. Real (dus geen huurconstructie) dan zou ik niet weten waarom die spelers die jij opnoemt strepen voor hadden gehad. Als je praat over huur is het een ander verhaal natuurlijk maar daar gaat het dus niet over geloof ik.

Is ook een goede keuze. Financieel en sportief. Mocht eerst spelen bij Real Madrid Castilla en zal na Heerenveen aan andere, betere clubs verhuurd worden. Daar kan hij zich dan ook door ontwikkelen en binnen 2-3 jaar kan hij gewoon een volwaardige selectie-lid van Real worden en doorgroeien naar een basis speler. Een beetje zoal Carvahal en Morata.

Deed het voor het geld, niet veel mis mee, maar zeg dat dan gewoon. Sportief kun je gewoon beter voor Ajax kiezen. Bij Heerenveen ontwikkel je je niet richting de top, verder speelt hij nauwelijks.

7 juni 2017 om 23:12

Het zeggen dat je het alleen voor het geld doet is niet goed voor je imago + de fans van een clubs zullen het alles behalve waarderen. Ik bedoel het zou me niet verbazen als een speler als Balotelli het alleen maar om het geld doet, en zo heeft hij in de laatste jaren zonder bijzonder te presteren toch de luttele miljoenen bij elkaar geharkt. Stel hij had bij city al gezegd het alleen voor het geld te doen ben ik bang dat hij na city niet verder was gekomen dan de onderste regionen van de PL.

Ik snap z'n jongen wel, hij kan zich in 2 jaar tijd voor zichzelf en familie financieel onafhankelijk spelen. Als dat zijn reden was om voor Real Madrid te kiezen heb ik daar respect voor en geef ik hem groot gelijk. Ik bedoel het kan met een nare blessure ook ineens afgelopen zijn en dan sta je daar, met een bruto salaris van 500.000 bij een opleidingsclub. Ook niet mis maar het salaris bij Real is ongeveer het 10-voudige en kan daarmee niet alleen zichzelf maar ook de familie onafhankelijk maken.

Ödegaard heeft vrij weinig laten zien bij Heerenveen, maar ik denk ook niet dat zo'n jongen Heerenveen op sleeptouw kan nemen....

Real Madrid heeft hem niet voor niets genomen, maar ook niet niet niets weer verhuurd...
Als het echt zo'n talent is had hij naar mijn idee beter gpast in een goed lopend en beter voetballend Ajax om zo verder te ontwikkellen, maar wie wet volgend jaar Bij Heerenveen)...

Is nu makkelijk praten. Van de Beek, de Jong en Nouri hadden waarschijnlijk voor hem gestaan en die staan ook nog tweede. Qua niveau beter voor zijn ontwikkeling maar echt plaats was er ook niet bij Ajax. Hij is nog 18 maar laat bij vlagen zulke geweldige dingen zien. Gaat echt nog wel grote worden, over 2 jaar is hij nog maar 20.

Hij mag dan wel getraind hebben met de beste spelers maar ik heb dat nog niet terug gezien bij herenveen had destijds beter kunnen kiezen voor een club net onder de top ajax had destijds een prima optie kunnen wezen maar goed hij heeft een andere keuze gemaakt we zien wel wat de toekomst brengt of hij daadwerkelijk nog gaat slagen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren